Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Emma

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-27 20:29:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Emma +36307028683 121912 szexpartner

Misi80 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Emma hirdetővel
csodás cicik
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon kerestem, amikor láttam, hogy villog a most elérhető jelzés. Nem vette fel, de vissza csörgött egyet pár percen belül. Kedves vékony hang volt a vonal másik felén, gyorsan megbeszéltük a részleteket. Egy órán belül már a kapuban is voltam. SMS-ben elküldte a pontos címet.
Megközelítés
XI. Ker jól megközelíthető részén. Parkolni szerencsére közel tudtam, és nem volt fizetős sem.
Helyszín
Új építésű ház lakásáról beszélünk. Nagyon nem volt berendezve, de a lényeges dolgok megvoltak. Rend és tisztaság fogadott. Nem volt házi állat sem. A lakás méretéből adódóan nem volt más ott, csak mi ketten. A fürdőben minden megvolt, hogy rendbe tudjam szedni magam. Tusfürdők, szájvíz, dezodor, jó türcsi
Emma külseje
Ajtó nyitáskor egy törékeny, de mégis bombasztikus fiatal csinos nő fogadott! Talán fekete selyem köntös volt rajta, ami nem volt összefogva, így látszottak a keblei, amiket alig takaró pántos rózsaszín valami keresztezte. Köszönés után beljebb invitált, akkor már az arcába is bele néztem, ami kedves és számomra szép volt. Egy picit talán erős műszempillával. De összeségében teljesen megnyugodtam, hogy nem átverés, szép fenék, vékony derék, hatalmas mellek( szilikon, csak azoknak, akiknek ez fontos)
1. Emma +36307028683 beszámoló Budapest 121912 erotikus masszázs
3. Emma +36307028683 beszámoló Budapest 121912 erotikus masszázs4. Emma +36307028683 beszámoló 2024-06-28 15:48:37 erotikus masszázs 1219125. Emma +36307028683 beszámoló 2024-06-28 15:48:37 erotikus masszázs 1219126. Emma +36307028683 beszámoló 2024-06-28 15:48:37 erotikus masszázs 121912
Action
Megbeszéltük a részleteket, fél óra egy extrával, táncot kértem. Rendeztük a sorokat. Irány a zuhany. Visszatértem után egy picit beszélgettünk, invitált az ágyra, s elkezdett simogatni, én az ágy szélén ültem, Ő állt, s ringatta a csípőjét, pusziltam a melleit, nyakát, markoltam a fenekét. Feléledt a férfiasságom rendesen, s eszembe jutott, hogy szeretném az asztalon csinálni! A házigazdám nem nagyon támogatta az ötletet, félt, hogy nem éli túl az asztal, így kiegyeztünk a konyha pultban 😁 védelem felvétele után, meg némi sikosiítóigénybevételével felkészültünk 🙂 hónaljban megfogtam, megemeltem, s már a pulton is volt, megjegyzem tényleg vékony teremtés. Behelyezkedett, hogy jó legyen, s óvatosan bejutottam. Nagyon kellemes érzés volt, a látvány meg számomra nagyon izgató volt. Szemből látni, benne lenni, s agyon se nyomom közben, mind ketten tudtunk mozogni. Először lassan, utána egyre gyorsabban, néha a szemembe is nézett. Sajnos nem tartott sokáig, sikeresen felhúzott, de legalább hatalmasat robbantam a gumiba. Utána kérdezte papír törlő vagy nedves kendő, én a papírt választottam, s jeleztem, hogy megmosnám magamat. Egyből ajánlott új türcsit, amit örömmel elfogadtam. Öltözés közben kérdeztem még pár dolgot, ami a telefon beszélgetésünkből felmerült bennem. Értelmes lány, jó volt vele kommunikálni. Búcsú arc puszi és távozás! Aranyos volt ahogy az ajtó kukucskán kinézett mielőtt kiengedett! Ugyanis egy Ikeás magasító volt az ajtó mögé készítve, amin állva tudott kitekinteni.
Elszámolás
Az elszámolás az elején volt. A telefon és a személyes találkozó közt nem vàltozott semmi. Fél óra 25, 1 extra tánc +5.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nekem megérte a fiatalsága, szépsége. Kedves, értelmes, sikerült felhúznia pozitív értelemben. Nem volt csalódás. Persze messze van a kölcsönös vonzalomtól, de az nagyon ritka ilyen helyen.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Emma szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet