Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Eni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-03-27 14:32:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Eni +36309680039 113602 erotikus masszázs

sorosg a 2022-03 hónapi randiján történteket írta meg Eni hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Eni-t már régebben kinéztem magamnak amúgy meg a preferált listámban volt kb egy éve. Az adott napon, reggel előszőr sms-ben értekeztunk majd picivel késobb telefonon is pontosítottunk egy kora délutáni idopontra és egy órával késobbre mint terveztem de ez nem volt kulonosebben gond. Minden flottúl ment. Amit még megemlítenék az hogy nagyon kellemes hangja van Eni-nek.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
BKV-val mentem de csak a parkig mert elötte megnéztem a Magyar Zene Házát aztán gyalog jutottam el a pontos címig. Pofon egyszeru oda navigálni legalább is azoknak akik tudnak térképet olvasni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Tipikus gangos bérház, ahol nem kell lépcsozni a címig. Belul tágas, több szobával ahol szerintem más is van/volt de sajna nem találkoztam senkivel (?) így nem tudtam kideríteni ki is rendél még ott. Ellenben van nagy, kényelmes furdő, sarokkáddal. Minden volt ami szukséges lehet, szájvíz, túsfurdők etc...tisztaság mindenhol és persze friss törölköző. Nagy tágas szoba volt a masszázs helyszíne mindjart balra a bejárattól. Picit sötét volt oda bent de a hangulat világítás, kellemes zene és sok tukor azért kellemes alapot teremtett. A masszázs tatami-n történik ha jól vettem észre.
Eni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Eni, nos, elég top persze ez szubjekív meg minden de nem hiszem hogy sok ember van aki vissza utasítaná. Fekete body szeruségben fogadott ami viszonylag hamar lekerult (furdés után) Eni-ről hiszen nudista egyébkent, kis fun fact mindenkinek. A képeknek abszolút megfelel, Eni egyébkent ez a tipikus Goddess kategória. Én nem vagyok magas de hozzám képest alacsonyabb és ez még dobott az összképen. Szemei igézőek én speciel megvoltam illetődve és alig tudtam bele nézni. Lehet itt kezdődött a bénázós sorozatom? Hmm. Zavar lett a rendszerben.
1. Eni +36309680039 beszámoló Budapest 113602 erotikus masszázs
3. Eni +36309680039 beszámoló Budapest 113602 erotikus masszázs4. Eni +36309680039 beszámoló 2022-03-28 09:15:43 erotikus masszázs 1136025. Eni +36309680039 beszámoló 2022-03-28 09:15:43 erotikus masszázs 1136026. Eni +36309680039 beszámoló 2022-03-28 09:15:43 erotikus masszázs 113602
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázs, a törölköző lassú lehúzasával kezdodött ami elég kellemes és innen lehetett sejteni ezt a fajta szenszuális stílust ami Eni mester fokon muvel! Meleg olaj használatával a lábaktól halad felfelé, kis benyúlasokkal de mellette teljes relax és egy viszonylag rendes masszázst kapsz. Én szeretem a fajdalmas eros masszázst de persze nem ezért mentem. Na de vissza térve a masszázshoz felfelé haladva egyre tobb a csúszka elem ami azért elég kellemes foleg Eni nagyon de nagyon szép kemény keblei miatt is. Csillagos 5-os. Kb 30 perc volt ez a rész és mondanom se kell nekem ez nagyon bejött. Már csak ezért is vissza mennék meg amit "Kényeztetés" részben fogok írni.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Popóra pacsi jelezte a megfordulást amit kedéjessen és alázattal teljesítettem. Míg Eni meleg olajos lábaiba kapaszkodtam illetve gyúrtam kaptam egy elég profi lingam masszázst ami felért egy csillagos 5-el. Nem igazán tudom ezeket részletezni mert irányítva voltam és lehet itt néha ki is kapcsoltam. Többek között ezért törtéhetett hogy amikor megkért hogy masszírozzam meg azokat a csodálatos kebleket (Eni, fantasztikusak, ez tény) akkor persze a bimbókkal kezdtem jatszani ami persze egy big no no szóval senki ne essen ebbe a hibába. Számlámra legyen írva nem tudtam hol vagyok. Aztán kölcsönösséget kertem. Hát nem egy hamar felejtem el hogy micsoda punci tárúlt elém és az a tetoválás aww. Tökeletes na. Persze bénázásom nem hagyott alább és egyből megbuktam franciaból Eninél. Itt most, még egyszer szeretnék elnézest kérni Eni! Napos borosta illetve évtizednyi angol substandard punci miatt elfelejtettem nyalni? :) Hát ez van kérem. De ha valaki más is esetleg hasonló cipőben járna Eni tart illeteve tartott már hasonló órákat :). Szerencsére házigazdám persze eminens faranciából amit megtapasztalhattam, kezzel és kéz nélkul, lassan és gyorsan kb minden féle képpen történt, borderline pornós bár én úgy készultem hogy lesz még egy második menet így totál félre értve Eni-t elengedtem magam és percek múltán, totál szájba ment meg utána a melleire is jutott. Nyílván nem rutinosan mentem. Mindegy is mert bekövetkezett a Nirvána. Eni készségesen segített vissza billenteni a valóságba majd a zuhanyzó következett. Tisztálkodás utan még volt 18 perc az órámból amit úgy gondoltam hogy majd "tanulással" toltom de ekkor derult ki hogy felreértettem valamit mind egy is én nagyon jól éreztem magam és Eni egy tökéletes partner volt ebben.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok extrakról, a telefonban beszeltekből az egy óras opcitót válsztottam. Ellenben nem töltöttem ki az egy órát és kb 50-kor távoztam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Amit írtam az marad Eni egy Goddess, abszolút TOP. Jó lenne össze hangolódni Eni-vel mert a franciája az végzetes és egyenrangú viszonzást érdemel (amit ugye elbuktam). Talán máskor vagy esetleg azon a szigeten ;) Eni. Who knows.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2022-03-25 21:51:08

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Eni erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEni legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-14) : Nem egészségügyi masszázsra indultam, ezért kifejezetten örültem a tataminak, szerintem az való erotikus programhoz. Viszont nagyon profi masszázsra meg nem is alkalmas. Amit kaptam, ennek tükrében, egy mégis erős, határozott, jól eső masszázs vokt, sok arra utaló mozdulattal, hogy lesz itt más is.

(2019-10-23) : Meleg olajjal tette mindezt, és az így sikamlóssá váló testemről Ő maga is folyamatosan kente át magára a már csak testmeleg olajat. De a kezével csak engem masszírozott, az egyéb testrészei fokozatosan lettek olajosak, ahogy egyre nagyobb felszínen érintkezett a testünk.

(2019-04-19) : Hot oil all over the body and light touch, that turns into a closer and fuller contact, and blooms to an erotic tsunami applied with all her naked oiled body!

felejthetetlen: 10db
(2022-07-15) : Szépen, szisztematikusan haladt felfelé a derekamon keresztül a hátamig, folyamaosan pótolva a melegített olajat a bőrömön. Átgyúrta a hátam, majd kitért a fájó nyakamra, vállamra is - bár azt mondta ennek a kezelését a végére hagyja, szóljak nehogy elfelejtse :) Még bemutatott egy eddig ismeretlen csúszka-koreográfiát, amikor is konkrétan ráült a nyakamra és úgy csúszkált a hátamon fenékkel, puncival, miközben masszírozott a kezeivel. Hát, uraim, már ezért megérte eljönni Enihez! Hanyattfekvésbe irányított és elkezdett a combomon dolgozni, egyre feljebb és feljebb haladva. Kaptam egy nagyon finom farok masszázst is (nem tudom a pontos nevét - én ilyenskor sosem tudom megkülönböztetni melyik-melyik :D)

(2022-06-29) : Ahogy én kezdtem hasra fekudni közben Eni megszabadult a fölösleges ruhadarbtol, és már Éva koztümben csodalhattam gyönyörű alakját egy kis időre. Ő mögém helyezkedett, és meleg olajjal a labamtol elkezdett finoman a kezelésnek. Ami nagyon jól esett, mondtam is neki igy folytatja elalszom.

(2022-03-22) : Már vártam a varázsszót, a megforduláshoz ,ami megtörtént ,folytatta a csúszkamasszázst immáron szemből ,nagyon vaditó volt, a lábaival is kényezetette a velem egykorút, majd kérdeztem nem e akarna egy kis kölcsönösséget amit szivesen fogadott ,igy most őt parancsoltam hátára

nagyon jó: 5db
(2023-01-09) : Na de én is megkaptam a várt kényeztetést,csak pici kéz rásegítéssel mert hát tulajdonképpen folyamatosan merev, félmerev állapotban volt, és sok ajak, nyelv, szájmunkával.

(2021-05-31) : Kezdetét vette a PROGRAM! Volt ott mindenféle masszázs variáció forró masszázs krémmel, hideg talpakkal, isteni cicivel, kemény popsival.. szóval mindent bevetett Eni! Fájó tagjaim is megkapták a kényeztetést, nem csak a velem egykorú... Nagyon jó volt...

(2020-10-22) : Melegített olajjal (?) krémmel (?) masszázsol, ami nagyon kellemes érzés. Mondta, hogy az első öt-tíz perc csak masszázs, a kellemesebb (és az általam erősen preferált) részek azután következnek majd. Ez az öt-tíz perc a lábak, vádlik, combok lágy masszázsával telnek, de kisvártatva megérkeznek az első érdeklődő besimítások is a lógós kollégához.

: 7db
(2022-12-14) : Nem volt rossz amit csinált, alulról felfelé haladt, erősnek nem nevezném, inkább kellemesnek. Én a masszázsból hiányoltam, hogy csak hosonfekvésből masszírozott meg, szóval csak a hátsó részt. A csúszka masszázst is onnan kaptam.

(2022-06-22) : A masszírozást egyre feljebb folytatta, jött a vádlim majd a combom ás az ülőgumóim.Nagyon jól esett egyes érintésitől kicsit jólesően kirázott a hideg, illetve amikor elkezdett teljes testtel csúszkálni, hát az mindent vitt. Nagyon érezte, hogy már rég nem láttam NŐ-t közelről, és hogy kicsit be is vagyok feszülve, de élvezem is a helyzetet.

(2021-11-10) : Fenekével jól megdolgozott minden irányból, úgy hullámzott rajtam mint egy viharban hánykolódó hajó. Figyeltem a tükörből ahogy ring rajtam, még a popcorn sem hiányzott. Persze ez több volt mint mozi, hiszen ezt éreztem és élveztem rendesen. Néha már újjacskái is beköszöntek fioman a zacsi környékére is. Nem tudtam nem észrevenni.