Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Evelin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-27 18:33:06

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Evelin +36301162678 120240 erotikus masszázs

Dooge a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Evelin hirdetővel
csodás cicik
teljesen feltölt
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Egyeztetés sima ügy volt. Egyszer hívtam, akkor nem vette fel, de utána visszacsörgött és lezsíroztunk mindent. Címmel már tisztában voltam, azt meg se kérdeztem, tudtam hová kell mennem. Búcsúzáskor még arra kért a Maca, hogy a lépcsőház elől újból hívjam fel, ne kaputelefonozzak fel addig, amíg ő nem jelzi, hogy felmehetek.
Megközelítés
Jó a helyen van. Könnyen megközelíthető a megadott cím.

A közelben lévő multiplex moziról elnevezett metró megállót és a rátelepült bevásárló központot sokan ismerik.
Helyszín
Világbajnok a kecó, főleg ha az egy négyzetméterre eső hosszú és csupasz lábak számát veszem alapul.

A kezelő szobában semmi felesleges nincs jelen. Ott csak az van, ami ehhez a munkához (masszázs és oboa) feltétlenül kell.

Szivacson indul meg a kezelés és utána is azon a helyen lehet majd a magammal hozott erotikus hangszeren gyakorlatozni. Az ínyenceknek a fotelban is lehet terpeszkedni. De csak addig, amíg ki nem csöngetnek a masszázs óráról.

Nagyon komoly órarendben dolgoznak ott a csajok. Az előadások szigorú időpontok szerint kezdődnek és végződnek.

Kezelik, de nem szeretik a késve érkezést, itt nem lehet szó részükről csúszásról sem, ez nem a MÁV. Szolgálati közlemény: Köszi a fogkefét Evelyn!

Nekik csúszásban csak az olajos van engedélyezve.

Kétszeri fürdőzés lehetőségét kínálja a hely. Én éltem is vele. Másodjára már remegő lábakkal csoszogtam ki a zuhanykabinba megmosakodni.
Evelin külseje
Vendéglátóm nőies alkatú, közel harmincas hölgyike.

Melle és popsija is van bőséggel, de még egyáltalán nem a telt alkat. Semmi művi beavatkozás. Eredeti állapotok fogadtak, ahogyan azt a természet formálta az eltelt évek alatt. Ezeket a szexi formákat vettem észre a fotóin, ezek köszöntek vissza élőben is. Cselló, vagy homokóra ízléses vonalvezetésére emlékezettet meztelenül. Öröm volt kézbe venni.

Szexi sok pántos fehérneműje még csinosabbá tette őt. Amit még most sem tudom hogyan vett fel, hogyan vett le, mert nekem ördöglakat bonyolultságúnak tűnt az a textil, hozzá sem mertem kezdeni. Makramés szakkör nem az én világom.

Arca is rendben van. Karakteres, szomszédlányos, de a mosolya az fiatalos. Szopás közbeni pajzán tekintete emlékezetes maradt számomra. Barna haj, barna szem, vastag száj, kecses nyak. Kedves és udvarias volt végig, de határozottan megrajzolta a kényeztetése számára fontos határait.
1. Evelin +36301162678 beszámoló Budapest 120240 erotikus masszázs
3. Evelin +36301162678 beszámoló Budapest 120240 erotikus masszázs4. Evelin +36301162678 beszámoló 2023-12-27 19:34:40 erotikus masszázs 1202405. Evelin +36301162678 beszámoló 2023-12-27 19:34:40 erotikus masszázs 1202406. Evelin +36301162678 beszámoló 2023-12-27 19:34:40 erotikus masszázs 120240
Erotikus masszázs
Masszázs egy nagyon jól felépített kezelés volt. Olyan határozott mozdulatokkal gyúrta meg a hátamat, mintha ebből szakvizsgázott volna. Erővel nyomkodott, forgatta a karomat, kimasszírozta a görcsöket a lapockámnál. Vállakkal is foglalkozott. Faszán átmozgatott. Közben kérdezgetett, hogy jó-e, nem fáj-e. Nagyon jól esett minden, amit csinált. Locsi-fecsizet közben. Furi-muki vagyok, de velem mégis jól szót értett. Reméltem, hogy a száját másra is ilyen jól tudja majd használni.
Levezetés
Szexi ruháját még a masszázs előtt levetette. Majd megkérdezte, hogy hogyan szeretném a levezetést?

-Már nagyon! Feleltem.

Ugyanis addigra már jól kinézelődtem magam a tükrökből. Erős izgalmi állapotban kerültem a látványtól. Masszázs közben ugyanis részletesen megcsodáltam azokat a szép melleit és gömbölyű fenekét és a combok között megbújó kagylócskáját.

Cickói - azokkal a nagy barna bimbikkel a tetején - nagyon izgatóak voltak. Kicsit rá is cuppantam. Tömtem a pofámba felválta őket. Nyálaztam, hegyezgettem a bimbiket, de csak finoman. Nem szorítottam rá, mint egy ruhacsipesz. Csak érzéssel ápolgattam azokat a szép melleit, nem fogaztam, nem fagyasztottam le hideg leheletemmel.

Aztán átadtam magam teljesen neki. Hátradőltem és rendezői székből néztem a kényeztető előadását. Puszikkal halmozta el testemet és folyamatosan haladt lefelé. Lábam közé fészkelte be magát. Amikor a péniszemhez ért, akkor ért egy nagy meglepetés. Az eddig átlagos, visszafogott, rendes lány kinézetét levetette és szenvedélyes vadmacskaként vetette rá magát a húscafatomra. A kolbászomat éppen hogy nem tépte szét, rendesen marcangolta, majdnem felfalta. Nyálazta, cuppogta. Nem vártam tőle ilyen dinamikus akciózást. Orális toolbar menüt aktívvá tette és annak széles eszközárjából varázsolt elő jó néhányat. Sokat cumikázott, nagyon élveztem a törődést. Pihenés képpen a didkói között is megúsztatta a lomposomat. Nem csak a klarinéton volt virtuóz a zacseszon is ügyesen játszott. Izgalomban nem volt hiány. Legalábbis részemről jól alakult spontán a buli. Váltogatta a tempót és a technikát. Szivarozott úgy ahogyan azt elvártam tőle. Sőt, sokat játszadozott is a bohóccal, nem egy ócska f@szverés volt.

Élvezés előtt kivettem a cerkámat a szájából és kézbe vettem a dolgok irányítását. Neki csak annyi dolga maradt, hogy szendén nézzen rám, tartsa a melleit összenyomva és pucsitson a tükör felé. Kézimunkámra és a vizuális ingerre jöttek elő a kicsik és ejtőernyőztek a melleire.

Rendesen beterítettem a dekoltázsát. Mint ha csak pezsgőt bontottam volna, sugárban szaladt ki az eleje. Művészien elkentem rajta a nagyobb tócsákat az ecsetemmel, ahogyan azt tanították nekem az öregek. Aztán, mikor már leült a hangulat, akkor mentünk csak tisztálkodni.
Elszámolás
Elején tájékoztatott az extráiról, de megbeszéltük, hogy most csak az alapot kérem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Karácsonyi kényelmes, kéjelgős partim nagyon jól sikerült. Evelynnel jól beválasztottam. Tetszett a külső és a bemutatott program is.

Ha tehetném az évzáró bulit is ide szervezném a lányokhoz. Csoportos tai chi foglalkozás keretében, mindenféle jóga pózban mennénk (el) át az új esztendőbe.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelin erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 12:27:02
Hasznos beszámoló, jó adag humorral megfűszerezve.

2023-12-28 09:51:53
Írásod egy remekmű, vidám, derűs, étvágygerjesztő, minden finomságot tartalmaz.
Legyen ilyen BUEKod

2023-12-27 20:31:18
Tetszik a stílus, számomra jó a beszámolód! 😀
Mutasd mindet

FunkciókEvelin legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2024-04-10) : Két tenyerével megtámogatva préselte a kolbászomat. Lihegett és mosolygott rám közben. Aztán újból a makkomat kezdte nyaldosni. Majd fokozatosan ment lejjebb.

(2024-03-27) : Kinyomkodta, elmasszírozta a görcsöket, aztán már jött is a cicis olajos csúszka. Előbb csak a hátamon korcsolyáztatta meg az ikreket, majd ahogyan megfordultam a mellkasomon folytatta.

(2024-01-28) : Kezdve azzal, hogy bugyijukat szexi mozdulatokkal levetették. Olyan volt, mint egy korhatáros live-show. Két szépséges kagylócskát véltem felfedezni a combjaik között, ahogyan a fény megvilágította a csupasz puncujukat a comb hajlatok között. Azokkal, ekkor még csak köszönő viszonyba se kerültem, csak vágyakozva pillantottam rájuk.

nagyon jó: 8db
(2023-12-01) : Előbb Evelin nyálazta a makkot és a rudat, majd átadta Natasának hogy közben ő meg a zacsit nyaldoshassa. Csináltak így pár kört, én meg azt hittem ettől több ebben a műfajban itt most nem is lesz,

(2023-06-07) : A köldökömtől a zacsimig totális hadművelet szintere voltam. Zseniális volt. Érzékiségtől a szenvedélyességig minden hangot leütöttek azon a képzeletbeli erotikus zongorán. Lassú és lágy pusziktól a makkos cuppogáson át a gyors ütemű cumikázásig

(2023-04-21) : Tusolás után már a szobában várt, hasra feküdtem és nekilátott a hátam masszírozásának. A fogásain éreztem hogy kellő gyakorlattal rendelkezik, nagyon kellemes volt, és a masszázs közben egy vidám, ismerkedős beszélgetést folytattunk.

: 10db
(2023-08-30) : Ezen gyorsan túllendülve, hasra feküdtem eközben vendéglátóm szabadjára eresztette a ciciket, majd indulhatott a masszázs. Lehet választani, hogy olajat vagy krémet kérsz, én az olajat választottam. Jó keze van közepesen erősen masszírozott, nem kértem, hogy erősebben csinálja pont így volt jó. C

(2023-08-18) : Sajnos kevés időm volt, úgyhogy ezt skippeltük, de miután felfedezte, hogy a hátsó zónám is erogén, győzködött, hogy menjek majd vissza prosztata masszázsra, és bár idegenkedem tőle, nem tudom elképzelni, hogy Evelin ne tenné élvezetessé.

(2023-08-05) : Inkább simogatós masszázst kértem, és kaptam, volt pici körömmel karmolászás, de csak annyira amennyire kell :) Matracon masszíroz, nekem pont jó volt. Közben dumáltunk. Nem feltétlen a masszázs volt a fő csapásirány... :)