Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Gréti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-03 20:36:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Gréti +36307360103 121967 erotikus masszázs

Bourges a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Gréti hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy lemondott randi után kezdtem el a közelben B és C tervet fabrikálni magamnak. Így került most Gréti is a látó mezőmbe. Nem vele beszéltem, de a türelmes és rutinos telefonos kisasszony hamar meggyőzött arról, hogy számomra ő jó választás lesz majd. Így fél óra múlva már a bejárati kaputól hívtam a választottamat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Corvin Plázától pár száz méterre, a sétáló utca végén, egy csendes helyen található ez a modern, impozáns épülettömb. A 4-6 villamosok és a kék 3 Metró is az Üllői-József Körút sarkán állnak meg. A kocsival érkezőknek pedig a Bevásárló központ alatti hatalmas, fizetős parkolót javasolnám.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A megadott emeleten jobbra kell fordulni és a folyosó végén található ez a jól felszerelt, tiszta és kulturált lakás. A halk kopogás után kinyílt az ajtó, ami mögött takarásban, Gréti állt. Odabent a lakásban jó illat és enyhe félhomály volt. Puszival üdvözöltük egymást, miközben a vendéglátóm háta mögött láttam, hogy a szemben lévő, függönnyel eltakart nappaliból az egyik kollegina halkan kisurrant. A fürdővel szembeni szobába vezetett be. Egy nagyméretű, minden vendég után tiszta lepedővel letakart, vastag tatami töltötte be itt a tér nagy részét. Mellette egy falra szerelt, impozáns tükör gondoskodott a jó hangulat fokozásáról. Tőle balra állítható színű futófények vannak, jobbra pedig kis asztalka a zenegépnek, az elsötétített ablak előtt egy kis fotel van a ruháknak. A tiszta, világos, kádas fürdőben is mindenféle tisztálkodási kellék megtalálható, amire itt szükségünk lehet. Két darab, tiszta, jó illatú, hengeresre összehajtott törölközőt is kaptam az ottlétem alatt. A lakásban egyébként a folyosó végén, az ágyas szobához, tartozik még egy másik önálló fürdő is. Fontosnak tartom megemlíteni ezekben a forró kánikulai napokban, hogy ebben a népszerű szalonban minden szobában található légkondícionáló berendezés!
Gréti külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Bitang jól néz ki a vendéglátóm! A kiirt adatok, az életkor kivételével, tökéletesen fedik a valóságot. A hölgyek esetében, mint tudjuk ebben a tekintetben, néha megengedőnek kell lennünk. Azt már az első pillanatban feltűnt nekem, hogy a fotói nem túl előnyösre sikeredtek. Az a rengeteg tetkó, amit nem is akart eltüntetni, nekem így együtt azért túl sok volt, de ugye ízlések és pofonok különbözhetnek egymástól. Amúgy meg a kissé zord külső mögött egy végtelenül kedves, jólelkű, vidám természetű, vendégszerető hölgy rejlik ám!

A kedves arca, a mosolya, huncut tekintete sokkal meggyőzőbb, mint amit a képei sugallnak. Az alakján viszont jól látszik, hogy sokat foglalkozik a testével, a külső megjelenésével. Egy deka felesleget nem látni rajta, tini lányos alkattal bír. Tuningolt keblek, izmos szálkás test, feszes has, formás popsi és simára borotvált nőiessége teszik őt még vonzóbbá. A vendéglátóm amúgy egy világlátott teremtés, aki civil foglalkozását tekintve egy meglehetősen sokoldalú, teljesen más jellegű, szakmai tudással is rendelkezik!
1. Gréti +36307360103 beszámoló Budapest 121967 erotikus masszázs
3. Gréti +36307360103 beszámoló Budapest 121967 erotikus masszázs4. Gréti +36307360103 beszámoló 2024-07-04 09:10:36 erotikus masszázs 1219675. Gréti +36307360103 beszámoló 2024-07-04 09:10:36 erotikus masszázs 1219676. Gréti +36307360103 beszámoló 2024-07-04 09:10:36 erotikus masszázs 121967
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A tusolás után hasra vágódtam, miközben masszőzöm hozzám öltözött és kibújt a fekete színű, fogadó csipkés fehérneműiből. A bokáimtól kiindulva haladt felfelé. Azt már az első fogásait követően megállapítottam, hogy alaposan és szakszerűen masszíroz! Közepesen erős, időnként határozott gyúró mozdulatokkal dolgozta meg a vádlikat, combjaimat, derekamat és a hátamat. Mindeközben sokat beszélgettünk a világ dolgairól, az eddigi életéről. Viszonylag hamar egymásra tudtunk hangolódni, ami még inkább megkönnyítette a diskurzusunkat. A kezelés végén pedig, talán bónuszként, egy alapos fejmasszázst is kaptam tőle. No, ilyenben ezen a területen nekem már jó ideje nem volt részem! A masszázs végén már össze is forrt az ajkunk és kezdetét vette a kényeztetés.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Először én szerettem volna a kedvére tenni. Hanyatt döntöttem és apró puszik kíséretében haladtam dél felé. A csábító, frissen borotvált, illatos ölénél most nem jutottam lejjebb. A nyelvemmel igyekeztem a szétterpesztett, izmos lábai között örömet szerezni neki. Mivel az ujjazást nem kedveli, ezért kissé megnehezítette a dolgomat. Bele adtam hát anyait-apait, és a végére a visszajelzései alapján, talán sikerült neki örömet okoznom.

Ezt követően helyet cseréltünk. A francia tudása is példásan sokoldalú volt, nem csak a hagyományos bólogatásból állt. Játszott a makkal, a nyelvével a rudam oldalát is alaposan végignyalogatta mielőtt a szájába vett és eközben a körme hegyével, a tarisznyámat morzsolgatta. Nem nyelt el teljesen, de a szemkontaktust még ilyenkor is fent tartotta. Viszont hamar elfáradt a lelkem ebben az intenzív cumizásban és ilyenkor a melléhez ütögette a farkamat. Nálam ez viszont nem igazán működött, mert többször is akkor hagyta abba a szopást, amikor nekem már kezdett volna éppen jó lenni. Az ajkai között szerettem volna boldoggá lenni, de láttam, éreztem, hogy ebből így nem lesz énekes halott, ezért a kezembe vettem az irányítást.

Kértem tőle, hogy a golyszikat szopogassa intenzíven, miközben én magamat polírozom. No, ez volt most a nyerő ötlet, mert ennek az intenzív csapatmunkának köszönhetően, hamarosan a felszínre hoztuk a srácaimat! Türelmesen tovább szopizta a zacsimat megvárta, míg lenyugszom és csak ezt követően kaptam tőle papírtörlőt. Ezután még mellém bújt csókolóztunk és trécseltünk egy keveset, majd elvonultam fürdeni.


A távozásom után a liftre vártam éppen. Mikor az megérkezett nem volt üres, hanem egy szőke, szemüveges, dögös, bögyös bombázó lépett ki éppen belőle! Összemosolyogtunk, mert azonnal megismertük egymást, majd Ő kapcsolt először és a következő pillanatban, az üres folyosón már le is smárolt engem majd jobbra el és folytatta az útját. Lina ugyanis ez a kis bestia, mert vele futottam itt össze, akivel korábban már többször is randiztam, éppen most ment abba a szalonba dolgozni, ahonnan én az imént eljöttem. Bár nagyon jól esett az egómnak ez az antré, de idő híján már nem tudtam volna őt aznapra még bevállalni. Mindezt csak azért említettem meg, hogy érzékeltessem: időnként azért érhetik a magunk fajtákat is ilyen kellemes meglepetések.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Erre a randi elején került sor. *+* rózsaszálat adtam át, azzal a megjegyzéssel, hogy ha menet közben igénybe venném a másik extráját, akkor azt a végén rendezem majd.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 29 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szerintem maradtak még tartalékok ebben a találkánkban, ezért nekünk minél előbb látnunk kell majd egymást. Egy okos, értelmes, vendég centrikus Hölgyet ismertem meg a Gréti személyében, akit jó szívvel ajánlok a normálisan gondolkodó, nem erőszakos férfitársaim figyelmébe!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Gréti erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!