Kiemelt
Enikő(28+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Dóri26

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-07-27 19:49:40

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri26 +36209874351 118829 szexpartner

sztbali a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Dóri26 hirdetővel
csókos száj
kihagyhatatlan kölcsönös francia
változatos pózok
pornós feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR alapon egyeztettem Dórival. Minden flottul ment és csak a randi napját kellett kivárni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel nemrgég jártam itt, ezért ezzel nem volt gond. A cím pontos és a parkolással nincs gond. BKK-val sem nehéz mivel a villamos közel van és a buszok valamint a metró sincs túl messze.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Már ismert kuckó. Itt voltunk legutóbb egy hármas randi keretein belül, de most csak kettesben töltöttünk el huzamosabb időt. Ugyanaz a két szobás lakás és egy normális fürdő, amiben minden van ami kellhet és kapunk egy nagy jó nedvszívó törölközőt is.
Dóri26 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dóri még mindig az a nő, akit korábban megismertem-. Helyes arc és méretes cicik. Lapos és kecses lábak. Igazi sportos alkat. Olyan, amilyennek egy MILF-nek kell lennie. Ő viszont rendelkezik egy pici plusszal, amire talán szavak sincsenek. Valami fekete textilben fogadott, de erre pontosan nem emlékszem.
1. Dóri26 +36209874351 beszámoló Budapest 118829 erotikus masszázs
3. Dóri26 +36209874351 beszámoló Budapest 118829 erotikus masszázs4. Dóri26 +36209874351 beszámoló 2023-07-28 02:33:36 erotikus masszázs 1188295. Dóri26 +36209874351 beszámoló 2023-07-28 02:33:36 erotikus masszázs 1188296. Dóri26 +36209874351 beszámoló 2023-07-28 02:33:36 erotikus masszázs 118829
Action
Közös fürdés:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Megérkezésemkor csókkal üdvözöltük egymást. Levetettem a ruháimat és elvonultunk a fürdőbe és ő segített lemosni az út porát. Miután ezzel megvoltunk akkor átmentünk a szobába. Az ágyra telepedtünk és elkezdtünk csókolózni. Kicsivel később már a melleit simogattam. Megszakítottam a csókcsatát és az ajkaim közé vettem az egyik mellbimbóját. Hol az egyik, hol a másik mellét kényeztettem. Később haladtam dél felé és elértem a puncijához és kezelésbe vettem a nyelvemmel.Párszor megsimítottam a combjait és egyre intenzívebb nyelvmunkát alkalmaztam. Szerintem elértem a végcélt és utána ismét csókolóztunk. váltottunk és elkezdett a velem egykorúval foglalkozni. Pornó technikát, mert néha ráköpött és elég heves tempóban csinálja. Más, mint amit másoknál tapasztaltam, de nekem így is jó. Később gumit húztunk és lovaglóval kezdtünk. A melleivel foglalkoztam miközben ő vágtázott rajtam. Lassítottunk és misszire váltottunk. Újabb csókcsata kezdődött és simogattam ahol értem. Következett a nyuszi-póz és itt már éreztem, hogy rendesen megizzasztjuk egymást; de a dolgok itt még nem értek véget. Csináltuk egy jó darabig, majd fordultunk hátulról támadóba. Először négykézláb voltunk az ágyon majd után Dóri lefeküdt és én ráhasaltam és a füleit kényeztettem. Kéjes hangokkal nyugtázta ezt, majd én az ágy mellé álltam és ő ismét négykézláb volt az ágyon. Itt gondoltam egyet és ráhasaltam úgy hogy a lábaimat felemeltem és előre hátra ringatva a testét; mint valami hintaként csináltuk. Ezt viháncolva élveztük, mert ez mindkettőnknek új volt. Gumi le és utána a mellei közé raktam a velem egykorút és egy rövid kebel szex is belefért. Már éreztem, hogy nincs sok hátra, ezért ismét az ágy mellé álltam és egy kevés francia után a cicikre engedtem az utódokat. Dórinál szájba nem lehet, ezért ezzel ne is próbálkozzunk. Megtörölgettük egymást és utána én frissítőt fogyasztottam. Még csevegtünk egy picit majd következett egy újabb tusolás ezúttal egyedül. Visszahúztam a gönceimet és ezalatt Dóri is felvett egy sportos öltözéket. Valahogy úgy érzem, hogy ekkor Dóri fiatalodik úgy 5 évet, mert a ruhatára ilyen. Igaz, hogy nem ruha teszi az embert, de ez Dórinál nem pont így van. Búcsúcsókok és ölelés és együtt hagytuk el a lakást. A házból már kétoldalt mentünk ki és itt volt tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztük, ahogy legutóbb. Szóba sem került és nyilvános adat. Akkora volt a csokor, amennyit kiírt az adatlapon.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Felemelő élmény volt ismét találkozni Dórival. Ismét kaptam egy nagyszerű élményt és szerintem lesz még pár ilyen randink.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri26 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókDóri26 legfrissebb beszámolói

istennő: 24db
(2023-10-17) : A második körnél egy rövid, olajos farokmasszázzsal kezdett, de hamar a szájában voltam ismét. Mikor megacélozta a faszom, felgumizott és lovagolni kezdett rajtam. Ölelkezve, csókolózva ringtunk, hamar elélvezett ismét.

(2023-07-16) : Csókcsata eltartott pár percig, ami eléggé heves volt, meg kell hagyni. Nagy nehezen levetkőztem a fürdésre, és mutatta az irányt.

(2022-11-26) : Én vigyorogtam, Dóri nagyot sóhajtott, és revansra készen, nemes egyszerűséggel letepert. Emlékezetes francia lecke következett, közben a tükörben csodáltam Dóri testét, már amikor nem felakadt szemmel hörögtem.

felejthetetlen: 30db
(2023-06-10) : Dóri pornós stílust alkalmaz, mert többször is ráköpött. Kétoldalról nyalogatták, majd Bébi fejét irányítottam és kitalálta mire gondolok és rátért a zacsi kényeztetésére. Így csinálták egy darabig, majd gumit húztunk. Dórival kezdtem szemből és az egyik lábát a vállamra vettem és azt imádtam;

(2023-02-02) : Egy brutál szexi nagy cicis MILF, négykézláb szopja a farkad, miközben te kis terpeszben állsz mezítelen, egyik kézben kávé és lassan szürcsölöd, másik kezed a csaj fején pihen és élvezed a reggel!

(2023-01-26) : Én elé térdeltem.Végig nézhettem ahogy egyenként megválik a testét elfedő ruhadaraboktól.(értsd bugyi,harisnya,melltartó)Felettébb élveztem az előadást!Ezek után aktivizáltam magam!

nagyon jó: 29db
(2022-11-27) : Kaptam megint egy isteni franciát és gyorsan gumit húztunk. Elkezdett rajtam lovagolni, hol felegyesesedve, hol rámhajolva, hol összeölelkezve, hol cicize, hol csókolózva.

(2016-01-21) : Ahogy beszálltunk, rögtön megmutatta egy kis franciával, hogy nemcsak a teste miatt érdemes felkeresni, aztán befeküdtünk a kádba, csókok (finoman, gyengéden csókol), simogatás oda-vissza,

(2015-04-13) : Közben Dóri már felhúzta a gumit és nekilátott lovagolni. Merci pedig szabaddá tette a látványt. Ami nem mindennapi volt. Fejem fölé feszítette mindkét karomat és iszonyatos tempót diktált.

: 51db
(2023-10-25) : Ajtonyitas után, egyből forró csókot kaptam, és folyamatosan mosolygott. Ez már megadta az alaphangulatot. Tisztálkodás után, hosszasan csókolóztunk. Nyelves, érzéki, barátnős. Leírhatatlan

(2022-12-03) : Dóri nem hajt, elképesztő türelemmel és érzékiséggel nekiáll a szájával dolgozni rajtam, és nem lankad, noha néha leeresztek, akkor is folytatja, amíg megint fel nem keményít. Lassan felkúszik benne az érzés, hogy nincs vége.

(2022-11-29) : Fordultunk, majd térdelve szopott, miközben a puncijába dugtam az ujjam. Nagyon tetszett neki, ami engem is nagyon izgatott. A puncija valami eszméltetlenül szép élőben.. Ezek után gumit kaptam, amit szépen, praktikusan nyállal síkosított. Meglovagolt.. imádtam ahogy mozog szűk puncijával. Közben pedig a melleivel tudtam játszani- hol gyengébben,