Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Emily

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-04-12 15:23:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Emily +36209152243 113842 szexpartner

sz-norb.tomi a 2022-04 hónapi randiján történteket írta meg Emily hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztettünk, majd pár üzenetet váltottunk. Már ismerjük egymást, bár hosszú ideig nem találkoztunk (2 év), mindez meg sem látszott. Nagyon nyitott, közvetlen csajszi. Örülök, hogy ilyen lány van az oldalon.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én kocsival érkeztem a helyszínre munkából. Könnyen találtam parkolóhelyet, ami fizetős ezen a részen. Ha valaki, tömegközlekedéssel menne, semmi gond közel a metró és onnantól csak pár perc séta.
Cím egyértelmű, új építésű lakótömb.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Teljesen új lakópark egyik épülete. Szép, új dizájn, modern lakás. Higiénia teljesen rendben van, másfélszodás kis csini csajlakás. Nekem nagyon bejött. Rend és tisztaság mindenhol.
Fürdő patyolat tiszta, tusfürdő több márka, bőven volt választék. Minden a legnagyobb rendben.
Emily külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Megérkezésemkor egy szál köntösben nyitott ajtót, nagyon szexi ruhadarab :-) ismerős volt már régről! :-) Fekete hosszú haj, kemény szilikon mellek, formás popsi, tetkók a helyén... elég sokat lefogyott, nekem akkor is nagyon bejött most is nagyon bejött... most így visszagondolva, kár, hogy 2 évet kihagytam.
1. Emily +36209152243 beszámoló Budapest 113842 erotikus masszázs
3. Emily +36209152243 beszámoló Budapest 113842 erotikus masszázs4. Emily +36209152243 beszámoló 2022-04-12 19:23:28 erotikus masszázs 1138425. Emily +36209152243 beszámoló 2022-04-12 19:23:28 erotikus masszázs 1138426. Emily +36209152243 beszámoló 2022-04-12 19:23:28 erotikus masszázs 113842
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Először elhelyeztem a rózsacsokrot, hogy később ebből ne legyen gond, majd leültem egy pohár víz mellé és egy kellemes hangulatú beszélgetés közben frissítettük egymást, kivel mi történt az elmúlt időszakban. Ezután mentem zuhanyozni. Vastag törölközőt kaptam és irány a fürdő. Tusfürdők közül lehet válogatni, szerencsére volt a sajátomból is. Gyors zuhany kötelező szájfrissítés és irány a szoba. Előtte tükör előtt nézegettük egymást, hogy passzolunk egymáshoz, szerintem elég jól.
Megszabadult a köntöstől és fehérneműjétől majd egymás mellé feküdtünk az ágyon és simogattuk egymást. Elkezdtünk csókolózni, közben már odalenn elég kemény voltam, és hirtelen leváltott, hogy szájjal kényeztessen. Közben a fenekét simogattam testét fedeztem fel, ő meg szájjal kényeztetett. Nem engedte mélyre, de nem is vágytam most rá, csak arra, hogy kényeztessen. Kértem, húzzunk gumit és üljön bele. Lovaglásnak indult, bele akart húzni, de nekem most inkább kicsit lassú lovaglásra volt szükségem, vette a lapot és már rá is lassított és rámborult, közben lassan mozgott rajtam és már el is sültem. Hamarabb elsültem, mint akartam volna, de amilyen jó test mozgott rajtam egyáltalán nem kell ezen meglepődni. Csoda, hogy egyáltalán annyit bírtam amennyit :-)
Kaptam egy kis törlést és kértem helyezkedjen el, most én jövök kényeztetéssel. Végigcsókoltam kezét, hátát, lábát, popsiját, amjd kértem foduljon meg hadd kényeztessem egy kicsit én is.
Szépen lassan elhelyezkedtünk úgy, hogy nyelvemmel minél jobban tudjam kényeztetni. Nyelves ténykedésemet sóhajokkal hálálta meg. Láttam, hogy emeli a mellkasát majd vissza majd a csípőjét mozgatja. Hosszan nyaltam, láttam hogy nagyon szereti és szerintem észrevette, hogy én meg szeretem csinálni. Kezünk többször találkozott, rászorított, közben sóhajtozott. Én pedig figyeltem rezzenéseit. Egy öröm volt őt nyalni, kényeztetni. Én közben teljesen kemény lettem és gumit húztunk majd missziben kezdtünk szexelni. Lassabban kezdtem be, majd egyre hevesebben kicsit csattogva, gumiba élveztem el. Teljesen kivoltam, mindent beletettem, amit egy hosszú hét után lehet. Utána még egy kis víz, egy gyors zuhany és öltözés. Megbeszéltük, hogy a következő randira nem várunk 2 évet (biztos nem, mert már tervezem a viszontlátást) és egy puszi után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Átlagnál magasabb az ár, de amit kap a férfi az is átlagon felüli. Nekem nagyon megérte.
Rózsacsokor
sz-norb.tomi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kezdeti kellemes beszélgetés, láttam mosolyogni, nevetni, hallottam sóhajtozni, élvezni, a vele eltöltött egy óra felejthetetlen.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Emily szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEmily legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-11-28) : Puha bőrét végig csókoltam majd lentebb merészkedtem és nekiláttam a puncija kényeztetésének amit halk hangokkal kísért végig. Utána kérte hogy ő is szeretne kicsit kényeztetni engem,ez persze roppant nagy örömömre szolgált.

(2022-12-27) : Egyszer csak összenéztünk, és a gondolatomat kitalálva szépen lassan beleült, és elkezdett lovacskázni. Közben markoltam a ciciket, simogattam a popsit, csókoltam ahol értem. Kis idő után hozzám bújt, ölelt, ekkor én adtam neki alulról, melyhez megjött a hangja is

(2022-09-14) : Mikor már izzott a levegő Emily azt javasolta most inkább pihenjek kicsit és dőljek háttal, ő is szeretné viszonozni jóságomat.Hihetetlen profizmussal játszott. Nem durván, de tökéletes tempóval és mélységgel. A játék után sapkáért nyúlt és immár a felszereléssel harcostársamon lovaglásba kezdett. Gyönyörűen sima szilikonos dombok hullámoztak és kéjes nyögdécseléssel dolgozott rajtam

felejthetetlen: 10db
(2023-12-27) : Majd úgy döntöttem hogy a puncikat muszáj kicsit megnyalintaanom ami jól sikerült sztem 😊átvette utána az én alkatrészem kezeleset ami igazi barátnős bőnyálas kényeztetés volt , majd kértem egy 69 pozit hogy kipipaljuk azt is . Emily felgumizta a nyáltól csöpögő farkam és utána lassan beereszkedett , és lassú tempóban baratnosen szeretkezni kezdtünk lovagló pózban csokolozassal vegyítve az amúgy is tökéletes feelinget. Elotte megkért hogy ne legyek béna😜 lovaglás közben sikerült elmenni mondta is hogy ő már végzett is úgyhogy a benazast elkerültem 😜 ezután megfordítottam

(2023-03-30) : Finoman, játékosan, gyengéden csókol. A kezei is elkalandoztak, míg végül elakadtak az egyik kiálló testrészemnél. A kézi felvezetés után kicsit lejjebb csúszott én pedig hanyatt feküdve átadtam magam a kényeztetésnek. Finoman szopik, változatosan és érezni, hogy élvezettel csinálja,

(2023-01-04) : Szép lassan a szájába vette és finom mozdulatokkal kezdte kényeztetni,szép lassan egyre mélyebbre ment , nagyon érzékien csinálta. Közben kértem,hogy forduljon meg hogy én is viszonozni tudjam. Finom illatú csodaszép és sima punciját isteni volt kényeztetni. Közben pózt váltottunk és a cicikre fókuszáltam picit,csodás kerek és feszes!

nagyon jó: 10db
(2023-01-27) : Nem szerettem volna ezt önmagában csak tétlenül szemlélni, így 69-re váltva folytattuk akkor már. Hogy ilyen szituációkban mit érez a szolgáltatói oldalon lévő lány, mi a valódi, mi a hozzátett színészi produkció esetleges orgazmus tekintetében, azokról nem tudok és nem is szeretek nyilatkozni. Idővel eljutottunk odáig, hogy megállapította, h

(2023-01-19) : Ekkor lágy igazán kitűnő franciába kezdett, ami nagyon jól esett. Látszott rajta, hogy szeret szopni. Hagytam is egy kicsit belefeledkezve, majd én is kezelésbe vettem a borotvált luxus kéjbarlangot. Nyelvem érintésére nagyon, de nagyon jól reagált.

(2022-10-12) : Kértem, hogy megmasszíroznám, ezt örömmel engedélyezte, hasra fordult majd és simogattam mindenét, szép hátát, formás popsiját, ő pedig érzékien felfelé tolta a popsit... Nagyon jó volt. Majd gumit kértem, szemből hatoltam be, majd combok összezár és úgy toltam, ez is nagyon barátnős volt. Kértem egy cserét, kutyusba váltottunk, itt többször le kellett állnom mert alig bírtam, majd engedtem a kísértésnek és így mentem el.

: 10db
(2022-12-19) : Szerencsére vendéglátóm kezébe vette az irányítást és egy laza felhívással elvarázsolt. "Na gyere csak ide!" mondat hangzott el tőle, majd rögtön magához húzott és elkezdett csókolni. Férfiasan be kell valljam, hogy régen esett valami ilyen jól. Nekem sem kellett több, viszonoztam a közeledést és heves csókolózásba kezdtünk.

(2022-07-06) : Amikor visszaértem meztelenül feküdt az ágyon és mellé feküdtem. Szerencsére most nem kezdeményezett, ezek az első érintések mindig a legizgalmasabbak, és ő engedte, hogy kiélvezzem őket. Aztán, amikor kezdett elmúlni a varázs, hanyatt döntött és franciába kezdett. Kellemes volt, nem mélytorkos, nem pornós, amolyan barátnős francia. Ezután gumi jött és beleült a nyeregbe.

(2022-04-18) : Majd gyors pózváltás, én az ágyon térdeltem, Emily négykézláb és már a szájába is vette a szerszámom. Csodásan, érzékien bánt vele, lassan tűnt el a makk az ajkai között. A kezeit nem is használta. Miközben hol a francia technikáját csodálltam, hol a hátát és popsiját simogattam, feltünt a tükör a sarokban.