A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-07 12:00:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 121989 szexpartner

Gépontos a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Miután regisztráltam az oldalon, kipróbáltam a VTR funkciót és azon keresztül kértem időpontot. Kb. 1 óra múlva kaptam választ, igaz 2 nappal későbbre foglaltam időpontot. Utána telefonon is egyeztettünk, mert szeretem hallani a hangját. Randi előtti napon még időpontot is sikeresen módosítottunk a kérésemre, tökéletesen rugalmas volt.
Megközelítés
Autóval közlekedek, de a Lurdy ház környéki villamosok, HÉV kb 8-10 percre vannak a pontos címtől. Parkolás fizetős kivétel zöldrendszám, vagy a Lurdy parkoló. A megadott cím egyértelmű, könnyen megtalálható. Liftet nem használok, mert kell egy emeletnyi lépcsőzés.
Helyszín
Helyszín tökéletesen megfelel egy kellemes ottlétre. Fürdőszoba+ egylégteres helység. A fürdőben megfelelő számú tusfürdő, zuhanyfüggönyös kádas tisztálkodási lehetőséggel. Szájvíz kispohár kombó a kagylón elhelyezve. Mosógép feletti polcra is pakolhatod a cuccod, ha nem Fani előtt akarsz vetkőzni. Az ágy megfelelően kényelmes, nagy és nem recseg. Talán a klíma hiányzik bizonyos évszakban.
Fanni külseje
Fanni képei tükrözik a valóságot, nincs retus mint karcsúsítás vagy cici emelés . Azt kapod amit a képen látsz, illetve annál többet mert egy barátnős együttlét tökéletes partnere Fanni. Adatlapnak megfelelő magasság, nőies vonalakkal, melyek eléggé vágykeltőek. Arca kitakarva, de az csak az inkognitó miatt van, hiszen simán megfordulnék utána az utcán, talán merészelném leszólítani is. Cicik enyhén gravitálnak, de ez összhangban van a mérettel. Punci simára borotválva, kényeztetésre jól reagál, nedvesedik rendesen. Az összhatás Fanniban tökéletes kommunikációval párosul az erotikus kisugárzás, amikor elkezdesz vele foglalkozni.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 121989 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 121989 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-07-08 19:42:25 erotikus masszázs 1219895. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-07-08 19:42:25 erotikus masszázs 1219896. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-07-08 19:42:25 erotikus masszázs 121989
Action
Belépés után mindig puszi, miközben megszabadulok a cipőmtől. Ölelés és újabb puszi, majd az ágyra invitál és megbeszéljük a kivel mi történt dolgokat. Aztán alapos fürdés után ott áll a szoba közepén melltartóban és szabadkozik, hogy nincs rajta bugyi. Ám legyen, gyorsan pattan az a melltartó kapocs és elém tárulnak gyönyörű mellei, melyre azonnal lecsapok. Óvatos nyelvkörzés és máris emelkedik egy picit a bimbó. Imádom. Visszatérek egy csók erejéig, de Ő már térdel is le és elkapja az addigra meredező farkam. Óvatos méretazonosítás után nyelve végigszalad a zacsiig, majd vissza. Hopp eltűnik a szerszám és koppan az orra a hasfalamon. Ellennék így napestig, de az ágy szélére ülök miközben Ő a lábam közé telepszik és elkezdődik egy brutálisan jó szopás. Zacsitól a makkig külső ingerlés egy piercinges nyelvvel, majd mélytorok, miközben rászólok, hogy lassítson, mert atomrobbanás lesz, ha ezt így folytatja. Na ekkor a cicik is bekapcsolódnak az erotikus játékba. Mélytorok után nyál csorog a makkomra, ekkor hagyja el a torkom az első „ohhh de gyönyörű…” félmondat. Ezt nem lehet viszonzás nélkül átélni, így bekéredzkedek a lábai közé. Cicitől indulva, pillanat alatt a csiklót kergettem a nyelvemmel, majd lecsusszantam a barlangig, beköszöntem oda is, majd vissza a csiklóhoz. Változatos sebességű nyelvjátékom meghozta a gyümölcsét, Fanni sóhajai után torkából a gyönyör hangjai szálltak a lakás minden szeglete felé, eléggé hangosan. Hagytam egy picit pihenni, kb. 10 másodpercet, majd ismét kapott egy olyan franciát, hogy a végén kérte lassítsunk. Felálltam majd félkemény farkamat kezelésbe vette azzal a piercinges nyelvével. A gumit nem tudom mikor került fel, de már csak arra eszméltem, hogy kéri misszibe tegyem magamévá. Na hát tettem is, behatoltam szép lassan, de előtte a gumis farkammal izgattam egy picit a csiklót. Szép lassan elértem a koppanást majd némi csípőkörzéssel szép lassan mozogtam a farkam teljes hosszában. Lenézett és megállapította, hogy fantasztikus a látvány, ahogy ki- be mozgok a puncijába. Éreztem, hogy olyan izgalmi állapotban van, hogy pár lökés és elröppen. így is lett, ami egy fantasztikus érzés ahogy megállsz a mozgással tövig betolva a farkad a punciba és minden hüvelyizom remeg. Hagytam pár másodpercig megnyugodni, majd elindult a heavy metal, olyan tempóban, hogy itt már csak magamra tudtam figyelni. Lett olyan durranás, hogy csodálkoztam a gumi is bírja. Megnyugodtunk mindketten, majd kihúztam anyaggal megtöltött gumis farkam.
Letisztogatott miközben próbáltam levegőhöz jutni. Nem sok időnk maradt csevegni, de az pont elegendő volt egy ilyen erotikus együttlét levezetéséhez.
Már csak a fürdés és ölelésekkel teli búcsú maradt, majd vissza a kánikulába.
Elszámolás
Mindig megérkezés után helyezem a polcra, de az infláció itt is jelen van, így * rózsát hagytam a másfél órás randira. Extrákat nem szoktam kérni, mivel nincs, de nekem Fanni maga az extra.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mivel visszajáró vagyok, így tudom, hogy mit kapok, Igaz mindig valamit módosítunk, sorrend, idő, stb. Teljesen rugalmas ebben Fanni. Mindig jó érzés visszatérni, mert nem érhet csalódás, mondhatni a minőség és az odafigyelés állandó.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2024-07-11 05:54:18
Gyönyörűséges akció leírás, kicsit többet tudunk meg rolád, mint Fanniról.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2024-07-10) : Csok majd puszi a nyakamra, majd megnyalta a bimbom, majd elkezdte puszilgat i a farkam szepen lassan a veget be be kapva, majd lentebb ment es a golyszilnal jatszott tovabb. Eletem egyik legjobb elmenye volt ahogy szo szerint jatszik velem is kenyeztet! Hamarosan a szajaban is landoltam. Rovid szunet es tisztogatas utan folytattuk az ismerkedest😊

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 63db
(2024-07-14) : Fanni érzékien, teljes bele éléssel kényeztetett. Forró nyelve fürgén járt és érintett minden területet, nyalogatta a zacsimat, egyenként a golyókat is a szájába véve szopogatta, nyelve többször egészen mélyen a gátig is eljutott csodálatos élményeket szerezve ezzel.

(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

nagyon jó: 87db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 97db
(2024-08-14) : Fanni finom puszikkal indított a combon tövénél, utána a zacsi majd egy szuper franciába kezdett amely igen változatos, mélytorkos és egyben lágy is. Mivel még kicsit zavarban voltam többet kellet "dolgoznia" rajtam de egy idő után elért a vég és Fanni szépen levezette a dolgokat.

(2024-07-07) : Lágy franciával kezdett,nem sietőssel hanem olyan barátnőssel, érzékivel.Nem hagyott ki semmit a golyókat is kaptak szépen nyelve érintéséből,majd hagytam magam a csodának és elengedtem magam puha ajkai közé,ahol pár pillanatig ott hagyott,

(2024-07-03) : Az ágyra feküdtem és oldalról érkezett felém.... a szerepcsere tökéletes volt: rövid idő után én kezdtem nagyokat sóhajtani az élménytől... hihetetlenül finoman és kitartóan csinálta..Nem kellett irányítani, kérni szinte olvasott a gondolataimban.