Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Eni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-05-31 14:25:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Eni +36309680039 110086 erotikus masszázs

mac63 a 2021-05 hónapi randiján történteket írta meg Eni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Dél előtt fél órával hívtam, a harmadik csengésre felvette. Bájos kedves hang szólt a telefonba.. Eni vagyok!
Rögtön tudtam, hogy jó számot hívtam!:)
Közvetlen, kedves és barátságos a telefonban, az általam javasolt 14:00 órai időpontot rögtön elfogadta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos infót kaptam, GPS odavitt, parkolás egyszerű, még az árnyékban is volt hely!
BKV-val is megközelíthető, sárga és kék járművel is, de a metró sincs túl messze, annak aki szeret gyalogolni!
Számomra nagyon jó helyen volt a cím... De sajnos költözik a XIV. kerületbe...:(
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás új (ill. nem régi) építésű házban van, a lift gyorsan oda repített!
Fürdő tökéletes, mint otthon csak a színe más!
Törülköző friss, egy érkezéskor és egy távozás előtt!
Szoba szép méretes, hangulatos fények... Tatamin zajlanak az események!
Fotel a ruháknak, egy komód az egyebeknek.
Eni külseje
Eni egy csoda... Amikor megláttam elámultam. Egy pici kívánatos sexbomba! Az olasz kötődése szóba kerülésekor az jutott az eszembe, hogy a Borgiák ilyen nőkért gyilkoltak!:)
Minden tetszett rajta, mindene gyönyörű kézbe illő és kívánatos a cicik szilikonosak, de ha nem mondja észre sem veszem, annyira természetes a fogása...! A dumája meg nagyon jó... aranyos, kedves, humoros, legalábbis nekem nagyon bejött!:)
1. Eni +36309680039 beszámoló Budapest 110086 erotikus masszázs
3. Eni +36309680039 beszámoló Budapest 110086 erotikus masszázs4. Eni +36309680039 beszámoló 2021-05-31 14:25:52 erotikus masszázs 1100865. Eni +36309680039 beszámoló 2021-05-31 14:25:52 erotikus masszázs 1100866. Eni +36309680039 beszámoló 2021-05-31 14:25:52 erotikus masszázs 110086
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Pancsi után hasra fekvést gyakoroltam a tatamin.
Kezdetét vette a PROGRAM! Volt ott mindenféle masszázs variáció forró masszázs krémmel, hideg talpakkal, isteni cicivel, kemény popsival.. szóval mindent bevetett Eni!
Fájó tagjaim is megkapták a kényeztetést, nem csak a velem egykorú...
Nagyon jó volt...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
Majd jött a fordulás és átment a program a kényeztetés még erotikusabb irányba! Na itt már kezdtem teljesen kikapcsolni és csak érezni, nem figyelni a történéseket!
Arra tértem magamhoz, hogy "szeretnél kölcsönösséget?" Nem kellett kétszer kérdezni!:) A finom és jó illatú puncit kényeztettem közben egy ízléses pici tetkóval szemeztem, míg vendéglátóm engem kényeztetett. Egy idő után szinte már tocsogtam a kéjnedvekben...
Általában nem hiszek a mesékben, hogy egy hölgy napjában többször képes elmenni vadidegen férfiak kényeztetésétől, de úgy éreztem, hogy Eni képes volt a többszörös valódi orgazmusra...
Ha mégsem, és csak nekem szólt a dolog, akkor a következő évi Oszkár díjra megérdemli a jelölést!:)
Később már csak Ő folytatta a kényeztetést, ami nagyon jól esett! Nem kapkodtam el a dolgokat, és Eni türelme és kitartása meghozta gyümölcsét!:)
A megtisztogatás után még egy kis simogatás és beszélgetés, majd irány a fürdő....remegő lábakkal másztam be a kádba!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Igazából nem is kérdeztem extrákat, nem is tudom, hogy van-e... Utólag rájöttem, hogy Eninek nem is kell semmi extrát kínálni, mert az Ő programja így tökéletes ahogy csinálja!
A "rózsaszálakat" az elején letettem a komódra, szerintem ott is maradt, míg nem távoztam! Teljesen korrekt, abszolut barátnős volt a randi!
Rózsacsokor
mac63 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tökéletesen kielégülve, a föld felett lebegve, fülig érő vigyorral a képemen távoztam...
Biztos vagyok benne, ahogy időm engedi ( Ö tudja, hogy miért nem azonnal) még meglátogatom a gyönyörű és kedves Enit... függő lettem!:)
Eni bellissimo! ) Grazie molte!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Eni erotikus masszázs beszámolójáról


2021-06-03 19:08:21
Soha nem befolyásol.más értékelése, ami viszont számomra egyértelmű az TiborX korrekt és visszafogott véleménye.
A külső, masszázs fejezetek tartalmát rendesen becsomagoltad.
A levezetés fejezetből megtudhattam, profi lehetsz a kényeztetésben, a többit elintézted semmitmondó megjegyzéseddel.
"Eni türelme és kitartása meghozta gyümölcsét!:)". Sajnos a pontozásodból sem lehetett kihámozni, kézzel, lábbal, szájjal, vagy esetleg cicivel érte el mindezt.
A hogyan csinálta kérdésemre így már nem is kerestem a választ, a hab a tortáról lemaradt.

2021-06-02 22:49:38
😁

2021-06-02 19:25:33
Ezt kérdezzétek Bill Clintontól!

2021-06-02 18:25:01
Egy lány aki masszázst vállal, sexet nem, az vajon hogyan kényezteti a vendéget?
Szerintem ez egyértelmű....

2021-06-01 23:00:43
Felkeltetted az érdeklődést, aztán végül nem sok értékelhető dolgot írtál. Az sem derült ki, hogy ő hogyan kényeztetett téged.
Mutasd mindet

FunkciókEni legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-14) : Nem egészségügyi masszázsra indultam, ezért kifejezetten örültem a tataminak, szerintem az való erotikus programhoz. Viszont nagyon profi masszázsra meg nem is alkalmas. Amit kaptam, ennek tükrében, egy mégis erős, határozott, jól eső masszázs vokt, sok arra utaló mozdulattal, hogy lesz itt más is.

(2019-10-23) : Meleg olajjal tette mindezt, és az így sikamlóssá váló testemről Ő maga is folyamatosan kente át magára a már csak testmeleg olajat. De a kezével csak engem masszírozott, az egyéb testrészei fokozatosan lettek olajosak, ahogy egyre nagyobb felszínen érintkezett a testünk.

(2019-04-19) : Hot oil all over the body and light touch, that turns into a closer and fuller contact, and blooms to an erotic tsunami applied with all her naked oiled body!

felejthetetlen: 10db
(2022-07-15) : Szépen, szisztematikusan haladt felfelé a derekamon keresztül a hátamig, folyamaosan pótolva a melegített olajat a bőrömön. Átgyúrta a hátam, majd kitért a fájó nyakamra, vállamra is - bár azt mondta ennek a kezelését a végére hagyja, szóljak nehogy elfelejtse :) Még bemutatott egy eddig ismeretlen csúszka-koreográfiát, amikor is konkrétan ráült a nyakamra és úgy csúszkált a hátamon fenékkel, puncival, miközben masszírozott a kezeivel. Hát, uraim, már ezért megérte eljönni Enihez! Hanyattfekvésbe irányított és elkezdett a combomon dolgozni, egyre feljebb és feljebb haladva. Kaptam egy nagyon finom farok masszázst is (nem tudom a pontos nevét - én ilyenskor sosem tudom megkülönböztetni melyik-melyik :D)

(2022-06-29) : Ahogy én kezdtem hasra fekudni közben Eni megszabadult a fölösleges ruhadarbtol, és már Éva koztümben csodalhattam gyönyörű alakját egy kis időre. Ő mögém helyezkedett, és meleg olajjal a labamtol elkezdett finoman a kezelésnek. Ami nagyon jól esett, mondtam is neki igy folytatja elalszom.

(2022-03-22) : Már vártam a varázsszót, a megforduláshoz ,ami megtörtént ,folytatta a csúszkamasszázst immáron szemből ,nagyon vaditó volt, a lábaival is kényezetette a velem egykorút, majd kérdeztem nem e akarna egy kis kölcsönösséget amit szivesen fogadott ,igy most őt parancsoltam hátára

nagyon jó: 4db
(2023-01-09) : Na de én is megkaptam a várt kényeztetést,csak pici kéz rásegítéssel mert hát tulajdonképpen folyamatosan merev, félmerev állapotban volt, és sok ajak, nyelv, szájmunkával.

(2020-10-22) : Melegített olajjal (?) krémmel (?) masszázsol, ami nagyon kellemes érzés. Mondta, hogy az első öt-tíz perc csak masszázs, a kellemesebb (és az általam erősen preferált) részek azután következnek majd. Ez az öt-tíz perc a lábak, vádlik, combok lágy masszázsával telnek, de kisvártatva megérkeznek az első érdeklődő besimítások is a lógós kollégához.

(2020-07-29) : Azt mondta, hogy akkor kapok egy "Eni masszázst" amit Ő fejlesztett ki. Hatalmas szerencsém volt, hogy ezt kértem/kaptam mert ez az "Eni masszász" nagyon ütős. A törölközővel cirógatástól kezdve, meleg olajjal simogatáson keresztül minden volt amit csak erotikus masszázs terén az ember el tud képzelni. Egy igazi élmény volt ez számomra. Amikor erotikus masszázsra gondolok akkor pont ilyet képzelek el

: 8db
(2022-12-14) : Nem volt rossz amit csinált, alulról felfelé haladt, erősnek nem nevezném, inkább kellemesnek. Én a masszázsból hiányoltam, hogy csak hosonfekvésből masszírozott meg, szóval csak a hátsó részt. A csúszka masszázst is onnan kaptam.

(2022-06-22) : A masszírozást egyre feljebb folytatta, jött a vádlim majd a combom ás az ülőgumóim.Nagyon jól esett egyes érintésitől kicsit jólesően kirázott a hideg, illetve amikor elkezdett teljes testtel csúszkálni, hát az mindent vitt. Nagyon érezte, hogy már rég nem láttam NŐ-t közelről, és hogy kicsit be is vagyok feszülve, de élvezem is a helyzetet.

(2022-03-27) : A masszázs, a törölköző lassú lehúzasával kezdodött ami elég kellemes és innen lehetett sejteni ezt a fajta szenszuális stílust ami Eni mester fokon muvel! Meleg olaj használatával a lábaktól halad felfelé, kis benyúlasokkal de mellette teljes relax és egy viszonylag rendes masszázst kapsz.