Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
szexpartner beszámoló

Carmen

Törzshirdető

-

Beküldve: 2018-09-10 20:39:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 96890

Vanília01 a 2018-09 hónapi randiján történteket írta meg Carmen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, illedelmesen bemutatkozva, egyelőre még ismeretlenül. Bár később kiderült, hogy egy szülővárosunk.
Azonnal válaszolt minden kérdésemre. Ettől kezdve szinte azonnal kialakult köztünk egy olyan kommunikációs kapcsolat, amelyet etalonnak tartok. A megérkezés viszont nem volt problémamentes a részemről. Az autópályán iszonyatos karambol volt, ezért a másfél órás várakozás miatt újra csörgettem, mert nem láttam biztosnak, hogy a megbeszélt időpontban meg is fogok tudni érkezni. Több volt mint segítő kész, átszervezte a napját, hogy késve is, de tudjunk találkozni. Csillagos 5-ös!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Lehel tértől nem messze lévő utcában található. Gyalog innen könnyen megközelíthető. Autóval érkezve, nagyon egyszerű az odatalálás. Az utcán lehet parkolni, de a házzal majdnem szemben egy parkoló udvar is van, ahol kényelmesen és biztonságosan lehet parkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ingatlan, liftes, ámde diszkrét bejutási lehetőséggel. Lifttel felérkezve a megadott ajtó már ujjnyira nyitva volt. Bent pedig a pazar lakás vár. Az előszoba, és a szoba is otthonos. Fürdőszoba kisebb drogéria-üzlet tusfürdő, szájvíz, fogkrém, egyszer használatos pohár, fogkefe választékával felszerelve. Puha, illatos nagy méretű törölközőt kaptam. A zuhanykabin tökéletes, hangulatvilágítás, zene, mi kell még... Tisztaság felsőfokon. Tökéletes helyszín.
Carmen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amennyiben még nem láttad élőben, nézd meg képeit. Ehhez képest élőben sokkal szebb, csinosabb. Nyugodj meg, nagyon szép az arca, egy igazi szexbomba.
Nagyon jó adottságokat hozott magával kétségtelenül, valószínű nem kell napi több órát szenvednie ahhoz, hogy így nézzen ki, bár jár edzeni, hogy elmondása szerint jó kondiban maradjon.
Nem dohányzik az adatlapja szerint. Sem a szobában, sem csókolózás közben nem érezni még erre utaló halvány jelet sem. Szilikonos száj, plasztikázott cicik? Érzékenyek, puhák és rendkívül gyönyörűek.
1.  +36 beszámoló Budapest 96890 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 96890 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 968905.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 968906.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 96890
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
A zuhanyzóban miután végeztem bementem a hálóba.
Röviden elmerengtem azon, hogy tényleg itt vagyok egy ilyen bombázó hajlékában és most bizony le fogok vele feküdni. Nem nagyon volt idő ezen gondolkodni, mert mellém feküdt az ágyra Carmen és kezdetét vette a csókcsata. Bársonyos, finom, puha ajkai vannak. Nyelve kíváncsian kereste ez enyémet és enyém az Övét. Mindeközben a kezek is felbátorodtak részemről és felfedező útra indultak. Igen csak felizgatott amit láttam és éreztem! Ő is talált valamit, ami elég merev lett. Bár már a lakásba való megérkezéskor és Carmen megpillantásakor meredeztem.
Ezután csókokkal halmoztuk el egymást és Carmen lejjebb ereszkedve finoman szájába vette és hosszasan kényeztetett.
Külön tetszett, hogy Ő sem akarja, hogy rövid idő alatt legyen vége!
De eljött és a szájában ért véget.
Próbáltam nem adós maradni és a ciciknél kisebb időtöltés után eljutottam a szép, pihe-puha, illatos puncihoz.
Nyaltam, óvatosan szopkodtam, majd kis idő múlva egyre erőteljesebb hanghatásokkal Carmen teste megfeszült, kezei az enyémet fogták.
Kis beszélgetés után, majd újra a szájában voltam, de most már érezni is akartam azt, ahogyan ez a gyönyörűség rámül és körbeöleli kardom! Vegyvédelmi szerelést kértem, fel is került, de nem ám akárhogyan a cumis játékkal egybekötve.
Lovagló pozicióban indítottunk, majd misziben folytattuk és néhány határozott határozott lökéssel hátulról elvesztem az élvezetben.
Az előzetes terveimmel ellentétben, hogy egy nagy szájba spricc után nézem amint eltűnik a fehérje a csodás szájacskában, kénytelen voltam változtatni az álláspontomon és egy hatalmas orgazmussal élveztem tele a gumit.

A továbbiakban mosolygás mindkettőnk részről, puszik, csókok, zuhanyzás és fájó búcsú. A finom illatot még sokáig éreztem. Szerencsére haza soká mentem még.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amennyit a telefonban említett , ez a helyszínen sem változott , előre adtam át - ami a kapott élményhez teljesen passzoló - ajándékot. Sajnos a borítékot elfelejtettem.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jól éreztem magam Carmennel, csak ajánlani tudom, ha ismét lesz lehetőségem biztos felfogom keresni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Carmen szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-06-20) : Ezután gumit kértem és olyan lovaglásba kezdett amiben nem tudom, hogy volt-e már részem, ezt csak fokozták hatalmas melleinek a ringásai. Ezután missziben és kutyusban folytattuk, majd mivel gumiba nem tudtam elmenni így 69-ben lett végem.

felejthetetlen: 5db
(2024-10-10) : Elég hamar észrevette, hogy megmozdult odalent valami, parancsára elheveredtem és hagytam, hogy ajkaival felfedezze a velem egykorút. Igazán kiváló franciában részesített, de technikája elég széleskörű - néha csak lágyan bólogatott fel és le, de volt, amikor köpködősen és vadul szopott, kis mélytorokkal megfűszerezve.

(2024-08-17) : Oldalt feküdt a jobb oldalamon, és úgy okozott vizuális és testi örömöket. Néha megköpdöste, néha rám nézett, átlag méretemet nem hagyta szárazon, alaposan benyálazta és élvezettel szopta. Szájbeélvezés lett a vége. Nem rohant rögtön a fürdőbe, megvárta míg lenyugszom a szájában.

(2024-07-25) : Imádtam ahogy a hatalmas mellei a mellkasomnak szorulnak, minden lélegzet, sóhajt hallani érezni. Markoltak csodás fenekét és a bársonyos lábai a könnyökhajlatomban pihentek. Imádom ezt a pózt, nagyon intim és igazán irányítani lehet benne a ütemet,

nagyon jó: 2db
(2024-06-22) : Nem vette be nagyon mélyre, de jól szívott és sokat használta a nyelvét szopás közben is, meg úgy általában is nyalogatva a rudat meg a zacsit. Sokszor rá is köpködött a farkamra,

(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

: 3db
(2024-10-17) : Egy idő után kicsomagolt a törülközőmből és kezdetét vette a franciaóra. Először a kanepén nekem oldalról szopott miközben én a csodás fenekét simogattam. Aztán kézenfogva elmentünk a tükör elé, ahol hozott egy párnát, letérdelt, és így szopta lelkesen az immár teljes harckészültségben lévő szerszámom.

(2024-09-16) : Első körben én szeretem volna kényeztetni hanghatásból ítélve meglett az eredménye, utána fordultunk hatvankilencbe itt is jól elvoltunk és jött a lovaglás Kendrától ez volt talán a legjobb póz végül hátulról lett végem az elő körben.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.