Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
szexpartner beszámoló

Carmen

Törzshirdető

-

Beküldve: 2018-06-04 22:54:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 95122

Brúsz a 2018-05 hónapi randiján történteket írta meg Carmen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
A telefont első próbálkozásra felvette.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
13. kerület Szabolcs utca. A cím egyértelmű volt. Mivel vasárnap délután mentem kora este könnyen tudtam parkolni. Amúgy BKV val is jól megközelíthető a hely. A házzal szemben egyébként egy fizetős parkoló van egy üres telken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás emeleti, tiszta kulturált két szoba és egy nappali egy fürdőszoba. Rendel ott egy barátnő Zara. Rákérdeztem hogy használhatjuk e a nappalit? Benne volt abban is. Volt ott egy jó kis bőr kanapé gondoltam szívesen lovagoltatni amott is egy kicsit. De végül elmaradt . Fürdőszoba korrekt tiszta bármiféle tusfürdőre emlékszem de nem volt túllihegve.
Carmen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Szép nagy cicis vigyorgós vágány csaj. Telt idomok, pici húsi, abszolút vonzó alkat a dudákat látván tudtam hogy nem hagyhatom ki ,hogy jól mellbe rakjam.
1.  +36 beszámoló Budapest 95122 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 95122 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 951225.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 951226.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 95122
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Együtt mentünk el fürdeni kérésemre. Alaposan meg tisztogatott, dagadt is egyből az ezredes. Én is jól le csutakoltam a különösen nagy figyelmet fordítva a hatalmas cickre. Végig járt a szája így hát beteretük egymást a hálószobába és némaságra ítéltem. Elég jól cumizik, változatosan mélyen beleszi. Látta a mozdulatomat, hogy mindenáron be akarom tenni a melleit közé. Egyből segítőkész volt és alaposan nyálazta a kupakot közben. Hátranyúlva a puncit izgattam ami jól nedvesedett. Egy idő után átfordultam 69-be és mivel kedvemre volt a száj munkája, kértem hogy gyorsítson. Komoly mennyiséget fogod fel. Nem volt finnyás, diszkréten kivonult és tv macisat játszott. Szinte kérni se kellett be nem állt a Bagó leső jel dumát sok mindenről de érdekes volt amit mondott. Elég vágány jellem minden fele járt már. Így telt az idő mikor éreztem, hogy képes lennék egy gyors vágtára. Így hát ismét a szájába tettem aminek meg is lett hamar az eredménye. Majd védőruhát követelve előről végül hátulról támadtam. Bírta a pakolást és a tempót. Nem akartam sokat tökölni ezért önző módon átadtam magam a kéjnek. Egy gyors mozgásra vissza szaladtam még a fürdőbe, majd dumáltunk még egy kicsit végül utamra engedett. Van egy barátnője állítása szerint Zara, nagyon csinos láttam is már a hirdetését. Fenem rá a fogamat , de még nem sikerült elérnem. Rá is kérdeztem hogy egy közös triót vagy egy dupla párosban benne lennének- e? Igent mondott rá, sőt leszbit is vállalnak. Azóta se megy ki a fejemből.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Egy kicsit magas de maga a minőség mondjuk úgy, ellensúlyozta. Nekem most szerencsém volt. Úgy érzem végül nem ment pocsékba.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Abszolút ajánlott kategória. Egy kellemes tartalmas órát tudtam eltölteni nála. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Van még benne kiaknázatlan lehetőség. A Zarával elkövetendő lesbi show val kombinált csoportos pajzánkodás lehetősége, pedig sehogy se megy ki a fejemből. Még így két hét után is szívesen gondolok rá vissza. Kellemes emlék.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Carmen szexpartner beszámolójáról


2018-06-05 19:06:53
Első beszid. Jóra minősítem.

2018-06-05 13:04:43
Érdekes egy beszámoló, meg kell szokni a stílusodat, de biztatás képen jónak minősítem.

2018-06-05 13:04:34
Érdekes egy beszámoló, meg kell szokni a stílusodat, de biztatás képen jónak minősítem.

2018-06-05 12:27:01
Csatlakozom kispalya kollegához...néha elkelne egy navahó kódfejtő...és ezen a "három Mátyás" kifejezésen erősen elgondolkodtam...az inkább "három István", nem?

2018-06-05 10:47:48
Viszonylag jó írás, csak a rengeteg elírás rontja a megítélését: "Komoly mennyiséget fogod fel", "be nem állt a Bagó leső jel dumát sok mindenről", "Elég vágány jellem", "gyors mozgásra vissza szaladtam még a fürdőbe"
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-06-20) : Ezután gumit kértem és olyan lovaglásba kezdett amiben nem tudom, hogy volt-e már részem, ezt csak fokozták hatalmas melleinek a ringásai. Ezután missziben és kutyusban folytattuk, majd mivel gumiba nem tudtam elmenni így 69-ben lett végem.

felejthetetlen: 5db
(2024-10-10) : Elég hamar észrevette, hogy megmozdult odalent valami, parancsára elheveredtem és hagytam, hogy ajkaival felfedezze a velem egykorút. Igazán kiváló franciában részesített, de technikája elég széleskörű - néha csak lágyan bólogatott fel és le, de volt, amikor köpködősen és vadul szopott, kis mélytorokkal megfűszerezve.

(2024-08-17) : Oldalt feküdt a jobb oldalamon, és úgy okozott vizuális és testi örömöket. Néha megköpdöste, néha rám nézett, átlag méretemet nem hagyta szárazon, alaposan benyálazta és élvezettel szopta. Szájbeélvezés lett a vége. Nem rohant rögtön a fürdőbe, megvárta míg lenyugszom a szájában.

(2024-07-25) : Imádtam ahogy a hatalmas mellei a mellkasomnak szorulnak, minden lélegzet, sóhajt hallani érezni. Markoltak csodás fenekét és a bársonyos lábai a könnyökhajlatomban pihentek. Imádom ezt a pózt, nagyon intim és igazán irányítani lehet benne a ütemet,

nagyon jó: 2db
(2024-06-22) : Nem vette be nagyon mélyre, de jól szívott és sokat használta a nyelvét szopás közben is, meg úgy általában is nyalogatva a rudat meg a zacsit. Sokszor rá is köpködött a farkamra,

(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

: 3db
(2024-10-17) : Egy idő után kicsomagolt a törülközőmből és kezdetét vette a franciaóra. Először a kanepén nekem oldalról szopott miközben én a csodás fenekét simogattam. Aztán kézenfogva elmentünk a tükör elé, ahol hozott egy párnát, letérdelt, és így szopta lelkesen az immár teljes harckészültségben lévő szerszámom.

(2024-09-16) : Első körben én szeretem volna kényeztetni hanghatásból ítélve meglett az eredménye, utána fordultunk hatvankilencbe itt is jól elvoltunk és jött a lovaglás Kendrától ez volt talán a legjobb póz végül hátulról lett végem az elő körben.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.