A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Eszter

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-11 20:42:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Eszter +36302343020 119229 szexpartner

dcthor a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Eszter hirdetővel
csodás cicik
brutális kényszerfrancia
tényleg élvezi
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hívtam párszor (volt, hogy nem vette fel, vagy nem volt elérhető, valószínűleg épp elfoglalt lehetett, és olyankor nem is próbálkoztam újra), majd egyik alkalommal sikerül elérnem, épp nem volt alkalmas neki, hogy beszéljünk, de mondta, hogy visszahív (már itt kedves és közvetlen volt a hangja). Így is lett, 5 perc múlva visszahívott, meg is beszéltük az időpontot meg a helyet, másról nem is beszéltünk (se árakról, se hogy mit szeretnék, de alapár ugye ki van írva, és igazából olyan kedves és közvetlen volt, hogy már ekkor úgy éreztem, nem lesz itt semmi probléma, és majd mindent meg tudunk beszélni a tetthelyen).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XI. kerület lakópark, OMV kútnál, kell többet írnom? :) BKV-val több villamos is megy arra, én is így érkeztem. Azt beszéltük meg, hogy OMV kútnál hívom, és akkor majd eligazít pontosan a bejutásban. (Van nem messze egy Reál talán, ott szerintem megoldható a parkolás is.)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Nem nagy lakás, zuhanyzófülkéről írta más is, hogy egyszemélyes, valóban. Tusfürdőből nem volt nagy kínálat, lehet épp kifogyott, szájvíz, pohár volt. A hálószoba nincs is leválasztva ajtóval, franciaágy van, célnak tökéletesen megfelel.
Eszter külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Remélem nem bántom meg Esztert, ha azt írom, hogy egy nagyon dögös milf. Van olyan képe, ahol valamennyire látszik az arca, az alapján én másra számítottam, de nem volt gond, számomra olyan volt, hogy fúúú, ő minden jó kis perverz játékban benne lesz :) Egyébként képeknek megfelel, ami azokon nem látszik (de ki van írva), szilikon mellek, eddig nem voltam oda értük, mert sokszor elrontják... De Eszternél jó munkát végeztek a plasztikai sebészek :)
1. Eszter +36302343020 beszámoló Budapest 119229 erotikus masszázs
3. Eszter +36302343020 beszámoló Budapest 119229 erotikus masszázs4. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-09-12 09:02:38 erotikus masszázs 1192295. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-09-12 09:02:38 erotikus masszázs 1192296. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-09-12 09:02:38 erotikus masszázs 119229
Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Fenekelés:
5
Popó:
5
Kedvesen fogadott, váltottunk pár szót. Eszter nagyon laza, kötetlen, mintha nem is első alkalommal jöttem volna. Adott törölközőt, elmentem tusolni, utána már a franciaágyon várt. Leheveredtem mellé, elkezdtük simogatni egymást, szabaddá tette a melleit, ekkor dicsértem meg, milyen szépek, mondta is egyből, hogy szívesen mondaná, hogy eredeti, de nem, mondtam is neki, hogy nem baj, jól sikerültek, markolászni is jó volt, és nyalogatni, szívogatni a mellbimbókat is. Majd kérdezte, hogy mit szeretnék, mondtam neki, hogy nekem is bejön az a lágy erőszak, amit írt az oldalán, de persze csak úgy, ha mindkettőnknek jó. Kérdezte, hogy adni, vagy kapni szeretném? Mondtam, hogy szeretek én lenni a domináns. Akkor kényszerfrancia, popsi, ilyesmi, kérdezte? Aha, válaszoltam, mosolygott, és már itt azt láttam, hogy tényleg nem lesz ellenére a dolog.
Szép lassan lejjebb csúszott, és elkezdett franciázni, elég hamar életet lehelt belém, párszor tövig eltüntette, úgy éreztem, itt az idő, most már ráfoghatok a fejére, és átvehetem az irányítást. Egyből vette a lapot, hagyta magát, tökéletesen partner volt, nem zavarta, ha rajtatartottam a fejét, azért volt, hogy kicsit abbahagyta, mondta is mosolyogva, hogy hú, néha levegőt is kell vennie, de nem volt benne semmi neheztelés, totál azt éreztem, hogy élvezi ő is a játékot. Egy kicsit folytattuk így, majd kértem, forduljunk 69-be. Elkezdtem nyalni a csiklóját, szívogattam a punciját, de úgy tűnt, mintha sokkal jobban élvezné azt, hogy engem kényeztethet (egyszer kellett is szólnom, hogy lassabban, mert nem szeretném még, hogy vége legyen :)) Kicsit át is tért a golyók kényeztetésére, de aztán visszatért a franciázáshoz (azt mondanom sem kell, hogy a mélytorok meg se kottyant neki.)
Ezután gumit kértem, adott, de megkért, hogy húzzam fel én, ő a körmei miatt nem igazán tudja (nekem ez nem okozott problémát.) Kérdezte, milyen póz legyen, kutyapózt kértem, elkezdtük punciba, kérdeztem, fenekelés mehet-e, mondta, hogy persze, rácsaptam, egyből mondta, hogy mehet erősebben, tényleg élvezte ezt is. Gyorsan átkértem magam popsiba, erre mondta, hogy ja, te popsit is kértél, akkor kicsit kiugrik fürdőbe előkészíti magát. Mondtam semmi baj, nem beszéltük meg előre :) Amíg a fürdőben volt, akkor vettem észre az ágy melletti kis szekrényen a játékszerekeit, ostor, szájpecek (inkább golyó), stb.. Mondtam is neki, milyen jó kis felszerelése van (de ezeket nem vetettük most be, talán majd egyszer.. :)). Visszatelepedett kutyusba, kis sikosító, és megpróbáltam behatolni a popsijába, de valahogy szűk volt, nem igazán akart menni, mondta is, hogy pedig nem szokott ezzel probléma lenni, de ma valahogy nagyon szűk. Kicsit el is ment belőlem az erő, de aranyos volt, még ő kért bocsánatot, hogy nem akar csalódást okozni, mondtam, semmi gond, hátamra feküdtem, és kértem, húzzon fel újból szájjal.
Gumit ledobtuk, elkezdett franciázni, kérdeztem, hogy ujjazhatom-e addig a popsiját. Engedélyt kaptam, elkezdtem egy ujjal, ez, plusz a francia azért megtette a hatását :) Megkérdeztem, mehet-e két ujjal, egy pillanatig mintha gondolkodott volna, de aztán bólintott, gondolom érezte, hogy egy ujjal is azért óvatos voltam. Finom behatoltam két ujjal, de nem sokáig folytattuk, mert éreztem, hogy újra harcra kész vagyok. Kaptam másik gumit, vissza kutyába, most már kicsit könnyebben ment a dolog, elkezdtük szép lassan, de egy percen belül már eljutottunk oda, hogy mehetett, ahogy belefér. Na, itt aztán kijött Eszterből az állat. Volt ott "basszál geci", "de jó kemény", "hú de finom", meg hangos nyögés, fenékcsapkodás, amit hallhatóan szintén nagyon élvezett. Nagyon felhúzott, nem is a trágár szöveg, hanem az, hogy mennyire élvezte :) Vagy 10 percig adtam neki, aztán rápillantott az órára, és jelezte, hogy már nincs sok időnk, valóban így volt. A szájában szerettem volna elmenni, 69-ben kértem a befejezést, hagytam, hogy hamar kivégezzen. De nem kapkodott, nagyon profin megvárta, míg az utolsó csepp is kijött belőlem, és csak akkor hagyta abba. 4 percünk volt már csak az egy órából, kérdeztem, hogy belefér még egy gyors zuhany, persze, mondta, csak elmegy gyors kiöblíti a száját :). Egyáltalán nem sürgetett. Zuhany után, öltözködés közben még beszélgettünk, itt is olyan volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást, úgy vettem észre, valóban szimpatikus voltam neki, mondta, hogy menjek máskor is. Távozás előtt megköszönte, hogy őt választottam, hát mondom, én köszönöm az élményt :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Öltözködés után én hoztam szóba, hogy rendezzük a piszkos anyagiakat, Eszter addig még csak utalás se tett rá. Nem tudom, mi számít nála extrának, a kényszerfranciához, popóhoz az van írva, hogy bővebben telefonon.. na ott erről pont nem beszéltünk :) A szájbaélvezésről se tudom, hogy extra-e. Az élményeket tekintve viszont nagyon jutányos árat kaptam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mondtam neki is, hogy isteni volt, bárcsak minden lány ilyen lenne. Laza, dumálni is jó vele, a sexben teljesen odaadó, és ami talán nekem a legfontosabb, azt láttam rajta, hogy ő is tényleg élvezi :) Drága Eszter, köszi szépen! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Eszter szexpartner beszámolójáról


2024-04-13 23:41:44
Nekem tetszett amit írtál kár hogy a popsi már nem opció.

2023-09-26 21:40:51
Részletes, már-már regényszerű beszámolót írtál.

2023-09-20 19:03:25
Bele tudtam élni magam a szeánszba mint olvasó, és amire kíváncsi voltam az összes pontban megtudtam a beszámolóból. Semmi fölösleges maszatolás, teljesen autentikus.

2023-09-12 10:14:22
Abszolút hiteles és vágykeltő! Gratula mindkettőtöknek!
Mutasd mindet

FunkciókEszter legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-12-16) : Kingus és Eszter elkezdett franciázni felváltva. Később váltottunk és én elfeküdtem az ágyon Kingus a számra ült és Eszter folytatta a franciát.

(2023-10-17) : Próbáltam tartani a fejét lent, nem ellenkezett. Mivel nem tudtam mik a határok, mit lehet, mit nem vele, csak azt hogy szereti ha enyhén dominálják, próbálkoztam...

felejthetetlen: 6db
(2024-02-11) : Arra kértem, várjon a mosdó ajtaja előtt letérdelve és én egyből tegyem a farkam a szájába. Ezt furcsálva, de teljesítette, a kis huncut mondjuk azért tett egy párnát a térde alá, de ez semmit sem rontott az összképen.

(2023-12-01) : Mire az amatőrök kijátszották magukat, jöttek a profik. Hüüü, igen. Ez a francia nem barátnős. Eddigi életem legkeményebb szopás következett. Fejét fogtam, szorítottam, néha a haját tekertem a csuklóm köré és húztam, nyomtam a farkamra. Egyszer még a lábammal is átkulcsoltam. Semmi, gyerekjáték. Mosolyogva, nevetve jött fel levegőért. Tudtam én, hogy nincs nagy pömpölőm, hiába mondták. Imádom ha köpködik a brét és verik közben, ez is pipa.

(2023-10-19) : Először csak szépen, lassan verni kezdte majd egy nagy adag nyàlat csorgatott a farkamra. Ezután bekapta majd először úgy szopott, hogy közbe a szerszámot verte. Én szeretem ezt főleg ha jól csinálják és hát ő ebben igencsak jó.

nagyon jó: 5db
(2024-04-19) : Hosszan kényeztette Játékost, kéz nélkül, néha rámart a golyókra,hagyta hogy rászorítsam a fejét,hosszan nem panaszkodott tette ahogy egy órás barátnőnek illik.

(2024-03-22) : Majd a lábaim közé heveredett. Miközben kigúvadt szemekkel néztem a munkálkodását, és kapaszkodtam a maradék önfegyelmembe, hogy ne élvezzek azonnal, realizáltam, hogy ezúttal nem lesz kegyelem. Szerintem te ki tudsz kétszer facsarni -

(2023-12-22) : Bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott, közepesen mélyen bekapva a brét. Na de hol marad az, amit az „imádom ha mélyen ledugod a farkad a torkomba” szlogen ígér? Összefogtam Eszter hosszú haját, a csuklómra tekertem,

: 2db
(2024-01-16) : Elsőre sikerült elmennem a szájában kb 5 perc alatt. Utánna kis pihenés. Rákérdeztem, hogy viszonozhatom a kényeztetést. Zöld utat kaptam igy nyalakodtam kicsit.

(2023-11-09) : Gumit húztunk és Eszter egy kis lovaglással kezdett. Nagyon jól csinálja, tövig fogadta a farkam, közben markoltam a popsit és mellét felváltva. Volt itt gyors vágta és lassabb lovaglás is,