Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Evelin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-30 15:00:37

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Evelin +36302368465 119118 erotikus masszázs

Webster a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Evelin hirdetővel
csodás cicik
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Vasárnap kora reggel kerestem magamnak elfoglaltságot. Hívtam a szalont, a diszpécser kisasszony tájékoztatott, hogy a kiszemeltem foglalt, de Evelin szabad, szívesen eltöltene velem pár kellemes percet. Emlékeztem még régebbről a hirdetésére, akkor is már szimpatikusnak találtam, ezért igent mondtam rá. A diszpécser készségesen elmondta az étlapot, válaszolt pár kérdésemre ( Csók+NFVSZ ), majd 2 órával későbbi időpontra szentesítettük a találkozást.
Megközelítés
Autóval mentem, a Corvin plazától nem messze rendelnek a lányok, így evidens volt, hogy a gépkocsit a pláza mélygarázsában fogom leparkolni. Hely van bőven, aki autóval jön annak érdemes ezt az opciót választania. BKV-val egyértelmű a földalatti a legjobb döntés, mivel a metro megálló a tőszomszédságban van. Az épület számozása egyértelmű a sétáló utcából nyílik.
Helyszín
Régebben voltám már itt, ismerem a járást, de az újak kedvéért egy új építésű épület, a kód megkapása után lifttel kell felmenni a sokadik emeletre. Az ajtó a lift közvetlen közelébe van, ami fontos érkezéskor kopogni szükséges. Többen rendelnek, a logisztika jó ,csak a végén találkoztam egy másik angyalkával, aki elég szimpi volt. ( Ha ezt tudom előre akkor egy 4 kezes masszázsra neveztem volna be  )
Pár kis szoba van, bennük található hangulat fény, tatami, tükör. A fürdőn azért látni picit nagyobb üzem jeleit, de bőven még belefér kategória. Tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő fogadott.
Evelin külseje
Evelin, a fellépő ruhájában is megfogott, volt a személyiségében egy jól eső közvetlenség, mintha már egy régebbi visszajárósa lettem volna. Gyorsan körbevezetett, menet közben pedig meg tudtam csodálni az alakját. Azt kell, hogy mondjam, a képeknek megfelel, a popsija brazilos, a pont jó kategória, a cicik fantasztikusak, elsőre azt hittem nem természetesek, mert olyan gömbölyűek illetve kerekek. A haja kibontva volt végig ami szép hosszú barna. Szemei szépek, az arc kitakarásától sem kell tartani. Összesítve nekem nagyon bejött.
1. Evelin +36302368465 beszámoló Budapest 119118 erotikus masszázs
3. Evelin +36302368465 beszámoló Budapest 119118 erotikus masszázs4. Evelin +36302368465 beszámoló 2023-08-30 15:46:43 erotikus masszázs 1191185. Evelin +36302368465 beszámoló 2023-08-30 15:46:43 erotikus masszázs 1191186. Evelin +36302368465 beszámoló 2023-08-30 15:46:43 erotikus masszázs 119118
Erotikus masszázs
Evelin betoppant a szobába, üdítővel kínált, majd vetkőzésem közben szólt, hogy ,,azok a napok vannak,, így sajnos a bugyi marad, kölcsönösség ezért nincs. Ez egy picit kedvemet szegte, mert számomra fontos a kölcsönösség így kerek tőle a randi. Diszpécser kisasszonynak jár a mínusz. Ezen gyorsan túllendülve, hasra feküdtem eközben vendéglátóm szabadjára eresztette a ciciket, majd indulhatott a masszázs. Lehet választani, hogy olajat vagy krémet kérsz, én az olajat választottam. Jó keze van közepesen erősen masszírozott, nem kértem, hogy erősebben csinálja pont így volt jó. Cserfes, jó kedvű, Evelinnel nagyon jól elbeszélgetünk, időnként megcirógatott.
Levezetés
Mikor végzett a masszázzsal jöhetett a fordulás. Ekkor csókoltam meg először őt. Nagyon jól csókol, igazi barátnős csókolózás vette kezdetét. A kezem a mellek irányába indult, és itt volt az, hogy full azt hittem szilikon ciciket érintek. Legnagyobb meglepetésemre igaziak voltak, számomra már-már tökéletes adottságokkal rendelkezik-e téren éreztem is, hogy itt mindenféle ráhatás nélkül kisbarátom kihúzza magát.
Evelin mondta, hogy dőljek hátra nyugodtan, és csak annyi a dolgom, hogy élvezzem. A köldökömtől lefelé haladt majd apránként finoman bekapta a szerszámot. Nagyon finoman franciázik, közben az ujjaival a csomagot is izgatta. Följöttem csókért, majd ő olajjal bekente a farkam, és csók közben kézimunkázott. Pózt váltottunk, majd a kézimunka-franciázás-csókolózás kombója kezdte meghozni a gyümölcsét. Szóltam neki, hogy végezzen ki szájjal, amit ő egy kis rágyorsítással meg is tett. Hagyott lenyugodni, majd szépen letisztogatott. Gyorsan kiszaladt a mosdóba, felfrissíteni magát. Visszajöttekor, csak mozgatta a fantáziámat a cicik, rá is kérdeztem, hogy eredetiek-e, mondta, hogy igen, nyugodtan fogjam meg őket. Uhh éreztem, hogy újra kezdek keményedni, de sajnos időm már lejárt ezért egy jó hideg zuhannyal lehűtöttem magam. A végén még egy puszi-puszi. s csukódott is az ajtó mögöttem.
Elszámolás
Röpke egy órát voltam nála, ez idő alatt a NFVSZ, csók mint extrákra váltottam jegyet. Előre kiraktam a virágokat polcra, ami zuhanyzásom után a vázába landolt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jól éreztem magam Evelin társaságában. A kölcsönösség, az hiányzott,( nehéz napok ) szerintem zavarta őt is ez, hogy így nem tudott 100%-ot nyújtani. Ettől függetlenül a francia tudása nagyon jó, a cickók bombasztikusak a személyisége barátkozós. . Simán visszamennék még hozzá, sok kiaknázatlan lehetőségünk maradt :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelin erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEvelin legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2023-04-19) : Masszázs a végén volt. Erre nagyjából 15-20 percet szántak. Én sem igényeltem többet. Tényleg jól megmasszírozták a hátamat. Erős kezeik vannak, amivel jól meggyúrták a felső testemet

(2023-02-02) : Erre a kényeztetés után került sor, amikor már mindenkiben lenyugodtak a kedélyek. Kellemes levezetése volt, az ezt megelőző erotikus perceknek. Nem nevezném klasszikus értelemben vett masszázsnak, de mégis ide sorolható.

(2023-01-10) : Ezután a szivacsra feküdtem, ezzel én komfortosabb helyzetbe kerültem, a lányoknak pedig kényelmesebbé vált a megközelítésem és vele az orális produkció is. Egy darabig így, szinkronban kényeztettek, majd egyikőjük az arcomhoz jött csókolózni.

nagyon jó: 6db
(2023-12-01) : Előbb Evelin nyálazta a makkot és a rudat, majd átadta Natasának hogy közben ő meg a zacsit nyaldoshassa. Csináltak így pár kört, én meg azt hittem ettől több ebben a műfajban itt most nem is lesz,

(2023-06-07) : A köldökömtől a zacsimig totális hadművelet szintere voltam. Zseniális volt. Érzékiségtől a szenvedélyességig minden hangot leütöttek azon a képzeletbeli erotikus zongorán. Lassú és lágy pusziktól a makkos cuppogáson át a gyors ütemű cumikázásig

(2023-04-21) : Tusolás után már a szobában várt, hasra feküdtem és nekilátott a hátam masszírozásának. A fogásain éreztem hogy kellő gyakorlattal rendelkezik, nagyon kellemes volt, és a masszázs közben egy vidám, ismerkedős beszélgetést folytattunk.

: 9db
(2023-08-18) : Sajnos kevés időm volt, úgyhogy ezt skippeltük, de miután felfedezte, hogy a hátsó zónám is erogén, győzködött, hogy menjek majd vissza prosztata masszázsra, és bár idegenkedem tőle, nem tudom elképzelni, hogy Evelin ne tenné élvezetessé.

(2023-08-05) : Inkább simogatós masszázst kértem, és kaptam, volt pici körömmel karmolászás, de csak annyira amennyire kell :) Matracon masszíroz, nekem pont jó volt. Közben dumáltunk. Nem feltétlen a masszázs volt a fő csapásirány... :)

(2023-05-20) : Kicsit masszírozott olyan közepesen, utána kértem egy csúszkát, azt mondta az szemből nem csinálja csak ha hason fekszem. Mondtam egye fene, jó lesz ez így is. Kellemes volt ahogy a mellbimbói simogatták a hátam és a fenekem, amit meg is dícsért milyen jó. Tükörből tudtam szerencsére végig mozizni. Amikor már kellően felizgatott mondtam cseréljünk egy kicsit megmasszírozom a fenekét,