A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Hollyh

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-01-27 16:40:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon köszönöm a beszámolót!❤️ Sajnos az utóbbi időben magamnak sem tudok “örömet okozni”,tehát ne félj,ez nem ellened irányul. Várom a következő találkozót,hogy újra próbálkozhassunk!😘 Ölellek!

Beszámoló Hollyh +36307545816 120488 erotikus masszázs

Brum a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Hollyh hirdetővel
perfekt alak
mindenre hagy időt
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Örömmel láttam Hollyh újból lehetőséget bíztosit a magamfajta hódólói számára egy egy kellemes találkozóra. Nem mellesleg nagyon szuper képeken lehet gyönyörködni benne és szépségében, addig is, mig létrejön a randevú.
Azzonal VTR-n bejelentkeztem, egy pár sor mellékelésével és hamarosan meg is jött a válasz hogy elfogadta a másnap délelőttre kért időpontomat. A randin kiderült hogy jó volt a gyors reagálásom mert hamaran elkeltek a hétvégi időpontok. Valószinű nem vagyok egyedül hogy örömmel láttam Hollyh visszatértét, sokan vagyunk akik nagyon kedvelik.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Árpád híd pesti oldalához közel, metró 3-as, villamos 1-es, és számtalan buszjárat megállójától néhány perces sétára található a ház amely leginkább a Honvéd kórházhoz van a legközelebb. Aki autóval érkezik szombat lévén biztosan talál parkolót, de szükség esetén tankolni is tud a közeli kútnál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház régi tipusú körgangos épület, ott létemkor nagy jövő- menő lakókkal, de nem zavaró módon, csak van idő nézelődni amig felér az ember a megfelelő emeletre. Hollyh a kapuból történő bejelentkezésem után sms-ben küldi a nyitó kódot és az emelet, ajtó számát. A lakásban minden lényeges, amire ez ügyben szükség van, megtalálható. A fürdő tiszta és zuhanyzós, kiegészitve mindenféle szerekkel, szájöblítő szerrel is. A zuhany függönyös és új, valamint száraz kilépővel is rendelkezik. A szobában ágy van meg egy fotel és egy asztalka avíznek és a zenénk. Van még egyébb bútor is de azok nem lényegesek látogatásom szemponjából. A szobába egy előszbán keresztül egenesen jutunk be, kifelé menet tökéletes cípőkanál áll rendelkezésre a korábban otthagyott cipő felvételének segitségére.
Hollyh külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Hollyh képei teljesen lefedik a valóságot!
Hollyh személyisége, nyiltsága, kedvessége, vidámsága és öszinte viselkedése teljesen öszhangban áll fizikai megjelenésével. Akinek tetszik az általa feltett fotókon, annak élőben is fog. Kedves és szép arcát. nyilt és érdeklödő szemeit tökéletes, fiatal formás alakja egészíti ki.Alakjának formája az én izlésemnek a pont jó forma, se nem sok se nem kevés. Bőre selymesen izgató, húsa kemény és ruganyos, mint ahogy mellei is hasonlóképpen, pont megfelelőek, selymesek es ruganyosak természetesen kemények.Szemei és finom szája csak hab a tortán. Aki ezek a szépségek és finomságok után sem tud túllépni esetleges tetkófóbiáján, mert vannak azok is Hollyhnak, az sok szép dolgot hagy ki az életéből. Én azt is nagyon bírtam.
1. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 120488 erotikus masszázs
3. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 120488 erotikus masszázs4. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-01-29 09:52:26 erotikus masszázs 1204885. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-01-29 09:52:26 erotikus masszázs 1204886. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-01-29 09:52:26 erotikus masszázs 120488
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázs nem volt rossz és nem volt erőteljes, finom lágy és beszélgetős, viccelödős.
Nem rögtön a zuhany után vette kezdetét, és pár szavas közös megegyezés után került sor rá. Szintén megegyezés kérdése volt hogy elülső vagy hátsó masszázst szeretnék e. Nem akartam túlságosan lényegre törőnek lenni ezért hasra feküdtem és a vadi új és friss krémet választottam olaj ellenében. Döntéseimet nem bántam meg mert Hollyh kezeinek érintése kellemes pillanatokat okozott addig is amig kihasználva a lehetőséget, hogy Hollyh kiment kezet mosni, azzonnal a hátamra fordultam.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Hollyh nem lepödött meg gyors megfordulásomon, ellenben mellém feküdt a még rajta levő apró tangában,- korábban elfelejtettem megemliteni nagyon szép csipkés és mintás fehérneműjét, amit érkezésemkor viselt- felső részét még zuhanyozásom után levettük mert engem érdekeltek cicijének érintése, őt meg zavarta a meleg ami kitöltötte a szobát.Itt emliteném még meg szájának édes csókjait, amit akkor még az én szájamra adott, és ebbe szívesen feledkezten bele, mert hosszan izgatóan, finoman és erősen és puhán és erotikusan csókol.
Ahogy mellém feküdt ezek a finom csókok újra kisérői voltak simizésünknek és főként az ő testének felfedezésén kezeim által. Hollyhnak nem sok felfedezni valója akadt testemen, egyetlen lényegesebb részemre azonnal ráakadt kezével. Én elindultam felfedezni finom bőrének minden pontját nem csak a kezemmel de boldogan csókolgatva, mindenhol.Igy jutottam és hosszan időztem kisebb sikerrel sajnos, szivemnek és nyelvemnek oly kedves puncijánál.Az általam nagyon kívánt eredmény elérése ellénére, pedig elég szorgalmasan próbálkoztam, mégis,amit sikerült elérnem az az isteni combok közötti rész szárazra való törlésére volt elég, a csúcs elérese talán legközelebb. Hollyht a fürdőből visszatérése után felállva fogadtam minden tekintettben, amit ő viszont letérdelve viszonzott és én ezt hosszú percekig élveztem, később az ágy szélére ülve élvezhettem kezinek izgató fogását a még mindig álló és nagy kivánalmat mutató farkamon.Az én kezeim is jöttek mentek minden fele az ő testén, még tettek egy utolsó probálkozást az ő örömszerzésére, de Hollyh megint jobb volt és ő tette fel az i re és rám a pontot. Nagyon jó volt!
Itt már nem volt más teendő mint megköszönni a sok szépet és jót amit kaptam Hollyhtól és eli dulásomig még szerezni egy két fincsi csókot isteni szájától.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztem a virágszálakat szárazon letéve a vizes asztalkára, csomagolásukat nem szeretem igy egyenként tetttem le.
Előtte erről nem beszéltünk, minden szála aranyat ér.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Hollyh testi és szellemi adottságai felejthetetlenné teszik az ott eltöltött randi minden percét. Ritka hogy újra kész lennék ott és akkkor azonnal újra kezdeni, mert Hollyh számomra az a ritka képességgel rendelkező nő aki ezt kihozná belőlem.
Bíztos hogy sűrübben keresem a jövőben.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hollyh erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókHollyh legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-01-26) : Ezt házigazdám nagy mosollyal konstatálta . Mondtam neki azonnal , hogy ha lehet a kényeztetésre tegyük a hangsúlyt . Azért egy picit átnyomogatott mindenhol . Meg kell jegyeznem nagyon ügyes és tehetséges masszőr . A masszázs közben nagyon jókat beszélgettünk . Majd a következő fejezet elött kaptam inni is.

(2022-12-14) : Persze ha már arra járok végig csókoltam gyönyörű forró testét. Hollyh is megszabadított, no nem a cicifixemtől, hanem a törölközőtől és kérte, hogy helyezzem magam kényelembe a matracon. Hollyh oda bújt hozzám, csókolóztunk, simogattuk egymás testét majd délfelé vette az irányt.

(2022-05-27) : A program vége felé még egy kis masszázsra is jutott idő. A hátam masszírozását kértem, amit professzionális módon meg is kaptam. Pont ott masszírozott, ahol az a legjótékonyabb volt a hátamnak.

felejthetetlen: 7db
(2024-04-12) : Még az elején kedvesen jelezte hogy nincs végig szájba, de nem volt gond, mert épp kézzel dolgozott amikor elengedtem magam. Nagyon nagyot élveztem, most is áll az ezredes ahogy ezt írom.

(2024-01-28) : Az első masszázs láb-fenék-derék vonalon forgott, jó alaposan átnyomkodott, nem csak barátnős simogatás ment. Közben elbeszélgettünk, nagyon kedves, jó beszélgető partner.

(2024-01-27) : Hollyh egy kicsit oldalra fordúlt, farkam szabályosan beszipantotta. Jó nyálasan tövig, közben hörgött kicsit, időnként ,,feljött" levegőért. Vagy bejött neki a farkam, vagy egyszerűen imád cumizni, tökmindegy. A totál merülést sokszor megcsinálta, miközben újammal a már erősen nedves punciját kényeztettem.

nagyon jó: 7db
(2022-10-18) : Franciásan magamra fordítottam és farkas szemet nézve a két formás gerezddel, a kezeim önálló életre keltek a lábai között. Közben melleivel körbeölelve ide oda terelgetve a varázscerkát foglalkozott velem nagy örömömre .

(2022-07-05) : Krém vagy olaj került a hátamra, nem tudom, még pár perce átélt orgazmusnak a feldolgozási fázisában voltam, viszont èreztem Kedvesem határozott kezeit. Erőteljes mozdulatokkal gyúrta felsőtestem, kérdezte megfelelő-e az erősség, válaszom az "őőőőő, úúúúù" volt, "fáj?

(2022-04-26) : A masszázs meglepően jó volt. Tényleg. Ügyes. Kellően erős. Bejött. Sokat járok másféle masszázsra, van hozzá összehasonlítási alapom. Nem tanulta, de nagyon ügyes. Krém és olaj közül is lehet választani. Én krémet kértem.

: 15db
(2022-07-08) : Én olajat szeretem jobban mert az csúszik és nem szívódik a testbe gyorsan így nem kell mindig kenni, kis olajat öntött a kezére kicsit felmelegitette utána lassan a hátamra került a keze, medencémtől fel felé haladva a vállaim irányában halad, gerinc mentén csigolyaról, csigolyára haladt szépen kitudta emelni az izmokat, ízületeket, minden csomót feloldott szépen kidolgozta őket

(2022-06-09) : Teljes testre kiterjedő csókok és egymás szájjal és kézzel törgénő marcangolása után valahogy úgy keveredtünk, hogy fölé térdeltem és a szájába adtam a farkam. A franciájáról is ugyanazt kell tudni, mint magáról a hölgyről: magába szippant. Így is lett végem az első körben.

(2022-05-01) : Számomra kellően erős és "fájó" volt, az a fajta miközben néha fel-fel szisszen az ember, de talpra állás után mintha kicserélték volna. Sűrű és fáradt napom volt, amit sikerült feloldani bennem és jó érzésekre felváltani.

egyeztetési probléma: 2db
(2023-01-08) : Megérkeztem pontosan a helyszínre és üzenetben értesítettem hogy a kapunál vagyok és várom további utasításait a bejutáshoz. Üzenetemre válasz nem érkezett, de gondolván az előző üzenetére, lehetségesnek tartottam, hogy lehet mégis lesz 15 perc késés.

(2022-05-24) : Ezzel végül is semmi gond. Ezután tegnap SMS-ben kértem tőle időpontot ma 10 órára. SMS-ben válaszolt, hogy rendben, ezután fel is hívtam, és szintén megerősítette az időpontot. Amikor ma odamentem pontos időben újra hiába hívogattam