A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Dyna

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-02-27 00:15:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
2
nem ellenőrzött


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dyna +36306817009 93498 szexpartner

Petrocelli a 2018-02 hónapi randiján történteket írta meg Dyna hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy igazán negatív, latyakos, havas, szeles, szutykos nap kora délutánján telefonáltam. A telefont rögtön egy csengő-bongó hangú leány vette fel, nyilvánvalóan nem az adatlapja szerint is 38 éves Dyna… De sebaj, az ifjú hölgy elmondta, hogy mikor szabad Dyna, mondott címet, és elmondta azt is, hogy merre hány lépés. Korrektnek tűnt, de később azért ezt árnyalni kellett, lásd alább.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
4
Én nem a korábbi írók által megénekelt Kondorosi úti komplexumba mentem, hanem egy közeli lakótelepre. Márpedig mi nincs a régi lakótelepeken? Egyértelmű és logikus házszámozás, az nincs. A GPS és a Google Maps is letett két nagy panelsor között, mondván, az a cím, amit keresek, a többit oldjam meg. Sikerült, hóesésben, bokáig hóban. De nem baj, meglett. Később kiderült, ez átmeneti, a Kondorosi út a bázis.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Átlagpanel átlaglakása… Minden, ami kell, semmi, ami nem. Szoba kicsi, de van benne nagy, kényelmes, nem nyikorgó ágy, szék a ruháknak, éjjeliszekrény. Vendéglátóm érezhetően igyekezett rendbe tenni a helyiséget, rendezgette a függönyt, hogy pont megfelelő legyen a fény, gyújtott mécsest, rakott be zenét. Szóval ezzel nem volt gond. A fürdő kicsi, de tiszta, és van benne minden. A helyben semmi emlékezetes és megkapó nincs, de tökéletesen alkalmas egy ilyesfajta látogatásra.
Dyna külseje
Higiénia:
5
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Csinos, szép MILF. Kéretik megnézni a képeket, a kiírt kort, és senkit nem ér csalódás. Ha nagyon tippelnem kellene, én a kiírt kor fölé tippelnék, de az összhatás teljesen rendben van. Magas, sudár, feszes popsi, szép lábak, mellek, arc. Szóval ez rendben van, nem igazán lehet belekötni, az pedig, hogy az a 38 valójában 36 vagy 41, nekem teljesen, elképesztően, nagyon mindegy. Aki a képek, adatok, beszámolók alapján úgy gondolja, zsánere a hölgy, az élőben sem fog csalódni.
Szóval vannak szép lábak, feszes, keres popsi, szép hát, szép cicik, szép nyak és arc. Nem baba, hanem érett Nő.
1. Dyna +36306817009 beszámoló Budapest 93498 erotikus masszázs
3. Dyna +36306817009 beszámoló Budapest 93498 erotikus masszázs4. Dyna +36306817009 beszámoló 2018-02-27 00:15:12 erotikus masszázs 934985. Dyna +36306817009 beszámoló 2018-02-27 00:15:12 erotikus masszázs 934986. Dyna +36306817009 beszámoló 2018-02-27 00:15:12 erotikus masszázs 93498
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Érdekesen indult, jól folytatódott, érdekesen ért véget…
Fürdés után combfix le (én kértem), simogatások, majd le az ágyra. Csókot nem keresi, sőt, inkább elhajol. Van némi távolság, munkahangulat… Nem lesz ez így jó, gondolom, hátára fektetem és elkezdem kényeztetni. Először nyelvvel, majd ujjal. Először színészi hangok, majd – ahogy ráérzek arra, mit szeret – egyre őszintébbek. Nedvesedik egyre jobban, sőt, nagyon, egyre nyilvánvalóbb, hogy valósak a lihegések, kapok utasításokat is egy-egy mondattal, érezhetően megy el, nedvesség van, sőt, folyik, remeg, fejemet fogja, elernyed. Ez szerintem igazi volt (vagy nagyon át lettem verve…). A nedvesedésen és a szorításon kívül még egy jele van annak, hogy valamit jól csináltam: a korábbi puszik helyett indul a csókvonat, már ő kéri, adja, nagyon jó.
Hosszas csókcsata után lefektet, és ő kezd kényeztetésbe. Hát ez nagyon ott van, nagyon-nagyon, finom, nyálas, érzéki, buja, cuppogós, nyalogatós, szembenézős, nem sietős, csillagos ötös. Tényleg, nekem ez nagyon bejött. Közben esetenként csókok, csúszka, majd újra francia. Egyszer csak gumi elő, lovaglás, ez is szuper, csók itt is van, de én lusta vagyok, franciát kérem vissza. És kapom újra azt a nagyszerű, nyalogatós, érzéki, finom franciát. Ki is tárazok…
Utána pihegek, majdnem el is aludnék, de a „megnézem, hogy szabad-e a fürdőszoba” megjegyzés kizökkent… Én ilyenkor szeretek pár percet feküdni simogatni, bújni, lazulni. Itt nincs, fürdő szabad, fürdés, köszönés, el.
Elszámolás
Korrektség:
3
Megérte:
5
No, ez érdekes… A telefonos mondott egy régi átlagot, két István (Szent, és a Széchenyi) arcképével rendezhetőt… A helyszínen a „mit rendezzek” kérdésre Dyna megnézi a lepedőt, rajta az orális szex eredménye, ő közli, hogy akkor volt spriccelés (nem, nem volt), akkor az egy deákigazolvány. De az alap is több, mint amit a telefonos mondott. Nem vitáztam, odaadtam, eljöttem.
Rózsacsokor
Petrocelli nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Érdekes. Probléma, hogy a telefonos és a hölgy nem egyeztetnek. Nem arról van szó, hogy nem érte meg, vagy ha a kisasszony azt mondja a telefonban, ami a tényleges, akkor nem mentem volna el. Elmentem volna. Megérte, belefér, új pesti átlag. De az, hogy legyen egy Széchenyi különbség a telefon és a valóság között, nekem nem igazán tetszik, emiatt rossz a szájíz. A végén a finom TP ugyancsak nem tetszik. Szóval a hölgy rendben van, az akció rendben van, de ami körülötte van, az nincs rendben. Pont annyira nincs rendben, hogy a piacon érezzem magam, ahol éppen át akarnak verni, és ne egy étteremben, ahol az a cél, hogy nekem jó legyen, és ezért hagyjam ott, amim van.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dyna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókDyna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2018-09-06) : Egymás előtt állva ölelkeztünk, ismerkedtünk egymás testével. A videói alapján DT és egy órás program benevezése mellett döntöttem. Egymásra hangolódás után gummer fel és jöhetett a DT.

(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 4db
(2024-05-09) : Folyamatos ingerek értek a farkamon mindenhol, egy pillanatra se eresztette ki a szájából. És akkor vendéglátóm ismét felismerve "szenvedésem", technikát váltott és sokkal lassabban, érzékibben kezdett el szopni. Azonnal betonkemény lettem.

(2019-08-01) : Az összebújás részletei leírásának témakörével elértem beszámolóm sarkalatos kérdéséhez, hiszen azt egy többek szempontjából népszerűtlen, s kritizált gondolattal kezdem.

(2019-05-16) : Elsőként egy változatos francia ában részesültem, közben kezeimmel felfedeztem a kemény popsiját, combját, punciját. Az utóbbi nagyon jól reagál kellően nedvesedik és isteni. Mivel nfvsz nincs de annyira jól csinálta, hogy nem is akartam sokáig bírni, mert mind a látvány és az adott pillanat kihozta belőlem az utódokat.

: 20db
(2020-11-19) : Még a lábaimat is felhúzatta velem, hogy jobban hozzáférjen azokhoz a részekhez, ahol más még nem nagyon járt. Miután szerettem volna meghálálni a csodás élményt, kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjam kényeztetni simára borotvált punciját. Megkérdezte, hogy nem zavar-e a spriccelés? Persze, hogy nemet mondtam, hiszen ezért jöttem. Viszonylag gyorsan sikerült őt csúcsra járatni, megjött az eredménye, akkor még csak egy kis mértékben.

(2020-10-11) : Egyik lábát felrakta a mellettünk lévő ágyra. Így terpesztett, én kéjesen, gyorsuló ütemben izgattam nedves puniját, ő pedig szinkronban a farkam verte. És jött a csoda, hangosan élvezett, vállamra borult. A markomba nagy mennyiségű spricc zúdult puncijából, majd le a parkettra. Törcsit dobtunk rá , nehogy a nagy hévben üzemi baleset történjen.

(2020-06-11) : Egy ideig élvezkedtem, majd kértem, hogy forduljon rám, mert közben szeretnék én is örömet okozni. Mosolyogva beleegyezett, így 69-ben folytatódott a randi.