Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Fanni

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-02-09 12:35:10

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36206177655 120605 erotikus masszázs

asafa a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
perfekt popsi
végig incselkedő
kihagyhatatlan kölcsönös francia
mindig vidám
Egyeztetés
Telefonon: gyorsan és egyszerűen sikerült elérni és egyeztetni.
Megközelítés
Marina part, napközben parkolóból is láttam jópár üreset, a kék metró meg 10 perc séta, a cím pontos nem lehet eltéveszteni. A lépcsőházban se kell tekeregni szerencsére.
Helyszín
Ezredfordulós Marina parti új építésű tömb. A lakásban félhomály és hangulatfény, rend tisztaság. Fürdőben jópár tusfürő, szájvíz, friss törülköző. A szobában egy nagy ágy, szék, komód, kisasztal pakolni. Szerintem van egy barátnő is, de semmiképpen nem szalon, nem találkoztam senki mással. Összességében teljesen rendben van, nekem nem iányzott semmi.
Fanni külseje
Itt egy negatívummal kezdem: ha a fotókon szereplő 20 éves bombacsajt keresed akkor csalódni fogsz. Ő van a képeken, de ezek régiek. Javaslom Payton Preslee művésznőre rákeresni, szerintem őrá hasonlít még arcra is (leszámítva a tengernyi tetkót meg a méretes szilikon kannákat). A kor, súly, stimmel, szerintem alacsonyabb mint 170cm, de a popsi brutál: nagy kerek, formás combokkal folytatódik. Nem vékony nő, de izmos húsos, simogatnivaló, mintha valami erősportot űzne, ahol van súly, de az nem háj. A cickók is rabul ejtettek, feszes formás, hetyke érzékeny bimbókkal. És végül huncut szemek, amikkel jól fel tudja húzni az embert, ahogy az utóbb kiderült.
Szóval: egy nagyon formás, brazilpopsis csini nő nyitott ajtót egy kis tangában melltartóban és nem volt kérdés, hogy maradok.
1. Fanni +36206177655 beszámoló Budapest 120605 erotikus masszázs
3. Fanni +36206177655 beszámoló Budapest 120605 erotikus masszázs4. Fanni +36206177655 beszámoló 2024-02-19 10:15:29 erotikus masszázs 1206055. Fanni +36206177655 beszámoló 2024-02-19 10:15:29 erotikus masszázs 1206056. Fanni +36206177655 beszámoló 2024-02-19 10:15:29 erotikus masszázs 120605
Erotikus masszázs
Őszintén erre a pontra sok mindent nem tudok írni, valahogy ez nem került fókuszba: volt egy kis masszás, egy kis kellemes lazító, frissítő simogatás, de ebből is elég gyorsan más vizekre eveztünk.
Levezetés
Szóval az ágyon hevertem, amikor Fanni kezébe vette az olajat és megkérdezte, hogy engem kenjen be, vagy magát, és a második lehetőséget választottam és segítettem is neki, majd ledőltem ő pedig csúszkálni kezdett rajtam...Ennek gyorsan eredménye lett, amit aztán tovább fokozott, ahogy a melleivel simogatott végigszánkázva a testemen, majd végül az ajkai közé kerültem: vadító volt, ahogy mélyen a szemembe nézve kezdett finoman kényeztetni. Nem is bírtam sokáig, megállítottam, hogy én élvezhessem a testét: volt egykét szájrapuszi, de hamar a cicik és a punci vonzásába kerültem és csókolgattam nyaltam ahol értem. Fanni pedig bíztatott, simogatott, érzékien nyögdécselt, tekergette a csípőjét, mondhatom igencsak jól esett. Hosszadalmas munkálkodásom után a hátamra parancsolt, újra előkerült az olaj, és újra csúszkálni kezdett: ahogy a popsiját az arcomba tolta, miközben simogattam, ő tekergette, rázta, gyönyörű volt, közben ő sem tétlenkedett, újra az ajkai közé kerültem és rövidesen végem is volt.
Ezután kis pihenés felfrissülés, jött a kis masszázs, közben csacsogtunk is nagyon kis kedves, kellemesen telt. De persze ez nem tartott sokáíg, mert azért nehéz melette koncentrálni és gyorsan átváltott az előbbi koreográfiába a masszázs: előbb egy kis simogatás, majd jöttek a cickók, a popsi, végigcsúszkált a testemen én pedig simogattam csókolgattam ahol értem. Fanni se volt rest és kézzel, ajkakkal hadrendbe állított és hamarosan ki is végzett.
Elszámolás
Van bővebb infó, telefonon is egyeztettünk, a helyszínen se derült ki semmi "apróság", minden úgy történt ahogy azt megbeszéltük.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Fanni olyan mint egy zseb-tornádó: forró, nedves és mindent visz! Nagyon kedves vidám kis nő, akivel könnyű egy hullámhosszra kerülni és az eredmény egész napos eufória.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-20 10:44:44
Tökéletes ajándék ez az írás. Korrekt és részletesen megírt forgatókönyv.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-09) : Szóval az ágyon hevertem, amikor Fanni kezébe vette az olajat és megkérdezte, hogy engem kenjen be, vagy magát, és a második lehetőséget választottam és segítettem is neki, majd ledőltem ő pedig csúszkálni kezdett rajtam...Ennek gyorsan eredménye lett, amit aztán tovább fokozott,

felejthetetlen: 3db
(2022-05-20) : Fanni kérésére hasravágódtam, képemet a masszágy nyílásába dugva, majd kezdődött az előre megbeszélt masszázsrész. Úgy éreztem most szükségem is volt erre, és milyen jól tettem hogy nem ugortam át! Vendéglátóm nem fakezű, a jelek szerint van képzettsége e téren. Talpam élvezhette először törődő kezeit, majd lábak fenék hát és karok volt a sorrend.

(2020-07-14) : Vádlimnál kezdte, és haladt a vállamig. Ügyesen ráérzett a technikára. Nem az a gyúrás-masszázs, de nem is azért jöttem. Nagyon jól éreztem magam, kiengedtem, megnyugidtam a kezei alatt.

(2019-02-04) : Fanni ezt érzékelve azonnal a popsiját még a lenge köntösén keresztül finoman, majd egyre lendületesebben az ágyékomhoz dörgölte. Nagyon izgató volt, de a köztünk lévő textil ki tudja miért, de valahogy engem zavart :) így elkezdtem lassan Fannit kicsomagolni belőle.

nagyon jó: 9db
(2024-03-05) : Halk zene hangulatfény és Ő megjelent meztelenül törölközőbe csavarva.segítettem megszabadulni tőle, majd ölelkezés és elkezdődött a profi masszázs.Először hason fekve majd fordulás.

(2022-08-18) : Amikor megláttam Fannit, már tudtam hogy nagyon jó helyen járok, ő pedig minden egyes percben gondoskodott arról, hogy még biztosabb legyek.

(2021-01-18) : A masszázs nekem szakszerűnek tűnt, kitapintotta az extra kezelést igénylő pontokat is. Nagyjából lentől felfelé haladva dolgozott meg, keresve sem tudnék benne hibát találni. A rendelkezésre álló időkeret is pont elegendő volt, kifejezetten felfrissült még a fájós hátam is, talán a hát és váll rész masszírozása esett a legjobban nekem.

: 15db
(2023-02-17) : Masszázságyon végzi a programot, melyet egyértelmű, hogy tanult. Nagyon szakszerű, nagyon kellemes az egész, jól átgyúrt tetőtől-talpig a szó szoros értelmében. Megkérdezte mivel szeretném a masszàzst, olaj-krém, illatmentes, minden verzió adott.

(2022-10-12) : Visszatértemkor kérdezte mivel kezdjük. Masszal kezdést választottam, így a masszpadra hasaltam. Olajos masszázst kértem. Mivel mód volt rá talpmasszal kezdte. Innen ha ladt fölfele. Alaposan átgyúrt, hogy úgy mondjam talptól tetőig. Az épen nem aktuális részeket törcsivel fedte.

(2022-02-18) : A masszázst tanulta és termetéhez képest igen energikusan kezdte a hátam, derekam gyúrását, miután a fenekemre ült. Közben a lábaim letakarva várták az őket is megillető figyelmet. Kellemes meglepetés volt, hogy itt is jókora erővel teljesített, már rám fért egy "nemsimogatós" masszázs.

egyeztetési probléma: 2db
(2022-07-20) : Sajnos a randi nem jött össze, a telefon nem volt kapcsolható az adott időpontban. Sétáltam a környéken, többször kerestem sikertelenül 15 perces intervallumban és az oldalon is üzentem h nem elérhető a telefon hátha ott választ kapok, 20 perc elteltével távoztam.

(2022-04-22) : A kapu elől hívtam. Felvette és kért pár perc türelmet. Rendben, addig elszívok egy cigit. Mikor leégett a spangli, ismét hívom. Innentől nem értem el. Mintegy negyed órán keresztül próbálkoztam, de nem értem el, nem vette fel. Már épp menni készültem, pont ültem fel a robira, amikor egy csinos nő jött ki a kapu és bár arctakarás van a képein, szerintem Fanni ment el előttem. Mivel a bukósisak már rajtam volt nem álltam neki kiabálni, viszont elővettem a telefont és hívtam.