Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Evelin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-02-15 11:47:49

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Evelin +36301162678 117098 erotikus masszázs

deviljr a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Evelin hirdetővel
csókos száj
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
határozott irányító
Egyeztetés
Telefonon tudtam bejelentkezni, gyorsan egyszerűen.
Megközelítés
Pakolást nem tudom, BKV 10 percre, a villamos és metró megállók.
Helyszín
A lakás nagyon szép, igényesen berendezett. Kellemes félhomály uralkodik belépésnél, még kellemesebb illatok, és persze a lány(ok) akikhez érkeztem, szexi ruhában, hatalmas mosollyal, szexi halkan búgó hanggal. Most is libabőrös leszek, ha rájuk gondolok. A szoba közepén matrac (akár 3-an is kényelmesen elférnek rajta), sarokban komód, kis rádió, mellette bőr kanapé. A falakon tükrök, aki kitalálta egy zseni volt. Az ajtó mellett rögtön egy szobainas, amire a ruhákat lehet tenni. Körbe sejtelmes hangulat-LED világít. A fürdő tiszta, tágas, nagy zuhanykabin, mellette rengeteg tusfürdő. A törülköző száraz, puha és illatos.
Evelin külseje
Evelin igazi kis latina, sötét haj, sötét szem, vörösre rúzsozott telt ajak, latinos testforma, széles csípő, kerek fenék, tenyérbe illő mellek. Barátnője Lina (https:/beszamolok.com/beszamolo/index.php?bid=117097) az ellentéte, egy nagyon szexi lány, barátnős, bújós, szőke hajú, nagy cickókkal, feszes bőrrel, testalkata kicsit teltebb, de igazából arányos, szexi teste van. Nagyon tetszett. Mindkét lány csodaszép.
1. Evelin +36301162678 beszámoló Budapest 117098 erotikus masszázs
3. Evelin +36301162678 beszámoló Budapest 117098 erotikus masszázs4. Evelin +36301162678 beszámoló 2023-02-16 06:40:58 erotikus masszázs 1170985. Evelin +36301162678 beszámoló 2023-02-16 06:40:58 erotikus masszázs 1170986. Evelin +36301162678 beszámoló 2023-02-16 06:40:58 erotikus masszázs 117098
Erotikus masszázs
Gyors tusolás után visszatérve a szobába a lányok már nagyon vártak. Mosolyogva invitáltak a matracra. Gyorsan ledobtam a kezemből a törülközőt majd hasra feküdtem. A lányok határozott mozdulatokkal kezdték gyúrni a testem olajos kezükkel. Közben halkan beszélgettünk, nem váltottuk meg a világot, de az biztos, hogy a hangulat szépen oldódott hármunk közt. Mikor a hátamat is átgyúrták szinkron mozdulatokkal, Evelin a lábam közé helyezkedett és a fenekem kezdte erőteljesen masszírozni, néha szépen benyúlva a belső combomhoz, ami igen izgató volt. Lina addig a halántékom masszírozta.
Levezetés
Kezdett kényelmetlen lenni a hason fekvés, hát fordultam, hogy ágaskodó faszom végre ne a testem alatt sínylődjön. Evelint kicsit meglepte a méret Linával meg is nézték közelebbről :P Simogatták az olajos kezükkel, ami még inkább keménnyé varázsolta. Lina végül feljött hozzám csókolózni, isteni finom csókja van, igazi barátnős, nyelves, érzéki... Evelin pedig éreztem letisztítja a dákót, majd kezébe fogja a merev faszom, hátra húzza a bőrt, és beveszi, ameddig csak tudja. Két csók között megjegyeztem, hogy azért ne fulladjon meg. Ezen azért jót vidultunk mindhárman. Míg Lina folytatta a csókolózást, érzékien simogatva a testem, néha a nyakamat is csókolva ami külön nagy plusz nálam, addig Evelin szorgosan bólogatott a kemény farkamon. Éreztem, hogy a kezével a golyókat is masszírozta. Nem akartam csak egy lányt szopatni, hát megkértem Linát, cseréljenek helyet Evelinnel, ő is érezze a farkam a szájában (és én is kíváncsi voltam mit tud). Nem kellett csalódnom, Evelinhez képest talán finomabb az orálja, de a kézimunka legalább olyan jó volt, ha nem jobb, mint a barátnőjé... Evelin csókja követelőzőbb, határozottabb, mint Lináé, de ez nem ok a panaszra, Ő tapasztaltabbnak tűnik. Evelin cickóit is megízleltem, nagyon szép izgatásra jól keményedő bimbókkal... Élvezet volt nyalni, szívogatni a meredező bimbóját, miközben Lina beleadott mindent a szopásba. Hamarosan meg is lett az eredménye a munkájuknak, a farkam remegni kezdett mielőtt végleg kilőttem volna mindent amim csak volt, így Linának volt ideje kivenni a szájából és kérésemre a cicijére élveztem egy hatalmasat, beterítve mindkét csodás hatalmas mellet. Diszkréten elment mosakodni, én pedig lenyugodtam, majd szintén zuhanyozni mentem. Öltözés után ölelés és puszi a két lánynak, majd távozás.
Elszámolás
Nem volt különösebb extra kívánságom, kölcsönös fr, illetve szájba élvezés ami extra a tájékoztatásuk szerint, de most egyikkel se éltem. Legközelebb viszont biztosan.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon korrektek voltak, imádtam minden pillanatát a talinak. Nem hiszem, hogy egy óra elég a hölgyekkel, legközelebb többre kell jönnöm, hogy minden porcikájukat felfedezzem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelin erotikus masszázs beszámolójáról


2023-02-16 14:26:38
Gratulálok. Az írás tökéletes,mint ahogyan a duó kiválasztása is az volt.

2023-02-16 12:46:28
Igen igen én is kicsit túlzásnak éreztem hogy rögtön 2 nap egymás után de ugye ha egy üzlet be indul... :) viccet félretéve ki akartam próbálni minél több hölgyet minél több kombinációban hogy megtaláljam aki a leginkább megfelel nekem kicsit talán túlzásba is vittem elsőre, sok volt az élmény (persze a legjobb értelemben)

2023-02-16 07:26:24
Nagyon belevetetted a Corvin negyed megismerésébe, (bár nem fejtetted ki az erre vonatkozó fejezeteket). A randid viszont igazán érdekes lehetett 2 ilyen csodás hölgy társaságában.
Mutasd mindet

FunkciókEvelin legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2024-04-10) : Két tenyerével megtámogatva préselte a kolbászomat. Lihegett és mosolygott rám közben. Aztán újból a makkomat kezdte nyaldosni. Majd fokozatosan ment lejjebb.

(2024-03-27) : Kinyomkodta, elmasszírozta a görcsöket, aztán már jött is a cicis olajos csúszka. Előbb csak a hátamon korcsolyáztatta meg az ikreket, majd ahogyan megfordultam a mellkasomon folytatta.

(2024-01-28) : Kezdve azzal, hogy bugyijukat szexi mozdulatokkal levetették. Olyan volt, mint egy korhatáros live-show. Két szépséges kagylócskát véltem felfedezni a combjaik között, ahogyan a fény megvilágította a csupasz puncujukat a comb hajlatok között. Azokkal, ekkor még csak köszönő viszonyba se kerültem, csak vágyakozva pillantottam rájuk.

nagyon jó: 9db
(2023-12-27) : Erővel nyomkodott, forgatta a karomat, kimasszírozta a görcsöket a lapockámnál. Vállakkal is foglalkozott. Faszán átmozgatott. Közben kérdezgetett, hogy jó-e, nem fáj-e. Nagyon jól esett minden, amit csinált. Locsi-fecsizet közben.

(2023-12-01) : Előbb Evelin nyálazta a makkot és a rudat, majd átadta Natasának hogy közben ő meg a zacsit nyaldoshassa. Csináltak így pár kört, én meg azt hittem ettől több ebben a műfajban itt most nem is lesz,

(2023-06-07) : A köldökömtől a zacsimig totális hadművelet szintere voltam. Zseniális volt. Érzékiségtől a szenvedélyességig minden hangot leütöttek azon a képzeletbeli erotikus zongorán. Lassú és lágy pusziktól a makkos cuppogáson át a gyors ütemű cumikázásig

: 9db
(2023-08-30) : Ezen gyorsan túllendülve, hasra feküdtem eközben vendéglátóm szabadjára eresztette a ciciket, majd indulhatott a masszázs. Lehet választani, hogy olajat vagy krémet kérsz, én az olajat választottam. Jó keze van közepesen erősen masszírozott, nem kértem, hogy erősebben csinálja pont így volt jó. C

(2023-08-18) : Sajnos kevés időm volt, úgyhogy ezt skippeltük, de miután felfedezte, hogy a hátsó zónám is erogén, győzködött, hogy menjek majd vissza prosztata masszázsra, és bár idegenkedem tőle, nem tudom elképzelni, hogy Evelin ne tenné élvezetessé.

(2023-08-05) : Inkább simogatós masszázst kértem, és kaptam, volt pici körömmel karmolászás, de csak annyira amennyire kell :) Matracon masszíroz, nekem pont jó volt. Közben dumáltunk. Nem feltétlen a masszázs volt a fő csapásirány... :)