Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Enikő

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-03 10:00:32

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Panda!

Köszönöm szépen a találkozást és a kedves társaságodat! illetve azt is,hogy diszkrét,ugyanakkor informatív stílusban írtál a találkozásról,ilyen egy korrekt,maximális beszámoló.
Puszi,
Enikő

Beszámoló Enikő +36209834450 118547 szexpartner

panda5 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Enikő hirdetővel
legszebb punci
csodás csók
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Többlépcsős egyeztetés után sikerült időpontot találni. Először telefonon hívtam, és érdeklődtem a csokor mérete iránt, meg természetesen a lehető időpontot is szerettem volna lefixálni. Másnap ráírtam egy üzenetet, de nem válaszolt , így ráírtam egy vtrt. Erre hamarosan válasz is jött, nem felelt meg neki, így aztán a módosítások után egy kora délelőtti időpontban egyeztünk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina part, parkolás nehézkes, ezért én a BKV -t választottam. A 15- ös busz a legközelebbi ilyen szempontból. Előbb érkeztem, ezért egy kávézóban egy kávét is megittam. Enikő utólag mondta hogy látott is:)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás Enikő régi apartmanja, na nem úgy régi hanem régen ott van jelen mint bérlő. Otthonosan berendezve, rend és tisztaság. Amilyen a vendéglátó olyan a lakás is. A nappaliból nyílik a hálószoba, így egyszerű elérni a vágyak szobáját.
Enikő külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Amikor először voltam Enikőnél akkor a bejutásnál elbénáztam a kódokat, így szegénynek le kellett jönni értem, és ez akkor egy kicsit rányomta a bélyegét a hangulatra. Most nagyon figyeltem a bejutásra , másodjára sikerült is beütni a megfelelő kódot, és irány a mennyekbe. Az ajtó mögött amikor megláttam legyökereztem. Egy fekete mini ruha volt rajta, magas sarkú, ami a gyengém, a haja befogva, de most sötét barna, meg is lepődtem. Nálam amikor egy lány hajszínt változtat akkor mindig azt hiszem hogy ez egy másik nő. De nem , ő Enikő volt. Vékony test formás kis popó, kisminkelve, de nem feltűnően, csókos száj. Hát minden tetszett rajta.
1. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 118547 erotikus masszázs
3. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 118547 erotikus masszázs4. Enikő +36209834450 beszámoló 2023-07-03 11:49:40 erotikus masszázs 1185475. Enikő +36209834450 beszámoló 2023-07-03 11:49:40 erotikus masszázs 1185476. Enikő +36209834450 beszámoló 2023-07-03 11:49:40 erotikus masszázs 118547
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Itallal kínált, majd úgy állva pár szót váltottunk, és én elsiettem tisztálkodni. Közben bejött a fürdőbe, megkérdezte mindenem megvan e, és rákérdezett hogy vegyen e fel combfixet, amit én örömmel fogadtam. Kijőve a fürdőből Enikő egy gyönyörű fehérnemű szettben várt, magas sarkú és combfix kíséretében. Álomszép volt. Odalépett és megcsókolt. Utána pedig már nem engedett el. Hosszasan csókolóztunk. Ez a lány átéléssel csókol. Igazi nyelves csodálatos csók. Közben kikapcsoltam a melltartóját, és az aranyos kis cicijeit csókolgattam, majd megindultunk az ágy felé. Lefeküdtem, ő meg mellém, majd egy akkor született gondolatra kértem üljön a számra. Ekkor kezdetét vette egy számomra csodálatos néhány perc, amikor is az ízletes puncikáját nyalhattam kedvemre. Enikő nem volt közömbös ez iránt, helyezgette a puncikát a számra, én meg habzsoltam. Egy pillanatban úgy tünt , hogy neki jó is lett, de ezt csak ő tudja. Ezt követően ismét csókolóztunk, majd finoman a szájára vette a kellően felizgult farkamat. Egy rövid ideig szopogatta, majd kérésemre gumit húzott, és őbenne ért a beteljesülés.Legszívesebben a szájában mentem volna el, de sajnos ez nála nem opció. Masszázzsal folytattuk, mármint Enikő, nagyon jól masszíroz, nyílván tanulhatta, vannak olyan emlékeim mintha ő mint masszázs laány kezdte volna, de nem vagyok benne biztos.Mindenesetre nagyon jó volt, kellemesen elbeszélgettünk. Megkérdeztem , hogy szájába venné e ismét a kicsimet, igenlő válasz után már a szájában voltam. Itt senki se várjon mélytorkos pornós szopást, ez a szopás ha lehet így mondani érzéki. Folyamatosan váltogatja a rúd szájban tartását és szopását, majd az oldali nyalását. Valami mennyei.Kértem tegye fel a gumit, majd míg ez a folyamat lezajlott, az én farkam lepuhult, de ezt egy új szopással rendbe tette, és beleült ez a szépség. Kezdetét vette ez vég nélküli lovaglás, amiben Enikő is hallatta a hangját, persze nem hangosan, de kellően felizgatva engem aminek a vége az óra végére a gumiban végződött. Letaglózó volt.Kitöltöttük az órát, bár Enikő mondta hogy nyugodtan tusoljak le, én nem akartam rabolni az idejét, és csók mellett elbúcsúztam. Utólag jó döntés volt mert az illatát még pár óráig éreztem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Enikőnél nincs extra, ahogy szokták mondani ő az extra. Az egyik legkorrektebb szolgáltató akivel találkoztam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Másodszor voltam nála, és ha még lesz módomban vissza szeretnék menni. Enikő teljesen átadja magát a vendégének, és ez nagyon jó érzés. A csókja mézédes, a puncija mennyei, az egész hozzállása példaértékű. Ilyennek kellene hogy kinézzenek az itt hirdető lányok. Én ha elmegyek egy lányhoz akkor az az elvárásom , hogy szexi ruhában fogadjon, hogy törődjön velem az az egy óra alatt, a többi már akkor magától jön. Enikő az akihez bármikor visszamennék, ha lenne lehetőségem. de majd teszek róla.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról


2023-08-18 09:07:24
Nagyon jó beszámoló, érzékletesen leírta a randin történteket.

2023-07-07 17:17:53
Panda,
bár minden kívánságom így teljesülne. Maximálisan megèrdemelted ezt a reagot.
Egyèbkènt tudd, Enikő ritkán reagál, reagja így mèg èrtèkesebb. Elnyerted szimpátiáját. Hatalmas grat, tisztelet meg elismerès.

2023-07-07 16:45:29
Viva, a kívánságod teljesült , Enikő egy kedves reagot írt.

2023-07-03 19:21:32
Nagyon szépen megírt, jó stílusú és nem utolsó sorban kedvcsináló beszámolót kaptunk. Köszönet az igényességért!

2023-07-03 13:24:00
most sikerult
Mutasd mindet

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2021-03-14) : Néhány lágy nyelves cirógatást követően pazar franciába kezdett míg én a kis popsigerezdjeit simogattam aztán oldalt kitekintettem a mögöttünk álló tükörbe, hogy popsijának látványában gyönyörködni tudjak. Lassú mozdulatokkal kényezetett, csak a bársonypuha ajkait használva közben egyet-egyet végignyalintva a rúdon is.

(2020-08-07) : Helyet cseréltünk, én kerültem a hátamra, Enikő oldalról közelített, és kezét mellőzve olyan finoman kényeztetett ajkaival és a nyelvével, hogy szinte elaléltem tőle. Nem egy céltudatosan és gyorsan végrehajtott mielőbbi élvezést szeretett volna elérni, hanem azt, hogy valóban jól érezzem magam, s ennek megfelelően, nagyszerű bánásmódban részesültem.

(2020-01-09) : Majd Enikő indult lefele... Ő is a testemet puszilgatta végig ahogy haladt lefele de ennél még izgatóbb volt ahogy a meredező bimbói végi szántatok rajtam. Tényleg libabőrös lettem..

felejthetetlen: 34db
(2022-07-21) : Egyre emeltük a tempót és egyre jobban eltaláltuk egymás ritmusát, éreztem, hogy itt hiba nem lesz a képletben. Így is lett, Enikő simán elélvezett és kicsit lassított, én meg cirógattam, míg kipiheni magát.

(2021-07-18) : Itt valami általam nem teljesen lekövethető pillanatban lekerült a melltartó (Enikőről, a félreértések elkerülése végett), és egy nagyon kellemes, kellően erős, valószínűleg tényleg profi masszázst kaptam, miközben kedélyes ismerkedős beszélgetés folyt (hogy krém vagy olaj is folyjon-e, az választható és opcionális, én olajat kértem, az olyan erotikusabb). Volt egyfajta izgalmas fokozatosság az egészben úgy fizikailag, mint ezzel párhuzamosan mindkettőnk egyre oldottabbá váló viselkedésében is.

(2021-06-17) : A kényeztetése érzéki, semmi pornós, abszolút a farkamra koncentrál, nem arra, hogy minél gyorsabban túlessen ezen a részen, ami olyan jól sikerült neki, hogy meg kellett kérnem, hogy szeretkezzünk inkább, mielőtt túl jó lesz nekem. Gumit húzott rám, kis síkosítót kent szét rajta és beleült, majd szép ringatózó szeretkezésbe kezdtünk, sok csókkal.

nagyon jó: 38db
(2022-07-20) : Keze a farkamhoz kalandozott miközben csókolóztunk, majd szétváltunk, keze még izgatott, nem azonnal vett szájba hanem mint egy masszőz felépítette érzéki tempóban haladva, szép lassan adagolta az erotikát. Ennek része volt hogy a melltartótól most vált meg. Olajat folyatott a melleire, majd mellével és mellbimbójával izgatta a farkam, erotikus hozzáérintésekkel. A

(2022-02-17) : Enikő kezdett nagyon finoman franciázni. Szép lassan, érzékien csinálja, semmi pornózás, mélytorkozás vagy pláne kényszerezés nincs (ilyesmit nem is hirdet, nem is illik hozzá). Nem veszi mélyre, viszont sokat használja a nyelvét és kézzel nem is annyira veri, mint inkább masszírozza a szerszámot. Nagyon sokáig kibírtam volna, de más terveim is voltak, úgyhogy gumit kértem.

(2021-06-15) : Helycsere után, egy kis síkosító került a férfiasságomra, majd kaptam egy nagyon kellemes, mindenre kiterjedő franciát. Minimális kézhasználattal, az is inkább csak simogató-cirógató kezezés volt. Kis idő múlva gumit húztunk, és misszionáriusban kezdtünk szeretkezni. Sok csókolózással, ajkai cicijei is kaptak közben a csókokból, majd kutyusban folytattuk.

: 31db
(2022-06-19) : Finoman kezdtem nyalogatni csiklóját, néha néha nyelvemet teljesen betoltam hüvelyébe, nagyon jó érzés volt. Még el kalandozott nyelven a gát felé és egy kicsit a popsit is nyalogatom, nem volt ellenére. Első találkozásunk nem hozott sikert számára, így kértem, hogy ő kényestesen engem. Hátra dőltem, párnákat kényelmesen elhelyeztem fejem körül, lábam közé helyezkedett és nagyon finom bekapta. Haját copfba fogtam, hogy közbe nézzem ahogy makkomon ügyeskedik. Csak a makkig veszi be, nyelvével köröz rajta és olykor olyan vákuumot képez szájával, hogy féltem a lepedőt is belém szívja. Egy darabig el voltunk de nem hagyott nyugodni, hogy tétlenül fekszek. Kértem forduljunk 69 be késegesen pozícióba helyezkedett, nagyon finom puncija van, erősen megmarkoltam fenekét, nem volt ellenére.

(2022-04-29) : Gyorsan bementünk a szobába, ledőltem és egyből elkezdett kényeztetni. Irányítható, figyel a partnerre és kölcsönös franciánál meghálálja a törődést. Kezét is használta folyamatosan, de nekem jó volt. DT is próbálkozott finoman, de nem erőltettem, rábíztam, hogy mennyire tudja.Utána aktus három pózban, és a végén NF,

(2022-01-15) : kis beszélgetés és tisztasági program után az ágy előtt megállva Enikő a karjaimba, én meg az övébe vetettem magam. Miközben odaadóan odasimult hozzám megrészegülve szívtam be illatát, csókoltam nyakát, száját, simítottam végig karcsú testét, markoltam fenekét.

lehetne jobb: 1db
(2013-09-30) : Franciázni kezdett nagyon finoman, de csak a makkom hegyét vette a szájába. Gumit húzott és beleült. Lassan finoman mozgott. Később megfordult és háttal folytatta. Nem csinálta rosszul.