Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Eni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-03-24 10:10:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Eni +36309680039 109258 erotikus masszázs

Mbend a 2021-03 hónapi randiján történteket írta meg Eni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Egy SMS-ben érdeklődtem először, hogy van-e aznapra szabad időpontja, majd a gyors válaszban érkező pozitív megerősítés után felhívtam. A telefont azonnal felvéve részletes tájékoztatást adott a programról, lehetőségekről, és a pontos helyszínről.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Újpest és Angyalföld határán helyezkedik el a lakás, GPS pontosan odatalál. Az utcán szerintem mindig találni szabad parkolóhelyet. Nem BKV-vel érkeztem, de a környéken ismerős vagyok, nincs messze a 3-as metró végállomásától a tetthely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy újépítésű házban helyezkedik el (a környék talán egyetlen ilyen háza). Beérve jobbra kádas fürdőszoba, szemben pedig Eni félhomályban úszó, viszonylag nagyobb méretű masszázsszobája, kanapéval, matraccal és tükörrel felszerelve. Fürdőben több tusfürdő, szájvíz található. Invitáltam Enit is, hogy csatlakozzon, azonban drága a hajegyenesítése, és nem akarta összevizezni a haját :)
Eni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alapvetően amikor kinyílt az ajtó, megnyugodtam. Eni képeit megnézve kicsit ambivalens volt a randi előtti érzésem. Ha megnézitek a képeket, alapvetően ketté tudnám őket osztani. A foteles és fekete-fehér képek lennének az egyik kategóriában, a másikban pedig "Eni testvéréről készültek, aki mindig írigykedett Eni külsejére". A valóság sokkal inkább az első kategóriába esik. Alacsony, mosolygós, nagy dumás, kerek cicik, kerek popó, szexi fekete necc (?) ruhában fogadott.
1. Eni +36309680039 beszámoló Budapest 109258 erotikus masszázs
3. Eni +36309680039 beszámoló Budapest 109258 erotikus masszázs4. Eni +36309680039 beszámoló 2021-03-24 10:10:55 erotikus masszázs 1092585. Eni +36309680039 beszámoló 2021-03-24 10:10:55 erotikus masszázs 1092586. Eni +36309680039 beszámoló 2021-03-24 10:10:55 erotikus masszázs 109258
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A masszázs inkább a kényeztető típusú, simogatós, ráhangolódós. Közben jót beszélgettünk Eni külföldi életéről, az olaszok és magyarok mentalitásbeli különbségéről, szexről, mindenről is. Kellően ellazított, és felizgatott, amit segített, hogy az egész műveletet Eni meztelenül végzi, és a tükörben lehetNE sasolni, ha nem sok mínusz dioptriával áldott volna meg az élet :D
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
A fordulhatsz varázsszó után egyből egy váratlan "akkor most kinyalsz?" kérdéssel találtam szembe magam. Alapvetően nem vagyok egy durr bele és iszkiri típusú ember, így próbáltam egy olyan választ adni, amivel fenntartom magamnak későbbre, hangulatfüggően ezt a lehetőséget, azonban Eninek ez nem nyerte el tetszését, és azt mondta, hogy akkor nem kell. (Lásd előző bekezdés olaszok és magyarok közötti mentalitásbeli különbség.) Nekilátott egy lingam masszázsnak, amivel teljesen merevvé varázsolt, majd említettem neki, hogy szeretem, ha a fenekem is kényeztetik, így féltörökülésbe váltva, elkezdte a nagylábujjával az ánuszom izgatni, masszírozni, később pedig be is tolta. Mindezek közben a lingam mellé egy változatos szopás is kibontakozni látszott, kértem, hogy forduljon a popsijával felém (megjött a kedvem egy kis nyalakodáshoz), aminek Eni eleget tett, de amint nekiláttam volna, visszatért az első gondolatához, hogy ha az elején nem akartam egyből, akkor most se akarjam. Kicsit heves reakció, de alapvetően nem bunkó válasz volt, tudomásul vettem. Ha valaki megy, döntse el előre, hogy szeretne-e élni ezzel az opcióval, mert Eninél nincs visszatáncolás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a végén, kis félreértés mellett (azt hitte, hogy három Bethlen helyett, három Deákkal egészítettem ki a tiszteletdíjat, és nagyon ellenkezett - ez mondjuk tök szimpatikus dolog szerintem). Pesti átlag, bla bla, tudjátok. :)
Rózsacsokor
Mbend nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességében pozitív élményekkel távoztam. Nem egy futószalagos élmény volt, pláne az érzelmi hullámvasúttal, ami Eni olasz természetéből adódik. Érdekes élmény, jó kényeztetés, egy kifejezetten csinos és szexi nőnél. Erősen ajánlott, ha nem egy átlagos dologra vágysz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Eni erotikus masszázs beszámolójáról


2021-03-25 13:27:02
Meg tudlak érteni, az érzelmi hullámvasút nálam is megvolt, de ettől eltekintve csúcs élmény.
Mutasd mindet

FunkciókEni legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-14) : Nem egészségügyi masszázsra indultam, ezért kifejezetten örültem a tataminak, szerintem az való erotikus programhoz. Viszont nagyon profi masszázsra meg nem is alkalmas. Amit kaptam, ennek tükrében, egy mégis erős, határozott, jól eső masszázs vokt, sok arra utaló mozdulattal, hogy lesz itt más is.

(2019-10-23) : Meleg olajjal tette mindezt, és az így sikamlóssá váló testemről Ő maga is folyamatosan kente át magára a már csak testmeleg olajat. De a kezével csak engem masszírozott, az egyéb testrészei fokozatosan lettek olajosak, ahogy egyre nagyobb felszínen érintkezett a testünk.

(2019-04-19) : Hot oil all over the body and light touch, that turns into a closer and fuller contact, and blooms to an erotic tsunami applied with all her naked oiled body!

felejthetetlen: 10db
(2022-07-15) : Szépen, szisztematikusan haladt felfelé a derekamon keresztül a hátamig, folyamaosan pótolva a melegített olajat a bőrömön. Átgyúrta a hátam, majd kitért a fájó nyakamra, vállamra is - bár azt mondta ennek a kezelését a végére hagyja, szóljak nehogy elfelejtse :) Még bemutatott egy eddig ismeretlen csúszka-koreográfiát, amikor is konkrétan ráült a nyakamra és úgy csúszkált a hátamon fenékkel, puncival, miközben masszírozott a kezeivel. Hát, uraim, már ezért megérte eljönni Enihez! Hanyattfekvésbe irányított és elkezdett a combomon dolgozni, egyre feljebb és feljebb haladva. Kaptam egy nagyon finom farok masszázst is (nem tudom a pontos nevét - én ilyenskor sosem tudom megkülönböztetni melyik-melyik :D)

(2022-06-29) : Ahogy én kezdtem hasra fekudni közben Eni megszabadult a fölösleges ruhadarbtol, és már Éva koztümben csodalhattam gyönyörű alakját egy kis időre. Ő mögém helyezkedett, és meleg olajjal a labamtol elkezdett finoman a kezelésnek. Ami nagyon jól esett, mondtam is neki igy folytatja elalszom.

(2022-03-22) : Már vártam a varázsszót, a megforduláshoz ,ami megtörtént ,folytatta a csúszkamasszázst immáron szemből ,nagyon vaditó volt, a lábaival is kényezetette a velem egykorút, majd kérdeztem nem e akarna egy kis kölcsönösséget amit szivesen fogadott ,igy most őt parancsoltam hátára

nagyon jó: 5db
(2023-01-09) : Na de én is megkaptam a várt kényeztetést,csak pici kéz rásegítéssel mert hát tulajdonképpen folyamatosan merev, félmerev állapotban volt, és sok ajak, nyelv, szájmunkával.

(2021-05-31) : Kezdetét vette a PROGRAM! Volt ott mindenféle masszázs variáció forró masszázs krémmel, hideg talpakkal, isteni cicivel, kemény popsival.. szóval mindent bevetett Eni! Fájó tagjaim is megkapták a kényeztetést, nem csak a velem egykorú... Nagyon jó volt...

(2020-10-22) : Melegített olajjal (?) krémmel (?) masszázsol, ami nagyon kellemes érzés. Mondta, hogy az első öt-tíz perc csak masszázs, a kellemesebb (és az általam erősen preferált) részek azután következnek majd. Ez az öt-tíz perc a lábak, vádlik, combok lágy masszázsával telnek, de kisvártatva megérkeznek az első érdeklődő besimítások is a lógós kollégához.

: 7db
(2022-12-14) : Nem volt rossz amit csinált, alulról felfelé haladt, erősnek nem nevezném, inkább kellemesnek. Én a masszázsból hiányoltam, hogy csak hosonfekvésből masszírozott meg, szóval csak a hátsó részt. A csúszka masszázst is onnan kaptam.

(2022-06-22) : A masszírozást egyre feljebb folytatta, jött a vádlim majd a combom ás az ülőgumóim.Nagyon jól esett egyes érintésitől kicsit jólesően kirázott a hideg, illetve amikor elkezdett teljes testtel csúszkálni, hát az mindent vitt. Nagyon érezte, hogy már rég nem láttam NŐ-t közelről, és hogy kicsit be is vagyok feszülve, de élvezem is a helyzetet.

(2022-03-27) : A masszázs, a törölköző lassú lehúzasával kezdodött ami elég kellemes és innen lehetett sejteni ezt a fajta szenszuális stílust ami Eni mester fokon muvel! Meleg olaj használatával a lábaktól halad felfelé, kis benyúlasokkal de mellette teljes relax és egy viszonylag rendes masszázst kapsz.