Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-04 19:04:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon köszönöm a beszámolót! Én is nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy megismertelek és remélem lesz folytatás, ugy érzem, az is hasonlóan jól fog sikerülni. Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 121424 szexpartner

Andel1991 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Evelyn hirdetése már régóta a kedvenceim között szerepel, most jött el az ideje, hogy a tettek mezejére lépjek és időpontot kérjek tőle. Péntek reggel hívtam, elsőre nem sikerült elérnem, de kb. 10 percre rá rám csörgött, jelezve, hogy most már hívhatom. Így is lett. Mivel előtte már áttanulmányoztam a hirdetését, és a bővebb infót is lekértem, nem sok kérdésem maradt, csak az időpontot egyeztettük: szombat délelőttre egy másfél órás programot. Kérdezte, hogy tudok-e VTR-t küldeni, mivel akkor megkapom ott a címet. Mondtam, hogy igen és a telefonos egyeztetés után VTR-en is lefoglaltam a megbeszélt időpontot és automatikusan megkaptam a pontos címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem és ennél egyszerűbb aligha lehetne a megközelítés. A kék metró kis túlzással a kapuban tesz le. Belvárosi, patinás épület. A felvonó egy külön élmény volt nekem, kis nosztalgikus :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A patinás belvárosi épülethez illő lakás, hatalmas terekkel és nagy belmagassággal. Rendezett és tökéletesen tiszta mindenhol. A fürdőre ugyanezek a jelzők elmondhatók. Minden rendelkezésre áll a tisztálkodáshoz: nagy méretű törülköző, tusfürdő, szappan, szájvíz, dezodor. Az ágy kellően nagy méretű, kényelmes.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelelő, kiváló alakú, arányos és formás mellekkel rendelkező, rendkívül kívánatos hölgy. A jelenleg 13., 15, és 16. képeken látható hálóingben fogadott (elnézést, ha nem ez a megfelelő szakkifejezés ;) ). Ami a képeken nem látszik, viszont nekem a leginkább tetszett, az a mosolya. Akárhányszor szerencsém volt látni, mindig majd' elolvadtam :)
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121424 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121424 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-06 10:05:06 erotikus masszázs 1214245. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-06 10:05:06 erotikus masszázs 1214246. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-06 10:05:06 erotikus masszázs 121424
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
A kapu elől hívtam és rögtön kaptam is az instrukciókat a bejutáshoz. A felvonóból kilépve már nyílt is a lakás ajtaja, mely mögül Evelyn kukucskált ki. Sietve beléptem, majd bemutatkoztunk egymásnak. Beszélgetéssel kezdtük, és már ekkor nyilvánvalóvá vált számomra, hogy jó helyre érkeztem :) Evelyn intelligens és szórakoztató beszélgetőpartner. Sikerült feloldania bennem a kezdeti izgatottságot. Majd megmutatta a fürdőt, ahol elvégeztem a szükséges dolgokat.

Mikor visszaértem a hálóba, érdeklődött, hogy mit szeretek, mit nem. Majd finom érintésekkel és csókokkal kezdtük egymás felfedezését. Kisvártatva felajánlotta, hogy feküdjek le, aminek természetesen nem tudtam nemet mondani. Nagyon finoman, csak nyelvvel ill. aztán gyengéden szájjal kezdte a franciát. Ez nekem annyira tetszett, hogy meg is jegyeztem így legnagyobb örömömre még sokat kaptam ebből a lágy, érzéki franciából. Egy idő után úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a puncijához, amit persze rögtön ki is használtam és elkezdtem simogatni ott lent.

Ezen felbuzdulva kértem, hogy hadd viszonozzam a szívességet. A lábai közé helyezkedtem és elkezdtem én franciázni neki. Nagyon jó érzés volt megízlelni és ilyen módon örömet szerezni neki. Amit itt kiemelnék, azok a csodálatos mellbimbók. Hihetetlenül izgató volt a számomra, ahogy éreztem őket megmerevedni a cirógatásomra.

A következő felvonás Evelyn kezdeményezésére a 69 lett, ahol az előző két részt vegyítettük, annyi különbséggel, hogy most volt szerencsém a formás popsiját markolni.

Épp szólni akartam, hogy húzzunk gumit, de Evelyn kitalálta a gondolatomat és ugyanezt vetette fel. Miután gondoskodtunk a védelemről, kérdezte, hogy ki legyen felül, hát gondoltam, a legjobb ismerkedős pozíció a misszionárius, hát azt választottam. Eleinte finomabban, majd hevesebben, olykor ráborulva-ölelve, máskor felegyenesedve mozogtam benne. Néha loptam egy-egy csókot, megint máskor Evelyn nyakát csókoltam. Hihetetlen jó érzés volt. Ahogy írom ezeket a sorokat, még most is megállok egy kicsit és elmélázom, vissza-visszagondolva erre a páratlan élményre. A végén szorosan hozzásimultam, így ért a beteljesedés.

A rövid törülközés után folytattuk a beszélgetést. Később még egy kellemes, krémes hátmasszázst is kaptam kedves vendéglátómtól. Távozásom előtt mégegyszer letusoltam, majd a kapott pohár víz elfogyasztása után felöltöztem és fájó szívvel elindultam haza. Nagyon gyorsan elröppent az a másfél óra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Rögtön az érkezésemkor kérdeztem, hogy rendezhetjük-e. Első alkalommal szerintem így korrekt. Az előre megbeszélt összeget letettem az asztalra.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nekem Evelyn nagyon szimpatikus, teljesen feloldódtam a társaságában. Szerintem ennél jobban nem igazán tud sikerülni egy első alkalom. Mindenképp szeretnék visszamenni hozzá. Egyrészt mert nagyon jól éreztem magam vele, másrészt pedig hogy kipróbáljuk a többi pozíciót is ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-05-06 14:29:59
Evelyn varázslóról is van néhány infó Erős🖊, van 🌹és vannak pontok, super thank 😙
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

felejthetetlen: 33db
(2024-05-03) : Lágyan játszott Kispajtival,időnként kérésem szerint kézbe is véve a dolgot, közben én lelkesen simogattam a popsiját. Majd lassan megadtam magam a sorsnak,és Kedvesem kisimogatta belőlem a feszültséget,amivel kilőtt a kozmoszba... Majd romeltakarítás és folyadékpótlás után hozzám bújt kicsit beszélgettünk,

(2024-04-28) : Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája

(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

nagyon jó: 38db
(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

(2024-05-05) : Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.

(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

: 46db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,