Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
anita08(45+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Vivien(29)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Dorina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-11-09 15:11:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dorina +36702754683 119819 szexpartner

bszkjncs a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Dorina hirdetővel
Egyeztetés
Egy közepesen érdekes szakmai nap utolsó előadását követően szükségét éreztem egy kis kikapcsolódásnak, így az éppen eléhető randipartnereket kutattam, célzottan a XIII. kerületben. A villogó jelzés nem volt átverés, néhány csörgés után tudtam is beszélni Dorinával. Szerencsémre viszonylag rövid időn belül tudott is fogadni, persze miután megbeszéltünk pár fontos dolgot. Úgymint programot, tiszteletdíjat, helyszínt. Szóval könnyen ment, a hangja elvarázsolt, vidám volt.
Megközelítés
A cím egyértelmű, az épület jól beazonosítható a kerületben, a Lehel tér a tágabb célterület. Tehát viszonylag problémamentesen megközelíthető mind magányosan, mind a tömegbe veszve. Hétfői koraesti időpont ellenére volt jó pár szabad hely az autónak, így aztán nem is késtem el. A parkolás persze, hogy fizetős.
Helyszín
A magas épület nem túl sokadik emeletén, közel a lifthez van egy szépen kicsinosított kis lakás. Ebben a lakásban minden fontos dolog megtalálható, úgymint barátságos hangulatú szoba, amit kis füstölővel és lágy zenével dob fel, illetve egy káddal és nagy, illatos törülközővel és higiéniás holmival jól ellátott fürdő. Mindenhol rend és tisztaság van, a vetkőzéshez kényelmesen le lehet ülni, a későbbi tevékenységekre egy matrac áll rendelkezésre, illetve terül el. A ruhásszekrényen ugyan van tükör, de az nem segít abban, ha valaki mozizna. Kivéve persze, ha direkt odaáll elé az ember! Magyarán egy kis kedves kuckóban lehet kettesben mindenféléket csinálni.
Dorina külseje
Ajtónyitáshoz egy fekete ruciban várt, ebből később egy kisebb méretű fekete fűző-szerűség lett, végül már csak a pucér teste. És milyen remek teste van! Szép nagy cickók, nincs pocak, de van kerek popsi, feszes combok és középen egy csodás kis zárt csupasz édenkert. Engem az előrehajolós nyitóképpel már lenyűgözött és legnagyobb örömömre a helyszínen kiderült, hogy bizony élőben is olyan vágykeltő bombázó, mint a képein. Nagyon tetszett, kissé el is varázsolódtam, pl. azt, hogy mennyivel alacsonyabb nálam, végül csak a búcsúzáskor vettem észre, ahogy előre hajoltam puszit nyomni az arcára.
1. Dorina +36702754683 beszámoló Budapest 119819 erotikus masszázs
3. Dorina +36702754683 beszámoló Budapest 119819 erotikus masszázs4. Dorina +36702754683 beszámoló 2023-11-09 20:00:09 erotikus masszázs 1198195. Dorina +36702754683 beszámoló 2023-11-09 20:00:09 erotikus masszázs 1198196. Dorina +36702754683 beszámoló 2023-11-09 20:00:09 erotikus masszázs 119819
Action
Nem készültem komoly forgatókönyvvel, csak kicsit tegyünk egymás kedvére és kb ez minden, amit megfogalmaztam magamban. Végül úgy alakult a program, hogy a koreográfiát kedves vendéglátóm alakította, legnagyobb örömömre.

Fürdésem után masszázzsal kezdtünk, ami az én fogalmaim szerint rendes gyúrás volt, egy kis frissítőnél erősebb, de bőven fájdalomküszöb alatti erővel. Klasszikus módon lábak felől indulva, derekamon vállamon át egészem a kézfejekig, ujjakig bezárólag. Rendesen átdolgozott, kevés erotikus elem mellett tényleg a szakszerűséget éreztem a mozdulataiban. Aztán elfogyott az átgyúrandó egy kis fordulhatsz suttogás után egész más irányban folyatódott az együttlétünk, innentől csak az erotikáé volt a főszerep.

Kicsit még ugyan a combom kapott a jóból de hamar elég sok olaj kíséretében a keze az eddigre már merev férfiasságom felé nyúlt. Elképesztően tetszett, ahogy incselkedett vele és nem azonnal markolt rá. Közelített, mintegy véletlenül épp csak hozzáért, aztán távolodott, újra olajat folyatott rá, közeledett ismét, megint beleakadt a keze aztán finoman megfogta, egyet-kettőt húzott rajta, megint távolodott és így tovább. Egy idő után kibújt a maradék kis ruciból és újabb jó adag olajat öntött rám és a kezei után teste egyéb részeit jelesül a melleit is bevetette az izgató játékba. Kis csúszka után aztán végül csak a szájába kerültem. Phú nagyon tudja használni azt is. Van szívóerő, van mélység, van nyelves csiklandozás, ami nincs az unalom és bágyadt bólogatás. Én az "ez az!, úúú csináld még így, annyira kívánlak" és hasonló kifejezésekkel próbáltam jelezni, hogy még azért észnél vagyok. Később rákérdeztem, hogy kölcsönösen szereti-e? Szerencsére igen, így én továbbra is a hátamon feküdve vártam, hogy átforduljon felém. Tényleg várni kellett. mert ezt is csak lassan, az agyamat húzva tette. Tetszett! Már szinte azt hittem, meg sem kapom, de végül csak a számhoz került a finom punci. Puszilgatások, nyalogatások, kis csócsálás meg szívás, szóval én is igyekeztem hasznosan elfoglalni magam, de nagyon nehéz volt kétfelé koncentrálni. Úgy vettem észre, hogy neki ez könnyebben megy, gond nélkül folytatta a franciaórát, változatos erővel minimális kézi segítséggel. Aztán, ahogy kényelmesebb helyzetet keresve kicsit szétnyitottam a lábaim azt éreztem, hogy teljes hosszamban elnyel és fenekem alá nyúlva tol magába a végsőkig. Ezen felbuzdulva, a durvulást teljesen mellőzve kezdtem neki csípőből segíteni és egy kicsit alámozogni. Ez sem zökkentette ki, vette a lapot. Tökéletesen tartott a szájával és szívott közben, egyszerűen fantasztikus érzés volt. Közben amennyire tudtam én is belefúrtam az arcom a puncijába és így is élvezkedtünk -én legalábbis midenképpen- egy darabig.

Aztán kezdett újra felém fordulni, mellém helyezkedett. Ekkor vettem észre, hogy amúgy valamikor felhúzott rám egy gumit. Nagyon bele lehettem feledkezve a dolgokba hogy nem vettem észre, vagy még inkább ő volt a profi. Persze nem sopánkodtam, pláne mivel nem volt megállás, kicsit még szájjal, kézzel feszített rajtam, majd finoman rámült és teljes hosszomban magábafogadott. Remekül lovagol, tudja hogy mozogjon! Kezdésnek szemből, később háttal ült rajtam. Én mindenét simogattam meg csókoltam amit elérhettem. A kiadós csipőmozgás után megkérdezte kedvesen, hogy nem lenne-e kedvem más pózhoz, amire dehogynem volt a válasz. Úgy alakult, hogy helyet cseréltünk, hátára feküdt széttárta a lábait én meg ettől a látványtól az államat próbáltam meg visszatenni a helyére. Azért sikerült felvenni a fonalat és szemből ráfeküdve becsusszantottam a felgumizott kispajást a forró punciba. Ilyenkor jön a bőség zavara, hogy feküdjek rá úgy, hogy a testünk minél jobban összeérjen, vagy emelkedjek feljebb a csókhoz vagy nyakhoz, esetleg egyenesedjek fel és markoljam a melleit? Mindent akartam és kb egyszerre. Emiatt kicsit összevissza mozgásom volt, de azért idővel csak az lett az eredménye, hogy már meg kellett állnom egy egy pillanatra, hogy amennyire tudom elhúzzam a menetet. Nos mivel ő meg magához húzott ez nem igazán sikerült, úgyhogy az egyik mellmarkolós pózban kapituláltam. Nem is tudom hogy, de tartott a merevedésem, ezért egy kicsit még benne maradtam és amíg erőm volt, igyekeztem őt is csúcsra juttatni, bár szerintem sikertelenül, sajnos. Aztán gyakorlatilag másra már nem maradt időnk, frissítő fürdés után búcsúztam is.
Elszámolás
Az órát összehasonlítva a másféllel az utóbbi kedvezőbb szerintem. Gyakorlatilag két randim volt egymás után: egy szuper masszázs, ami átváltott egy remek együttlétbe. Így aztán végképp megérte másfél órát maradni. Egyik program se volt sietős, mindenre jutott bőven idő. A borítékot mint általában, külön kérés nélkül az elején tettem le egy kis szekrényre és végig ott is maradt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Őszintén szólva az elején kicsit felületesen néztem meg a hirdetését, így most utólag tudtam meg, hogy nem véletlen a masszázstudása, illetve a fantasztikus mélytorok is alap nála. Ezek persze mind kellemes meglepetések voltak, ami viszont mindent vitt, az a folyamat, ahogy az egész randi zajlott. Összegezve Dorina remek testi adottságokkal és fantasztikus érzékiséggel megáldott, bárki számára ajánlható vendéglátó.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2024-04-30 08:06:07
Remek olvasmány egy fantasztikus érzéki együttlétről, super olvasni, thank

2024-02-08 18:53:49
Beleképzeltem magam a szituációba és szerintem hamarosan meglátogatom a hölgyet.

2023-11-10 13:59:17
Ebbe aztán lett energia fektetve és idő raszanva. Kiváló is lett
Mutasd mindet