Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Clea

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-10-13 15:48:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Clea +36306904533 115888 szexpartner

janika78 a 2022-10 hónapi randiján történteket írta meg Clea hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
A kedvenceim közt volt, de épp nem volt aktív a hirdetése, így szerencsét próbáltam a másik oldalon és megtaláltam :) Telefont ragadtam és felhívtam. Pár csengetés után fel is vette, bemutatkozott és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Másnap kezdésre jelentkeztem be hozzá, kérte hogy negyed órával később kezdjünk, amit természetesen elfogadtam.
Másnapi randiról lévén szó, megerősítést kért reggelre, mivel bármi közbejöhet, ne raboljuk egymás ideját feleslegesen. A címet előre megkaptam, pontos házszámmal.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A pontos cím birtokában GPS segítségével gyerekjáték megtalálni az épületet, ami egyébként az egykori buszgarázs helyén épült, nagyjából 15 évvel ezelőtt (talán 20 - repül az idő :D). Parkolóhely van az utcán, akár a ház előtt is, bár fizetős. A közelben van egy bevásárlóközpont, ahová be lehet állni a parkolóba, ott van valaemennyi ingyenes parkolási idő.
Közösségi járatok tömkelege jár a Thököly úton is, a Dózsa Gy felől is jön pár busz - a Keleti pu. közelsége jól megközelíthetővé teszi.
Kapuból telefonáltam, de nem kellett csengetnem, épp a reggeli takarítás folyt az előtérben, így az ajtó nyitva volt. Pontos instrukciókat kaptam, liftbe be, emelet, fordulás, és már nyílt is az ajtó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ismerős helyszínre érkeztem, karrierem egyik első randija itt esett, ebben a lakásban :) Így kellemes emlékeket idézett a helyszín, ami kifejezetten erre a célra van fenntartva. Egyébként egy tip-top 2 hálószobás lakás, a másik hálóban épp volt egy MT Timi kolléganőjével, de engem ez különösebben nem zavar, ráadásul Timi remekül logisztikázott, így véletlenül sem találkoztunk.
A szobában egy masszázs ágy és egy kisebb franciaágy (talán kinyitható ágy?) volt, friss lepedővel, tisztán, üdén. Hangulatos kis szoba, sötétítővel, hangulatfényekkel és egy kis zenével - ahogy az lenni szokott. Vetkőzés után kaptam nagy és tiszta törölközőt, majd tusolni el.
A fürdőben kád + zuhanyfüggöny áll rendelkezésre és kb a legnépszerűbb 10 tusfürdő - aki akar az tud választani belőle. A kád előtt száraz kilépő várt! Tusolás után választhatam különféle szájvizekből, kis műanyag pohárral, és több illatosító alkalmatosságból is.
Clea külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Timi egy nagyon fiatal és csinos lány - amolyan diáklány típus. A képek jól visszaadják az alakját, alkatát, arca helyes - erre mondjuk, hogy "szomszédlány" típus :) Bőre nagyon finom, puha, hibátlan, a haja most rövidebb, mint amit a képek mutatnak, de jól áll neki ez is. Hiába, ez a hajviselet téma egy ilyen Női dolog - muszáj néha változnia :)
Egy fekete egyrészesben fogadott, ami a tényledésünk érdemi részének kezdetén elég hamar lekerült róla. Előbb az egyik pánt, aztán a másik, végül... de ez még nem az a rész. Kerek, tenyérbe illő cicik, amik nagyon jól reagáltak a gondoskodásra, és hamvas, borotvált punci - illatos, mézédes, diáklányos.
Ha még eddig nem derült volna ki, nekem nagyon teteszett Timi - mind megjelenésében, mind habitusában. Visszarepített vagy másfél évtizedet az időben - ha nem kettőt :)
1. Clea +36306904533 beszámoló Budapest 115888 erotikus masszázs
3. Clea +36306904533 beszámoló Budapest 115888 erotikus masszázs4. Clea +36306904533 beszámoló 2022-10-13 17:20:57 erotikus masszázs 1158885. Clea +36306904533 beszámoló 2022-10-13 17:20:57 erotikus masszázs 1158886. Clea +36306904533 beszámoló 2022-10-13 17:20:57 erotikus masszázs 115888
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A higiéniai kör után Timi is kért pár percet, majd visszatért a szobába és elkezdtünk megismerkedni egymás testével. Mellém ült az ágyra, hozzám bújt és innen ment minden a maga útján. Puszik, csókok, oldalra dőlés, ölelkezés. Itt megszabadultam a törölközőmtől és felülre kerekedtem Timi fölé. Igazi csókokat váltottunk, nem csak alibi puszikat, de én elindultam lefelé. A nyaka után a mellkasát és a ruhán keresztül a melleit csókoltam, faltam. Majd lekerült a ruha egyik pántja, előbukkant az egyik cici - miután felébresztettem álmából, rátértem a túloldalra és így haladtam lefelé, mígnem már nem olt tovább maradása a ruhadarabnak, ezért Timi megszabadult tőle teljes egésézben.
Én déli irányt vettem és kényeztettem az illtos barackot, próbáltam kedvére tenni, aminek a nedvesedésen kívül úgy láttam nem lett eget rengető eredménye, de talán néhány kellemes percet sikerült szereznem vele Timinek. Ezután én hanyatt feküdtem és vendéglátóm vett kezelésbe - pontosabban szájába - engem. Annyira finoman, barátnősen csinálta, hogy kértem fejezzük be így az első fordulót, ami nem volt ellenére. Finom szájmunkáját izgalmas nyelvjátéka egészíti ki, amiből összessségében egy nagyon jó francia kerekedett. Bő nyállal éskéz nélkül csinálta, épp ahogy abban a pillanatban a legjobbana esett. A végkifejlet részletei nem teljesen tiszták, én csak a szikrákat, csillagokat és a "nagy fényt" láttam. A művelet közben egyik kezemmel simgattam hol a ciciját, hol a fenekét, vagy éppen a punciját - a vég közeledtével pedig arra koncentráltam, hogy a szabadon lévő kezemmel kapaszkodjak a lepedőbe :D
Így ért véget az első forduló, letakarítottuk magunkat, én eg gyors öblítést is elkövettem, majd ledőltünk az ágyon.
Nem sokat beszélgettünk, mert rögtön ölelkezésbe, csókokba és egymás testének további kényeztetésébe kezdtünk, aminek kisvártatva érzékelhető eredménye lett. Nem voltam biztos a második menetben, de nagyonszerettem volna, amiben Timi maximálisan partner volt. Szájával segített majdnem teljesen keménnyé varázsolni a kis barátomat, de már nagon bent akartam lenni a puncijában és gumit kértem. Feladta rám és a szájával eligazította - na ez tökéletesen elég volt a felkészültséghez :) Nem akartam variálni, csak végre megdugni jól ennek a csodás lánynak a punciját, így kutyust javasoltam, amikor feltette a kérdést: Hogy szeretnéd?
Az ágy melletti tükör, az elém táruló látvány, a "kapaszkosó" a csípőjén mind-mind egyre jobb hatással voltak rám, egyre határozottabban tettem amit tennem kellett. Végül egy csattogós nagyfináléban telejsedett ki a délelőtti kardió programunk, remegősen engedtem tele az esőkabátot.
Lassan kicsúsztam Timiből, ő készségesen nyújtotta felém a papírtörlőt, aztán mikor kicsit kifújtam magam zuhanyozni el.
Még beszélgettünk pár mondatot általános dolgokról, időjárás, nyaralás, stb... az időtöltés ezen része is kellemes tud lenni Timivel. Közben felöltöztem és a távozás mezejére léptem széles mosollyam az arcomon. Timi kikísért az ajtóig, ölelés, puszi-puszi és utamra bocsájtott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vetkőzés közben a kis asztalra tettem a telefonban megbeszélt összeget egy krémes-tubus alá, ezt követően nem esett szó róla. Telefonban egyébként elmondott mindent részletesen, exrák nem tudom, hogy vannak-e, én egy barátnős, ismerkedős együttlétre mentem és pont ezt kaptam :) Abszolút korrekt!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Timi kedves, odaadó, közvetlen lány, finom testtel és a már említett diáklányos érzéssel. Egy jó emlék marad, a helyszín is tett hozzá egy plusz pontot, megelevenedtek régi kellemes emlékek, bár ez nyilván abszolút szubjektív. Nagyon kellemes órát töltöttünk együtt, itt is köszönömTimi! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Clea szexpartner beszámolójáról


2022-10-14 14:13:31
Egészen jól sikerült az írásos. Van benne tartalom és vélemény
Mutasd mindet

FunkciókClea legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2024-04-07) : Az egyik legizgalmasabb produkciója az volt, amikor mélyen a szájában volt a rudam és a kiöltött nyelvével a zacsimat birizgálta. Olyan amplitúdóval tette, hogy alig bírtam ki, hogy ne durranjak el.

(2023-12-08) : Paciban már kedves ismerősként üdvözöltem a csodás kebleket. Végül mégis visszatértünk a franciaórához. Ismét hosszan élvezkedtem, így már csak annyi csevegésre maradt időnk, amíg utcakész állapotba hoztam magam, az meg nem volt sok

(2023-11-26) : Először finoman ízlelgette, majd zacskót is kényeztette. Kértem tőle popókényeztetést is nyelvvel, amit szintén teljesített. Finoman csinálta, úgy ahogy kértem.

nagyon jó: 8db
(2023-11-12) : Lilibeth minden érzékeny részemet puszilgatta, nyalogatta, szopogatta, attól függően mit kértem, nagy lelkesedéssel végezte ezen nekem kedvességeket. Puncija nagyon hamar nedvesedett,

(2021-11-05) : Tehát úgy franciázott, hogy teljesen felém fordult, arca, teste. Minden porcikáját elérhettem. Francia közben simizhettem a legrejtettebb zugait is, így ért a vég a szájában. Még tartogatta a szájában és játszott vele mielőtt a papírtörlőbe végezték. Egy kis szusszanást követően gyors zuhany, öltözés és fájó elválás volt a sorrend.

(2021-09-26) : Ledöltünk az ágyra Timi kezdett lágy tempóban natúr franciázni, amikor kértem, hogy ne kiméljen akkor picit rátett, az már egésszen jól esett. Fokozandó az élményeket javasoltam, hogy menjünk át 69-be, itt már a közös nevező kialakítása nehezebben ment.

: 13db
(2024-05-02) : Smárlolás és egymás teste felfedezése közben le ültünk az ágyra, és majd én hátra dőltem ő pedig a nyakamtól kezdve el kezdett csokólgatni mígnem elért a farkamhoz és elkezdett kényeztetni. Franciája nagyon jó, technikás.

(2024-04-22) : Finoman szánkázott végig szájával a farkamon, néha mélyebbre vette, majd megállt, és nyelvével belül stimulálta, ezt ismételgettük. Kicsivel később javasolta, helyezzem magam kényelembe, így lefeküdtem, ő pedig velem szemben a lábaim közé feküdve folytatta a fenti szopást,

(2024-02-14) : Anyhow, we came to oral action and it felt like she enjoyed what she was doing. And trust, I definitely did. She knows how to get the best out of you - again: literally!

egyeztetési probléma: 1db
(2022-01-12) : Hiába érkeztem pontosan, nem tudtam találkozni Timivel. A kapu elől hívtam. Azt mondta elszaladt vásárolni, 10 perc és visszaér. Nem ért vissza. Viszont írt egy sms-t, hogy ne várjam, közbejött neki valami. Mondhatom örültem. :( Cserébe megírtam rövid történetemet.