Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Hannácska

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-31 10:26:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hannácska +36307535255 119131 szexpartner

vivalanocse1 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Hannácska hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Az egyeztetès SMS-ben törtènt, előtte hívtam is Hannácskát, de nem volt megoldható hogy beszèlni tudjunk telón. Szerencsère nagyon rugalmas, az SMSemre visszaírt ès tájèkoztatott mindenről. (Időpont, helyszín, rózsák)
3 ève a covid kilőtte a csókolózást, akkor nem csókolóztunk, ezt most mindenkèpp át akartam èlni.
Megközelítés
Bikás park közelèben van a kèjlak, így M4-es metróval mentem. Csodás környezetben található a helyszín, èvek óta ugyanott. Semmi se változott. Hannácska nem az a költözős típus, az állandóság jelkèpe.
Helyszín
A helyszín sem változott, teljesen ugyanaz a lakás ès a berendezès mint 3 ève. A tetthely szoba cèlnak megfelelő. Az ágy kènyelmes. Rend ès tisztaság a helyisègekben. Nem láttam sok helyisèget, előszoba, fürdőszoba ès tetthelyszoba ahol jártam. Fürdőszobában szájvíz, tusfürdő, rengeteg eldobható fogkefe, sprayk.Álló zuhanykabin. Szerencsére óra van a falon, így tudom hol járunk mindig.
Hannácska külseje
Ránèztem ès Istennő, ez volt az első gondolatom mikor megláttam. Te jó èg mennyit kèszülhetett erre a talira? Hibátlan, gyönyörű, mèg mindig nagyon fiatal lány, külön kiemelendő az arca szèpsège, semmit se változott korábbi talink óta. Haja hosszú, ezüst szőke, izlèsesen sminkelt arc. Ès bombázó alakjához mèg bombázóbb mellek tartoznak. Szexi ruhában fogadott, mely jól engedte láttatni szenzációs melleit. Melyek szilikonmellek, de termèszetesnek hatnak mert úgy lett megcsinálva, kevès szilikonnal. Szerencsère nem olyan èrzèkenyek, lehetett csókolni őket. Puncija is gyönyörű, kívánatos ès hibátlanul szőrtelen. Magas sarkú cipőben fogad, kérésemre magán hagyja végig, ágyon is.
1. Hannácska +36307535255 beszámoló Budapest 119131 erotikus masszázs
3. Hannácska +36307535255 beszámoló Budapest 119131 erotikus masszázs4. Hannácska +36307535255 beszámoló 2023-08-31 23:28:55 erotikus masszázs 1191315. Hannácska +36307535255 beszámoló 2023-08-31 23:28:55 erotikus masszázs 1191316. Hannácska +36307535255 beszámoló 2023-08-31 23:28:55 erotikus masszázs 119131
Action
Megèrkezèsemkor mèg rákèrdezek mik a csók feltètelei, bármit mondana megtennèm hozzá. A szájvíz volt kötelező, a fogkefèk opcionális (elindulás előtt otthon mostam fogat). Mikor tusolásból visszatèrtem èrzem azonnal meg akar csókolni ahogy egymás mellett állunk, de èn mèg előtte elmondom az elkèpzelèsemet mit szeretnèk vele: orálnál a nyálát ha nem a farkamra hanem a számba folyatná. Simán okèzza, megemlíti multkor volt mèlytorok úgy több volt a nyála, de most is lesz elèg. Nem fèltem, Hannácska bőnyálú teremtès.
Az ágyra megyünk ott kezdjük, fantasztikusan csókol igazi nyelves, majd lefelé veszi az irányt, nekem szemből franciázik (szembe nézősen!!!) majd feljön hozzám csókolózni és nyálát előbb belefolyatja a számba, majd csókolózunk. Visszatér farkam kényeztetéséhez ezúttal nekem háttal, nem 69, fenekét simogatom, ruha még rajta így ruhán keresztül simogatom a puncit. Közben nyál folyik a kezeire, ujjára mondanám hogy kérem de szinte gondolatomat kitalálva, azzal egy időben nyújtja a számhoz, bekapom és nyálas ujjáról a nyálat mind felnyalom, bekapom. Végül gumit húzunk, ő megszabadul a ruhától és úgy kezdjük hogy ő lesz felül, előtte még sikosít. Benne vagyok, közben előre hajol és felváltva hol csókolózunk hol pedig nyálat folyat át felülről a számba.
Ezután missziben folytatjuk, itt már lábát is nyakhoz tudom emelni, puszilom a lábfejét ami cipőből kilátszik. Közben ő nyálat ken szét a mellén, dugás közben előre hajolok és lenyalom, többször is megtörténik és van hogy ő nyalja a dús kebleit. A csókolózást bővítjük, így szemből az átfolyatás nem működik, számba köpés lesz, miközben ajkaink összeérnek és ezt variáljuk, miközben farkam végig a puncijában, nyelves csókolózás és számba köpés variálása. Aztán gumi le és élnék a szájba élvezés lehetőségével, amibe teszünk egy csavart. Mivel nincs nyelés ezért nincs spermás csók, megértem, annyit kérek folyassa át nekem ahogy eddig a nyálat, ez simán működik, fekszem és ő fölém jön és átfolyatja a számba. Természetesen én se nyelem le, kiköpöm papírtörlőbe.
Tusolás, farkam letusolása, pici beszélgetés, barátnőiről, azokról a programokról, rózsákról. Majd nekilátunk egy újabb orálnak VSz a terv, de olyan kívánatos hogy egy rövid ideig újra a puncijában szeretnék lenni, gumit húzunk és ágyról kipucsít nekem, én mögötte állok és behatolok sikosítás után. Fantasztikus a teste ahogy magam előtt nézem majd vissza az eredeti tervhez, szétválunk, gumi le és némi orál után Hannácska szájába élvezek. Ezúttal ő fogja kiköpni, de nem is akárhogy, szép pornósan folyatja ki a szájából a mellére, én pedig a mellein szétmasszírozom, a nyálasabb résznél a nyálát felnyalom. Megvalósult amit elterveztem Hannácskával, sőt több, a szájba átköpés kellemes plusz volt. Ő az első akivel ezt megvalósítottam.
Még újabb tusolás, fürdőszobában ő is rendbe teszi magát, szájvizezik utánam, Hannácska ad a higiéniára, nagyon is. Öltözködés alatt pici beszélgetés, majd el. Már tudom hogy Istennő lesz a cimke, nem akármilyen élményt adott Hannácska. Barátnő feeling és pornó feeling keveredett nagyon magas színvonalon.
Elszámolás
Smsben kaptam meg az infót, rèszletesen megírta alap ès extrákra bontva. Alap a natúr francia, kölcsönös francia, szájbaèlvezès, mellszex, gumis aktus 2 db èlvezès. Extra a csókolózás, a mèlytorok ès az arcra èlvezès. Ezen extrák egyforma rózsák. A csókolózást választottam az extrák közül.
Az ajándèkot előre, magamtól tettem le a szobabejárat mellett található polcra.
Mivel mindent magas színvonalon valósított meg, csókot is, ezèrt nagyon megèrte.
(Hannácska külseje is nagyon magas színvonal, egy igazi bombázó így mèg inkább megèrte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
2017,2020,2023. Harmadik talink, elkèpesztően bájos mèg mindig. Nem ismerem Hannácskát a civil èletèből, csak innen. Tehát azt nem tudom milyen a hètköznapokban, de azt tudom hogy az itteni világban milyen. Erre a röpke időre Hannácska Istennővè alakul, ès minden álmot valóra vált. A legvadabbakat is. Legalább is nekem. A legnagyobb termèszetessèggel, mintha Ő is erre vágyna. A szenvedèlyes csókolózást ès a nyála átfolyatását, köpèsèt, sperma átfolyatását pornósztárokat felülmúlóan oldotta meg. Igazi csókkirálynő. Mivel a múltkori talinkat felülmúltuk èlmènyben ès törtènèsben is, így mèg magasabb cimke illeti meg mint a múltkor: mostantól Istennő. Règ nem osztottam ki ezt a cimkèt, örülök hogy most vègre sikerült ès bővült az Istennőim tábora.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hannácska szexpartner beszámolójáról


2023-09-03 01:31:03
Minden írásod pazar, ez sem lóg ki a sorból! Egészségetekre!

2023-09-02 20:02:27
Jó randi, jó beszi a szokásos szinvonaladon!

2023-09-02 11:42:05
Írás jól megszerkesztett stílusos és nem utolsósorban informatív

2023-09-01 15:11:34
Precíz, pontos írás! Őszintén átadtad kis vágyaid megélését, melyben Hannácska maximálisan partner volt. Szép munka, tetszett!

2023-09-01 10:04:09
Viva! Úgy látom kölcsön kenyér visszajár! Most a te írásod erősített meg benne, hogy meglátogassam Hannácskát!
Mutasd mindet

FunkciókHannácska legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 10db
(2022-11-28) : Javasolta folytassuk 69-be hogy Ő is kényeztethessen. Így is lett én simogattam a popsit, nyaltam a puncit és közben olyan franciában volt részem ami nagyon ritka. Az első kettőben biztos benne van. Néha le is kellett állítani. Amikor már azéreztem eljött a megfelelő idő kértem a gumit és szemből hatoltam be. Hannácska nagyon odaadó volt, nem siettetett játszott a cicikkel hol Ő nylta meg,

(2022-09-05) : Egy idő után eljött a francia óra ideje. Nagyon jól csinálja, talán a legjobb volt eddig. Különböző technikákat váltogatott. Megkérdeztem, hogy megsimogathatom-e a punciját, mondta, hogy igen. (ujjazás nem volt opció). Felajánlotta, hogy ha szeretném lehet 69 ben folytatni, amit el is fogadtam.

(2020-12-21) : Lágyan, cuppogva, valóban bő nyállal kezdi. Nagyon felhúzott, kérésemre kezés elveszi, lassít, csak a végét nyalogatja. Közben szépséges haját simítom. Szemembe néz, ismét megállást kérek tőle. Hamarosan feladom, érzem, hogy nincs esélyem Hannával szemben, szólok neki. Ami most jön, az valami hatalmas, és tényleg egyedi. Csak a makkom van a szájában, mellyel erős vákuumot képez,

nagyon jó: 13db
(2022-07-23) : TÖBB BECENÉV (reiter28) EZEK OK VOLTAK: Clint, Leonie, kukac325,

(2022-03-11) : Eközben ő sem maradt tétlen és kezelésbe vette a szerelemcsüngőt. Előtte azonban tépett néhány egység papírtörlőt és akkurátusan az ölébe terítette, mert Hannácska úrilány, és csak ezt követően kezdett a finom, egészen mély elemekkel tarkított, bőnyálas francia. Közben izgató szemkontaktus, izgató hanghatások. Pazar audiovizuális élmény a pompás érzés mellé.

(2021-08-25) : Nyelvét is bevetve, ajkakat harapdálva, közben kézzel a velem egykorút masszírozva igyekezett a megfelelő állapotra hozni. Mondanom sem kell, nem volt nehéz dolga. Miután férfiasságom maximumra állt, az ágyra ülve kezdett el szopni. Megdicsérte a méretét, ami jólesett, mégha nem is biztos hogy teljesen igaz (reméljük igen). Folyamatosan igyekezett szemkontaktust tartani, amitől még inkább felizgatott.

: 34db
(2023-04-20) : Szavakba nehéz önteni azt az érzést, látványt, kéjt, amivel Hanna tud varázsolni a furulyán...óriási művésznő, pláne, amikor két szopás között véletlenül rácsorgat egy adag nyálat a véreresen duzzadó, kőkeményre szopott farkamra...

(2023-01-18) : Ez a gyönyörű hercegnő tövig eltüntette a férfiasságom majd a farkam tövénél a hüvelyk és mutató újával össze fogta a farkam tövét és miközben torkig benne voltam rázta jobbra barra. Ezt folytatta és én már kértem is a védő eszközt mert túl hamar elsültem volna így. Meglovagolt szemből amíg csókolóztunk és szopogattam a gyönyőrű mellbimbóit.

(2022-08-23) : Eközben ő sem tétlenkedett és az ágyra huppanva, a törülközőt szinte már letépve, vette kezelésbe a farkamat. Miután a franciaóra véget ért én is viszonoztam a nyelvleckét majd gumit kérve az ölembe ültettem és mindenféle síkosítás nélkül belecsusszantam.

lehetne jobb: 1db
(2019-11-06) : Egy órát szántam a kisasszony felfedezésére és saját magam csúcsra járatására, ezért a szám jártatása helyett az anyagiak rendezése és egy pohár víz után gyorsan a fürdőbe vonult...