Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Carmen

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2018-12-02 18:02:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Carmen +36307131434 98420 szexpartner

Fred29 a 2018-11 hónapi randiján történteket írta meg Carmen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Legtöbb férfi vágya, hogy két nővel szexeljen egyszerre, az enyém is, nagyon is. Volt ilyen örömökben részem a magán életemben is és így szolgáltatás keretein belül is. Ezért is motoszkált a fejemben újra.
Priviben dumcsiztunk Carmennel, őt már ismerem, mikor felvetődött a hármas randi, Vele és Zarával. Agyaltam már egy ideje ezen, de sosem említettem neki, addig a pillanatig. Az ilyesmit jól átgondolom azért mindig.
Eltartott egy darabig, mire sikerült mind a hármunknak megfelelő időpontot találni, de Carmen kitartásának és szervezésének köszönhetően sikerült.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Voltam már itt Carmennél, így nem volt ismeretlen a cím, bár azért a gps-re szükségem volt, nem most jártam már felé. De a gps is pontosan találja a címet, nincs gond.
Lehel tértől nem messze van a lakás, így nem lehet gond a tömegközlekedés sem, ezt pontosan nem tudom azért. Parkolni pár méterre tudtam az épülettől.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás újabb építésű társasházban, egy fentebbi emeletén található, lift van, nincs gond. Tágas, szép, tiszta és ízléses lakhandi.
A szoba kellően nagy, ahogyan az ágy is. Kényelmes, nem nyekereg terhelés alatt sem. Van szék, elegendő hely, hogy lepakolhass.
A fürdő kimondottan nagy, a higiénia kifogástalan. Zuhany kabin van és minden amire csak szükséged lehet.
Carmen külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Carment egy ideje nem láttam már, nagyon sokat változott előnyére persze. Sok munkája van benne, sportol, régen is dögös volt nem hogy most. Sportos alakja van, igazi bombázó. Egy fenekénél spagetti pántos body-val járt a kedvemben. Popsija kerek és kemény, nagyon szexi volt benne. Nagy mellein továbbra sem látszik hogy a doki bácsi hozzá nyúlt. Arca szép, mosolya kedves és játékos, ajka dús. Bőre puha, illatos, bársonyos. Nem kell félteni a csajt az biztos, igazi vadóc, szókimondó, de persze nem rossz értelemben, igazi rosszcsont. Jó fej amúgy, veszi a csipkelődést és osztja is.

Zara nagyon szép és kívánatos nő, szexi, magas. Tanga, melltartó kombó feszült formás testén. Természet adta nagy formás cicijei vannak. Arca nagyon szép, nem kell félni a kitakarástól. Feneke markolni való, formás. Bőre selymes, illatos. Baba puncija nagyon finom. Kimondottan kedves volt, közvetlen hozzáállással, bár úgy éreztem szimpatizál velem eléggé, gondolom ez is kell hozzá.
1. Carmen +36307131434 beszámoló Budapest 98420 erotikus masszázs
3. Carmen +36307131434 beszámoló Budapest 98420 erotikus masszázs4. Carmen +36307131434 beszámoló 2018-12-02 18:02:27 erotikus masszázs 984205. Carmen +36307131434 beszámoló 2018-12-02 18:02:27 erotikus masszázs 984206. Carmen +36307131434 beszámoló 2018-12-02 18:02:27 erotikus masszázs 98420
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Pornós feeling:
4
Végre beléptem a lakásba, Carmen nyitott ajtót, rég látott ismerősként pusziltuk körbe egymást. Zara is ott termett pillanatok alatt. Bemutatkoztunk. Átadtam egy kis ajándékot figyelmességből. Mit ne mondjak, a hölgyek irgalmatlan szexik voltak külön külön is, de így együtt, ahhh. ;)) Tudtam végem lesz.
Izgultam picit, de azért ne sajnáljatok. ;) Kellemesen el nevetgéltünk, oldottuk a kezdeti minimális feszkót, szoktuk a nem mindennapi helyzetet, igen jól ment. Kaptam inni, törcsit, húztam zuhanyozni.

Megtisztulva tértem vissza hozzájuk, a szobában vártak az ágyon. Nem volt kecmec, bele vágtunk. Térdelve az ágyon össze bújtunk hárman, előbb Zarával váltottunk igazi nyelves csókokat, Carmen is csatlakozott, az ő csókja szintén teljes átélésű igazi csók, nem csak puszilgatás. Ezt a csókot nem csak velem de Zarával is megosztotta folyamatosan. Két nőt láttam smárolni, velem is smároltak, Carmen ott hagyott minket, alábukott, szájába vette a már igen merev farkamat.
Rendesen elkapott, felfalt, hevesen kényeztetett. Kezét csak keveset használta, ajkait annál többet. Cuppogott nagy átéléssel. Carmen a kéjlécem, Zara a számat nyelvelte. Zara is besegített odalent, lepillantva azt láttam, hogy ketten végig nyalják a farkam teljes hosszában, egyik szexi a szájába vett, a másik szexi a zacsim nyalta, majd cseréltek, dicsérgették fegyverem, lelkesen ügyeskedtek rajtam.
Én következtem, hátukra feküdtek, Carmen punciját kezdem nyalni, nagyon jól reagált, nyögdécselt, Zara punciját kézzel izgattam, közben folyamatosan csókolóztak. Felkúsztam hozzájuk, hárman smaciztunk egyszerre, a melleikbe is bele kóstoltam, majd vissza a punci nyelveléshez. Előbb még Carmen kényeztetését folytattam, markolásztuk a melleit közösen, majd áttértem Zara kelyhéhez, finom volt, kéjesen nyögdécselt. Amíg nyalakodtam, Carmen a szájába akart venni, csípőmet kifordítottam és már el is érte, falta is.

Fenomenális előjáték után gumit kértem, kerestek nekem megfelelő méretűt, nehogy szorítson. Carmennel kezdtük, missziben, előbb óvatosan, de nem kellett sok és már el is ragadtak bennünket a vágyak. Markolt, húzott magába, hozzá hajoltam, csókolóztunk. Zara mellénk bújt, habzsolták egymás száját, majd az enyémet is közösen.
Kutyusba váltottunk, kapaszkodtam Carmen fenekébe, melleibe, egyre jobban élvezte a ténykedésem, csattogósra emeltük a tempót. Előtte feküdt Zara széttárt lábakkal és az ő punciját nyalta hevesen, közben én hátulról gyömöszöltem és moziztam, csak lestem, ahogy egymással játszanak.
Carmen nyergembe pattant, pacizással folytattuk. Komoly tempót diktált, meglovagolt rendesen, nem kímélt és magát sem. Vágtázva lovagolt, mint ha az életért lovagolt volna az indiánok elöl menekülve a vadnyugaton. ;) A szám sem maradjon üres, a két csaj melleit szopogattam egyszerre, ők meg egymás nyelvét.

Gumit váltottunk és lányt is. ;) Maradtam a hátamon és Zara belém ült. Diszkrétebb személyiség mint Carmen, de azért őt sem kell félteni. Kezdeti össze szokós lassúzás után, vágtázni kezdett, hozzám bújt, csókolt, ölelt. Carmen a számba adta melleit. Igazi energia bomba, nem tétlenkedik.
Misszibe fordultunk Zarával, egyre hangosabban élvezte ahogy a testét művelem, egyre nagyobb vehemenciával járattam magam benne.
Kutyusban folytattuk, én Zara mögött tevékenykedtem, előtte Carmen széttárt lábakkal. Sosem bír magával, rendesen felszólította Zarát "gyerünk nyaljál". Már csak az ostor hiányzott a kezéből, nevetünk is ezen.
Így szexeltünk egy jó darabig, majd levettem a gumit, kértem fejezzenek be szájjal. Nem tiltakoztak, az ágy mellé álltam, ők elém térdeltek és már faltak is fel ajkaikkal felváltva. Nem is kellett sok idő, valami hatalmasat élveztem Carmen szájába. Ez a hancúr majdnem ki is töltötte az egy óránkat, addig tartott. :)
Kiszaladt öblíteni, az ágyon egymás mellé feküdtünk hárman és nagyon jót beszélgettünk mindenféléről, nagyon jól eltudtunk dumálni is, érdeklődőek voltak és kedvesek.
Bőven túl léptük az időt, nem tették szóvá, hanem én, de nem siettettek sehova. Lezuhanyoztam még, öltözködés közben még sokat beszélgettünk, majd búcsúzás.
Próbáltam ezt a beszit picit jobban Carmenre fókuszálni, ahogyan majd Zaráét Zarára. Remélem sikerült.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az átlag felett valamivel és ez kétszer, ugyebár a két hölgynek. De a lányok sem átlagosak. Megért e az nem is kérdés. Az elején tettem magamtól az ágy mellé, nem ők hozták szóba.
Rózsacsokor
Fred29 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Férfi álmok és vágyak teljesítve. Szó szerint felejthetetlen élményhez segítettek hozzá a hölgyek, ez kétségtelen. Lesték minden vágyam, a kedvemre tettek mindenben. Nagyon kedvesek és odaadóak voltak. Látszik rajtuk, hogy össze szokott párost alkotnak, ami nagyon jól befolyásolja a randi menetét. Folyamatosan kényeztették egymást is, még csak kérnem sem kellett, nem finnyáskodtak.
Külön érdekesség volt a számomra, hogy a két lány személyisége eltérő és mégis csodásan kiegészítik egymást, számomra ez sokat adott hozzá az egészhez összességében.
Köszönöm hölgyeim az élményt. Ajánlom mindenkinek aki bátor, nem harapnak. ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Carmen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókCarmen legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2024-05-14) : A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam,

(2024-05-13) : rábukott a szerszámomra, remekül csinálta, szuper a technikája, vegyesen kézzel és szájjal is kényeztet, próbált úgy helyezkedni, hogy a mutatványt, és a tükörből is még többet lássak mindenből, közben folyamatosan izgattam és ujjaztam a tükörsima punciját

(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

nagyon jó: 6db
(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

(2018-07-08) : Rövid franciás felvezetés után életet leheltek félmafla barátomba, majd Carmen meghozta az ítéletet: előbb Zarával kell dugnom, mert vele még nem voltam. A parancsnak nem tudtam ellenállni.

(2018-06-21) : Az ágyra telepedett előttem négykézláb és már kaptam is a magamét rendesen, kényeztetett a szájával, kezét minimálisan használta, a zacsit sem kímélte, közben a szemembe nézett kéjes mosollyal az arcán.

: 20db
(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.

(2023-04-28) : Fordulásnál kaptam egy nagyon finom, kellemes franciát és jeleztem hogy nagyon kívánom, kaptam védőfelszerelést utána hátulról kezdtem el finoman tolni kellemes szeretkezés lett az első menet hamar végem lett, a második menet elött kaptam egy nagyon kellemes frissítő masszást közben sokat beszélgettünk