Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Egyetemistalány

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-30 23:34:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Egyetemistalány +36304145118 121933 szexpartner

orroz a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Egyetemistalány hirdetővel
csókos száj
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
A randi napján (azaz ma) csörgettem meg, 1-2 perc múlva sms-ben válaszolt és a további egyeztetés is így zajlott le. Pár óra múlva találkoztunk is.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Hétvége ellenére is sok hely volt, autóval mentem. Hétköznap sem lehet gond, lévén fizetôs övezet. Közvetlenül a Lehel tér szomszédsága, így bkk-zóknak hasonlóan egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
10+ éves újépítésű házban fogadott, ahol a megfelelő emelet kiválasztása után, a fenti külső ajtóból kisért be. Maga a lakás, 1,5 szobás, csak a legszükségesebb bútorokkal felszerelt, de nagyon tiszta (ezt Zsófi kedvéért is, meg, mert ez az igazság ;) ). A fürdő tágas, törölköző bekészítve, tusfürdők hada és többféle szájvizet is láttam. Itt jegyzem meg, hogy zuhanyfüggöny-fetisisztáknak nem ajánlott :D, ugyanis az nincs, ami van helyette, egy nagy kád és kilépő, ez utóbbi jó puha.
Egyetemistalány külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Vendéglátóm ugyan ruhában fogadott, de már itt feltűnt, hogy nem lesz gond a képek valóságtartalmával. Szép arca van és hosszú, dús, egészséges hosszú haja. LEhet, hogy a kiírt adatokhoz képest 2kilóval többet nyom. Mikor felemeltem, ez nem tűnt fel. :)
1. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló Budapest 121933 erotikus masszázs
3. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló Budapest 121933 erotikus masszázs4. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló 2024-07-01 00:25:35 erotikus masszázs 1219335. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló 2024-07-01 00:25:35 erotikus masszázs 1219336. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló 2024-07-01 00:25:35 erotikus masszázs 121933
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Kis csevegéssel kezdtük, ekkor derültek ki a fent leírtak, illetve így egymásra is tudtunk hangolódni. Maga a szeánsz a kinyitható kanapén zajlott, amire egy memóriahabos matrac van pluszban ráterítve.
Elég hirtelen kezdtünk bele a közelebbi ismerkedésbe, Zsófi gyakorlatilag lekapott és mire feleszméltem, már heves csókcsatába bonyolódtunk. Nem kellett sok, hogy harckészültségbe álljak, szuperhevesen csókolt és közben végig simogatott, izgatott, először kézzel, majd szájával is. Nagyon jól és változatosan kényeztetett, többször mélyebbre is leengedte amennyire csak tudta. Elég jól felhúzott, így cserét ajánlottam, amit örömmel el is fogadott.
Ez a rész remélem neki is olyan élvezetes volt, mint nekem. Először körbepusziltam punciját, kicsit húztam is, mert lehetett vele játszani és mikor mâr kellően mélyeket sôhajtott, akkor használtam csak a nyelvem. Végig éreztem a rámozgásokat, szorításokat, az ujjam nem mertem használni, mert nem tisztàztuk előre; de a lényeg, hogy szórítása közepette jutott fel a csúcsra, amit a hüvelyéhez rakott ujjammal tökéletesen éreztem. Meg is dícsért utána, ami nagyon is jólesett. :)
Ismét csere következett és a csodás szája hatására már készen is voltam a gumihúzásra.
Missziben kezdtünk, mondanám, hogy nagyon óvatosan, de erre nem volt szükség. Szerintem tökéletesen egymásra hangolódtunk, ennek köszönhetően húzott folyamatosan magába, fokozva ezzel is az élvezeteket. Hol gyorsabban, hol lassabban hullámzott a testünk. Megkérdezte korábban, hogy melyik a kedvenc pózom, így abban folytattuk, a kanapé szélén ülve. A lábai a kanapén, gyakorlatilag én tartottam és a fenekét markolva tudtam magamon mozgatni, nekem ez szerintem jobban bejött, mint neki, sebaj.
Ezt észlelve, felálltam vele és együtt fordultunk át úgy, hogy a hátára helyeztem vissza a kanapén. Tetszett neki, hogy én “dolgozom”, meg, hogy pakolgatom, minden féle értelemben. Nemsokára azért egy kicsit szusszannom kellett, így ő lovagolt meg, illetve csak lovagolt volna, ha elég hamar nem segítek rá alulról a mozgásokra, ami szintén hallhatóan tetszett a hölgynek.
Még volt némi hátulról való támadás is, de eddigre már elkövettem azt a hibát, hogy amikor tudtam, nem mentem el rögtön, így 1:0-val ért véget a meccsünk, amit Zsófi nem viselt annyira jól. Szeretett volna egyenlíteni, de ez akkor ott még szájjal sem sikerült.
Vicces, mert ez azon együttlét-kategóriába tartozott (ha van ilyen), amikor nem bántam meg, hogy nem mentem el, ugyanis a kémia és az élmény egyaránt brutál jó volt így is. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején a konyhapultra helyeztem, az itt kiírtak szerint.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 40, egy órás randira 60, másfel órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szuper élmény, egy nagyon kedves, fiatal, szexcentrikus lánnyal, mindenképpen megérte!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Egyetemistalány szexpartner beszámolójáról


2024-07-02 05:45:15
Zsófi külsejének részletezésére nem használtál, túl sok karaktert. Vélelemben maradt a megítélésed: "nem lesz gond", az hogy ez meggyőződésé alakult nem derül ki. Hacsak a külsőre adott néhány 4-es nem tekintjük annak. Az akció leírás remek, izgalmas, őszinte a "brutál jó" élményről. Köszi az élmény ilyen jó megosztását, és a múzsainak az ihletett!

2024-07-01 22:01:18
Kellemes együttlétről élvezetes írás születetett, hála neked és múzsádnak.

2024-07-01 00:32:11
Szerintem ez egy jó beszi.
Mutasd mindet

FunkciókEgyetemistalány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 9db
(2024-06-10) : Lovaglóban egyeztünk meg, és jól tettem! Óvatosan beleült, majd mozgott egy picit de közben rámhajolt, és finoman, barátnősen csókolt. Együt mozogott velem, amit nagyon szeretek. Így ebben a pózban próbáltam meg húzni az időt, majd elsültem.

(2024-04-28) : Amire elég gyorsan rá is tért, nemes egyszerűséggel odahajolt és lesmárolt - de nem ám ilyen ímmel-ámmal, hanem jó alapos nyelves csókkal, miközben simogatott és szépen lassan elkalandozott az akkor már meredező férfiasságomhoz. Tehát hogy értsétek, pár perc csókolózás és simogatás után harca kész voltam

(2024-04-23) : Zsófi keze "letévedt" oda, ahol akkor legkeményebb voltam, és lágyan masszírozni kezdett. Percekkel később ajkaink szétváltak, és következett a francia. Nagyon magas szinten űzi, finom barátnős, változatos, nyelvével sem fukarkodik, észnél kellett lennem,

nagyon jó: 6db
(2024-07-07) : Megtisztogatott, és hozzámbújva beszélgettünk. Majd irány újra a fürdő. Zuhany után már csak egy gyors franciára volt időnk, de ezt is összehoztuk. NFVSZ. A franciaja lágy, kéz nélküli. A végén nem kapkod, nem ugrik el.

(2024-05-16) : Miután elhelyezkedett rajtam, hozzám simult és már diktáltuk is a tempót. Nem azt a vadat, hanem inkább a barátnősebbet, közben persze rengeteget csókolóztunk. Kellően szűk volt, éreztem hüvelyének szorítását.

(2024-04-11) : A szaftosabb részeket kölcsönös franciával kezdtük, majd utána lovaglás közben lett végem. Életem egyik legjobb franciáját kaptam (ha nem a legjobbat). Iszonyatosan szenvedélyes lány, párját ritkítja, minden percét élveztem az együttlétnek.

: 7db
(2024-06-02) : Nem ellenkeztem kényelembe helyezett majd kényelmes oldalfekvő pozitúrát felvéve mellettem francia nyelvlecke következett amit egy idő után lassítani kellett mielőtt hamar bekövetkezett volna a kirobbanó siker.

(2024-04-29) : Apró csókokal, és simogatás ide-oda, majd francia. A franciája lágy finom, odaadó. Szóval teljesen barátnős. Amikor már kemény voltam, jöhetett a gumi. Felhúzta, és beleült. Jól lovagol, rám hajolt, és közben is simogat, és csókol. Láthatóan élvezi.

(2023-12-28) : Punci borotvált, és finom. jól esett neki, de nem élvezett el. Majd innen fordultunk 69-be. Picit használja a kezét, amit én alapvetően nem szeretek, de itt most nem bántam. Jó volt ez így. Ekkor már többször kérdezete, hogy húzzunk-e gumit, de én hülye mindig nemmel feleltem. Majd ezután oldalról jött rám franciázni, de ez a látvány hiánya miatt nem tartott sokáig. Végül betérdelt a lábaim közé, és szépn lassan, de ütemesen végig vitt a csúcsig. Élvezésnél nem hagyta abba, hanem még utána is jó sokáig benttartott a szájában.