Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
erotikus masszázs beszámoló

Fetish Kinga

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-05-12 20:36:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 101039

Sanci35 a 2019-05 hónapi randiján történteket írta meg Fetish Kinga hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem. Par csengetes utan baratnoje vette fel,aki ugy mutatkozott be hogy "Kinga telefonja". Akar ki is volt a lanyok kozul,kezsegesen segitett egy masnapi idopont letrehozasaban. Mar voltam egyszer Kinganal,ezert csak idopont egyeztetes volt. Konnyu dolga van az embernek,mert valaki mindeg felveszi a telefont es ha bovebb info kell,azt is megkapod. Ez egy masszazs szalon,aminek van sajat honlapja,igy ott sok dolognak magad is utana tudsz jarnis es online is lehet idopontot foglalni. Van recepcio telefonszamuk is,ha minden kotel szakad.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Arpad hidhoz kozel egy viszonylag uj epitesu haz. Parkolo hely garantalt,de fizetos. Metro,villamos,busz a kozelben. En konnyen megtalaltam a hazat,szep nagy hazszam van kirakva. A hazszamot idopont foglalaskor mondjak meg,az utca nev szerepel a honlapjukon.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A tetthely a folyoso leg eldugottabb sarkaban van,szerintem ugy epitettek a hazat hogy hatha lesz ott egy ilyen szalon.
Amennyit en lattam a lakasbol,az tiszta,szepen berendezett. A lanyok fenykepei ki vannak rakva a folyoson a nevekkel egyutt. A szoba nem nagy,de annyi hely van benne,amire szukseg van ilyenkor. Masszazs agy,fotel,ket kis szekreny,nagy tukor a falon hogy ne maradj le a reszletekrol. Allithato szinu es ereju hangulat vilagitas,lagy zene. A furdoben zuhany kabin es 10 fele baba tusfurdo vart. /ami kicsit vicces annak fenyeben hogy "luxus minosegu tusfurdo"-t emlitenek a leirasban,de nekem otthon is "baba" van,szoval nem lenyeges/ Patyolat tisztasag. Torolkozot ketszer kaptam a ket zuhanyzashoz es nem a kinaiban szerzik be oket.
Fetish Kinga külseje
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Az "adatok valosagtartalma" azert lett negy,mert a fenykepeihez kepest Kinga vekonyabb,ami nekem hatarozott elonyt jelentett. Nem "gebe" csak vekonyabb mint a kepeken. Ja es a haja is hosszu azota. Ez is jo pont nalam. Edesen tud mosolyogni,tobbszor is mondtam neki hogy ugy meg puszilgatnam,de azt sajna nem lehet max amikor erkezel,meg tavozol. Szep formas tini cicije van. Ketto is! Gyonyoru vekony a dereka es igen formas popsival is buszkelkedhet. Aki nagy Kardashian segget szeretne latni,az rossz helyen keresgel. Az egyik laba 38-as,a masik 38,5-es es mindketto zabalni valo. :) Kormei szep apoltak. Az egesz lany pont olyan forma,amit szeretek. Szolizott barna,bar a lila fenyben maskepp latszik.... :) Jo lenne par uj kep rola az oldalon.
/Van egy tetovalas a derekan,ami a kepein nem nagyon latszik./
1.  +36 beszámoló Budapest 101039 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 101039 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1010395.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1010396.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 101039
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Ketreszes fehernemuben es nagy mosollyal fogadott. Betessekelt a mar ismert szobaba es adott egy torolkozot,amit rogton vissza is kert,mert nem talalta eleg jonak. Nekem jo volt,de ha O mondja,akkor az ugy van,elvegre O a domina. :) Ha van mas vendeg is,akkor elore megy a zuhanyzoig /a szoba ajtoval szemben van/ hogy ne fussak ossze senkivel. Mire vissza ertem a szobaba,hozott nekem bubi mentes vizet,ahogy kertem. Van naluk udito ital kinalat,sot a honlapjuk szerint a latogatas vegen az utra is adnak valamit /dobozos ital/ ha kersz. Kerdezte hogy a feny megfelel-e,jo-e az erossege,meg a szine. Aztan kikerdezett a fontosabb informaciokrol. Mi az elkebzelesem,mit szeretek,mit nem,mennyit birok. Meg az elozo alkalomrol volt egy biztonsagi szo is amit mostanra is megtartottunk.
Nem nagyon tudom ertekelni a masszazst,mert 1,5 orara erkeztem ami nagyon keves Kingabol ezert keresemre azt a reszt teljesen kihagytuk es elozo alkalommal sem az volt a fo produkcio. Mondjuk ez nem igaz,mert volt lingam meg prosztata masszazs,de az mar kenyeztetes,nem? A lingam nem olyan volt,mint a tobbi lanynal,akiknel eddig voltam. Kinga alaposabb munkat vegez,nem ugrik ra az ember farkara,hanem korbe-korbe izgat a szerszam korul ami mar szuperul erzi magat mire valoban hozza nyul. Comb belso fele,zacsi,gat,fenek. Aztan ha mar ott van a fenekem,akkor megkeresi a prosztatat is.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lefektetett az agyra es rogton le is dobta a melltartot. Sajnos a bugyi nem kerul le es tapizas sincs,legalabbis uj embereknek biztos,de mivel frissen regisztralt tag vagyok es nem tudom elolvasni a beszamoloit,igy lehet hogy torzsvendegeknek van nemi kedvezmeny ezen a teren.
A masszazs keresemre elmaradt,rogton a mar emlitett lingam es prosztata izgatas volt soron. Elo kapott egy viszonylag vastag kotelet es ossze kotozte a farkam. Kicsit csodalkoztam,mert legutobb egy vekony izevel csinalta hasonlo keppen de ez nem befolyasolta az eredmenyt. Aztan elokerult egy nagy halom heveder szeru dolgot es nem csak a kezem meg a bokam kotozte ki,hanem a combomat is,ami szinten uj volt nekem igy masodik alkalomra. Bekototte a szemem is,ami szinten nem volt elozoleg,bar ugy emlekszem akkor kertem hogy ne kosse be. /nem csoda,hiszen irto jo alakja van,ki ne szeretne latni/ Na most nem lattam egy darabig. Innentol nem nagyon tudom sorba szedni mi tortent,mert eleg valtozatosan csinalja a dolgokat. Az az egy biztos hogy behozta a hasznalt harisnyajat es a szamba tomte. Legutobb a baratnoje bugyijat hozta.... Ahogy mar irtam,az en mercemmel merve profinak tunt a lingam. Figyeli hogy mit reagalsz arra amit csinal es az szerint tenykedik. Szereti huzni a dolgot,nem lehet csak ugy elelvezni. Es mivel domina,mar lingam kozben jonnek a bemelegito here paskolasok,mellbimbo csipkedesek. Aztan nem birtam tovabb es jott aminek jonnie kell. Nem all le egybol,az utolso cseppet is kicsalogatja beloled. Ugy gondolom tulizgatas tenye valosult meg elore megfontolt szandekkal. /ha mar az elvezes elrontast a "kizart" kategoriaba soroltam az elejen/
Aztan jott a fetis resze a dolognak ha az eddigiek nem lettek volna azok. Valtozatos mertekben es sorrendben jott a here paskolas,mellbimbo szadizas,farok pofozas, gyertya viasz locsolgatas hol a farkamra,hol a melbimbomra. Jegkockakkal is tud erdekes dolgokat csinalni. Peldaul prosztata masszazs kezdetekor esetlegesen egy jegkocka kereckedik be eloszor,az eleg intenziv erzes tud lenni. Elozo alkalommal egy palca is elo kerult,amirol ugy tudtam hogy csak ingerlesre hasznalja,de nem ugy lett. Eloszor finomabban,aztan latva hogy nem tiltakozom mar erosebben csapkodta vele a farkamat. Aztan a golyoim kaptak egy akkorat hogy elo csalta belolem a biztonsagi szot. Akkor nem volt bekotve a szemem - mindenkinek latnia kene azt a kajan mosolyt Kinga arcan. Az volt az egyik kedvenc pillanatom a sok kozul. Mar mint a mosoly.... :) A here rugdosas ezuttal elmaradt,farok taposas lett belole. Lekerult a kotes a szememrol es ki a harisnya a szambol. Jo szaraz volt a szam,amit azzal oldottunk meg hogy Kinga ivott egy kis kolat es ugy kopkodott a szamba. Leszedte rolam a ram locsolt viaszt es kerdezte hogy mi volna ha legkozelebb legyantazna a mellkasom. Gondolom a viaszrol jutott eszebe,de megegyeztunk abban hogy egy ferfi melkas legyantazva hulyen nez ki. Eloldozott es lab masszazst kert,ami elott szepen tisztara nyaltam a talpat,meg a labujjait. A labmasszazs olyan jol sikerult hogy azt mondta van ideje utanam,nyugodtan csinaljam,nem baj ha tulmegyunk az idon. Aztan kierdemeltem hogy a terdeig maszirozhattam... :)
A vegen kaptam uj torcsit es irany a zuhanyzo.
Kinga nagyon oda figyel a vendeg kivansagaira es termeszetesen a reakciokra is. Ha latja hogy nagyon faj,de nem allitom le,akkor feszegeti a hatarokat. /sosem hittem volna hogy annyit birok/ Amig a szam be volt tomve,neha megkerdezte hogy "ez most a biztonsagi szo akart lenni"? Ha nincs bekotve a szemed,ugy helyezkedik hogy a tukorben /is/ jo legyen a ralatas. Incselkedik hogy mit szeretnel csinalni a fenekevel stb. Ez is eleg izgato.
Jol el lehet vele beszelgetni,mint ha mar regi ismerosok lennenk. A civil dolgait sem titkolta elottem,bar igyekeztem nem tul indiszkret lenni.
Ebben a szalonban csak kezzel tortenik a kenyeztetes,de aki volt mar itt,az nyilvan tudja ezt. Nekem nem volt hiany erzetem a francia miatt,bar lehet hogy csak azert,mert erre voltam felkeszulve. Viszont amit kezzel kaptam,az nagyon jo volt.
Ahogy mar irtam,ez a masodik alkalom volt Kingaval,ebbol adodik hogy nagyon jol ereztem magam vele. A kereseimmel ellentetben a programja nem ugyanaz volt mint legutobb,ezert nem ereztem ugy hogy csak ismetlunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ebben a szalonban nincsenek extrak. Amit a lanyok csinalnak,az alap es az arak is megegyeznek az osszes lanyeval.
A rozsaszalak mennyisege megtalalhato a weboldalukon.
Kinga nagyon korrekt. Elso alkalommal volt egy kis csuszas,mert elfelejtettek atadni neki hogy mar ott vagyok a kapuban. Siman ledolgozta az elveszett idot. /15 perc/
Most pedig kicsit szetszort volt mikor megerkeztem,de mondta hogy nem szamolja bele az idonkbe amig "benazik" kicsit. :)
Minden egyes rozsaszal megerte. Annyira hogy gondolkodom egy 4kezes megoldason is vele.
Az egyik kisasztalon hagytam a jutalmat,szoba sem kerult mig ott voltam. Eloszor sem.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Elegedett hulye vigyorral tavoztam. Ha fizetek azert hogy a golyoimat kinozzak es meg vissza is megyek hozza,akkor gondolhatjatok hogy elegedett voltam. Haza fele menet mar azon gondolkodtam hogy mikor kene vissza menni hozza. Jo vele,mert szereti amit csinal,ami szamomra nagyon fontos. Kezdoknek sem kell felni tole,mert nagyon figyelmes.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fetish Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet