Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mirus(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Fetish Kinga

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-02-09 23:27:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fetish Kinga +36300728691 93181 erotikus masszázs

kingston1 a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg Fetish Kinga hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Talán csak szerencsém volt, de mindig elsőre felvette, mikor hívtam. Kedvesen tájékoztatott, illetve válaszolt a kérdéseimre - túl sok kérdésem azért nem volt, mert már korábban eldöntöttem, hogy megyek. De azért örültem, hogy a beszélgetés megerősített szándékomban. Eredetileg ketten mentünk volna, Kingához és Millához egyszerre, de ezt majd legközelebb. Van még bőven felfedezni való amúgy is.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Mint utólag kiderült, félrehallottam a házszámot a telefonban és emiatt alaposan megcsúsztam. Egyébként is kért 10 perc csúszást Kinga, logisztikai okokból, erre tettem még rá saját hülyeségemmel. De ha valaki nem hallja félre a házszámot, akkor el sem tudja téveszteni. Tömegközlekedéssel pár perc sétával remekül megközelíthető, de Mol Bubival sem jár rosszul az ember. A parkolásról nem tudok nyilatkozni. A bejutás diszkrét, sima ügy.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A ház új építésű, a lakás is makulátlan, célszerűen berendezett. Színvonalas szalon hangulata van, nem azt érzi az ember, hogy egy kuplerájban jár. Mással nem találkoztam, csak Kingával.Van több szoba, én egyet láttam, stílusos világítás, szolid, decens berendezés. Középen masszív masszázságy, egyik falon tükör. Zene mobilról. Ruha szobában le, fürdő 2 lépésnyire - itt már szerencsére nem tévedtem el. Normál méretű törölközőt kaptam, mondván, hogy a többi mosásban van - azok biztos nagyobbak, de amúgy elég volt az is, amit kaptam. Rengeteg tusfürdő, zuhanykabin, nem épp tágas.
Fetish Kinga külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kimondottan vékony, karakán lány, a képek jól visszaadják az összképet. Annyival egészíteném ki, hogy pici, tenyérbe illő cicik, szolizott, ápolt bőr, nem hivalkodó tetoválás, csinos arc. A képeken is látható cipőben fogadott, a ruhára nem emlékszem. A masszázs során már csak bugyit viselt. Természetesen kicsit beszélgettünk arról, mit szeretnék, mit jelent a BDSM. Szóba került A szürke 50 árnyalata trilógia is, egyikünk sem rajong érte, bár más okokból. Jól állt a kezében a fenékpaskoló pálca, ami a sarokba került és ez alkalommal ott is maradt. De nincs kétségem, hogy szakszerűen forgatja.
1. Fetish Kinga +36300728691 beszámoló Budapest 93181 erotikus masszázs
3. Fetish Kinga +36300728691 beszámoló Budapest 93181 erotikus masszázs4. Fetish Kinga +36300728691 beszámoló 2018-02-09 23:27:08 erotikus masszázs 931815. Fetish Kinga +36300728691 beszámoló 2018-02-09 23:27:08 erotikus masszázs 931816. Fetish Kinga +36300728691 beszámoló 2018-02-09 23:27:08 erotikus masszázs 93181
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Soha nem kötöztek még ki. Eddig. Érdekesnek találtam. A farkam és heréim megkötözését még inkább, mint kiderült, jól áll a piros. Piros volt a steril ruhaszárító kötél. És tényleg jól állt, láttam a tükörben. De mindenek előtt hason fekve kaptam egy érzéki, kellemes masszázst, lábfejtől kezdve, kellemes besimításokkal. Választhattam olaj és krém között. Késésem miatt csak fél óránk volt, így nem volt idő felépíteni a programot, inkább csak ízelítőt kaptam mindenből. Fordulás után jött a már említett kikötözés. És egy kis herecsapkodás, mellbimbócsípés - kerestük, hol vannak a határaim. Azt gondolom, egy alkalom semmiképpen nem elég ehhez, fél óra meg főleg nem. Szokatlan érzés volt, de nem féltem, nem ijedtem meg, nyilvánvaló volt, hogy figyel rám. Különösen a masszázs során éreztem, hogy nagyon finom, nagyon lágy, nagyon rafinált kezek között vagyok. Úgy tűnik, hogy aki tud gyémánt kemény és határozott lenni, az tud igazán gyengéd is lenni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Aggódni nem aggódtam, de azért mégis kiszolgáltatott helyzetben voltam, egyszer sem értem hozzá például, meg sem simíthattam, csókról szó sem volt. Ki volt kötözve kezem, lábam, másról nem is beszélve. Érzéki faszverés kezdődött, azért mondom így, mert egyszerre volt lágy, finom és perverz, domináns. Többször leköpte a farkam, játszott velem. Kaptam cicikkel farokkényeztetést is. Aztán előkerült a gumikesztyű és ha akartam volna, akkor se tudtam volna védekezni, meg lettem ujjazva. Itt is azt éreztem, hogy ha kérném, akkor nagyon messze tolhatnám a határokat. A végén nagyot élveztem, a sok új inger, szokatlan helyzet egyszerre gátolt és izgatott. Lehet, hogy valahol ez ennek a játéknak a lényege. Lehámozni a rétegeket és keresni a fájdalom és a gyönyör közti határmezsgyét, ott billegni, lábujjhegyen, a peremen, elfehéredő ujjakkal, kiszáradt szájjal, elakadt lélegzettel, tágra nyílt szemekkel. Az idő hiánya miatt kimaradt a láberotika és a meztelen csúszka is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ahogy a telefonban megbeszéltük, korrekt, semmi meglepetés.
Rózsacsokor
kingston1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Továbbra sem tervezem, hogy előveszem az 50 árnyalat könyveket, az új filmet sem hiszem, hogy megnézem. De ha ez a röpke fél óra egy film előzetese lett volna, akkor már rohannék is megvenni a jegyeket. Viszont ez nem film, ez a valóság. És sokkal jobb élőben megtapasztalni ezt a világot, Kingánál jobb kalauzt pedig kívánni sem lehet. Egyszerre érzi magát az ember perverz disznónak és kíváncsi gyereknek. Legközelebb mi lesz, nem tudom... De hogy más lesz, az biztos. Mint amikor elhúzza a gyertya fölött a kezét az ember és utána gondolkozva nézi a lángot, ahogy táncol.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fetish Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókFetish Kinga legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2021-10-02) : Bár főleg erotikus meg fétis masszázsra mentem akadt egy kis idő normál masszázsra is. Nekem nagyon jól esett, megkérdezte az elején hogy erős vagy gyengéd legyen. Én az erősebbre szavaztam és nem bántam meg. A görcseimre rátapintott hamar és finoman ellazította őket.

(2019-12-19) : Hasra dobtam magam,O pedig egy szal feher bugyiban /kulon keresre volt feher,mert amugy a feketet szereti/ a labamtol kezdve felfele kezdett masszirozni. Meg sosem kerdeztem Ot hogy tanulta-e a technikat,de bizonyara igen,mert mindeg nagyon jol esik amit csinal. Erdeklodik hogy jo-e az erosseg,vagy van-e olyan pont,ami esetleg faj. Tudom,hogy mindeg ra bizhatom magam,nem er kellemetlen meglepetes.

(2019-08-14) : Nagyon kedves figyelmes, de végig érezni a határozottságát minden mondatában és tudom, hogy ő úgy is úgy csinálja, ahogy akarja és tudtam, hogy minden pillanatát imádni fogom. Finom jóleső lábakra koncentrálódó masszázs vette kezdetét.

nagyon jó: 8db
(2024-05-02) : Közben Kinga a heretaposást alkalmazta rajtam, kicsit olyan domináns mosollyal a szája szélén. Kellően felállította a farkamat, majd másik lábát is a célzónára helyezte és a lábujjaival közre fogta a farkamat és így kezdte kiverni. Nagyon izgató volt, ahogy szigorú tekintettel egy professzionális footjob-ot hajt végre rajtam.

(2020-03-18) : Alulról felfelé haladt egyébként lábfejjel, vádlival kezdve, egészen a nyakamig. Eközben csak nagyon érintőlegesen volt ráutaló magatartás, hogy több is lesz ennél, de azért fordulás előtt már egyértelmű volt, mi a helyzet, a benyúlások, a popsi és a farkam simogatása meg is tette a hatását, kőkeményen fordultam.

(2020-02-10) : z első percek után kellemes benyúlásokkal érzékeltette hogy miért is jöttem, akkor pedig már tudtam is hogy jó helyen vagyok:) Mikor meg kellett fordulnom, a beleegyezésemmel együtt, már kötözött is ki a drága, hálistennek bátor maradtam.

: 22db
(2024-08-16) : Megsimogathattam azokat a formás ciciket,érezhettem selymes bőrét feszes kellően kemény , számomra pont a legideálisabb méretű,formájú csodálatos kebleket.Kezemmel végig követtem karcsú derekát,majd kemény formás fenekén pihent meg tenyerem!

(2024-07-05) : Állta a szemkontaktust, vette a poénokat, enyhén mosolyogva verte, verte, majd abbahagyta, verte majd abbahagyta....elég sokáig tartott ez a rész is.

(2024-06-24) : I am now not young anymore but with a woman like this I can manage 😂 Not as much possibilities as in the previous place. No candle wax, less slapping But I got a prostate massage to finish me off.