Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Eszter

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-11 00:42:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Eszter +36302343020 119220 szexpartner

Kopaszkukac1 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Eszter hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
Telefonos egyeztetés volt. VTR-t nem használ (azaz van neki, de hibás a beállítása s így nem is működik), nem bízik benne, nehogy esetleg egy nem kívánatos tök idegen személy érkezzen hozzá. Elmagyaráztam neki, hogy ez miképp kezelhető okosan.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű megtalálni. Parkolni nehéz, de úgy 150-200 m-re sikerült azért.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Szép új lakópartban diszkrét kis takás, ami légyottokra szolgál. Jól berendezett, lakályos, mondhatni otthonosnak is, ami kifejezett erény. Zuhanykabin kissé szűkös, gondolom nem erre értette a közös fürdés lehetőségét, csak nem aktualizálta az adatlapját. Van szép nagy franciaaágy, de rendes masszázsasztal is.
Eszter külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Fotók a valóságot mutatják. Vékony, csinos, kifejezetten jó alakú, szépen szolizott. Barátságos, mosolygós, kedves nő. Persze ez partnerfüggő is valamennyire.
1. Eszter +36302343020 beszámoló Budapest 119220 erotikus masszázs
3. Eszter +36302343020 beszámoló Budapest 119220 erotikus masszázs4. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-09-11 09:26:44 erotikus masszázs 1192205. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-09-11 09:26:44 erotikus masszázs 1192206. Eszter +36302343020 beszámoló 2023-09-11 09:26:44 erotikus masszázs 119220
Action
Aktus:
5
Csók:
4
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
2 órát kértem, s az elején tisztáztuk, hogy kb fél óra többlet tartalék még van, de aztán el kell mennie. Nagyon kedves, barátságos. Józan gondolkodású, aki a nagy és szép műkörmei ellenére is elég jól s hathatósan masszíroz. Én nem tudom hogy képes rá, de megy neki, nekem meg jó volt.
Érkezéskor kis ajándékot adtam neki, melyből nyomban meg is gyújtott 2 szobában is pár illatmécsest.
Kellő felfrissülés után bővebb puszilgatás, csókolózás, ölelgetés indult. Kértem, hogy maradjon még egy kicsit állva, hogy jobban lássam, s körbenézzem, "birtokba vegyem", csodálhassam. Ezután a kényelmes franciaágyat vettük birtokba, ami számos jó párnával ki van egészítve, s így mindig van 1-2 ami a fej vagy a csípő alá kerülhet. Kölcsönös símogatás, ismerkedés urán a legnemesebb részemet kipécézte magának, majd egy idő után mondtam neki, hogy ez így igazságtalan, s kéretm váltsunk 69-be, mellyel örömmel egyetértett. Nagyon jól franciázott, így néha pihenőt kellett kérnem. Eközben körbenyalakodtam magam minden elérhető részen, s kissé kiemelten kerestem a csilóját. Mivel nagyon közelített nálam a vég, kértem, hogy dobja magát hanyatt s én szeretném kényeztetni. Ebben sem ellenkezett ;). Rendes nő! Szereti s élvezi a nyalakodást, amiben kicsit erősebb, határozottabb bánásmód a kedvére való. Élvezkedett jó darabig, de eközben majd szét durrant a farkam, anyira jólesett nekem is. Kb. félúton gumit kértem, hogy a megfelelő időpontban már ne kelljen azzal foglalkozni. Bírja és szereti a csiló izgatást, ami egy idő után révbe is ért. Közben végig, számomra is jólesően mozgott, nyögdécselt, vagy épp a fejem húzta finoman magára. Pici csiklólenyugvás után missziben érkeztem melegébe. Lábait egy idő után felemelte, majd később össze is kulcsolta. Nem sok idő elteltével én is révbe értem, s ezzel kvittek lettünk.
Tisztálkodás alatt, után, no meg az egész találkozó alatt beszélgettünk, ismerkedtünk, hogy kellemesebb, baráti légkörben lehessünk, ami mindkettőnk örömére sikerült is. Ezt követően a masszázságyra másztam, s hosszasan átgyúrt. Közben simiztem a lábát, meg a nedves sunival is találkozgattam. Mondta is, hogy vigyázzak máskor, nehogy akármelyik masszőrnél suniba tévedjenek az ujjaim, miközben ő meg gyúrja a hátam.
Masszázs (nappaliban) után ismét a hálószoba következett. Egy idő után fickósodtam, s védőköpenyért kiáltottam. Ő egy kis flakon olajat közelebb vett magához - utólag gondoltam át, hogy talán popózásra készülhettet -, és viszont nem akartam a bár jól bevált puncit lecserélni. Talán majd máskor. Meg is fenyegettem, hogy jövök még, illetve tervezek hármas bulit is. Közben megtudakoltam, hogy a férfiakat vagy a nőket kedveli jobban, de nekem a férfiak mellett tette le erősen a voksát, meg ezt is éreztem végig.
Magamhoz mérten szép lassan mozogtam benne ismét missziben. Jó volt látni a kedves és mindig mosolygós arcát. Egy idő után finom, s elnyújtott remek orgazmusom lett. Olyan legjavából való. Végig beszélgettünk, barátkoztunk, bizalmat adtunk, s kaptunk. Mondta, hogy nem siettet, rugalmas az idővel, amennyire tud. Mondtam neki korábban, hogy az időt ő figyelje és ráérek, s ha jól érzem magam nem sietek el.
Aztán csak lepergett a homokóra s tusolás, öltözés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A legvégén kérdeztem, hogy menyivel járuljak hozzá az Úr(nő) asztalához. Két és fél órát számolt, s ** mondott, amire ** rózsát kötöttem neki csokorba. A meglepi kicsit később az autóba való beüléskor ért, mert ott épp a letelt 3 óra volt, tehát pár perc híján 3 órát élvezhettem igy is, meg úgy is a társaságát.
Rózsacsokor
A randi 2.5 órás volt, és az ajándék 110 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kedves, barátságos, csinos, tapasztalt nő, aki szolgáltatni akar oly módon, hogy abban számára is jó érzés és öröm legen. Így jó, így egészséges. Csak ajánlani tudom - bár nem teljesen jó szájízzel teszem, mert a sok dúvad, még a végén elkoptatja, s mi marad nekem???

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Eszter szexpartner beszámolójáról


2023-10-25 11:45:23
"Mondta, hogy nem siettet, rugalmas az idővel, amennyire tud."
Eldőlt a kèrdès, rendes az óra.

2023-09-12 12:06:16
Nagyon jó kis beszit dobtál össze! Tartalmas barátnős (nem pornós) de mégis határozott action jellemezte a randit. Részletesen írtál és nem volt benne felesleg, mint amikor rétestésztát húzzák. Az összkép egy kis szuri azoknak, akik magukra veszik. Ez ego kérdése. Vigyázok a kis hölgyre!

2023-09-11 23:05:04
Köszi Tavroe! Az erő legyen veled (is)!

2023-09-11 22:56:47
Köszönet a beszámolóért, KKukac! Jól megírtat adtam, mert a beszi szépen elmeséli a történéseket, és ebből - azt hiszem - fel tudja mérni az Olvasó, hogyan érezné magát Eszterrel. Az a véleményem most is megvan, hogy egy kb 3 órás randi talán több alapanyagot kellene szolgáltasson egy hosszabb beszihez. (És a helyszín-megközelítés-külső blokkok mindenképpen többet érdemelnének.) De az is lehet, hogy szeretsz mindenre sok időt hagyni, ezért relatíve kevés dolog történik, de az nagyon! Ha így van, tiéd az elismerés!!! Ami pedig a mostani 3 (és a korábbi 1,5) órákat illeti, szerintem simán kiérdemelted az "időmágus" titulust ;-)

2023-09-11 13:59:04
Kedves RimaPudendi!
Elnézésed kérem a fanyar humornak szánt utolsó mondat miatt.
Eszter egy kiválóság, amihez nem férhet semmi jkétség. Mindem más csak maszlag, még ha én is írtam.
Mutasd mindet

FunkciókEszter legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-12-16) : Kingus és Eszter elkezdett franciázni felváltva. Később váltottunk és én elfeküdtem az ágyon Kingus a számra ült és Eszter folytatta a franciát.

(2023-10-17) : Próbáltam tartani a fejét lent, nem ellenkezett. Mivel nem tudtam mik a határok, mit lehet, mit nem vele, csak azt hogy szereti ha enyhén dominálják, próbálkoztam...

felejthetetlen: 5db
(2024-02-11) : Arra kértem, várjon a mosdó ajtaja előtt letérdelve és én egyből tegyem a farkam a szájába. Ezt furcsálva, de teljesítette, a kis huncut mondjuk azért tett egy párnát a térde alá, de ez semmit sem rontott az összképen.

(2023-12-01) : Mire az amatőrök kijátszották magukat, jöttek a profik. Hüüü, igen. Ez a francia nem barátnős. Eddigi életem legkeményebb szopás következett. Fejét fogtam, szorítottam, néha a haját tekertem a csuklóm köré és húztam, nyomtam a farkamra. Egyszer még a lábammal is átkulcsoltam. Semmi, gyerekjáték. Mosolyogva, nevetve jött fel levegőért. Tudtam én, hogy nincs nagy pömpölőm, hiába mondták. Imádom ha köpködik a brét és verik közben, ez is pipa.

(2023-10-19) : Először csak szépen, lassan verni kezdte majd egy nagy adag nyàlat csorgatott a farkamra. Ezután bekapta majd először úgy szopott, hogy közbe a szerszámot verte. Én szeretem ezt főleg ha jól csinálják és hát ő ebben igencsak jó.

nagyon jó: 5db
(2024-04-19) : Hosszan kényeztette Játékost, kéz nélkül, néha rámart a golyókra,hagyta hogy rászorítsam a fejét,hosszan nem panaszkodott tette ahogy egy órás barátnőnek illik.

(2024-03-22) : Majd a lábaim közé heveredett. Miközben kigúvadt szemekkel néztem a munkálkodását, és kapaszkodtam a maradék önfegyelmembe, hogy ne élvezzek azonnal, realizáltam, hogy ezúttal nem lesz kegyelem. Szerintem te ki tudsz kétszer facsarni -

(2023-12-22) : Bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott, közepesen mélyen bekapva a brét. Na de hol marad az, amit az „imádom ha mélyen ledugod a farkad a torkomba” szlogen ígér? Összefogtam Eszter hosszú haját, a csuklómra tekertem,

: 3db
(2024-01-16) : Elsőre sikerült elmennem a szájában kb 5 perc alatt. Utánna kis pihenés. Rákérdeztem, hogy viszonozhatom a kényeztetést. Zöld utat kaptam igy nyalakodtam kicsit.

(2023-11-09) : Gumit húztunk és Eszter egy kis lovaglással kezdett. Nagyon jól csinálja, tövig fogadta a farkam, közben markoltam a popsit és mellét felváltva. Volt itt gyors vágta és lassabb lovaglás is,

(2023-09-11) : Szép lassan lejjebb csúszott, és elkezdett franciázni, elég hamar életet lehelt belém, párszor tövig eltüntette, úgy éreztem, itt az idő, most már ráfoghatok a fejére, és átvehetem az irányítást. Egyből vette a lapot, hagyta magát, tökéletesen partner volt, nem zavarta, ha rajtatartottam a fejét, azért volt, hogy kicsit abbahagyta,