Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-01 04:06:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri +36206128957 121936 szexpartner

kolbi19 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
csodás cicik
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Vtr-en történt, egyszerű volt. Láttam hogy online, nem tétováztam, foglaltam. Rögtön elfogadta a kért időpontomat másnapra, és váltottunk pár üzenetet. Már ott is feltűnt a kedvessége, közvetlensége.
Megközelítés
Odatalálás:
2
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Egyértelmű a cím teljesen, egyedül én néztem be a pontos helyet de nagyon, amiért utólag is elnézést. Nem szokott velem ilyen lenni, de összekevertem a számozást, és bolyongtam, mint az a bizonyos a levegőben. Továbbá sajnos nem is igazán volt pontos a mapsem. Ő kedvesen útbaigazított, végig nagyon türelmes és segítőkész volt. Parkolás kicsit odébb szerintem könnyebb. Természetesen rögtön beengedett.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Hely diszkréció:
5
A ház újabbnak tűnt, amiben rendel, bár hogy őszinte legyek, nem annyira vizslattam.
Mintha lett volna valaki aki panaszkodott a helyszínre, nekem semmi bajom nem volt vele. Ugyan légkondi a szobában nem volt, de egy padlóventillátorral tényleg teljesen jó volt a benti hőmérséklet, semennyire nem volt melegem, és a fejemet se vitte le az ereje. A fürdő nem túl nagy, de minden igényt kielégít. Számos tusi áll rendelkezésre. Az ágy viszonylag masszív, bár nem tűnt mai darabnak. A célt viszont remekül ellátja.
Dóri külseje
Tetszett:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Nagyon-nagyon kedves, és közvetlen lány. Csacsogós és kedves természete szerintem mindenki számára szimpatikus. Arcra nekem annyira talán nem az esetem, de ez egy nagyon szubjektív dolog, egyébként nem szükséges miatta aggódni. Szomszédlányos típus. Szép, telt idomok, kislányos cicikkel, telt, kerek popsival. Finom, enyhén szolizott? bőre van. Maximálisan ápolt mindenhol. Dús, fekete hajzuhatag. Valami hálóing szerűségben fogadott.
1. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 121936 erotikus masszázs
3. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 121936 erotikus masszázs4. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-07-02 07:51:35 erotikus masszázs 1219365. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-07-02 07:51:35 erotikus masszázs 1219366. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-07-02 07:51:35 erotikus masszázs 121936
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
2
Mikor felértem a lakáshoz, nyílt is az ajtó. Vendéglátóm köntöse takarta a lényegi dolgokat, de természetesen már kíváncsian vártam, hogy megcsodálhassam. Bemutatkozás után megmutatta a szobánkat, ahol elkezdtem megszabadulni a ruháimtól, és megkínált egy pohár vízzel. Természete tényleg rendkívüli, rég voltam ilyen barátságos lánynál. Gyorsan rendeztük az ajándékot, majd megmutatta a tisztálkodó helyiséget, ahol vettem egy gyors pancsit, majd siettem vissza Dórihoz.
Lefeküdtünk egymás mellé, és belekezdtünk kicsit érzékibb témákba. Simogattuk egymást, majd utána szétnyitotta a törölközőm, és hirtelen a szájába kerültem. Megszabadította magát a szükségtelen ruhaneműktől, és élvezettel szopta a farkam. Megtáltosodásom fokozatosan jelentkezett, és egy kellemes, lágy franciában részesültem. Sokkal inkább a barátnősebb, mint a pornós fajtából. Cicijei tapizása közben pedig éreztem, hogy komolyabban beindultak a dolgok. Mikor elértük a megfelelő harckészültséget, a vv-ért nyúltunk. Először lovaglóba vettük a figurát. Kellemes, szűk puncija van nagyobb ajkakkal. Egyre növelve a tempót kutyusba fordultunk, és végül a szűk punci és a popsi kitárulkozásának látványa rekordidő alatt megtette a hatását, alaposan megtöltöttem a gumit. Igen, egyáltalán nem bírtam sokáig. Talán húzhattam volna még, de akkor nagyon vágytam a beteljesülésre. Pár pillanatig még élvezkedtem benne, majd a segítségével kimásztam belőle. Ezután kaptam tőle száraz és nedves papírtörlőt is.
Dóri ezután lefeküdt mellém, és nekiálltunk témázgatni. Sok egyéb mellett a szakma rejtelmeiről, ismerősökről, más lányokról, valamint az előéletéről is. Ezeket mindig kíváncsian hallgatom, mert kevés lehetőségem van arra, hogy első kézből annyit megtudjak a dologról, mint amennyit szeretnék. Olyan jól elbeszélgettünk, hogy az időnkből már alig maradt hátra. Pechemre az ezredes pont akkor állt volna készen még egy menetre ahogy vizslattam a leányzót, de nem akartam a dologgal sem már rohanni, sem visszaélni vendéglátóm kedvességével sem, így inkább nem említettem. Dóri biztos benne lett volna, de az imént említett okok miatt, inkább úgy döntöttem, hogy helyette újra megtisztálkodom. Megjegyezném, hogy semmi tp-t nem tapasztaltam nála. Öltözködés közben még újra eldumáltunk, ő megkínált még vízzel, majd végül jött a búcsú. Kiléptemkor olyan szavakat mondott, amelyek tényleg jól estek, szükségem volt rá. Pontos időben távoztam, majd még vissza is töltöttem a közelben található kedvenc burgerezőmben.
Köszönöm Dóri!
Elszámolás
Korrektség:
5
Az elején rendeztük. Extrákkal nem éltem, de az adatlapján nincs is olyan neki feltüntetve. Én azt gondolom, hogy az ő ajándékának mértéke manapság már tényleg nagyon baráti.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jól éreztem magam Dórinál, tényleg nagyon kedves és bármire kapható, sajnálom hogy nem tudtam még jobban kiélvezni őt és a társaságát, de az elkeveredésem, illetve a pillanatnyi lelkiállapotom sajnos eléggé bestresszelt, olyannyira, hogy az is csak a végén jutott eszembe, hogy csinálni szerettem volna fényképeket, videókat. Mindegy, legközelebb. Viszont a kedvessége és bája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy könnyebben tudjak oldódni.
Dóri ugyan talán nem igazán volt a zsánerem, de egy bájos, kedves, és rendkívül figyelmes teremtés, aki a legjobb vendégeket érdemli. Emiatt pedig nekem kifejezetten megérte.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról


2024-07-03 10:04:00
Ez témázgatás tetszik nekem a szex az a szokásos. Nagyon sok érdekes témát sikerült összeszednem én is néha eszembe jutnak történetek és röhögnöm kell. Ez csábít egy látogatásra.
Mutasd mindet

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-04-04) : Ha a popsit simiztem akkor odatolta a kezemhez, ha a ciciket akkor kidomborította a mellkasát, ha a puncihoz nyúlkáltam be akkor feltette egyik lábát az ágy szélére, hogy rendesen odaférjek. Így kéne ezt minden lánynak kéremszépen! Alaposan meggyömöszkéltem a ciciket,

felejthetetlen: 2db
(2024-04-30) : Kértem egy merevítő NF-et, és majd gumihúzás és indulás befelé a barlangba. Elölről melegítésképpen indítottuk a témát. Ezután fordulás kutyusba. Kimondottan élvezi, ha egy kicsit keményebben dugja az emberfia.

(2024-04-30) : Ezalatt Dórival csókolóztam, dögönyöztem a cickóit, majd arcomra ültetve nyalni kezdtem isteni punciját. Ekkor Bianka megkérdezte hogy jöhet-e a gumi, de azt mondtam hogy előbb még őt is kinyalnám.

nagyon jó: 3db
(2024-06-26) : Gumihúzás után azt kértem, hogy először ő lovagoljon meg engem. Kicsit megvariált pózban, az egyik lábát félretéve ült rám. Nagyon jó érzés volt, a puncija belülről is nagyon finom, és közben persze csodálhattam és simogathattam a melleit.

(2024-03-13) : Cseréltünk. A franciaórát kézimunkaszakkör és oboaszóló színesítette. Előbbiből kevesebb, utóbbiból több emelte volna az est fényét.

(2024-03-09) : rövidesen megkérjem, hogy dőljünk le az ágyra és franciázzon nekem. Ezt mellettem térdelve, rám hajolva abszolválta. Különösebb mélytorkozást nem vetett be, igaz, nem is kértem, úgy éreztem, hogy amit csinál, az tökéletes

: 11db
(2024-07-15) : Annyira élveztem ahogy élvez , egyből hanyatt fektettem és most , megint elélveztettem . Majd 69-be fordultunk ,amikor előadta a francia nyelvismeret magas iskoláját . Párszor meg kellett állítanom , nehogy elélvezzek

(2024-07-01) : A kényszerfranciát kicsit próbálgattuk, jól viseli ha kicsit megdolgozzák a száját. Inkább barátnős volt, mint pornos. Gumit kaptam majd nekem háttal kis igazgatás után ram ült, majd egy heves vágtában ebben a pózban ki is végzett. Ezt egy rövid sztorizás követte.

(2024-05-24) : Inkább irányíthatónak mondanám mint kezdeményezőnek. Kéréseket azonnal teljesíti. Egy negyed órás nyelvlecke után úgy gondoltam, hogy a testén fejezem be

lehetne jobb: 1db
(2024-05-13) : Magamra kértem lovaglóban, ami már inkább az ő pályája, ügyesen mozog, tolja a ciciket a számba, lehet markolászni a seggét, és tolni rendesen alulról. Átfordulunk misszibe és itt is ügyeskedem! :D