Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Hanna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-05-09 20:41:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hanna +36707532944 117959 szexpartner

ToMi17 a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg Hanna hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam.Figyeltem,mikor elérhető,hamar felvette.Nagyon cuki telefonon keresztül is!Már találkoztunk a barátnője által egy hármasban..úgyhogy csak időpontot kellett egyeztetnünk
Megközelítés
Blahától pár utca Villamos,troli,roller,kerékpár,gördeszka..bármivel megközelíthető a hely.Kocsival kell egy kis szerencse a parkoláshoz;)
Helyszín
Mikor a címre értem hívtam,rögtön felvette,megkaptam a kódot,meg az irányt.Diszkrét fogadtatás.Nem szalon,nem átjáróház !Hangulatos,minimál stílus,vagány nappali,romantikus háló.Rendezett fürdő zuhanyzóval tusfürdő,szájvíz,tiszta puha törcsi,okosbojler :dd
Hanna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Olyan,mint a képeken.Sőt..!Igazi zavarbaejtően aranyos,kis cuki hölgyemény.Halk visszafogott beszéde mögött csábító kisugárzása és szexuális érettsége abszolút kirajzolódik.Egy selyemköntösben fogadott,fekete fehérnemű szettben.Hosszú ápolt sötét haj,vékony derék,kerek popsi,kellemes természetes cickók..modell alkat,érzéki telt ajkak,ragyogó szemek..úgy ahogy van rendben van !
1. Hanna +36707532944 beszámoló Budapest 117959 erotikus masszázs
3. Hanna +36707532944 beszámoló Budapest 117959 erotikus masszázs4. Hanna +36707532944 beszámoló 2023-05-10 09:40:01 erotikus masszázs 1179595. Hanna +36707532944 beszámoló 2023-05-10 09:40:01 erotikus masszázs 1179596. Hanna +36707532944 beszámoló 2023-05-10 09:40:01 erotikus masszázs 117959
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
3
Miután kijöttem a zuhanyból Hanna a hálóban várt.Már csak az az eszméletlen szexi fekete bugyi+melltartó volt rajta.A szobában kellemes hangulatfény,halk zene.Az ablak előtt egy kis páholy szerű nem tudom mi van, oda beültem és kértem,hogy forogjon előttem.Őrült szexi.Közelebb lépett,megszabadítottam a csipkéktől,ő meg engem a magamra tekert törülközőtől.Isteni volt fogni a csini popsiját,miközben a keze már a farkamon.Az ölembe ült és élvezte ahogy csókolom a mellét,a nyakát.Annyira elragadott a hév,hogy felálltam vele,ölben vittem az ágyig(két lépés )
Szexi kis szájával teljesen felállitott.Óvszerért könyörögtem,hogy végre berakhassam neki.Átöleltem.A lábait átkulcsolta rajtam és engedte,hogy lassan eggyé váljunk.istenem de érzéki közelség.Visszafogott nyögések adtak visszajelzést,hogy élvezi ugyanúgy,mint én.Kiváncsi voltam,milyen,ha ő van felül..megfordultunk,kértem, hogy üljön bele.
Eszméletlen érzéki csípő mozgást produkált,a mellkasomon támaszkodva,haja az arcomba,csók a nyakamra úgyéreztem remek pillanat hogy beleélvezzek.Így is lett.Lassított a tempón,majd megállt és rámhajolt.Remek vég volt ez.Együtt pihegtünk,majd irány egy közös felfrissülés a zuhanyzóban.Imádtam az enyhén szolibarna testét,ahogy libabőrös lett még itt is ahogy simogattam.
Fürcsi után mondja van egy kis meglepetése pill.és jön..
Pár perc múlva megjelent egy mini törcsivel a derekán, szemében csillogott a pajzán erotika.Hassal az ágyra feküdt és kérdezte,na kiváncsi vagy?
H még szép!
Ráfeküdtem,csókoltam a nyakát,a hátát.Majd lassan feltolta a csípőjét,bepucsított.Az az ív,amit a teste leírt beleégett a retinámba.A kis textil lecsúszott róla és akkor látom,hogy egy kristályköves anál plug van a fenekében 🤤
Leesett az álam!Kellett pár pillanat míg feldolgozom ezt a csodás látványt.Hátulról nyalni kezdtem.Eszem megáll.A nyögdécselések meg puncijának nedvesedése totál beindított.Nyúltam a gumiért.nem vártam segítséget,csak maradjon így.Fel húztam magamnak és támadtam hátulról.Ez valami csoda,ahogy tolom közben a kis ékszer feszíti őt a másik lyukon!Beleadtam apait anyait ,arra gondoltam soha ne érjen ez véget!De nem lehet ezt sokáig bírni ;) Éreztem,hogy végem lesz,ki húztam a brét le téptem a gumit és ráélveztem istennőm formás hátsójára.Segítettem letörölni a produktumot,azután ő nekem.Arccal az ágyraborultam és memorizálni próbáltam a történteket,míg Hanna cirógatott.Az idő a végét járta,úgyhogy irány a fürdő,öltözés,csacsogás,csók ölelés és érzékeny búcsú
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy extrát kértem,a csókot Legközelebb biztos élek a többi lehetőséggel is!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Remek társaság.Csupa kellemes pillanat.Az történik,amit szeretnél.Az együttlét végig rólunk szólt.Mintha megállna az idő..Megint teljesen lenyűgözve érzem magam.Hanna végig odaadó, érzéki viselkedése azt mondatja velem,hogy biztos keresni fogom az alkalmat,hogy újra találkozzunk!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hanna szexpartner beszámolójáról


2023-05-19 21:07:48
Remek írás, velős, mégis részletgazdag és érdekfeszítő. Köszönöm, hogy felhívtad vele Hannára a figyelmem!

2023-05-10 09:48:52
Eddig is a kedvenceim között volt, de ez a kis meglepi még nagyobbat lendített rajta a listán felfelé. Köszi a beszit.
Mutasd mindet

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2024-02-26) : Lovagolni kezdett rajta, csipőjét megfogva szinte magamra tudtam húzni. Pár perc lovas gyakorlat után misszibe fordultunk, hogy közben csokolni tudjam ajkait. Ezt követően talán én kértem,

(2024-01-23) : Megfordultunk és Hanna kezdett franciázni. Kérésemre úgy helyezkedett, hogy mindig el tudjam érni a testét, így a fenekét simogattam, miközben ő nagyon ügyesen franciázott. Magától is nagyon jól csinálta, de ha kértem valamit, azt is azonnal teljesítette.

(2024-01-11) : Gyorsan akció kész állapotba kerültem következett a gumihúzás ,aztán egy jó kis kutyust hoztunk össze

nagyon jó: 2db
(2024-03-29) : majd elé térdeltem, ő kutyusban szembefordult, és elkezdett franciázni, közben a gyönyörű fenekét simogattam (itt is visszafogtam magam, hogy ne csapjak rá, most még csak rá se kérdeztem, hogy mit szólna hozzá)

(2023-06-10) : Kellemes volt a franciája, bár nekem kicsit túl heves. Számomra jobb érzés a lassú, érzéki francia. Később erre rá is kérdezett, és utána kicsit visszavett a tempóból :) Mielőtt túlságosan hamar végződött volna az első felvonás, megkértem, hogy cseréljünk és én franciáztam neki.

: 6db
(2024-02-10) : A kisasszony kérdés nélkül már térdre is ereszkedett és belekezdett a franciázásba. Kimerem jelenteni, hogy ennyire finom franciát ritkán tapasztal az ember, érzékien hol mélyebben a szemembe nézve és természetesen a zacsi környéke sem maradt szárazon.

(2023-12-20) : Ahogy leért elkezdte finoman nyalogatni aztán bekapni a makkom, közben kezével finoman simogatta a zacsit. Aztán egyre mélyebbre vette. Itt megkértem Hannát, had feküdjek az ágyra mert már remegett a lában... Pajzán mosollyal az arcán szemkontaktussal folytatta a kényeztetés és tetszett neki ahogy élvezem.

(2023-12-14) : Kis beszélgetés után másodszor is hangolódtunk, aminek francia után megfelelő védelemmel kis kutyapóz követett, eszméletlen szexi fenékkel és pici apró hangokkal, itt már nem finomkodtunk. Vègül egy missziben levezettük a randinkat, amit kis masszázs és beszélgetés követett.