Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Egyetemistalány

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-02 00:54:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Egyetemistalány +36304145118 121670 szexpartner

Rupert86 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Egyetemistalány hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb misszionárius
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Ismertségünk régi de eddig zömmel csak írásban kommunikáltunk. Egy jeles esemény miatt küldtem neki egy sms-t mivel az oldalán erre kért mindenkit, hogy így keressék egyéb irányú elfoglaltságai miatt. Így a randit sms formájában egyeztettük le, mikor meg volt a végleges dátum és napszak megkaptam a címet is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet nem volt nehéz megtalálni, érkezésem előtt Google maps utca nézeten megnéztem pontosan hova kell érkezzek ahova a pici sárga figura is pottyant. A tömegközlekedés jó a környéken, van metro busz villamos troli jó magam is metroval érkeztem a kürt nélküli térre ahol piac és templom is található aki épp bevásárolni vagy gyónni szeretne. A parkolásról nem igen tudok nyilatkozni de sanszos, hogy fizetős hely is ritkán akad ha jól néztem.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Fent említett megállótól nem messze található a cím, a ház új építésű tip-top. Ahogy a ház kívül úgy belül is és a lakás is szép tiszta rendezett a fürdőben is van minden ami kell egy szavam se lehetett.
Egyetemistalány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Legalább egy évig csak arról a pár képről volt fogalmam ha egyszer találkozunk, hogy milyen látvány várna rám majd élőben. Nos azt kell, hogy mondjam nekem tetszett a látvány mind ruhában fehérneműben mind ezek nélkül. Magas vékony lány szép fenékkel szép mellekkel és szép szemekkel borotvált kehellyel és szép hosszú szőkés barna hajjal. Én más arcot képzeltem hozzá de nem ért csalódás tetszett az összkép.
1. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló Budapest 121670 erotikus masszázs
3. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló Budapest 121670 erotikus masszázs4. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló 2024-06-03 07:17:08 erotikus masszázs 1216705. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló 2024-06-03 07:17:08 erotikus masszázs 1216706. Egyetemistalány +36304145118 beszámoló 2024-06-03 07:17:08 erotikus masszázs 121670
Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Megérkezésemkor fekete nadrág pólóban fogadott cipőt ajtóban levettem az ingemnek adott egy vállfát addig megszabadult a ruhájától és egy kellemesebb látvány tárult elém míg én is vetkőztem. Már csak fekete harisnya melltartó és tanga volt rajta amin legeltethettem a szemeimet. Gyorsan elmentem zuhanyozni a törülköző a mosógépre helyezve várt igyekeztem gyorsan végezni, hogy mihamarabb élvezhessem a társaságát de így mivel részenként még vizes maradtam a heverőre érve figyelmesen megtörölt ahol vizes voltam. Beszélgetéssel kezdtük az ismerkedést kivel mi történt dicsérő szavakat is kaptam mire mondtam, hogy még egy bók és elpirulok, persze részemről se maradt el a dicséret szépségét illetően. Majd elcsattant egy csók majd még egy meg még s elvesztettem a fonalat mennyi is volt végül, feltette a kérdést amire nem lehet nemmel felelni, hogy kényeztethet-e. Nem ellenkeztem kényelembe helyezett majd kényelmes oldalfekvő pozitúrát felvéve mellettem francia nyelvlecke következett amit egy idő után lassítani kellett mielőtt hamar bekövetkezett volna a kirobbanó siker. Feltettem a kérdést, hogy most jöhetek e én mire igen volt a válasz ekkor szabadítottam meg a melltartótól és bugyitól, hátára feküdt főlé hajoltam megcsókolt egyszer sokszor ideiglenesen rövid búcsút vettem édes szájától és csók barangolást tartottam a testén lefelé haladva. Közelebbről is megszemléltem szép kebleit hol egyiket hol másikat csókokkal kényeztetve majd haladtam tovább déli irányba célom felé, igen szép látvány tárult elém nem várattam soká elővettem francia tudásom. Hosszú percekig kényeztettem közben kezemmel simogattam testét de végül a legjobb helyet találtam kezemnek formás keblét. Egyre mélyebben vette a levegőt és teste is elkezdett mozogni alattam mozgatta a csípőjét keze simította a fejem majd egy mozdulattal magára húzta, néztem közben a reakciókat hogyan tudok még jobban kedvére tenni. Egy pillanatra még mélyebben vette a levegőt teste megfeszült egy nagyobb sóhaj és csak annyit mondott ügyes voltam, a következő kérdésre se lehetett nemet mondani, hogy jöhet e a védőfelszerelés. Egy gyors bűvész trükkel a feje fölül elővarázsolta a latex ruhát felhelyezte majd hátára feküdve magába segített, maradtunk misszionáriusban közben csókolt puszilt simogattam ahogy ő is engem. Ismét mélyebben kezdte venni a levegőt egyik kezemmel a feneke alá nyúltam megemelte a lábát mintha át akarna fonni vele már nem kellett sok, hogy a latex ruhába kerüljön aminek kerülnie kell. A vég elérése után segített latexmentesíteni letörölgetni majd a maradék időben beszélgettünk mindenféléről, olyannyira belefelejtkeztünk, hogy picit túl is szaladtam az órán amiért elnézését kértem de tényleg jó volt beszélgetni is vele. Ismét a fürdő fele vettem az irányt öltözködtem majd az ajtóban állva meztelenül odaállt elém elbúcsúzni és pár búcsú csókot váltani amiből igyekeztem minél többet lopni tőle majd ajtón kilépve elindultam haza egy szép élménnyel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor rendeztük egy apró meglepetés kíséretében a konyhapultra helyeztem és egész ott-tartózkodásomig ott is maradt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 50, két órás randira 120 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szebb látvány összkép fogadott élőben amire a képek alapján számítottam így sok idő elteltével amíg csak írásban kommunikáltunk. Élőben is nagyon jó beszélgető partner jók voltak az apró poénok vette a lapot én jól éreztem magam és az a látvány ahogy meztelenül állt előttem búcsúzáskor az beleégett az emlékezetembe. Jó volt vele tölteni a délutánt és emlékezetessé tette a számomra nevezetes napot.
Zárásképp.
Köszönöm az élményt.
Köszönöm a figyelmet Elvis elhagyta az épületet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Egyetemistalány szexpartner beszámolójáról


2024-06-04 22:18:11
Rövid volt az akció leírása.Zsófi sokkal nagyobb tudású hirdető!

2024-06-04 14:52:46
Köszönjük szépen😌😘

2024-06-04 14:33:53
Olvasmányos és izgi ✍️! Az akció 💏olyan mintha ott lenne az ember. Zsófi 💃 bemutatása szuper! Köszönet az elmenyért! 🙏
Mutasd mindet

FunkciókEgyetemistalány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2024-07-24) : Zsófi ismét kedvesen franciázott, majd - már-már - szokásos és ritka módon szinte kéz nélkül az újbóli kellő merevségem elérést követően szájjal adta rám a védőfelszerelést...Ez nagy kedvencem...csak mondom annak, aki olvassa...:-)))

(2024-07-22) : Igenlő válaszomat követően szájába vett, és finoman, egyre mélyebben bevéve kényesztetett. közben nyelvét is kifejezetten élvezetesen használta, remekül éreztem magam. Utána megkérdeztem, hogy viszonozhatom-e, és ő sem ellenkezett. Úgy éreztem, ő is élvezte, és sikerült is őt a csúcsra juttatnom!

(2024-06-10) : Lovaglóban egyeztünk meg, és jól tettem! Óvatosan beleült, majd mozgott egy picit de közben rámhajolt, és finoman, barátnősen csókolt. Együt mozogott velem, amit nagyon szeretek. Így ebben a pózban próbáltam meg húzni az időt, majd elsültem.

nagyon jó: 5db
(2024-07-07) : Megtisztogatott, és hozzámbújva beszélgettünk. Majd irány újra a fürdő. Zuhany után már csak egy gyors franciára volt időnk, de ezt is összehoztuk. NFVSZ. A franciaja lágy, kéz nélküli. A végén nem kapkod, nem ugrik el.

(2024-04-11) : A szaftosabb részeket kölcsönös franciával kezdtük, majd utána lovaglás közben lett végem. Életem egyik legjobb franciáját kaptam (ha nem a legjobbat). Iszonyatosan szenvedélyes lány, párját ritkítja, minden percét élveztem az együttlétnek.

(2024-03-13) : Hatalmas mosollyal az arcán ült fel és kezdtünk bele egy újabb heves csókolózásba, majd egy rövidebb franciát kaptam tőle az aktus előtt. Jól jellemzi a légyottunkat, hogy csókok közepette került fel rám az óvszer is, majd hátára feküdve missziben hatoltam bele, elején lassabban, majd növelve a tempót. Hozzá hajolva folyamatos simogatásokat és csókokat kaptam és viszonoztam a lábaival pedig átkulcsolt engem, ő is diktálva ezzel a tempót.

: 9db
(2024-08-19) : A második kör egy nagyon finom lágy kéz nélküli franciával indult, majd a gumit ismét a szájával tette fel. Aztán lovaglás. Először finoman beleült, és ráhajolt a számra, és csak csókolt, és csak csókolt...

(2024-06-30) : Szerintem tökéletesen egymásra hangolódtunk, ennek köszönhetően húzott folyamatosan magába, fokozva ezzel is az élvezeteket. Hol gyorsabban, hol lassabban hullámzott a testünk. Megkérdezte korábban, hogy melyik a kedvenc pózom, így abban folytattuk, a kanapé szélén ülve.

(2024-05-16) : Miután elhelyezkedett rajtam, hozzám simult és már diktáltuk is a tempót. Nem azt a vadat, hanem inkább a barátnősebbet, közben persze rengeteget csókolóztunk. Kellően szűk volt, éreztem hüvelyének szorítását.