Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Emily

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-08-31 12:15:16

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Emily +36209152243 115442 szexpartner

Akai a 2022-08 hónapi randiján történteket írta meg Emily hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
A kiírt időintervallumot figyelembe véve próbáltam hívni, elsőre sikerült is. Minden kérdésemre megkaptam a választ, nagyon kedves és szimpatikus volt már így a telefonba is. Egyeztettünk is a délelőtt folyamán egy késő délutáni randit.
Megközelítés
Autóval mentem, a cím egyértelmű ,gps odavisz. Parkolóhely is akadt bőven. A közelben bkv így aki tömegközlekedni szeretne annak is 1 perc séta a pontos címig.
Helyszín
Új építésű társasház ,lakás közel a lifthez.
A lakás patyolat tiszta ,minden tökéletesen a helyén, mintha csak egy szállodai szobába térne be az ember. A fürdő is gyönyörű, mindennel felszerelve, több tusfürdő , szájvíz ,fogkefe és még sorolhatnám! A hálóban egy nagy franciaágy sok párnával és a kis éjjeli szekrényen hangulatos gyertyákkal .Itt tényleg minden megtalálható ,hogy otthonosan érezze magát az ember.
Emily külseje
Nos hát igen…amikor kinyitotta az ajtót nem kicsit jöttem zavarba. Gyönyörű nő! Valahol sejtettem mert olvastam ,hogy tényleg szemrevaló, ez be is bizonyosodott. Fekete köntösben fogadott ami kiemelte tökéletes alakját. Rengeteg ízléses tetoválás díszíti a testét amik nagyon jól is állnak neki. Az arca is csodaszép, nagy mosollyal és két puszival fogadott majd hellyel kínált illetve frissítővel
1. Emily +36209152243 beszámoló Budapest 115442 erotikus masszázs
3. Emily +36209152243 beszámoló Budapest 115442 erotikus masszázs4. Emily +36209152243 beszámoló 2022-08-31 15:12:09 erotikus masszázs 1154425. Emily +36209152243 beszámoló 2022-08-31 15:12:09 erotikus masszázs 1154426. Emily +36209152243 beszámoló 2022-08-31 15:12:09 erotikus masszázs 115442
Action
Miután megittam az üdítőmet és beszélgettünk egy keveset a tiszteletdíját elhelyeztem az asztalon ahogy azt a leírásban olvastam. Ezután bevezetett a hálóba ahol le tudtam tenni a ruháim és utána megmutatta a fürdőt.
Gyors zuhany, hatalmas puha törölköző, szájvíz és siettem is hozzá. Mikor beléptem ő már az ágyon várt .Hát meg kell mondanom nem mindennapi látvány! Kérte, hogy feküdjek mellé , egyből felém fordult és lágyan elkezdett simogatni. Nem titkolom a kapitány már itt teljesen tettre kész volt :D de ne rohanjunk így előre. Simogatás közben megcsókoltam amit egyből viszonzott is, majd szépen lassan elkezdte csókolni a nyakam, vállam, mellkasom és érzékien haladt egyre lentebb. Majd jött az igazi kényeztetés. .lassan kezdte nyalogatni majd óvatosan még finomabb mozdulatokkal eltüntette újra és újra. Egy idő után kértem, hogy cseréljünk, hogy én is tudjam neki viszonozni. A hangja és a testbeszéde alapján én arra következtetek ,hogy nagyon jól esett neki. Majd mondta, hogy húzzunk egy gumit és folytassuk máshogy , hát lehet erre nemet mondani? :D Missziben kezdtük , itt gyönyörködtem a tökéletes alakjában és még csodásabb melleiben! Majd pózt váltottunk , felém jött és elkezdett lovagolni szépen lassan.
Itt már tudtam, hogy nem bírom sokáig így kértem, hogy hátulról is próbáljuk ki. Ahogy sejtettem is itt lett végem.
Egymás mellé feküdtünk, odabújt és próbáltuk kifújni magunkat :D
Utána még beszélgettünk egy jót majd megkérdeztem az időt nehogy túllépjek rajta.
Kértem még egy zuhanyt egy kis üdítőt majd öltöztem, elköszöntünk egymástól majd útnak indultam.
Elszámolás
Jóval magasabb az átlagnál de jóval másabb a színvonal is. Van a Trabant meg a Ferrari, na Ő a Ferrari. Én még biztosan visszamegyek!
Rózsacsokor
Akai nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Emily egy igazán vidám,mosolygós maximalista lány! Mindent megtesz azért, hogy felejthetetlen élménnyel távozz.
Azoknak ajánlom akik nem érik be akárkivel.
Köszönöm az élményt Emily!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Emily szexpartner beszámolójáról


2022-09-01 00:30:35
Viva, szerintem pont én vagyok, akinek a legutolsó szempont a választásban a beszi, de itt most kivételesen az győzött meg. Lehet, hogy ebben az is közrejátszik, hogy életem legrosszabb "üzletén" vagyok túl, mert annyira palira lettem véve, hogy Rolls-Royce-nak hittem egy fostalicska Zsigulit, szégyellem is magam, hidd el. De ha már a képeknél tartunk, nekem egyértelműen az 5-ös kép a Nr1.

2022-08-31 21:14:40
Engem az 1-es kép győzött meg és nem is csalódtam :)

2022-08-31 19:40:24
Igényesúriember van akit a beszik győznek meg van akit a képek és még rengeteg szempont létezhet amire nem is gondolunk mert mindenki egy kicsit más. Csak a saját véleményem, de nincs az a beszi a világon ami a jelenlegi 2-es képnél meggyőzőbb lehet.

2022-08-31 16:45:20
Egy idézettel reagálnék az eddigi hozzászólásokra:
"People that aren't used to quality, always chase quantity."
Engem a beszámoló meggyőzött, hogy felkeressem Emilit, pedig a tetoválásai eddig visszatartottak.

2022-08-31 16:31:14
Kicsit többet is olvastam volna még erről az isteni műsorról
Mutasd mindet

FunkciókEmily legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-11-28) : Puha bőrét végig csókoltam majd lentebb merészkedtem és nekiláttam a puncija kényeztetésének amit halk hangokkal kísért végig. Utána kérte hogy ő is szeretne kicsit kényeztetni engem,ez persze roppant nagy örömömre szolgált.

(2022-12-27) : Egyszer csak összenéztünk, és a gondolatomat kitalálva szépen lassan beleült, és elkezdett lovacskázni. Közben markoltam a ciciket, simogattam a popsit, csókoltam ahol értem. Kis idő után hozzám bújt, ölelt, ekkor én adtam neki alulról, melyhez megjött a hangja is

(2022-09-14) : Mikor már izzott a levegő Emily azt javasolta most inkább pihenjek kicsit és dőljek háttal, ő is szeretné viszonozni jóságomat.Hihetetlen profizmussal játszott. Nem durván, de tökéletes tempóval és mélységgel. A játék után sapkáért nyúlt és immár a felszereléssel harcostársamon lovaglásba kezdett. Gyönyörűen sima szilikonos dombok hullámoztak és kéjes nyögdécseléssel dolgozott rajtam

felejthetetlen: 10db
(2023-12-27) : Majd úgy döntöttem hogy a puncikat muszáj kicsit megnyalintaanom ami jól sikerült sztem 😊átvette utána az én alkatrészem kezeleset ami igazi barátnős bőnyálas kényeztetés volt , majd kértem egy 69 pozit hogy kipipaljuk azt is . Emily felgumizta a nyáltól csöpögő farkam és utána lassan beereszkedett , és lassú tempóban baratnosen szeretkezni kezdtünk lovagló pózban csokolozassal vegyítve az amúgy is tökéletes feelinget. Elotte megkért hogy ne legyek béna😜 lovaglás közben sikerült elmenni mondta is hogy ő már végzett is úgyhogy a benazast elkerültem 😜 ezután megfordítottam

(2023-03-30) : Finoman, játékosan, gyengéden csókol. A kezei is elkalandoztak, míg végül elakadtak az egyik kiálló testrészemnél. A kézi felvezetés után kicsit lejjebb csúszott én pedig hanyatt feküdve átadtam magam a kényeztetésnek. Finoman szopik, változatosan és érezni, hogy élvezettel csinálja,

(2023-01-04) : Szép lassan a szájába vette és finom mozdulatokkal kezdte kényeztetni,szép lassan egyre mélyebbre ment , nagyon érzékien csinálta. Közben kértem,hogy forduljon meg hogy én is viszonozni tudjam. Finom illatú csodaszép és sima punciját isteni volt kényeztetni. Közben pózt váltottunk és a cicikre fókuszáltam picit,csodás kerek és feszes!

nagyon jó: 10db
(2023-01-27) : Nem szerettem volna ezt önmagában csak tétlenül szemlélni, így 69-re váltva folytattuk akkor már. Hogy ilyen szituációkban mit érez a szolgáltatói oldalon lévő lány, mi a valódi, mi a hozzátett színészi produkció esetleges orgazmus tekintetében, azokról nem tudok és nem is szeretek nyilatkozni. Idővel eljutottunk odáig, hogy megállapította, h

(2023-01-19) : Ekkor lágy igazán kitűnő franciába kezdett, ami nagyon jól esett. Látszott rajta, hogy szeret szopni. Hagytam is egy kicsit belefeledkezve, majd én is kezelésbe vettem a borotvált luxus kéjbarlangot. Nyelvem érintésére nagyon, de nagyon jól reagált.

(2022-10-12) : Kértem, hogy megmasszíroznám, ezt örömmel engedélyezte, hasra fordult majd és simogattam mindenét, szép hátát, formás popsiját, ő pedig érzékien felfelé tolta a popsit... Nagyon jó volt. Majd gumit kértem, szemből hatoltam be, majd combok összezár és úgy toltam, ez is nagyon barátnős volt. Kértem egy cserét, kutyusba váltottunk, itt többször le kellett állnom mert alig bírtam, majd engedtem a kísértésnek és így mentem el.

: 10db
(2022-12-19) : Szerencsére vendéglátóm kezébe vette az irányítást és egy laza felhívással elvarázsolt. "Na gyere csak ide!" mondat hangzott el tőle, majd rögtön magához húzott és elkezdett csókolni. Férfiasan be kell valljam, hogy régen esett valami ilyen jól. Nekem sem kellett több, viszonoztam a közeledést és heves csókolózásba kezdtünk.

(2022-07-06) : Amikor visszaértem meztelenül feküdt az ágyon és mellé feküdtem. Szerencsére most nem kezdeményezett, ezek az első érintések mindig a legizgalmasabbak, és ő engedte, hogy kiélvezzem őket. Aztán, amikor kezdett elmúlni a varázs, hanyatt döntött és franciába kezdett. Kellemes volt, nem mélytorkos, nem pornós, amolyan barátnős francia. Ezután gumi jött és beleült a nyeregbe.

(2022-04-18) : Majd gyors pózváltás, én az ágyon térdeltem, Emily négykézláb és már a szájába is vette a szerszámom. Csodásan, érzékien bánt vele, lassan tűnt el a makk az ajkai között. A kezeit nem is használta. Miközben hol a francia technikáját csodálltam, hol a hátát és popsiját simogattam, feltünt a tükör a sarokban.