A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Carmen

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2018-06-06 18:24:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Carmen +36307131434 95160 szexpartner

yko a 2018-06 hónapi randiján történteket írta meg Carmen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Este megláttam az adatlapját, még éjjel ráírtam, kora reggel visszaírt, reggel már beszéltünk is, délutánra pedig már a ház elől hívtam. Ennél simábban nem is mehetett volna.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, de olyan közel van, hogy gyalog is mehettem volna, csak éppen le akart szakadni az ég.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Angyalföldi újítépítésű ház felső emeletén jó állapotú, szépen megcsinált lakás, ahol két hölgy fogadja a látogatókat. Kényelmes szoba, nagy ággyal. A megénekelt rádiós tusolóban csak a vizet nyitottam meg, a dumát zárva hagytam. Tisztaság, rend mindenütt.
Carmen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Azta**! Ez volt az első reakcióm, amikor megláttam Carment. A gyönyörű cicik bele sem fértek a kis semmiségbe, amit viselt, mindehhez vékony derék, csinos feszes combok társulnak, nem is beszélve a szőke loknik alól kivillanó igéző, türkiszkék szemekről. Carmennek kifejezetten szép arca van, az aranykezű mester nemcsak a ciciken, hanem a szájfeltöltésen is jó ízléssel dolgozott. (Én nagyon nem kedvelem a lufi-kacsaszáj kombót, de itt nyoma sincs egyiknek sem.) Ráadásul Carmen annyira természetes lány, hogy a mesterséges porcikáiról is elhiszem, hogy a gének vagy jóisten adományai.
1. Carmen +36307131434 beszámoló Budapest 95160 erotikus masszázs
3. Carmen +36307131434 beszámoló Budapest 95160 erotikus masszázs4. Carmen +36307131434 beszámoló 2018-06-06 18:24:58 erotikus masszázs 951605. Carmen +36307131434 beszámoló 2018-06-06 18:24:58 erotikus masszázs 951606. Carmen +36307131434 beszámoló 2018-06-06 18:24:58 erotikus masszázs 95160
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Rövid, oldott beszélgetős után gyors tus, aztán az ágyon ülve megbeszéltük, hogy ő vezeti a programot, én majd szólok, ha új műsorszámot szeretnék. Amikor a melltartóból kiszabadultak az ikrek, persze már tudtam, hogy mit szeretnék, de hagytam, hogy történjenek a dolgok. Carmen némi simogatás után franciával nyitott, rendkívül finoman, nem túl erősen, de azért nem is túlóvatoskodva csinálja. Elnézést kért, amiért a méreteim miatt teljes eltüntetést nem tud bemutatni, de aztán mégis majdnem teljesen meglett az is. Úgy helyezkedtünk, hogy én is elérjem kézzel a babapuncit és a saját pályára állt, ringó ikerpárt. Egy idő után franciába fordultunk, illatos, jó ízű, ápolt punciján keresztül nyelvvel diktáltam a ritmust, amit ő a farkamnak adott vissza. Ezután jött, amit vártam, és a cicik közé kéredzkedtem. Carmen minden második ütemnél szájjal is rásegített, mondtam is neki, hogy remélem, beleég a retinámba a látvány, ahogy a cicijei között jár a farkam, és aztán besiklik az ajkai közé. Hogy el ne menjek túl korán, ezután én franciáztam neki, visszajelzései alapján nem is eredménytelenül. Pihenésképp kipróbáltuk a kisebb erogén zónák, fülcimpák, hajlatok érzékenységét, aztán elő a védőruhát. Mivel nagy voltam a babapuncinak, először missziben óvatosan hatoltam belé, de hamar meglett az összhang, pár perc múlva már vígan váltogathattuk a pózokat. Négy-öt pózt végigpróbáltunk, néha rövid pihenőket beiktatva. Amikor rámguggolt, már végképp nem volt baj a méretekkel, csak úgy siklott, aminek siklania kellett. Amikor éreztem, hogy lassan mindkét értelemben lejár az időm, kértem, hogy a cicik között fejezhessem be a soiré-t. Ez az utolsó fejezet nem tartott sokáig. Éppen azon gondolkoztam, hogy a szájában vagy simán a ciciken menjek el, amikor egy hibrid megoldással végem lett, kintre, bentre is jutott az anyagból. Még 10 percünk volt, amit a külföldi rbnb lakások jellemzőinek megvitatásával töltöttünk el kellemesen. A tusolás és érzékeny búcsú közben már tudtam, hogy nem utoljára jártam Carmennél.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon elfelejtettük megbeszélni, így kénytelen voltam szóba hozni távozás előtt. Megoldottuk.
Rózsacsokor
yko nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagy csillagos ötös, Carmen tökéletes nő. Máris azon jár az eszem, hogy az adatlapján szereplő hármas felállást mikor kéne megszerveznem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Carmen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókCarmen legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2024-05-14) : A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam,

(2024-05-13) : rábukott a szerszámomra, remekül csinálta, szuper a technikája, vegyesen kézzel és szájjal is kényeztet, próbált úgy helyezkedni, hogy a mutatványt, és a tükörből is még többet lássak mindenből, közben folyamatosan izgattam és ujjaztam a tükörsima punciját

(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

nagyon jó: 6db
(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

(2018-12-02) : Carmen nyergembe pattant, pacizással folytattuk. Komoly tempót diktált, meglovagolt rendesen, nem kímélt és magát sem. Vágtázva lovagolt, mint ha az életért lovagolt volna az indiánok elöl menekülve a vadnyugaton. ;)

(2018-07-08) : Rövid franciás felvezetés után életet leheltek félmafla barátomba, majd Carmen meghozta az ítéletet: előbb Zarával kell dugnom, mert vele még nem voltam. A parancsnak nem tudtam ellenállni.

: 20db
(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.

(2023-04-28) : Fordulásnál kaptam egy nagyon finom, kellemes franciát és jeleztem hogy nagyon kívánom, kaptam védőfelszerelést utána hátulról kezdtem el finoman tolni kellemes szeretkezés lett az első menet hamar végem lett, a második menet elött kaptam egy nagyon kellemes frissítő masszást közben sokat beszélgettünk