Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Hollyh

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-02-16 14:59:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Ez egy igazán belevaló és bő beszámoló lett. Csupa jó dolgokat írtál,amit 100%-ig fedik a valóságot!
Nagyon köszönöm Neked,hogy megírtad! Természetesen nem csak Én,de a kutyusok is várnak vissza téged egy újabb,fergeteges finomságra!❤️❤️❤️😘😘

Millió puszi!❤️

Hollyh

Beszámoló Hollyh +36307545816 117106 erotikus masszázs

kalandor_ a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Hollyh hirdetővel
gyönyörű arc
fülledt erotika
csodás csók
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Hollyh már régóta a kedvenceim között szerepel, folyamatosan figyelemmel kísértem hirdetését. Egyszer már időpontot is egyeztettünk. de egy váratlan esemény miatt sajnos akkor nem tudtunk találkozni.

Most viszont pénteken kiderült, hogy másnap délelőtt munka után van egy szabad kihasználatlan idősáv, amit akár masszázzsal is eltölthetnék.
Beléptem az oldalra, gyorsan ránéztem az első hét kedvencemre, és azt láttam, hogy Holly hirdetésénél éppen villog a most hívhatod jelzés.

Ezt égi jelnek tekintettem, és már „tárcsáztam” is a számot, ami néhányszor kicsöngött, majd foglaltat jelzett. Kicsit elszomorodtam és elkezdtem tovább nézelődni az oldalon, de két perc múlva jelzett a telefonom, hogy SMS-em érkezett. Hollyh írt, hogy nem tudja felvenni a telefont, mert éppen ebédel, és kérte, ha tudok írjak egy SMS-t.

Röviden megírtam, hogy ki vagyok, mit szeretnék és megkérdeztem, hogy szombat délelőtt tudunk-e találkozni?
Azonnal jött a válasz, hogy az időpont számára megfelelő és felvázolta a lehetőségeket és a hozzá tartozó csokrokat is.
Visszaírtam, hogy részemről rendben és másfél órára szeretnék menni. Kérte, hogy másnap reggel 9-ig erősítsem meg szándékomat. Megkérdeztem tőle, hogy VTR-t küldjek-e, igenlő válasza után elküldtem, amit rövid időn belül vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Már az SMS-ben is megadta a pontos címet és természetesen a VTR is tartalmazza.
A megközelítés tömegközlekedéssel is könnyen megoldható, a ház nagyjából egyenlő távolságra van a Lehel téri és a Dózsa Gy. úti metrómegálló között, néhány perc sétával elérhető.
A GPS ismeri a címet, a parkolás fizetős, de nem jelent problémát.
A cím bolondbiztos, a házat és a lépcsőházat is igen egyszerű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Hollyh lakása minden igényt kielégít.
A fürdőszoba egészen tágas és világos, hatalmas sarokkád, többféle tusfürdő, nagyméretű és jó minőségű törülköző áll a vendég rendelkezésére.
A szájöblítésre külön ki kell térnem, mert eddigi látogatásaim során eddig csak különféle szájvizekkel találkoztam, a lányok körében leginkább a Listerin van elterjedve.
Hollyhnál viszont fertőtlenítő szájöblítő van kikészítve, ráadásul abból is a legerősebb hatóanyag tartalmú.
Aranyosan fel is hívta a figyelmem, nehogy lenyeljem, mert az nem tenne jót az egészségemnek.

A szobában egy nagy méretű ágy van, de mi nem azt használtuk, hanem az előtte levő matracot, ami egyszer használatos lepedővel volt leterítve. Volt még két fotel is, ahova a ruhákat le lehet tenni.
Hollyh külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Ajtónyitáskor senkit nem érhet váratlan meglepetés, mert Hollyh retusálatlan és ráadásul arcos képekkel hirdet. A képeken nincs retus, de még smink sem, ezért a fotók nem igazán a tükrözik a valóságot.

Hollyh élőben sokkal szebb a képeinél. Egy gyönyörű, vonzó és ráadásul rendkívüli erotikus kisugárzással rendelkező lány, ami a képeken nyilvánvalóan nem jöhet át.

Az adatlapján valóságos adatokat adott meg.
Az alakjával nincs teljesen megelégedve, szerinte egy picit lehetne vékonyabb.
Erről a téveszméjéről megpróbáltam lebeszélni, mert szerintem az alakja abszolút kifogástalan.
Hollyh egy mindenhol feszes, teljesen természetes szépség, egyszerre nőies és karcsú.

A bőre finom, illatos és bársonyos, a testét a képeken is látható művészi tetoválások díszítik.

Legjobban az arca fogott meg, mert egy folyamatosan mosolygó, huncut szemű lány, akiből ráadásul sugárzik az erotika. A haja össze volt kötve, de egy rakoncátlan tincs folyamatosan az arca elé került, ami tovább emelte a szexepiljét.
A cicijei ideális méretűek, elképesztően formásak és feszesek, a bimbók jól reagálnak a szeretgetésre. Kerek popsija mágnesként vonzotta a szememet, amikor a bevezetett a szobába.

Hollyh egy nagyon közvetlen, intelligens fiatal lány, akiben viszont megvan az élet dolgaihoz szükséges kellő tapasztaltság is.
A természete vidám, érti és szereti a humort, sokat poénkodtunk és jókat nevettünk.
1. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 117106 erotikus masszázs
3. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 117106 erotikus masszázs4. Hollyh +36307545816 beszámoló 2023-02-16 16:37:18 erotikus masszázs 1171065. Hollyh +36307545816 beszámoló 2023-02-16 16:37:18 erotikus masszázs 1171066. Hollyh +36307545816 beszámoló 2023-02-16 16:37:18 erotikus masszázs 117106
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Reggel 9 óra körül írtam könnyed hangvételű megerősítő SMS-t, hogy 10 órakor számíthat az érkezésemre, amire Hollyh elegánsan és frappánsan válaszolt.
2-3 SMS váltás után azt írta, hogy most már elmegy pancsikálni.
Ezzel a mondatával jól felhúzott, mert lelki szemeimmel már magam előtt láttam a kádban pancsikáló Hollyt, és nagyon el tudtam volna képzelni magam mellette. Innentől kezdve a hátralévő hatvan perc egy örökkévalóságnak tűnt.

Pontosan érkeztem, hívtam Hollyht, a telefon néhányszor kicsöngött, majd foglaltat jelzett.
Ezen alaposan meglepődtem, egy kis időre el is bizonytalanodtam, hogy most akkor mi is van.
Szerencsére ránéztem a telefonomra és láttam, hogy SMS érkezett, amely pontosan tartalmazta a bejutáshoz szükséges információkat.

A magassági akadályt lifttel küzdöttem le, halk kopogás után már nyílt is az ajtó, és a lakásba belépve egy három tagú fogadóbizottság várt.

A fogadóbizottság tagjai puszikkal és ugatással jelezték, hogy örülnek a megérkezésemnek.

Szerencsére az üdvözlő puszikat kaptam Hollyhtól, az üdvözlő ugatást pedig két aranyos tacsitól.

A szemeim le nem tudtam venni Hollyhról, aki valami pántos, minimális anyagfelhasználással készült fehérneműben fogadott és egészen pompás látványt nyújtott.
A kutyusoknak viszont nem tetszett, hogy én csak Hollyht bámulom és velük nem törődőm, ezért továbbra is ugattak, így jelezték, hogy ők is ott vannak.

Hollyh nagyon korrekt hirdető, nem árul zsákbamacskát /akarom mondani zsákbakutyát/ a hirdetésébe beleírta, hogy a kutyusaival várja a vendégeit, ezért felkészülten érkeztem.

Magam is nagy kutyabarát vagyok, ezért már kitapasztaltam, hogy mi az, amivel bármelyik kutyával jó barátságba lehet kerülni.
Ez pedig nem más, mint egy különleges lazacos jutalomfalat, aminek hatására a legtöbb kutya kezesbáránnyá /enyhe képzavar/ változik.
Hoztam is egy tasakkal, és most is hatott a varázslat, néhány lazacos jutalom falat után a kutyusok megbarátkoztak velem és szépen lefeküdtek a helyükre.

Az első feladatot kipipálhattam, a kutyusoknál már bevágódtam, most a célom már Hollyh szimpátiájának elnyerése volt.

Ezért Hollynak is készültem egy kis külön ajándékkal, mert abban biztos voltam, hogy egy jutalomfalat nála nem lenne nyerő.
Az oldalán azt írja, hogy az édességet nem szereti, ezért egy kis meglepetés ajándékot kapott tőlem, aminek úgy láttam, hogy nagyon örült.
Ekkor már azt éreztem, hogy szuper lesz a randi, mivel a kutyusok után láthatóan Hollyh bizalmát is sikerült elnyernem.

Az ajándék átadása után a csokrot is letettem, bár azt mondta elég lesz a végén is.

Megbeszéltük a programot, elmondtam, hogy bár a másfél órában két kényeztetés is lehetséges, én most inkább egy hosszabbat szeretnék, egy kis ismerkedős masszázs után.

A fürdőből visszatérve egy rövid állva ismerkedést kezdeményeztem, mert a melltartó alatt levő gyönyörűségek már nagyon izgatták a fantáziámat. Egy kis simogatás és puszilgatás után lekerült a melltartó, és egy picit megszeretgettem a formás ciciket. Miután a kíváncsiságom kielégítettem és egyben kellő hangulatba is kerültem, némileg könnyebb szívvel feküdtem hasra a matracon.

Hollyh megkérdezte, hogy mivel masszírozzon krémmel, vagy olajjal, én az olajat választottam.
Azt is megkérdezte, hogy erősebb vagy inkább lágyabb, simogatós masszázst szeretnék, amire még magamat is meglepve azt találtam mondani, hogy legyen az erősebb változat.
A masszőzöknél általában nem a masszázsra helyezem a hangsúlyt, de most úgy gondoltam, hogy van elég időnk, és kiderítem Hollyh masszázstudását. /is/

A lábam közé ült és elkezdte a derekamat, majd a hátamat masszírozni, amit meglehetősen szakszerűnek éreztem.
Beszélgetés közben elmondta, hogy azért tud masszírozni, mert a masszázsfogásokat egy jól képzett masszőrtől tanulta, és a sok gyakorlat során pedig folyamatosan finomította tudását. A masszázsa nagyon jól esett, végig dolgozta a derekamat, a hátamat, külön a lapockák környékét, és a váll és nyaki részt is.
Kérésemnek megfelelően erőt is vitt bele, így nemcsak nagyon kellemes, de hasznos is volt.

Masszázs közben folyamatosan beszélgettünk, nagyokat nevettünk, nagyon jól teltek ezek a percek.

Egy idő után megemlítette, hogy fizikai erőkifejtéstől kezd melege lenni.
Én megértettem a célzást és megkérdeztem tőle, hogy elölről is szokott-e masszírozni, amire az volt a válasz, hogy elől inkább már csak simogatni szokott.
Mivel úgy éreztem a masszázs részt már kimaxoltuk, villámgyorsan megfordultam, így lehetőséget biztosítottam számára, hogy elölről is jól megmasszírozzon/megsimogasson.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Lekerült a bugyi és Hollyh mellém feküdt. Egy kis érzéki simogatással kezdett, majd puszilgatás következett, ami viszont szerencsére rövidesen csókolózássá fajult.
Holly csókja isteni, nagyon ritkán találkoztam ilyen érzékien, beleélősen csókolózó lánnyal. Az a kis piercing az ajka fölött pedig még finomabbá és különlegesebbé teszi a csókját. Ha más nem lenne a repertoárjában már csak a csókjáért is újra elmennék hozzá.

Ezután gondolt egyet rám ült, és elkezdte a testemet puszilgatni.
Időnként felegyenesedett és rám nézett. Különleges nézésével, gyönyörű arcával, huncut szemeivel és a mosolyával teljesen elvarázsolt.
A szépsége és a látvány annyira tetszett, hogy szinte megállt bennem az élet.

De Hollyh szerencsére egy szenzitív lány, így rájött arra, hogy a látványától tetszhalott állapotba kerültem, és egy egyszerű trükkel gyorsan visszahozott az élők sorába.
Megfogta a kezemet és a mellére tette.

Ekkor döbbenten rá, hogy Hollyh annyira megbabonázott, hogy még simogatni is elfelejtettem gyönyörű testét. Ahogy magamhoz tértem természetesen azonnal pótoltam a hiányosságot és közelebbi ismeretségbe kerültem a popsijával, isteni feszes melleivel és a vídia keménységűvé vált bimbóival is.

Amikor már alaposan megszeretgettem a két gyönyörűséget, újra folytatta a puszilgatást, lassan haladt lefelé míg el nem érkezett a célterülethez.
Ott viszont sokáig kizárólag a környékkel foglalkozott, a szerszámhoz nem ért hozzá, csak kerülgette.
Hollyh nagyon tudja hogyan lehet felhúzni és kicsinálni a férfiembert. Mikor megérezte, hogy már kellően megkínzott, kegyelmet adott és nekilátott a szerszám kényeztetésének is.

Ezt is fokozatosan csinálta, előszőr csak a golyókat nyalogatta, puszilgatta, a szájába vette, majd utána a szerszámot is alaposan végig szeretgette oldalról.
Ezzel is hosszasan „kínzott”, már azt hittem soha nem ér fel a végéhez.

Hollyh ezt is alaposan kicentizte, de azután újra megkegyelmezett és végre teljesen bekerültem a szájába.
A franciája igen változatos, finom, lassú és érzéki, nagyon élveztem. Pont az ilyen barátnős franciát szeretem.
Ezt el is mondtam neki, erre ő rám tromfolt, hogy tud ő pornós változatban is franciázni.

Erre a megjegyzésére nagy bajba kerültem, hogy hogyan is legyen tovább. Rövid gondolkodás után megkértem, hogy akkor kérek szépen egy kis ízelítőt a pornós változatból is.

Szerintem sejtette, hogy mit fogok mondani, mert elnevette magát, és beindult. Először vastag nyálat csurgatott rá, lassan szétkente, majd tempósan és ütemesen koppanásig bevette.
Közben folyamatosan tartotta a szemkontaktust és figyelte a hatást. Volt cuppogtatás, erotikus hangok, majd kézzel verte a cicijeihez, a bimbóival a makkot karcolgatta, stb.
Fantasztikus volt, nagyon élveztem, de azt is éreztem, hogy ha így folytatja igen rövid életű leszek, és még más terveim is voltak, ezért megkértem, hogy térjen vissza a lájtosabb változatra.

Hollyh megint elnevette magát /a randi alatt végig rengeteget nevettünk/ és újra finoman és lágyan kezdett el kényeztetni. Becsuktam a szemen és élveztem a finom ajkait, puha meleg száját és vártam amíg túlhevült állapotomból lehűlök üzemi hőfokra.

Amikor elmúlt az azonnali robbanás veszélye, javasoltam, hogy forduljunk 69-be. Azonnal jött is fölém és éreztem, hogy a puncija már jó nedves. Önfeledten puszilgattam, nyalogattam és nyelveltem isteni punciját, közben Hollyh pedig lelkesen és lágyan kényeztetett.

Így is könnyen el tudtam volna élvezni, de a csókja újra nagyon vonzott, ezért megkértem, hogy feküdjön mellém, és csókolózva vessünk véget a szeánsznak. Úgy éreztem, hogy már a csókjaitól és kölcsönös simogatástól is simán el tudnék élvezni, de a kis kezeivel még finoman rásegített és így repített a mennyekbe. Szerencsére Hollyh azt is tudja hogyan kell befejezni, nem engedte el azonnal, hanem még lágyan levezetett. Abszolút profi, tudja mi a jó a férfinépnek.

Pihegve feküdtem, mozdulni nem igen tudtam, kiszaladt papírtörlőért, majd egy kis tisztogatás után az oldalára fordulva mellém feküdt. Nagyon kellemes volt hátulról átkarolni, gyönyörködhettem karcsú és hibátlan alakjában, a vállát és a nyakát puszilgattam, és a cicik és a popsi is elérhető közelségben voltak miközben még beszélgettünk egy kicsit.

Éreztem, hogy az időm lassan lejár, ezért irány a fürdőszoba, majd felöltözés.

Ami még érdekesség, hogy a két kutyus egész ottlétem alatt békésen feküdt, meg sem szólaltak még a fürdőbe jövet és menet se, de a távozásamkor újra elém álltak és kérték a simogatást. Szerintem jó benyomást kelthettem bennük és így jelezték, hogy visszavárnak.

A randin nagyon jól éreztem magam, ezért abban bízom és reménykedem, hogy nemcsak a kutyusok, de Hollyh is visszavár.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás teljesen korrekt, a csokrot az adatlapon megadta, SMS-ben is elküldte, extrája nincs.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Hollyh egy igazi különlegesség!
Imádtam:
- a nézését
- meg a járását
- csípőjének a ringását,
- a tökéletes alakját,
- erotikus kisugárzását,
- arca szépségét,
- a mosolyát,
- a folyamatosan rakoncátlankodó és arcába hulló hajtincsét,
- közvetlen stílusát,
- kislányos báját,
- érett női gondolkodását,
- folyamatos vidámságát,
- a humorát,
- az intelligenciáját,
- a valódi csókjait,
- a lágy és barátnős kényeztetését,
- a pornós franciáját,
és a legjobban azt, hogy a randi alatt végig rám figyelt, abban a másfél órában én voltam számára a legfontosabb.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hollyh erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókHollyh legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-01-26) : Ezt házigazdám nagy mosollyal konstatálta . Mondtam neki azonnal , hogy ha lehet a kényeztetésre tegyük a hangsúlyt . Azért egy picit átnyomogatott mindenhol . Meg kell jegyeznem nagyon ügyes és tehetséges masszőr . A masszázs közben nagyon jókat beszélgettünk . Majd a következő fejezet elött kaptam inni is.

(2022-12-14) : Persze ha már arra járok végig csókoltam gyönyörű forró testét. Hollyh is megszabadított, no nem a cicifixemtől, hanem a törölközőtől és kérte, hogy helyezzem magam kényelembe a matracon. Hollyh oda bújt hozzám, csókolóztunk, simogattuk egymás testét majd délfelé vette az irányt.

(2022-05-27) : A program vége felé még egy kis masszázsra is jutott idő. A hátam masszírozását kértem, amit professzionális módon meg is kaptam. Pont ott masszírozott, ahol az a legjótékonyabb volt a hátamnak.

felejthetetlen: 7db
(2024-04-12) : Még az elején kedvesen jelezte hogy nincs végig szájba, de nem volt gond, mert épp kézzel dolgozott amikor elengedtem magam. Nagyon nagyot élveztem, most is áll az ezredes ahogy ezt írom.

(2024-01-28) : Az első masszázs láb-fenék-derék vonalon forgott, jó alaposan átnyomkodott, nem csak barátnős simogatás ment. Közben elbeszélgettünk, nagyon kedves, jó beszélgető partner.

(2024-01-27) : Hollyh egy kicsit oldalra fordúlt, farkam szabályosan beszipantotta. Jó nyálasan tövig, közben hörgött kicsit, időnként ,,feljött" levegőért. Vagy bejött neki a farkam, vagy egyszerűen imád cumizni, tökmindegy. A totál merülést sokszor megcsinálta, miközben újammal a már erősen nedves punciját kényeztettem.

nagyon jó: 6db
(2022-10-18) : Franciásan magamra fordítottam és farkas szemet nézve a két formás gerezddel, a kezeim önálló életre keltek a lábai között. Közben melleivel körbeölelve ide oda terelgetve a varázscerkát foglalkozott velem nagy örömömre .

(2022-04-26) : A masszázs meglepően jó volt. Tényleg. Ügyes. Kellően erős. Bejött. Sokat járok másféle masszázsra, van hozzá összehasonlítási alapom. Nem tanulta, de nagyon ügyes. Krém és olaj közül is lehet választani. Én krémet kértem.

(2022-04-17) : Ügyesen masszíroz nem csak az a nyomkodós fajta, ha kéred jól meg tud nyomkodni, ha éppen arra van szükséged. Egy ideje már hiányzott is, mert sportolás miatt becsomósodott a hátam. Ahol kell erősen masszíroz, amikor kell pedig gyengédebben. Nyaktól lefelé mindenhol átmasszírozott a fenék és comb résznél különösen jól esett a technikája.

: 16db
(2022-07-08) : Én olajat szeretem jobban mert az csúszik és nem szívódik a testbe gyorsan így nem kell mindig kenni, kis olajat öntött a kezére kicsit felmelegitette utána lassan a hátamra került a keze, medencémtől fel felé haladva a vállaim irányában halad, gerinc mentén csigolyaról, csigolyára haladt szépen kitudta emelni az izmokat, ízületeket, minden csomót feloldott szépen kidolgozta őket

(2022-07-05) : Krém vagy olaj került a hátamra, nem tudom, még pár perce átélt orgazmusnak a feldolgozási fázisában voltam, viszont èreztem Kedvesem határozott kezeit. Erőteljes mozdulatokkal gyúrta felsőtestem, kérdezte megfelelő-e az erősség, válaszom az "őőőőő, úúúúù" volt, "fáj?

(2022-06-09) : Teljes testre kiterjedő csókok és egymás szájjal és kézzel törgénő marcangolása után valahogy úgy keveredtünk, hogy fölé térdeltem és a szájába adtam a farkam. A franciájáról is ugyanazt kell tudni, mint magáról a hölgyről: magába szippant. Így is lett végem az első körben.

egyeztetési probléma: 2db
(2023-01-08) : Megérkeztem pontosan a helyszínre és üzenetben értesítettem hogy a kapunál vagyok és várom további utasításait a bejutáshoz. Üzenetemre válasz nem érkezett, de gondolván az előző üzenetére, lehetségesnek tartottam, hogy lehet mégis lesz 15 perc késés.

(2022-05-24) : Ezzel végül is semmi gond. Ezután tegnap SMS-ben kértem tőle időpontot ma 10 órára. SMS-ben válaszolt, hogy rendben, ezután fel is hívtam, és szintén megerősítette az időpontot. Amikor ma odamentem pontos időben újra hiába hívogattam