Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Anett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-01-14 00:19:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves🥰... Köszönöm a megemlékezést csodás randinkról, remekül éreztem magam a társaságodban, remélem mielőbb találkozunk😉puszi🥰

Beszámoló Anett +36308635309 116780 erotikus masszázs

DNS-Minta a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg Anett hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
A telefonos egyeztetés másodikra sikerült. Nekem fontos, hogy halljam a hangját, abból is elég sok mindent le lehet vonni: kellemes, intelligens, kedves, szinte úgy éreztem, mintha már többször beszéltünk volna. Egyeztettünk a hívástól számítva kb 2 órára.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás abban az utcában nem nagyon lehetséges, egy keresztező utcában tudtam csak megállni. a házszám kiírva, nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Voltam már ebben a lakásban nagyon régen, lépcsővel szemben van, nincsenek kíváncsiskodó szemek, szomszédok. A fürdőkád hatalmas, van választék mindenből. A szobában kellemes félhomály, illat és rend volt.
Anett külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Itt jött az első meglepetés: fantasztikus alakja van, gyönyörű, finom, puha bőre, markolnivalóan ágaskodó mellek. Nem lehet betelni vele. És többi: a feneke, a combja.... Atttyaég.... Azt gondoltam, hogy a fénykép a "szokásos" túlretusált valami. Nos, a valóság felülírja a képeket. Minden ízében nő.
1. Anett +36308635309 beszámoló Budapest 116780 erotikus masszázs
3. Anett +36308635309 beszámoló Budapest 116780 erotikus masszázs4. Anett +36308635309 beszámoló 2023-01-14 10:15:05 erotikus masszázs 1167805. Anett +36308635309 beszámoló 2023-01-14 10:15:05 erotikus masszázs 1167806. Anett +36308635309 beszámoló 2023-01-14 10:15:05 erotikus masszázs 116780
Erotikus masszázs
Én általában 2 dolgot szeretek az erotikus masszázsban: az erotikás és a masszázst... A massz rész sajátos volt, kellemes, kézzel, ujjakkal, alkarral dolgozott. Nekem szakszerűnek tűnt. Könnyed beszélgetés különböző témákról - az intelligencia, a tájékozottság is rendben volt nála. Amikor a fejem "fölött" volt, nem bírtam ki, hogy bele ne markoljak abba a kívánatos fenékbe. Na innentől kezdve már nem izagán érdekelt a masszázs. :-) Jöttek az erotikus be-benyúlások, simogatások, aztán lekerült az a falatnyi kis ruhácska és jött a cicikkel a massz. Kezdtem furcsán venni a levegőt és alig vártam a "vezényszót": menjünk a tatamira.. .:-)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Ugyan átmentem a földön lévő alkalmatosságra, de a szememet (és már a kezeimet sem) tudtam levenni róla: látni akartam, csókolni, az illatát érezni, és bódult fejjel markolászni gyönyörű idomait. Itt már áttértünk lingamra, bevetette az ujjait, kezeit, ciciket, alkart. Amikor látta rajtam , hogy kezd kiakadni a tekintetem, finoman lassított, egyedi technikát választott a figyelemelterelésre. Aztán furcsa alakzatokat formázott a kezéből, olyan érzés volt, mintha épp behatolnék... "Csűrt-csavart", finom volt, izgató, simogatós. Aztán látta a szemeimen, hogy "na most már aztán" és körülvett a szájával. Ott már csak én irányítottam a tempót, követett, jött velem. Feszültebben markoltam a takarót, ziháltam, ívben meggörbítettem a hátamat, ahogy egyre jobban a szájában voltam. Majd valami elementális erővel jött, aminek jönnie kell. Azt hittem, szétszakad a kezem között az a lepedő. Huhhh, micsoda élmény volt. Az arcomon a feszültség lassan kielégült vigyorba torzult. Bent tartotta még, türelmesen várta, hogy csillapodjak, aztán vége lett... Simogatás, puszik, ott ült mellettem még kis ideig. Finom volt nagyon.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az átlagnál kicsivel magasabb (vagy csak régen voltam)? Mindegy is, amilyen finomságot kaptam, pont nem érdekelt. A végén rendeztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Pozitív abszolút, kevesebbet vártam és (ritka eset), de többet kaptam. Óriási élmény volt. Minden rendben volt, korrekt volt az elejétől a végéig - csak ajánlani tudom. :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anett erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-16 11:49:27
Egész jó írás, a reakció is tetszett.
Mutasd mindet

FunkciókAnett legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-12-12) : Főként alkarral és könyékkel történt a hátmasszázs,nekem megfelelő erősségű volt,bár kaptam már erősebbet is ilyen fajta masszázsból,nde most ez is jó volt,nem volt most probléma a hátammal.Krémmel történik a masszírozás,aminek komoly jelentősége van a háton és a szemben történő csúszka közben.

felejthetetlen: 4db
(2022-11-12) : Tisztálkodás után a masszázspadra parancsolt, és kezdetét vette a program első fele. Melegített olajat használt és nagyon kellemesen átmasszírozta a hátamtól kezdve a vádlimig az egész testem. A masszázs kellően erős volt, úgy éreztem a könyökével és az alkarjával gyúrt át.

(2022-07-04) : Dóri pedig jól emlékszem a labaimmal kezde a masszázst, nagyon finom lagy erintesekkel kezdett el masszírozni. Nagyon jól esett munka után a finom kényeztetés. Utána hátam vette kezelesbe, föl a vallamig karom zarasaval. Míg én élveztem finom masszsat közben nagyon jól elbeszelgettunk, egy két témát korbe járva. Masszázs közben finom benyulasok cici erintesek persze fokozták a hsngulatot.

(2022-02-08) : A hátammal kezdte ,majd jött a két karom illetve a nyakam. Megfelelő erősséggel gyúrta végig a testem hátsó részét. Nem vagyok szakértő, de profi elemeket is tartalmazott a masszázsa. Ezután a két lábam következett, melyet szintén a melegített krémmel dolgozott meg. Közben nagyon jót beszélgettünk! Nagyon sok közös pont volt, amit érintettünk.

nagyon jó: 6db
(2023-03-21) : Ez közepes erősségű, nagyrészt alkarral végzett nagyon kellemes ellazító mozdulatsor, nem simogatás. Hát, nyak, lábak volt a sorrend, majd melltartó le és egy kellemes csúszkát kaptam. Cicijei szilikonosak, jó kemények, de arányosak, esztétikusak, a csúcska külön élmény volt így, egész erősen rásimul az emberre.

(2021-12-09) : Ő is beleadott minden és a bő nyáltól a mély torkig kaptam mindent. Kérdezte hogyan fejezzük be így azt választottam hogy az ágy mellé állok és az ágyon ülve kényeztet. Azért amikor rám néz közben amikor csinálja az azért nagyon ott van...Nem is bírtam sokáig és egy nagyot élveztem a melleire.

(2021-10-18) : Hasrafeküdtem az ágyon, Dolly pedíg krémmel a hátam átgyúrásába kezdet. Ismerkedős beszélgetés teljesen oldottá tette a hangulatot, alkarját gyakran használva, derekamtól haladva fölfelé, hàtam, majd nyak váll rèsz kapott a ízelítőt Dolly masszázsából, mely nem gyógymasszázs, de kellemes érzés, főleg hogy éreztem comjait fenekemen.

: 5db
(2023-04-17) : A tükörsima , borotvált kis-nagyajkak , ellepték az arcomat és Én belefeledkezte ebbe a csodás kehelybe. Hogy mit művelhetett odalent fullánkszervemmel, azt sajnos vizuálisan az elől leírtak értelmében nem volt szeretném szemlélni, de a forró ajkát határozottan éreztem amikor tövig nyelte a büszkeségem.

(2023-03-13) : Az az érintés, ahogy az ujjaival, kezével simogat...na az teljesen ellazít és lélegzetet visszatartós is egyben. Imádtam érezni azokat a mozdulatokat, ahogy váltakozó érzelmeket váltott ki belőlem: egyszer elalvós világbéke, másszor pedig hatalmas vágyfokozó (itt még benyúlások nélkül).

(2022-10-19) : Kérte, hogy feküdjek fel a padra hassal. Kellemesen ellazított, beszélgetett velem, ment a csit cset 😀, ki mivel foglalkozik mit csinál, hogy telt a nyár, tudjátok. Kérdezte, hogy krém vagy olaj, már nem emlékszem pontosan azt hiszem az olajat választottam, finom illata volt.