Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
anita08(45+)
Budapest VI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-28 08:13:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 118834 szexpartner

memen a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A hirdetését innen ismerem, még évekkel ezelőtt jártam nála először, aztán sok idő eltelte után mégegyszer, akkor nem nagyon emlékezett rám, ami annyi idő eltelte után megbocsátható volt. Most pedig harmadszor is ide sodort az élet. Személyes üzenetben írtam rá délelőtt, hogy akad-e szabad időpont aznap, és egy délután 3 órás javaslatot kaptam is nem sokkal később. Ez nekem elég késői volt, így jó egy órát hezitáltam, hogy tudom-e úgy intézni a dolgokat, de végül VTR-en lefoglaltam az időpontot. Vártam-vártam, de csak nem érkezett visszajelzés, eltelt egy óra, még egy óra. Végül szomorúan ráirtam, hogy úgy látszik lecsusztam időpontról, amire a válasz a VTR jóváhagyása és egy "Nem :)" volt. Telefonon nem beszéltünk, de tudom, hogy ő kezeli.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vtr-en jön a pontos hazszam, a további bejutasi teendők pedig telefonon. Ház környékén a parkolás necces, lurdy parkolóban viszont ingyenes az első 2 óra, amibe egy órás találkozó esetén pont bele lehet férni. Innen kb 7-8 perc séta, bátrabbaknak át lehet ugrálni a villamos sineken
Ja igen. Villamos a környéken jár. Szokásomhoz híven időpont előtt negyed órával már a telefont markolasztam, majd 55-kor hívtam. Úgy tapasztaltam, hogy az időpont előtt 5 perccel a legjobb mindenkinek, így van idő bejutni, feljutni, nem kell kapkodni. Ezt sajnos nem vette fel, majd egeszkor ismét csörögtem, ezután pedig ő csörgött vissza, így kaptam meg a bejutasi infókat. Jó lenne erre valami íratlan szabály, hogy mikor csorogjunk, kíváncsi vagyok, másoknak mi a bevett modszer. Nem szeretek kapkodni sem, de a lépcsőház előtt várakozni sem. Nem baj, nem volt gáz, gyakorlatilag pontban az időpontkor bejutottam a házba.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás teljesen rendben van, fürdőben talán 3 féle tusfürdő, szajviz, üveg felespohar a szajhigenia végett, nagy törölköző. Szoba tiszta, francia ágy nagy és kenyelmes. 1 szoba plusz a fürdőszoba az egész ingatlan, célnak pont megfelelő. Klíma nincs, de nem is szeretem. A szobában kellő számú szekrény a ruhák, ingóságok, rozsaszalak elhelyezésére.
Fanni külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Régebbi képekkel hirdet, de ez nem baj, csak tény. Egyébként az adatok megfelelnek a valóságnak, nagyon szép arca van, ami érdekes módon nem a nőideálom, de mégis van benne valami, ami megfogott régebben is és azóta is. Végig úgy éreztem magam vele, mintha egy lány baratomnal lennék, akivel megdumáljuk az életunk dolgait, aztán levezetjuk a feszkultseget, és mindezt a legnagyobb odaadással, mert nincsenek egymással szemben elvarasaink, félelmeink, csak a kölcsönös bizalom, és az akarat, hogy most jót tegyünk egymásnak. Fekete fehérneműben és lenge fekete hálóing szerusegben fogadott. Rögtön azzal kezdte, hogy a mellein nemrég korrekciós beavatkozás történt, ami egyrészt a méretek csökkenését okozták, igy ha kizárólag a gigaszi mellek miatt jöttem (spoiler: nem, Fanni, nem azért mentem, hanem a szuper kedvességed miatt), akkor nem sértődik meg, nyugodtan elmehetek. Maradtam, nem bántam meg. Másrészt mondta, hogy viszonylag frissek a hegek, ha szeretném, leveszi a melltartót, de csak óvatosan. Nem akartam óvatos lenni, és az ő kényelmét is szem előtt akartam tartani, így mondtam, hogy hagyja magán nyugodtan. Ezek még megbeszéltük az én műtéteimet is, amitől sajnos én se szebb nem lettem, se jobban nem érzem magam :D Megtiszetlo hogy a sok év alatt 3 ittlétem alapján visszajaros vendégnek kategorizált, és úgy is bánt velem, mint akit ezer éve ismer. Eddigre le is pakolasztam minden ruhámat, így megindultam a fürdő felé. Ja igen, a külső. Sok tetoválás, kézen, lábon, orrpiercing, ami iszonyat jól áll neki. Nem vékony, nem vastag, nem is homokóra, de pont jó. Szuper mosoly, szuper igéző szemek és száj.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 118834 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 118834 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-07-28 12:01:10 erotikus masszázs 1188345. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-07-28 12:01:10 erotikus masszázs 1188346. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-07-28 12:01:10 erotikus masszázs 118834
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Fürdőből visszaterve ágy mellett állva várt, melltartóban, de már bugyi nélkül. Állva elkezdtuk egymást simogatni, és először visszafogottabban csókolózni, aztán egyre lazábban, természetesebben. Közben Fanni keze hamar megtalálta a helyét, és a következő egy órában kevés időre engedett el. Ez profizmus, vagy csak ösztönös, de zseniális, hogy egy pillanatra sem hagy lankadni, nincs az, hogy na jó, most te jössz, és elfekszik. Folyamatosan kézben tart, és izgat, nem hagy kizokkenni, ha csak én nem kérem külön. Ezután az ágyra feküdtünk egymás mellé, és ott folytattuk a csókot, ami már-már zavarba ejtően valóságosnak tűnt, vagy csak én éltem meg így, de semmiféle korlátot nem éreztem közben. Persze kézzel mindketten folytattuk egymás izgatását. Nem tudom mennyi idő telt így el, valószínűleg sok, de nem akartam abbahagyni :D ezután lassan lejjebb csúsztam és bemutattam a francia tudásom legjavát, majd ő következett. Őt nem kell ilyen téren irányítani, tudja, mi kell a férfinak, és még is adja neki. Mélyen, változatosan franciázik, mindenre odafigyelve, meg sem mertem szólalni. Az aktushoz a védő felszerelést egy pillanat alatt patintotta fel, és lovagló pozíció következett. Itt folytatni tudtuk a már-már tökéletes csók hadműveletet. Egy idő után mondta, hogy kissé elfáradt, mi lenne ha cserélnénk. Mondtam neki, hogy ejnye, pedig a mozgás nagy részét én műveltem, de egy fene. Misszionáriusban folytattuk, egyszerűen csak olyan pozíciót kívántam, ahol szemtől szembe lehetünk. Itt is én diktáltam az ütemet, néha lassitva, nehogy véget érjen. Végül még 69-et is kipróbáltuk, majd csak ő franciazott és így lett VSZ. Ezután még folytattuk a korábban megkezdett beszélgetést, majd tusolas és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok extrákrol, nem vettem igénybe semmi ilyesmit, elején rendeztem, az egyik szekrényen elhelyezve.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ismét nagyon jól éreztem magam. Ha részleteiben adnám a besorolást, azt mondanám, hogy csók kategóriában a legjobb. Ellazultam teljesen, és természetesnek éreztem az itt létet, tehát ilyen kategóriában is legalább top 3. Az aktusra nem mondanám, hogy tökéletes volt, az aktivitás nagy részét én vittem, de tulajdonképpen az ilyen helyen megélt aktusok közül még ezzel együtt is top 3, ha nem az eddigi legjobb. Az összebenyomas pedig amit az elején elmondtam, nem az a lány, akibe szerelmes lennék, vagy álmodozom róla magányos éjszakákon, hanem az, aki a legjobb barát, és néha kielegitjuk egymás vágyait. Abszolút megérte.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2023-07-31 20:58:03
Részletes és informatív beszámolót írtál. Precízen leírtad a külsőt és plusz pont, hogy a csokrot is megadtad.

2023-07-29 23:32:20
Időpont előtt max. 1-2 perccel, de inkább pontosan.

2023-07-29 06:33:55
A szavazaton túl a feltett kérdésre válaszolva: ha korábban is érnék oda, de a címnél ácsorgok, hanem a környék nevezetességeit tekintem meg. Úgy időzítek, hogy pont a megbeszélt időpontban érkezzem és egyből telefonálok is.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

(2022-12-08) : Majd ő kezdett franciázni nagyon jól csinálja már az első pillanatban az ágy mellett is meg próbálta és profin mélytorkozott i csak én kértem hogy később mert hiányzott az a finom illatos puncija!!!majd én feküdtem a hátamra és ő franciázott nagyon jól és szép látvány volt.kérdeztem ha elég kemény húzzunk gumit.

felejthetetlen: 65db
(2024-07-14) : Fanni érzékien, teljes bele éléssel kényeztetett. Forró nyelve fürgén járt és érintett minden területet, nyalogatta a zacsimat, egyenként a golyókat is a szájába véve szopogatta, nyelve többször egészen mélyen a gátig is eljutott csodálatos élményeket szerezve ezzel.

(2024-07-10) : Csok majd puszi a nyakamra, majd megnyalta a bimbom, majd elkezdte puszilgat i a farkam szepen lassan a veget be be kapva, majd lentebb ment es a golyszilnal jatszott tovabb. Eletem egyik legjobb elmenye volt ahogy szo szerint jatszik velem is kenyeztet! Hamarosan a szajaban is landoltam. Rovid szunet es tisztogatas utan folytattuk az ismerkedest😊

(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

nagyon jó: 87db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 95db
(2024-07-07) : Óvatos nyelvkörzés és máris emelkedik egy picit a bimbó. Imádom. Visszatérek egy csók erejéig, de Ő már térdel is le és elkapja az addigra meredező farkam. Óvatos méretazonosítás után nyelve végigszalad a zacsiig, majd vissza.

(2024-07-07) : Lágy franciával kezdett,nem sietőssel hanem olyan barátnőssel, érzékivel.Nem hagyott ki semmit a golyókat is kaptak szépen nyelve érintéséből,majd hagytam magam a csodának és elengedtem magam puha ajkai közé,ahol pár pillanatig ott hagyott,

(2024-07-03) : Az ágyra feküdtem és oldalról érkezett felém.... a szerepcsere tökéletes volt: rövid idő után én kezdtem nagyokat sóhajtani az élménytől... hihetetlenül finoman és kitartóan csinálta..Nem kellett irányítani, kérni szinte olvasott a gondolataimban.