Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Fetish Isabelle

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-08 10:29:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fetish Isabelle +36706235740 122530 erotikus masszázs

Straval_Gabriev_2 a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Fetish Isabelle hirdetővel
ennivaló lábfej
fülledt erotika
ínyenc láberotika
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
4
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Viberen vettem fel a kapcsolatot, ott nagyjából megbeszéltük a dolgokat, majd a megbeszéltek szerint itt az oldalon küldtem egy VTR-es felkérést, amit el is fogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Béke tér vonzáskörzete, 14 villamos plusz séta kombinációval jól megközelíthető.
Aki autóval menne, annak parkoló övezet, ezzel számolni kell.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Csendesebb környéken helyezkedik el, újabb építésű társas ház. Jól felszerelt, kellemes a légkör, tisztaság mindenhol.
Ismerős volt a cím, mert itt pár hete voltam szintén masszázs programon.
Belépve, bal felől fürdő és illemhelyiség, előre a nappali, ami ilyen amerikai konyhás megoldású, a kanapé mellett van masszázs pad is. Illetve tovább bal kéz felől van a kisebb szoba, ( a hálószoba) kényelmes nagy ággyal. Mi itt voltunk bent a program alatt.
Fetish Isabelle külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képeknek maximálisan megfelel, csalódás kizárva. Tőlem egy bő 10cm-rel magasabb, imádom a magas lányokat, méretarányosan hosszú test és hozzá eszméletlenül szexi lábak. Hibátlan megjelenés, nagyon kívánatos élőben is. Határozott erős jellem, de mégis baráti hozzáállás, kellemes légkör és jó hogy mindent meg lehet beszélni.
( Nagyon szexi lábai vannak, minden lábfétises vágyálma.)
1. Fetish Isabelle +36706235740 beszámoló Budapest 122530 erotikus masszázs
3. Fetish Isabelle +36706235740 beszámoló Budapest 122530 erotikus masszázs4. Fetish Isabelle +36706235740 beszámoló 2024-09-08 18:58:10 erotikus masszázs 1225305. Fetish Isabelle +36706235740 beszámoló 2024-09-08 18:58:10 erotikus masszázs 1225306. Fetish Isabelle +36706235740 beszámoló 2024-09-08 18:58:10 erotikus masszázs 122530
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Most nem masszázs programra mentem, így az nem volt. Isabelle egyéb fétises programjai csábítóbbak voltak a számomra, így-e szerint alakult a találka.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
5
Érkezésemkor köszönés, kéznyújtás, majd két puszi.
Beinvitált a szobába és megkérdezte, hogy mi a látogatásom célja. Igazából egy fél órás láberotikás programot szerettem volna, amire abszolút vevő, sőt kimagasló tudással és erotikus technikákkal rendelkezik. :)
Rákérdezett, hogy mi az elképzelés, mert elég tág a műfaj, nincs keretek közé szabva, lábbal való kielégítésben és egyéb ami belefér (itt abszolút rábíztam magam), majd jön ami és az irányító domináns szerepkör rábízva. Zöld út minden egyéb elképzelésének, én szívesen leszek elszenvedő alanya a fantáziájának. :P

Ezek után fürdőszoba, megkaptam az instrukciókat, törülközőt találtam a mosdó alatti ruhás fiókban, szépen összehajtogatva ott voltak az illatos törülközők.
A kötelező körök után vissza a nappaliba.
A kanapén ülve keresztbe tett lábakkal várt:
- Már vártam rád. Letérdelsz elém és csókolgatod a lábaimat? Vagy hogy szeretnéd!?
- Menjünk be a szobába, az ágyra. - az őszintét, egy picit megszeppentem, így gondoltam az ágyon vízszintben számomra a megszokottabb környezetben leszek.
Kényelembe helyeztem magamat, Ő elhelyezkedett velem szemben, majd kinyújtotta hosszú, szép és valami eszméletlenül kívánatos lábait, jobb puha talpával végig simította az arcomat, és ösztönösen nyitottam a számat, Ő meg a nagylábujját benyomta a számba.
- Azaz, hmm... szopogassad! - imádtam ahogy erotikus és mégis ellentmondást nem tűrő hangon irányít. Úgy éreztem minden ilyen fantáziám most valóságot ölt, és nincs más dolgom mint élvezkedni.
Közben a másik talpa rákerült a péniszemre és nagyon gyengéd taposó, nyomó érzésnek lett kitéve a férfiasságom, de szinte másodpercek alatt beton keménységűre duzzadt.
A nagylábujja után jöttek sorba szépen a többiek is, mikor a nyelvem a lábujjközeiben fügén pörgött, akkor két lábujjal közre fogta a nyelvem, béklyóba került - itt kicsit felkuncogott.
- Megvagy! Hmmm... finom puha nyelved van, azaz, nyalogasd tovább! - majd elengedte, hadd szopogassam tovább a lábujjait.
Ekkor a lábát ami, eddig a farkamon volt, azt betette a tarkóm alá, majd ami a számban volt az tolta befelé a számba. Arra lettem figyelmes hogy már mind az öt lábujja a számban van.
Hihetetlenül domina úrnősen nézett a szemembe, majd megnyalta az ajkait és éreztem hogy hátulról a másik lábával tolja rá a fejemet a másik lábára; és a számban egyre jobban tűnik el a lába. :)
Igazi 'foot gagging' volt a javából, na ilyenben még nem volt részem, de élveztem ahogy megdominál a lábával.
Egy pontnál abbahagyta, nézte a reakciómat, de én felfelé mutatott hüvely ujjal jeleztem hogy minden OK, így perverz mosoly kíséretében tovább folytatta, nem kegyelmezett nekem.
Nem viccelek, kb. majd kétharmadig elnyelette velem a lábfejét, ennél mélyebbre nem ment, elértem a fizikai határaimat, ekkor elkezdett kéjesen játszani velem, ki-be-ki-be, lábbal megdugta a számat, meg mélytorkoztatott... imádtam!!! :)
Ez ment hosszú percekig, majd mikor már könnybe lábadt a szemem, akkor 'ráunt' a 'kínzásomra', és mivel már tocsogott a talpa a nyálamtól, volt kellő kenőanyaga, így a puha talpai közé fogta a farkam és elkezdődött a 'footjob'.
Érzékien játszott velem, felhúzott az egekbe, majd picit abbahagyta, érezte, hogy lüktet a farkam a finom puha talpai között.
Kis idő után rám szólt:
- Nyújtsd ki a nyelved! - majd végig nyalattatta mindkét talpát, hogy tovább tudja folytatni a footjob-ot, kellett neki egy kis síkosítás. :P
Isteni volt, ahogy lábaival kiveri a farkam, annyiszor spriccelés közeli állapotba hozott, majd végül jobb lábát az arcomhoz rakta, szopogattam a nagylábujját, míg közben kézzel kiverte a bal lábán a talpára. Öt-hat spriccelés közepette ráfolyatta a meleg spermámat a talpára, majd ahogy fogta a farkamat, szétkente az egészet a puha talpán. A művelet végeztével még kétszer-háromszor oda is csattogtatta a farkamat a talpához.
Maximum fetish level. :P
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Maximálisan megérte nekem! Új élményekkel gyarapodtam. A virágcsokor a randi után lett lehelyezve a nappaliban az asztalra.
Program tekintetében ami van pluszban az adatlapján az mind hibátlan
( prosztata, pénisz kötözés, köpködés, fenekelés, harisnyában fogad, kikötözés, gyertyázás, csikizés, taposás stb... ) és vállalja is. Legközelebb lehet a köpködést is belevonom a buliba egy hasonló lábbal való ledominálásba. :)
Rózsacsokor
Straval_Gabriev_2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Minden pillanatot élveztem, tudom ez nem egy megszokott randi volt, de abszolút személyre szabott és minden perverz vágyam kielégítésre került.
Köszönöm kedves Isabelle!
Szerintem még sokszor fogunk találkozni. :)


u.i.: rég volt, de egy kis hangulat aláfestés, szerintem ide vág.
https:/www.youtube.com/watch?v=KdS6HFQ_LUc

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fetish Isabelle erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-22 13:33:03
Hosszú, informatív novellát írtál.

2024-09-09 13:35:06
Ráéreztél és zöld utat adtál. Nagy élményed lett így.

2024-09-08 23:42:11
A végigolvasása után az első gondolatom ez volt: "Húha, ez nem semmi élmény lehetett!" Köszi a rendkívüli randi részletes, szemléletes leírását!
Mutasd mindet

FunkciókFetish Isabelle legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-06-24) : Eközben Izus babrálni kezdte a farkamat, amely így csókolózva elkezdett repíteni, egy kellemes irányba. Izus a lingamot nem tanulta, ennek ellenére, a legmagasabb szinten műveli, miközben a legkülönfélébb nyelvjárásokba is betekintést ad. Ezek olyan módon váltogatja, amellyel megállíthatatlanná tett a kivégzésem felé vezető úton.

(2023-04-05) : She has strong hands, works deliberately and thoroughly, mixes her techniques, and mixes in some erotic flourishes. If I remember correctly (I'm usually in my own world) she started at my waist and hip and then worked down my legs, including my feet. She then did my shoulders and neck

nagyon jó: 1db
(2023-11-20) : Érezni, hogy tanulta ezt és azt is érzem, hogy komoly erő van a kezében. Koreografált menetrend szerint halad a lábaimtól a csípőm felé, majd a derekam és a hátam után a vállamat, nyakamat és fejemet veszi kezelésbe.

: 2db
(2024-01-03) : Csuszka közben felhívta a figyelmem a szoba sarkában lévő tükörre, de az eksztázistól azt se tudtam hirtelen merre van a bal meg a jobb :)

(2020-10-30) : Én fétish jellegű dolgokat kértem tőle, szeretek alárendelve lenni, főleg egy ennyire dögös, szexi lánynak, ezért a klasszikus masszázs felvezetést nem igényeltem. Ennek ellenére végig...