Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Franciska

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-21 13:01:04

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen kedves és részletes beszámolódat, sokat mosolyogtam rajta, ahogy eszembe juttatta a kellemes pillanatokat. :) Örülök, hogy jól érezted magad, számomra is öröm volt Veled lenni, várlak szeretettel legközelebb is. :)

Beszámoló Franciska +36204677073 120437 szexpartner

RockYss a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Franciska hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
tényleg élvezi
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, könnyen ment. Az első hívásom után pár perccel később visszacsörgött, pont nem tudtam felvenni, ezért visszahívtam, ekkor beszéltük meg a részleteket. Mindent készségesen és kedvesen elmondott, megbeszéltük, le is fixáltuk a randit nem sokkal későbbre.
Kicsivel később hívott, hogy tudnánk-e negyed órát csúsztatni a randin, elmondta, hogy miért. Mondtam, hogy persze. Legközelebb akkor beszéltünk, amikor hívtam a bejutás kapcsán. Felnavigált és az ajtó elé érve, az nyílt is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyértelmű, könnyű megtalálni és odajutni is. Nyugati pályaudvartól pár perc séta, több különféle BKV járatnak is van megállója a környéken, így ezt a közlekedési módot választottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tágas, magas belmagasságú, tiszta, rendezett. A fürdő zuhanyzós, tiszta, felszerelt, tusfürdő, szájvíz adottak a felfrissüléshez. A szoba is tökéletesen megfelel a célnak, nagy kényelmes ágy, kis asztalra lepakolható a holmi, kellemes világítás, lágy zene.
Franciska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fotók retusáltak, de ha az arc homályosítást leszámítom, nagyon minimális simítás van a valóság és a fotó között. Nem ért csalódás. Szép arca, nagyon kedves mosolya :), gyönyörű szemei, NŐies idomai, imádni való nagy cickói és finom fehér bőre van.
1. Franciska +36204677073 beszámoló Budapest 120437 erotikus masszázs
3. Franciska +36204677073 beszámoló Budapest 120437 erotikus masszázs4. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-01-22 09:51:30 erotikus masszázs 1204375. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-01-22 09:51:30 erotikus masszázs 1204376. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-01-22 09:51:30 erotikus masszázs 120437
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szexi szettben fogadott, üdvözlésként kaptam két puszit. A rúzs nyomatok megmaradtak az arcomon -felhívta rá figyelmemet vendéglátóm- a zuhanyzásig, a tükörben láttam a szép piros rúzsfoltokat. A filmek jutottak eszembe, amikor a katonák húzzák az arcukra a csíkokat a csata előtt. Gondoltam magamban, na, akkor készen állok, indulhat a didi küldetés, a csábító dimbes-dombos vidék felfedezése :D.
Na, de vissza a megérkezéshez. Cipő, kabát le, közben kedvesen kérdezte, kérek-e esetleg inni valamit. Vizet kértem, és kaptam fél literes ásványvizet, amit én bontottam meg. Közben bekísért a szobába, ahol lepakoltam, kaptam illatos törülközőt, elkísért a fürdőig, ahol felfrissítettem magam, majd visszatértem a szobába, ahol várt rám. Állva kezdtünk közelebbről ismerkedni, simogatni egymást, csókok, majd csókolózás. Igazi nyelves csókokban volt részem. Ezután kértem, hogy ő vegye le a szexi szettet, és még így állva megcsodálgattam a nagy cickóit, finom bőrét.

Irányba vettük az ágyat, lefeküdtünk, egymásnak simultunk, simogattuk egymást és csókolóztunk. Ezt csináltuk egy darabig, majd kértem egy kis franciát. Lejjebb csúszott, és finoman izgatta szerszámomat. Teljes hosszon érezhettem ajkainak és nyelvének kényeztetését. Nagyon kellemes volt.
Az órára pillantottam, és mivel két menetet terveztem, kérdeztem, hogy elkezdjük-e az elsőt. Mondta, hogy persze. Lovaglót kértem, így ismét kéz közelbe kerülhetnek a cicik. Kis síkosító után beleült. Kellemes volt, nem gyorsan, nem is lassan, finom mozgással lovagolt, míg én a ciciket markolásztam. Ez annyira jól esett most, hogy mondtam is, hogy már kétszer megpróbáltam elengedni ezeket a cickókat - hogy csókolózzunk, illetve máshol is érintsem testét-, de csak nem sikerül elengedni őket. Ezen nevettünk :D.
Aztán csak erőt vettem magamon, és elengedtem melleit, ekkor hol testét simogattam, hol csókolóztunk. Kis idő múlva kértem, forduljunk át misszibe. Helycsere, és visszahelyeztük a szerszámot a szép punciba. Többféleképpen zajlott, hol ráhajoltam és csókolóztunk, hol felegyenesedtem és csodáltam a látványt, markoltam a cickókat, hol pedig a lábait összezárva, hol széttárva járt a farkam ki/be. Nem volt tétlen ő sem, kaptam visszajelzést hogy épp tetszik neki amit csinálok.

Az órára pillantva láttam, hogy hm, fogy az idő, szóval az első kört be kéne fejezni, szöget és tempót változtattam. Egy pont után nagyobb sikamlósságot tapasztaltam és óvatlan voltam, kicsusszantam, pont amikor épp elmentem, így mondtam is vendéglátómnak, hogy tegyük vissza, tegyük vissza, így végül is benne ért a vég. Kifújtam magam, kicsusszantam belőle, gumi le és nedves kendővel megtisztogattuk magunkat, majd leheveredtünk egymás mellé az ágyon.
Beszélgettünk, én elkezdtem visszatöltődni, de egy pontnál eldőlt, hogy így a nap végén, meló után ez most lassabban megy, mint vártam, így most nem lesz második kör. A maradék időben tovább beszélgettünk. Nagyon kellemes, intelligens beszélgetőpartner.
Az időm vége felé még elszaladtam egy gyors tusolásra, utána felöltöztem, és puszi-puszi ölelés után útnak indultam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre megbeszéltekkel készültem, a megérkezéskor jól látható helyre helyeztem kis borítékban, nem esett szó ilyesmiről a randink alatt. Extrát nem kértem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kellemes, intelligens társaság, alkalmazkodott hozzám végig, jól éreztem magam vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Franciska szexpartner beszámolójáról


2024-01-22 19:57:52
Nincs mit hozzáfűzni ez a novella így jó ahogyan elkészült.

2024-01-22 13:26:18
Kellően részletes, informativ beszámoló. Igazán jól kiegészíti a képei által már kiváltott vágyakozást.
Mutasd mindet

FunkciókFranciska legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-12-08) : Ezután kaptam egy elkápráztató finom franciát .Majd kölcsönös örömszerzésbe fordultunk . Mézédes finom puncija van ,ami szereti a kényeztetést. Közen kezdett számomra nagyon intenzív lenni az élmény ezért kértem ,hogy húzzunk gumit .

nagyon jó: 2db
(2024-02-22) : Aztán eljött a csere. És nem is tudom mikor részesültem utoljára ilyen profi franciás foglalkozásban.. mintha csak megérezte volna, hogy vannak a legérzékenyebb pontjaim! A golyókat sem kímélve úgy meg lett dolgozva az egykorú, hogy nem egyszer a lepedőbe markolva hangosan fel kellett nyögnöm.

(2024-01-10) : Finoman végig nyalta a legnemesebb testrészemet és egy pillanat eltüntette a csodás szájába. Finoman játszadozott vele, néha kéjes hangokat adott ki, ami csak olaj volt a tűzre . Ajánlom mindenkinek , hogy ezt a csodát megélje .

: 3db
(2024-03-30) : misszionárius pózban csináltuk - a simik és csókok nem szűntek egy pillanatra sem. Nem variáltunk a pózokkal, nekem így volt tökéletes, hogy folyamatosan közel érezhettem magamhoz Franciskát, így is lett végem.

(2024-02-17) : Ágyon fekve, karjai közt elhatároztam, hogy ideje mélyebben megismerkednünk, óvszert kértem, majd azt, hogy forduljon hátára. Így elölről, mosolygó száját csókolva kezdtünk szeretkezni.

(2024-02-05) : Újabb zacsiápolás után kérem, hogy üljön nyeregbe, hogy jól lássam kacérkodását, s törődhessek melleivel. Szereti és élvezi, ami a mi nagy szerencsénk