Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Carmen

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2018-08-08 15:04:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Carmen +36307131434 96242 szexpartner

gyakorlatlan a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg Carmen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ad-hoc alakult. Éppen Budán voltam mikor mikor az oldalt böngészve láttam hogy "rendel". Tárcsázás után hamar felvette, már a telefonban is kedves, vidám volt. Elmondtam amit elszoktam magamról mikor először tervezek találkozni egy számomra új hölggyel. Nem jelentett számára problémát. Kérdeztem, hogy mikor lenne számára legközelebb alkalmas? Mondta, hogy éppen már úton van szolizni, de ha megyek akkor feladja ez irányú terveit és szívesen fogad. Így történt. Meg is beszéltük, hogy akkor elindulok és mikor odaérek ott leszek:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jelen esetben Kelenföldről érkeztem autóval "Újlipóciába". Ő is, Én is meglepődünk milyen hamar odaértem. Végig zöldet kaptam és forgalom sem volt. Hétvége lévén a parkolás ingyenes volt és kb. 100m-en belül találtam is parkolóhelyet. A tömeggel érkezőknek jó kiindulópont lehet a Lehel Csarnok ami baráti pár perces sétára található. Ügye itt megtalálható mindenféle gépjármű a BKV portfóliójából(BMV BuszMetróVillamos).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű épület, belső körfolyosóval. Lift van, ami egy magasabb emeletre suhintja fel az utazót. A liftből kilépve viszont már el is tűnik az ember, egy diszkrétebb lakás felé a már említett körgangot elkerülve. Nagy lakás több szobával, egy Carmennek egy pedig a barátnőjének. Mindkét szobában nagy francia ágy van, kicsit süppedős(szerintem) matracokkal. Bár lehet csak parányi valóm alatt süppedtek. Nagy lakáshoz nagy fürdő is dukál. Tolóajtós teljesen zárt zuhanyfülkével. Felül is zárt ilyen egybeépített cucc, magasak fejre vigyázni, én vigyáztam:). Tiszta törülköző kezdéskor és távozáskor a búcsú zuhanyhoz is. Jelenleg a hűtést légforgatókkal oldják meg a lányok. A klíma beszerzése folyamatban van. Van többféle, megfelelő méretű óvszer! Füstmentes lakás ahogy ki is van írva.
Carmen külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Nagyon szép nő. Az arc kitakarástól szerintem heteró férfinak nem kell tartani. Sokat mosolyog, ami jól áll neki. Szépen sminkelve fogadott. Felkötött, hosszú derekáig érő szőke koronával, amit később kiengedett. A képekről azt mondom, legjobban az amatőr képek adják vissza amire az ember számíthat személyesen. Finom sima mindenhol. Tetoválása nincs(vagy jól álcázta:)), ami nagyon ritka manapság, már lassan az az "egyedi" akinek nincsen. Hatalmas szilikonos cicik, amik sokkal inkább hatnak természetesnek, mint orvosi műremeknek. Szóval nagyon jók:). Szép popsi, ami felett a keskeny dereka/háta húzódik(kutyusban nagyon jó páros). Formás lábikók, per-pill pirosra lakkozva sexy magassarkúban, ami hozzám nem árt. És amiért az itteni célközönség leginkább megveszik, az a formás combok között bújik, kopasz baracknak álcázva magát. Ami, ha betérsz szorosan és forrón ölelve kerget a véged felé.
1. Carmen +36307131434 beszámoló Budapest 96242 erotikus masszázs
3. Carmen +36307131434 beszámoló Budapest 96242 erotikus masszázs4. Carmen +36307131434 beszámoló 2018-08-08 15:04:58 erotikus masszázs 962425. Carmen +36307131434 beszámoló 2018-08-08 15:04:58 erotikus masszázs 962426. Carmen +36307131434 beszámoló 2018-08-08 15:04:58 erotikus masszázs 96242
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Belépéskor az ajtó mögött rejtőzött egy szexy piros fehérneműben, magassarkóban. Ő mosolyogva a kezét nyújtotta, én automatikusan puszit adtam így ennek keverékével köszöntöttük egymást. Egyből éreztem hogy kellemes találkozóra érkeztem. Cipő az ajtóban le és irány Carmen szobája. Gyorsan rendeztem a rendezni valót. Majd törülközőt kaptam és a zuhany felé vettem az irányt.

Visszatérvén állva ölelkeztünk és az első ismerkedős csókok is elcsattantak. Mindeközben először a bomba cicikről csúszott le a piros csoda és ejtett ámulatba. Nem is kellet sok, egyből a kezeimmel simítottam, fogtam őket majd bekaptam a finom kis bimbókat. Sokat csókolóztunk, és szünetekben nem tudtam elégszer mondani hogy nagyon szép nő. Ő nem így gondolta, amit a kicsi én merevségére mutatva próbáltam megcáfolni:) amin jót nevettünk hogy tényleg nincs gond. Leültem az ágyra ledobta a pirosnemű még fent lévő részét. Ekkor csodálhattam meg először a teljesen sima punciját, ami még durvábbá tette az összképet.

Eldőlvén csókolóztunk hogy teljesen rám simult és mindenhol elértem. Kis idő múlva már oldalról kaptam a csodás franciás kényeztetés. Nagyon finom volt, mintha a barátnőd lenne, lassan finoman. Volt hogy csak a makkal smárolt ha mondhatok ilyet, mikor az ajkai csak azt fogták körbe közvetlen alatta. Miikor próbálta mélyre venni, de ezt inkább hanyagoltuk mert egyszer sikerült kicsit a kicsit karcolva visszajönni belőle. Szabadkozott is kedvesem, hogy a méretek miatt volt, ezután inkább skippeltük ezt:). Sexyn köpködős, nem olyan pornós mindent összenyálazós jelenet is többször megesett. Sokat néz közben az ember szemébe is, teli szájjal mosolyog, nagyon jó.
Majd kértem kis 69-et amit hasonló elemekkel folytatott mint korábban, csak nem láttam mert egy nagyon szép popsi/punci került az arcomba:). Tükör sajnos nincs, de az oldalsó szekrény fényezésén, azért lehet sejteni az érzéseken felül, hogy mi történik odalent. Simogatáshoz kaptam kis síkosítót az ujjamra, hogy kellő finomsággal tudjam érinteni kelyhét.

Ezután már magammal nem bírván gumira kérdeztem. Kaptam is rám valót , de szükség esetén lett volna még nagyobb is. Kérte hogy először Én jöjjek szemből ismerkedés gyanánt. Így is lett, nagy terpeszés szépen lassan behatoltam Carmen már kellemesen meleg és szűk puncijába. Teljesen ráfeküdvén összekulcsolta a lábait mögöttem és átölelt húzott magába. Itt is sokat csókolóztunk, ez az egyész együttlét alatt így volt. Nem csak viszonozta a csókot, hanem kezdeményezte is. Kicsit feljebb emelkedve a melleit habzsolhattam.
Ezek után jött a zsokés mutatvány ami megint csak felemelő látványt biztosított. Mikor a bombasztikus mellek az ember arca előtt ugrálnak a lovas tempójában. Volt hogy rám feküdt és teljes testével csúszkált miközben benne voltam. Így fej fej mellett bekapta fülem a nyakam csókolta. Ez nagyon tettszett. Ilyenkor alulról is lehetett adni a tempót a puncikának. Nem győztem fogni a csípőjét s a szép melleket a számba kapni paci közben. A légkavaró menedzselését is megtudj oldani paciból leszállás nélkül, hogy megfelelő hűtést kapjunk:)
Kutyus következett ami több felvonásban esett meg. Az ágy mellé állva először csak próbáltuk hogy lenne jó kivitelezni. Itt is aktívan részt vett. Ő is volt hogy tolta magát, folyamatosan szexy hangok, bíztatás stb. Pl.: megtart magának, szereti ha ilyen vastag ,meg hasonló egónövélők:):). Majd az alacsony ágy miatt ez számomra már nem volt az igazi, de piszokul tettszett hátulról. Ekkor Carmen bedobta, hogy menjünk át a barátnője szobájába ott nagyobb az ágy:) Jelentem nagyobb, legalább is magasabb az tuti:) Itt sajnos nem volt éppen hűtő alkalmatosság ezért izzadtam rendesen Carmenre. Háttal lévő partnerem sokáig élveztem ebben a pózban. Ekkor kértem hogy engedje ki a haját, ami nagyon szépem omlott le, majdnem a popsijáig. Ez még pluszban rátett a kutyusos élményre. Volt csattogósabb és lassabb sorozat is lassan teljesen ki majd vissza tövig és ő meg csak tekergeti a popsiját közben. Ráhajolva szinte mindig csókban részesültem.
Kis technikai szünetet kért törülközni ,majd vissza a barátnő szobájába. Ismét pucsítva huppant virgoncan az ágyra hogy folytassuk. Folytattuk, viszont egy gyorsabb menet után kiegyeztünk abban hogy a hűsebb másik szoba az igazi és ott folytattuk.
Visszatérvén a kiinduló ágyra kérdezte ,hogy hogyan szeretném. Hasra fekve szerettem volna épp zárt lábakkal a szexy kis popsiját kicsit kitolva. Mosoly csókok majd újra a szűkségben találtam magamat. Elég sokáig voltunk így. Többször ráhajoltam és csókolóztunk ekkor is. Szegényt teljesen bepasszíroztam a süppedős ágyba. A végén Még paciztunk egyet amit nagyon vehemensen nyomott a hölgy . Ismét lebombázott a cicikkel vágta közben:) Iszonyat izgatóan megkérdezte hogy szeretnék-e a szájában elélvezni. Ezt vigyorogva a szép nőre függőben hagytam, hogy majd eldől. Mert ekkor már nagyon közel jártam és nem tudtam, hogy lesz-e agykapacitásom kiszállni a meleg nedves szorításából. Nem volt. Így paciban ért a vég, kértem hogy gyorsítson kicsit és beleélveztem. Nem ugrott le egyből, még percekig együtt voltunk utána. Szétválás után kKaptam tisztogatást.

Sokat beszélgettünk Róla, Rólam, a fesztivál élményeiről mostanság, hogy mennyire "defektes" vagyok stb. Időnket túllépve egymás mellet fekve folytattuk az élet nagy dolgairól. Még egyszer elugrottam zuhanyozni, megint friss törcsivel. Kifelé ölelés, csók után a körgangon találtam magam a liftre várva .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én mindig előre próbálom letudni a kertészkedést, hogy a varászlat emiatt ne szakadjon meg. Hogy a vendég tudjon hova lőni, Carmen már a bemutatkozójában is ad kis iránymutatást. Telefonban elhangzottak a helyszínen sem változtak. Pontos csokorral készültem. Nála nincsenek extrák amit lehet azt az alapként lehet. Az elején a szobába érkezés után az ágy feletti kis polcra helyeztem az illatosítók és minden egyéb mellé:)
Rózsacsokor
gyakorlatlan nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy nagyon jó élménnyel gazdagodtam egy pörgős, aktív lány társaságában(teljesen az ellentétem:)). Végig azt kereste, hogy nekem legyen jó, nem csak feküdt és hagyta hogy "dugjam". Aktív volt egész végig. A "Barátnő élmény" komoly szinteket üt meg Nála, ha mondhatom. Szívesen találkoznék majd még Carmennel a jövőben. Vagy akár még az is lehet, hogy Velük:).

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Carmen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókCarmen legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2024-05-14) : A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam,

(2024-05-13) : rábukott a szerszámomra, remekül csinálta, szuper a technikája, vegyesen kézzel és szájjal is kényeztet, próbált úgy helyezkedni, hogy a mutatványt, és a tükörből is még többet lássak mindenből, közben folyamatosan izgattam és ujjaztam a tükörsima punciját

(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

nagyon jó: 7db
(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

(2018-12-02) : Carmen nyergembe pattant, pacizással folytattuk. Komoly tempót diktált, meglovagolt rendesen, nem kímélt és magát sem. Vágtázva lovagolt, mint ha az életért lovagolt volna az indiánok elöl menekülve a vadnyugaton. ;)

(2018-07-08) : Rövid franciás felvezetés után életet leheltek félmafla barátomba, majd Carmen meghozta az ítéletet: előbb Zarával kell dugnom, mert vele még nem voltam. A parancsnak nem tudtam ellenállni.

: 19db
(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.

(2023-04-28) : Fordulásnál kaptam egy nagyon finom, kellemes franciát és jeleztem hogy nagyon kívánom, kaptam védőfelszerelést utána hátulról kezdtem el finoman tolni kellemes szeretkezés lett az első menet hamar végem lett, a második menet elött kaptam egy nagyon kellemes frissítő masszást közben sokat beszélgettünk