A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Franciska

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-10 18:18:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen kedves és részletes beszámolódat és méltatásodat. :) Örülök, hogy egy igazán kellemes élményt szerezhettünk egymásnak, én is köszönöm. :) Várlak szeretettel máskor is. :)

Beszámoló Franciska +36204677073 121752 szexpartner

thickboy a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Franciska hirdetővel
igéző szemek
csodás csók
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, elsőre felvette. Elmondta a részleteket, már ekkor kedves és segítőkész volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel egyszerűen oda lehet jutni. A cím is könnyen megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy régi bérházban van, viszont maga a lakás modern és szépen berendezett. A fürdőszobában van tusfürdő és szájvíz, a hálóban pedig egy nagy és kényelmes franciaágy.
Franciska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Franciska egy csodás nő, úgy, ahogy van. A kiírásnak megfelelően jó magas (bár ő meg azon lepődött meg, hogy ő még magassarkúban is kisebb nálam 😉). A kitakarástól ne tartson senki, gyönyörű arca van. A szemeivel rabul ejt, a mosolyától pedig jobb kedve lesz az embernek. Csodás cicikkel és formás popsival rendelkezik a hölgy.
1. Franciska +36204677073 beszámoló Budapest 121752 erotikus masszázs
3. Franciska +36204677073 beszámoló Budapest 121752 erotikus masszázs4. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-06-11 10:13:03 erotikus masszázs 1217525. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-06-11 10:13:03 erotikus masszázs 1217526. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-06-11 10:13:03 erotikus masszázs 121752
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Amikor megérkeztem, személyesen is bemutatkoztunk egymásnak. Megmutatta, hova rakhatom le a cipőm és a ruhám. Majd adott egy törölközőt és elkísért a fürdőszobába. A kötelező tisztálkodás után beinvitált a hálószobába. Állva elkezdtük simogatni egymást. Majd közelebb húztam magamhoz és csókolóztunk. Isteni a csókja, finom és lágy, abszolút barátnő feeling, közben még egymás nyakát is csókoltuk.
Ezt hosszú percekig csináltuk, majd megfordítottam és hátulról is elkezdtem csókolgatni, közben levetette a ruháját, én kicsatoltam a melltartóját és előkerültek a cicik. Szép cicijei vannak nagy bimbókkal, amiket élvezet volt szopogatni, csókolgatni. A hosszan tartó állva kényeztetés után hanyatt feküdt az ágyra. Levettem a bugyiját és elém tárult a menyország. Elkezdtem kényeztetni a nyelvemmel először lassan, amit élvezettel fogadott. Majd egyre hevesebben, aminek hatására megremegett és elkezdett sóhajtozni.
Majd cseréltünk, én feküdtem hanyatt, Franciska pedig egy csodás franciában részesített. Nem gyors, erős, pornós technikával, pont ellenkezőleg lassan, finoman kényeztetett, amiből a golyók sem maradtak ki, közben pedig szinte folyamatosan volt szemkontaktus. Majd gumit kértem és először ő lovagolt meg szembe. Nem az volt a célja, hogy gyorsan kivégezzen, ezt is lágyan, finoman, érzékien csinálja. Itt is végig mélyen a szemembe nézett, ami nagyon izgató volt, közben néhány csók is elcsattant.
Majd misszionárius póz következett, én is lassan kezdtem, majd egy kicsit intenzívebben csináltam, közben csókolóztunk is. Végül lehúztam a védőfelszerelést, az utódok pedig Franciska testén landoltak.
Tisztálkodás után egy jót beszélgettünk, Franciska személyében egy okos, értelmes és jó humorral megáldott nőt ismertem meg.
Sajnos az időnk a végéhez közeledett, felöltöztem, egy utolsó csók és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Alap dolgok voltak, azok mind fenomenálisak.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kedves Franciska! Nagyon köszönöm ezt a csodás órát! A mielőbbi viszontlátásra!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Franciska szexpartner beszámolójáról


2024-06-16 05:59:44
Jó akcióról, jó írás.Franciska nagysága minden tekintetben értékelve van. A megközelítésbe érdemi támpont segítene. Az összképben Franciskának köszönöd meg - joggal - az olvasó ebből tud indirekt következtetni. Az összképbe is lehetne kiemelendő elem, vagy eszencia a randiról. Írj mert jól írsz! Köszi a beszit!
Mutasd mindet

FunkciókFranciska legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-01-21) : Ezt csináltuk egy darabig, majd kértem egy kis franciát. Lejjebb csúszott, és finoman izgatta szerszámomat. Teljes hosszon érezhettem ajkainak és nyelvének kényeztetését. Nagyon kellemes volt.

nagyon jó: 3db
(2024-02-22) : Aztán eljött a csere. És nem is tudom mikor részesültem utoljára ilyen profi franciás foglalkozásban.. mintha csak megérezte volna, hogy vannak a legérzékenyebb pontjaim! A golyókat sem kímélve úgy meg lett dolgozva az egykorú, hogy nem egyszer a lepedőbe markolva hangosan fel kellett nyögnöm.

(2024-01-10) : Finoman végig nyalta a legnemesebb testrészemet és egy pillanat eltüntette a csodás szájába. Finoman játszadozott vele, néha kéjes hangokat adott ki, ami csak olaj volt a tűzre . Ajánlom mindenkinek , hogy ezt a csodát megélje .

(2023-12-08) : Ezután kaptam egy elkápráztató finom franciát .Majd kölcsönös örömszerzésbe fordultunk . Mézédes finom puncija van ,ami szereti a kényeztetést. Közen kezdett számomra nagyon intenzív lenni az élmény ezért kértem ,hogy húzzunk gumit .

: 3db
(2024-03-30) : misszionárius pózban csináltuk - a simik és csókok nem szűntek egy pillanatra sem. Nem variáltunk a pózokkal, nekem így volt tökéletes, hogy folyamatosan közel érezhettem magamhoz Franciskát, így is lett végem.

(2024-02-17) : Ágyon fekve, karjai közt elhatároztam, hogy ideje mélyebben megismerkednünk, óvszert kértem, majd azt, hogy forduljon hátára. Így elölről, mosolygó száját csókolva kezdtünk szeretkezni.

(2024-02-05) : Újabb zacsiápolás után kérem, hogy üljön nyeregbe, hogy jól lássam kacérkodását, s törődhessek melleivel. Szereti és élvezi, ami a mi nagy szerencsénk