Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-10 16:48:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 118950 szexpartner

Bohém2 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Volt már egy egyeztetési próbálkozásom, de az meghiusult. Tanulságot levonva most sms-ben kerestem meg. Majd egy hetünk volt így az időpontban gyorsan megtudtunk egyezni. Ezt követően küldtem a vtr-t mit hamarosan vissza is igazolt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A pontos címet a vtr-ben megkaptam. Gps ismeri, pontosan oda vezet. Lurdy házhoz közeli utca. Mint általában, most is szerencsém volt a parkolással. A kapott címtől mintegy 100 méterre sikerült. Fizetős, de esetemben ez nem releváns. A ház új építésű, környéke parkosított. A bejárat előtt egy csodás fügebokor érleli termését. Biztonsági szolgálat működik. Üdvözlés, a végén elköszönés, kb ennyi. Tömegközlekedés tökéletes, pár perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy nem nagy, de tip top garzon. Tiszta, jó illatú. Redőny kellő mértékben leengedve, de hangulat világítás is működött. Halk lágy zene mint hàttér zaj. Mindjárt kellemesen éreztem magam. A berendezésből egyből lejött, hogy nem életvitel szerűen használja Fanni. Van minden szükséges. Kis asztal székekkel, ide ment a ruhám. Kinyitható méretes kanapé, friss hófehér lepedővel leterítve, rajta a méretes türcsivel. Fürdő káddal, zuhi függönnyel. Baba tusfürdő mi kedvencem, többféle változatban. Szájvíz mellette pohár. Tökéletes helyszín egy pásztoróra eltöltésére.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Először képei keltették föl figyelmemet, no meg a zöld szem. Belépve egy köntösben egy mosolygós arcú lány fogadott, melyet váll alá érő szőkés haj foglalt keretbe. Magasságával /170cm/ mindene arányos. Szép méretes cickók, melyek most csak vágykeltő szerepet játszanak. Friss még az orvosi beavatkozás, hiperérzékenyek. Nem a vékony lányokat képviseli, de nagyon egyben van. A popsi, combok csodásak. A képekhez képest van egy kis többlet, de nagyon kívánatos nő Fanni. Van tetkó is pasztell szinekkel, ez ma divat. Jól áll neki, nekem is tetszettek.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 118950 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 118950 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-08-10 17:29:41 erotikus masszázs 1189505. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-08-10 17:29:41 erotikus masszázs 1189506. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-08-10 17:29:41 erotikus masszázs 118950
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Belépve puszi, bemutatkozás. Már sok mindent tudok rólad, kicsit olvastam, mondta mosolyogva. Aztán beljebb. Ágyra ülve folytattuk az ismerkedős, hangolódó beszélgetést. Megfelelek? Maradhatok? Az igenlő válaszok után Fanni a fürdőbe küldött, kísért miközben: elbeszélgetjük az időt mondta.
Fürdőből visszatérve mesztelen valójában állt az ágy mellett. Hozzá léptem, átöleltük egymást és a pusziból csóók kerekedett. Finom nyelves, barátnős. Nem tolakodó, inkább kedveskedő, incselkedő, farokállító. Kecses nyakát csóókolva beszippantottam kellemes illatát, mit meg is dicsértem.
Javaslatára az ágyon folytattuk. Keresztbe helyezkedett és mindenre kiterjedő bőnyálas francia kezdődött, mi lassan szopássá fajult. Igen változatosan és láthatóan kedvvel csnálta. Teljesen eltüntette lompit. Fejét is ráhúztam, kicsit rajta is tartottam, de nem okozott neki gondot. Én viszont nagyon élveztem. Ezzel elvoltunk egy darabig.
Módosított testhelyzetén. Mellém feküdt, feje farkam magasságában. Miközben szopta keze a tökföldet járta be, majd / hiába esett az eső/ szopogatta nyálasan. Nyálban úszott lomposom és környezete. Profi "munka"a javából mit művelt.
Megkívántam száját mi nyálban úszott. Hátára fektettem. Kicsit szopni akartam a bimbiket, de hiperérzékenyek. Cickói a továbbiakban kiemelt figyelmességben részesültek. Igy irány a punci. Végig csóókolva testét érkeztem illatmentes simára borotvált kelyhéhez. Finoman érintettem nyelvemmel, mire megjöttek az első sóhajok. Mozgatta csípejét, emelgette, hangja erősödött. Tudtam, éreztem ez még nem az igazi. Viszont azt is elhatároztam, hogy a kapott csodás szopást viszonzom és a fellegekbe kergetem nyelvemmel. Kitartó voltam és éreztem Ő is élvezi, kívánja. Hangja már nem kontrollált, remegett az egész nő ívbe feszülve. Kislabdát lehetett volna gurítani dereka alatt. És nem tolt el csak élvezett és hangoskodott. Csóókkal fejeztük be.
Kibontakozott, felült. Hogy szeretnéd folytatni. Benned, szemből, válaszoltam. Bontotta a védelmet. Hm, ezt már nem kell, de azért bekapom még egy kicsit. Szopást követően fölpödörítette a köpenyt, hátára feküdt, lábait széttárta. Lompit célra irányította és lassan kezdtem behatolni. Nagyon szűk, így lassan toltam lompit ütközésig. Ezt követően finom mozgások következtek, mik egyre erőteljesebbé váltak. Fanni fülemnek kedves hangoskodással követte üzekedésünket. Közben húzott magába. Lassan minden gátlás megszűnt és dugtunk annak rendje módja szerint. A vége az lett, hogy teleélveztem a kIaucsukot. Fanni meddig jutott fogalmam sincs, de élvezte az biztos. Hagyott lenyugodni magában. Szétválásunk után a nagyját Ő. A kapott nedvessel pedig én magamat tettem rendbe.
Ezután vízzel kínált és parttalan beszélgetés. Tartalma ne hari, de csak ránk tartozik. Egy biztos, tiszta fejű értelmes nő.
Idő eljárt, gyors zuhi, öltözés, csókos búcsú és balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején a kis asztalra tettem a táskám és a telóm mellé. Szó nem esett róla, végig ott maradt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy nagyszerű órát töltöttem el Fannival. Az időre megkértem Ő figyeljen, mivel órát nem is láttam. 8,59-kor kiszálltam, 9,59-kor újra kocsimban ültem. Míg ott voltam csak velem foglalkozott. Nincs telócsörgés, fürdőre várakozás. Még vannak, lesznek lehetőségek, mik vonzóak számomra és ha Ő is úgy gondolja folytatjuk.
Köszönöm kedvesem a rám fordított idődet. Szép napokat, csóókollak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2023-08-15 10:37:56
Köszönöm/jük a szavazatokat, hozzászólásokat.

2023-08-14 10:08:45
Írásod kiváló bizonyítéka, hogy nemcsak a nagy kedvencedről, az állandó múzsádról tudsz kiválóan írni. Eme beszámoló is méltó a legjobb írásaidhoz, igazi kedvcsináló Fanni irányába. A másik nehéz akadályt is sikeresen vetted miszerint Fanni 250 beszámolója után is tudtál érdekeset írni. Gratula mindkettőtöknek.

2023-08-12 08:30:53
Egy minőségi beszámoló mint mindig 👌

2023-08-10 21:12:38
Azt szokták mondani minden kezdet nehèz. Na ez a kivètel, ez egy álomkezdès ráadásul jól megírva.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 62db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 90db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.