Kiemelt
anita08(45+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Flóra

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-08-18 15:43:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Flóra +36306904533 122365 szexpartner

Mergewesh a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Flóra hirdetővel
csodás csók
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Régóta a kedvencek között volt a hölgy, tetszettek képei és a róla írt beszámolók is. Mivel előbb végeztem aznap, réárő idő lévén megcsörrentettem, szerencsére épp szaba volt, 30 perc múlva mehettem is. A telefonos egysztetés alatt kedves hangon, nem gépiesen, pontsan tájékoztatott.
Megközelítés
Pontos címet kaptam a telefonban, melyet a navigáció ismer, a ház elé vezetett. Parkoló van sok, fizetős, a BKV több járata is megtalálható 5 perc sétára, 10 percen belül közlekedési csomópont is van (Keleti PU). Újabb lpítésű tömbház, kisebb forgalommal, lehet találkozni lakókkal/ide érkező emberekkel.
Helyszín
A lakás több szobás, ketten rendelnek, de a logosztika tökéletes, csak másik nagy cipőt láttam, senkivel nem találkoztam. Mivel újabb építésű ház, nem sok panasz lehet, nekem nem is volt. A fürdő nagy, kádban lehet tisztálkodni többféle tusfürdővel, van zuhanyfüggöny, kádkilépő, szájvíz és dezodor is a komplett felfrissüléshez.
A szobában szobainas várta ruháimat, egyéni válogatás zene szólt pendrive-ról, a tetthely egy franciaágy, mely mellett a falon tükör van a mozi szerelmeseinek, illetve klíma is működött, kellemes hőmérsékletre állítva.
Mindenhol patyolat tisztaság volt, kifogástalan a helyszín.
Flóra külseje
A képeknek mindenben megfelelő hölgy fogadott. Igazából szerintem a képek nem túl jók, élőben sokkal csinosabb a hölgy, megérdemelne egy profi fotósorozatot. Erre rátesz kedvessége, közvetlensége. Csinos alsóneműben fogadott, egyből magával ragadott az érzés. Tényleg olyan érzés, mintha az ember a kicsit félénk barátnőjéhez menne - nem ugrik az ember nyakába, de nagyon kedves, érdeklődő, simogatós, ölelős lány. Csinos alsóneműben fogadott, egyből magával ragadott az érzés.
A higiéniája tökéletes, elkészülve várt rám.
1. Flóra +36306904533 beszámoló Budapest 122365 erotikus masszázs
3. Flóra +36306904533 beszámoló Budapest 122365 erotikus masszázs4. Flóra +36306904533 beszámoló 2024-08-19 00:48:03 erotikus masszázs 1223655. Flóra +36306904533 beszámoló 2024-08-19 00:48:03 erotikus masszázs 1223656. Flóra +36306904533 beszámoló 2024-08-19 00:48:03 erotikus masszázs 122365
Action
Érkezéskor puszival fogadott, bekísért a szobába, ahol vetkőzésem után megmutatta a fürdőt. Tisztálkodás után 2 percre magamra hagyott, rende tette utánam a terepet a következő érkezőnek. A szobába érve rendes, mély, nyelves, barátős csókolózásba kezdtünk, ez el is tartott egy ideig, közben simogatások és markolások (részemről) voltak. Az ágyra keveredtünk, ahol ő a hátára fekve simogatott, így én indultam felfedező útra. Szereti a kényeztetést, nyakát, vállát, cicijeit puszuilgatva lassan érkeztem combjain keresztül kincséhez. Közben sóhajtozott, simogatott, együtt élt a történettel, mint egy barátnő. Sokat időztem a lenti területen, kiélvezkedtem magamat, neki is tetszett, de eredményt szerintem nem értem el. Vissza tértem ajkaihoz, csókokkal borítva testét, majd száját is. Nem vette át a kezdemélnyezést, tényleg mint egy félénkebb barátnő a kezdetekben. Ráutaló magatartásomra azért elkezdett foglalkozni velem, egyből a lényegre tért. Franciája is jó, változatos, barátnős, nem virtuóz, de mindenképp értékelhető, kellemes, közben ránéz az emberre kék szemeivel. Kérésre foglalkozik a kísérőkkel, újabb kérésre a kipufogóval is, lelkesen, fáradhatatlanul, nem áll meg, nem fárad. Ezek után így is lett az első menet vége, szájában. Nagyon helyesen és lelkesen vitte végig a történetet, megvárta míg teljesen kitárzok, közben óvatosan folytatta a munkát. Perfekt.
Kis pihenés, kevés kommunikációval vette kezdetét, simogatásokkal, puszikkal, nyugisan. Mikor erőt éreztem magamban, újra felkeményített szájjal, majd gumihúzás után beleült a jóba. Térdelős galoppba kezdett, jó volt, de nekem ez nem kedvencem, ebbena pózban a guggolós vágtát szeretem. Jöttem én szemből, a miszit imádom, bensőségesebb, lehet smárolni közben. Jól magába fogad, de lábait felkarolva kényelmetlen volt neki, így ebben a pózban se lehet "bevadulni". Fordultunk, ágy mellé álltam, bepucsított a tükörrel szemben, így hátulról toltam, mint a lukas kerekű biciklit, itt már komolyabb ütemet diktálhattam. A végére ismét száját kértem meg, ismét lelkesen, szembenézősen, a kísérőket is kezelve dolgozott, megint nagyot élveztem, újra végigvárta amíg megnyugszom. Jó volt.
Elszámolás
A randi elején helyeztem el az előzőleg egyeztetett csokrot a komódra, a randi végéig ott maradt. Abszolút megérős.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Flórának nem véletlen vannak dícsérő beszámolói, hiszen egy barátnős, kedves lány, aki a vállalási keretein belül mindent teljesít a vendég kéréseinek megfelelően. Kicsit több önállóságot, kezdeményezést vártam volna, de ugye nem minden barátnő ilyen, főleg az ismeretség elején. Ezek után újabb randit tervezek, hátha fejlődött azóta a kapcsolatuink :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Flóra szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókFlóra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-07-22) : Lágy gyengéd franciás kényeztetésben részesített, amit ha hagytam volna el is élvezek. Így gumit kértem és először szemből kértem, hogy lovagoljon meg így legalább a cicikkel is tudtam játszani és csókot is tudtunk váltani. Összebújos lovaglás volt, mert rám hajolt én pedig átöleltem,

felejthetetlen: 7db
(2024-07-16) : Kicsit hagytam lenyugodni, majd ismét kezelésbe vette a farkamat, majd amikor az elég keménnyé vált gumit kértem, beleült, meglovagolt. Én pedig alig tudtam betelni a látvánnyal.

(2024-07-14) : Majd a másik cicit is kiszabadítottuk, sőt úgy gondolta, legjobb, ha kibújuk az egész ruhácskából, amivel én teljesen egyetértettem. Az ágyon fekve előbb a két cicit felváltva kényeztettem majd lejjebb csúsztam, és punciját kezdtem nyalni

(2024-04-07) : Az egyik legizgalmasabb produkciója az volt, amikor mélyen a szájában volt a rudam és a kiöltött nyelvével a zacsimat birizgálta. Olyan amplitúdóval tette, hogy alig bírtam ki, hogy ne durranjak el.

nagyon jó: 11db
(2024-09-02) : A főnök ekkor már erősen meredezett. Flóra elkapta és bevette a szájába. Finoman, kedveskedve bánt vele. Nem vette be túl mélyre, de nagyon kellemesen, érzékien masszírozta ajkaival. Én közben a fejét fogtam, simogattam a haját és élveztem a játékot. Ő közben egyre jobban belelendült, a mélység is növekedett kicsit.

(2023-12-19) : A terv az volt, hogy majd még meglovagol, de elkövettem azt a hibát, hogy észrevettem hogy a mellettünk lévő tükörben milyen szépen ringanak a mellei miközben hátulról tolom.

(2023-11-12) : Lilibeth minden érzékeny részemet puszilgatta, nyalogatta, szopogatta, attól függően mit kértem, nagy lelkesedéssel végezte ezen nekem kedvességeket. Puncija nagyon hamar nedvesedett,

: 14db
(2024-07-13) : Ezután natúr franciát kértem, 69-be fordultunk nyaltam finom punciját ami nagyon jól nedvesedett, ujjammal is finoman kényztettem,nagyon szűk jól nedvesedett. A franciát jó tempóban kellemes nyelvjátékkal csinálja, zacsikat sem hagyta ki, majd pár perc elteltével a szájába robbantam.

(2024-06-03) : Fürdés után ismerkedés csók állva majd az ágyon egy kellemes natúr francia ami tökéletes volt majd sze, lovaglás és szemből imádtam. Kis pihenő beszélgetés minden fèlèről és ismét csók francia és most csak szemből vègig.

(2024-05-02) : Smárlolás és egymás teste felfedezése közben le ültünk az ágyra, és majd én hátra dőltem ő pedig a nyakamtól kezdve el kezdett csokólgatni mígnem elért a farkamhoz és elkezdett kényeztetni. Franciája nagyon jó, technikás.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-01-12) : Hiába érkeztem pontosan, nem tudtam találkozni Timivel. A kapu elől hívtam. Azt mondta elszaladt vásárolni, 10 perc és visszaér. Nem ért vissza. Viszont írt egy sms-t, hogy ne várjam, közbejött neki valami. Mondhatom örültem. :( Cserébe megírtam rövid történetemet.