Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Carmen

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2018-06-21 20:00:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Carmen +36307131434 95407 szexpartner

Fred29 a 2018-06 hónapi randiján történteket írta meg Carmen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Közös történetünk jóval korábban kezdődött, ugyanis volt már egy randi időpontra való próbálkozásunk, de akkor lecsúsztunk egymásról, már akkor feltűnt, hogy milyen jó fej és közvetlen. Nem hagyott nyugodni a dolog és most jó pár nappal korábban indítottam vtr-t. Nagyon örült, hogy nem felejtettem el és már igazolta is vissza az időpontot. A randiig még többször priviztünk. A telefonhívást sosem hagyom ki, de most akaratomon kívül, még is elmaradt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gps vezetett a címre, autóval közelítettem. Pontosan oda vezetett, nem volt hiba, XIII. kerület központi része, ennek ellenére tudtam is parkolni pont a lépcsőház előtt, volt hely több is. Hétvége révén ingyenes is volt. Lehel tér nincs olyan messze, nem lehet gond a tömegközlekedés sem szerintem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű sok lakásos társasház sokadik emeletén, de van egy csiga lassú lift, de legalább van és működik is. A lakás teljesen korrekt, nagy és tágas. Barátnőjével osztozik rajta, de akkor nem volt ott, ketten voltunk. A szoba tágas, az ágy nagy és kényelmes.
A fürdő különösen nagy és zuhanykabin van. Nincs 1000 féle tüsfürdő, aki azt szeretne, az a rossmann-ban keresse, az a pár darab is elég szerintem. Van szájvíz, jó törülköző, a higiénia kifogástalan.
Carmen külseje
Tetszett:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Carmen igazi nehézbombázó de tényleg. Teljesen megfelel a képeinek, van pici pocija most, de elmondása szerint lusta mostanában edzeni. ;) Na igen, azok oltári cicik, amik örvényként szippantják be a perverz férfi népet, azok élőben még durvábbak, nem semmi. ;) Mindezek ellenére figyelmem még arra is kijutott, hogy észre vegyem milyen szép szeme van. Az életkorát nehezen tudnám megállapítani, szerintem talán valamivel idősebb lehet, de lehet nem jól gondolom.
Az arc kitakarástól nem kell tartani, különösen szép arca van, az ajkai abszolút ízléses mértékben vannak feltöltve. Csókja igazi, nyelves, teljes átéléssel. Teste formás, bőre ápolt és illatos.
Mosolygós, laza nő, saját bevallása szerint is, imád csacsogni. :)
1. Carmen +36307131434 beszámoló Budapest 95407 erotikus masszázs
3. Carmen +36307131434 beszámoló Budapest 95407 erotikus masszázs4. Carmen +36307131434 beszámoló 2018-06-21 20:00:42 erotikus masszázs 954075. Carmen +36307131434 beszámoló 2018-06-21 20:00:42 erotikus masszázs 954076. Carmen +36307131434 beszámoló 2018-06-21 20:00:42 erotikus masszázs 95407
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Előzetes instrukciók után feljutottam és már nyílt is az ajtó. Megmondom őszintén fogalmam sincs, hogy miben várt, mert még a szám is tátva maradt, mikor megláttam. Azt gondoltam,azt a r@hadt de jó helyen járok. ;)
Nagyon örült nekem, nagyon kellemesen csalódott, másra számított, tetszettem neki, olyanokat mondott nekem, hogy az igazán jól esett.
Megleptem a kedvenc csokijával, extra nagy méretben, örült is nem kicsit. Lepakoltam, megmutatta mi merre van, kaptam törülközőt és inni is. Vágtáztam zuhizni, nem akartam sokáig váratni.

Állva kezdtünk csókolózni, pillanatok alatt a kezében voltam, elismerését fejezte ki a farkam miatt. Elővette nekem a giga ciciket, pfúú, már faltam is, rábuktam rendesen, nagyon komolyak. Az ágyra telepedett előttem négykézláb és már kaptam is a magamét rendesen, kényeztetett a szájával, kezét minimálisan használta, a zacsit sem kímélte, közben a szemembe nézett kéjes mosollyal az arcán.
Lefeküdtem az ágyra, mellém jött, úgy helyezkedett, hogy elérjem a punciját, így nassolta a farkam tovább, így mélyebbre is tudta venni a kéjlécet, kértem a punciját a számra, 69-ben ment játék tovább. Ténykedésemre nagyon jól reagált, nyögdécselt oda vissza.
Váltottunk, a hátára feküdt, én nyalakodtam még tovább, közben markoltam az isteni melleit. Szerintem csúcsra nem járattam, azt hiszem, bár elismerően szólt miután elő kerültem a puncijából.

Gumit húztunk, keresett nekem valót és tényleg nagyon passzolt rám. Missziben kezdtük a huncutkodást, óvatosan támadtam először, a nyelveink sűrűn találkoztak, mikor épp nem nyögdécseltünk. Simogatta a testem,markolt ahol csak ért. Hátamra huppantam, már ült is belém szó nélkül. Előbb csak óvatosan, nem teljes mélységében, guggolva, hogy láthassam csodás testét rajtam dolgozni. Hozzám bújt, csókolt. A mellei ott ringtak nullára az arcomba, nem volt mit tenni, muszáj volt markolnom és habzsolnom. Intenzíven lovagolt, magamra húztam, én dolgoztam alá vehemensebben.
Kutyusba vágtuk magunkat, kapaszkodtam a fenekébe, a melleibe, Carmen a lábai között hátra nyúlt, ő pedig a zacsiba kapaszkodott, gyengéden masszírozta.
Levettük a gumit és az ajkaival végzett ki, pár perc mesteri szájmunka után robbantottam a forró magmát az ajkai közé, hatalmasat élveztem. Kiment cuccossal öblíteni, jött vissza kaptam tisztogatást én is. Közben végig mosolyog, csacsog, bírtam nagyon.
Sokat beszélgettünk még, jól éreztük magunkat, el voltunk nagyon is, tökéletes beszélgető partner is, olyannyira, hogy éppen le is járt az időnk, csak ezután mentem még zuhanyozni, de nem zavarta egyáltalán, nem siettetett, még beszélgettünk utána is, eltartott egy darabig az öltözködés és a búcsú is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor tettem le a szekrényre borítékban. A pesti átlag felett valamivel, de a hölgy és a nyújtott élmény is kivételes. Nagyon korrekt volt, korábban még üzenetben beszéltük meg a mértékét.
Rózsacsokor
Fred29 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kíváncsi voltam már rá és nem csalódtam. Nagyon szexi, belevaló nő a javából. Nagyon jól éreztem magam vele. Kedves volt, összhangban voltunk az elejétől kezdve, ez kölcsönös szimpátiának is köszönhető gondolom. Köszönöm szépen az élményt Carmen, fincsi volt minden.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Carmen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókCarmen legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2024-05-14) : A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam,

(2024-05-13) : rábukott a szerszámomra, remekül csinálta, szuper a technikája, vegyesen kézzel és szájjal is kényeztet, próbált úgy helyezkedni, hogy a mutatványt, és a tükörből is még többet lássak mindenből, közben folyamatosan izgattam és ujjaztam a tükörsima punciját

(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

nagyon jó: 6db
(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

(2018-12-02) : Carmen nyergembe pattant, pacizással folytattuk. Komoly tempót diktált, meglovagolt rendesen, nem kímélt és magát sem. Vágtázva lovagolt, mint ha az életért lovagolt volna az indiánok elöl menekülve a vadnyugaton. ;)

(2018-07-08) : Rövid franciás felvezetés után életet leheltek félmafla barátomba, majd Carmen meghozta az ítéletet: előbb Zarával kell dugnom, mert vele még nem voltam. A parancsnak nem tudtam ellenállni.

: 20db
(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.

(2023-04-28) : Fordulásnál kaptam egy nagyon finom, kellemes franciát és jeleztem hogy nagyon kívánom, kaptam védőfelszerelést utána hátulról kezdtem el finoman tolni kellemes szeretkezés lett az első menet hamar végem lett, a második menet elött kaptam egy nagyon kellemes frissítő masszást közben sokat beszélgettünk