Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Ivett(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

CSILLA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-11 09:23:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló CSILLA +36706207545 119842 erotikus masszázs

Thermal a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg CSILLA hirdetővel
csodás cicik
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel hívtam, könnyen elértem és rögtön meg is tudtam beszélni Vele egy déli randevút. Tisztáztuk a lehetőségeket és a csokor méretét is.

Korrektül és szabatosan tájékoztatott, de már a telefonban elvarázsolt a sexy hangjával és a nevetésével.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Zugló belső része, a cím könnyen megtalálható, de a GPS is ismeri. A parkolás fizetős, de simán ment, több hely is volt a ház előtt. Tömegközlekedéssel is könnyen elérhető a Stadionoktól pár perc séta. A ház nem túl régi építésű, pont egy sarkon van, a bejárat szépen kitáblázva, ahogyan kell.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Vendéglátónk a ház egyik emeletén a rendel, de a kaputelefonban elmondott információk alapján könnyű Őt megtalálni. A liftből kilépve, már nyílt is az ajtó és ott várt mosolyogva. A lakás tökéletes, újszerű, nem tudnék kifogást találni. A fürdőben tisztaság, többfajta tusfürdő, szájvíz kis pohárral, száraz kilépő és előtte-utána friss, illatos törölközőt is kaptam. A tetthely egy közepes méretű szoba, de nem focizni mentem, pont jó volt a mérete. Benne masszázspad, ami nem nyikorgott és bőven kibírt később kettőnket is. Van benne még egy heverő, itt volt a foglalkozás erotikusabb része. Szóval minden tipp-topp volt és kellemes meleg, ami ebben az időben már jól esik.
CSILLA külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Csilla egy igazi milf, pont tökéletes és kidolgozott alakkal. Látszik rajta, hogy rendszeresen sanyargatja magát a konditeremben. Semmi felesleg, formás idomok és kedves arc. Egy melltartó-bugyi kombóban várt, az állam leesett mikor megláttam. Ezt mosolyogva nyugtázta, majd röviden megbeszéltük hogy mit is szeretnék, rendeztem a csokrot -én így, előre szeretem- és elvonultam a fürdőbe. Rekordidő alatt végeztem, hogy le ne maradjak semmiről és minél több időt tölthessek csinos vendéglátómmal.
1. CSILLA +36706207545 beszámoló Budapest 119842 erotikus masszázs
3. CSILLA +36706207545 beszámoló Budapest 119842 erotikus masszázs4. CSILLA +36706207545 beszámoló 2023-11-13 09:46:31 erotikus masszázs 1198425. CSILLA +36706207545 beszámoló 2023-11-13 09:46:31 erotikus masszázs 1198426. CSILLA +36706207545 beszámoló 2023-11-13 09:46:31 erotikus masszázs 119842
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A szobában hasra feküdtem a masszázspadon, megkérdezte milyen kencét szeretnék, de nekem ez mindegy volt. Viszont plussz pont, hogy van ebben is választék. A masszázs eléggé erős, szakszerűnek tűnő, nem csak simogatás. Belead mindent, nincs hiányérzet. Egyszer csak azt vettem észre, hogy már teljesen meztelen, így járja körül a masszázspadot és gyúrja át a testem. Ez azért sokat dobott az élményen, pláne mikor a cicijei simogatták a hátam. Csilla nem szégyenlős, így kedvünkre mozizhatunk és van is mit.

Mivel volt elég időnk, a masszázst tökéletesen végig vitte. Teljesen átgyúrta a testem, másnapra lett is egy kis izomlázam, de nagyon jól esett.

Egy idő után azért el-el tévedt a keze és a nyakamon-fülemben éreztem a leheletét és apró puszikat is kaptam. Már alig vártam, hogy elhangozzék, hogy megfordulhatsz...
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Óvatosan letörölgetett, majd érzékien simogatta, puszilgatta a farkam, de először én akartam Őt megízlelni. Ezért átköltöztünk a heverőre, ahol heves csókcsatába bonyolódtunk és mivel rendesen-nyelvesen csókol, ezt alig akartuk abba hagyni. De azután a hátára fektettem és lassan a cicijén keresztül eljutottam a csupasz, addigra már nedves puncijáig. Itt elidőztem, ami hallhatóan tetszett neki is, talán sikerült örömöt is szereznem. Majd a hátamra parancsolt, a lábaim közé térdelt és belekezdett egy alapos, mindenre kiterjedő franciába. Szem nem maradt szárazon és más sem. Időnként mélyen torokra vett és ahogyan szeretem, szájjal-kézzel vitt el a végkifejletig. Hatalmasat élveztem a szájába. Nem ugrott el, megvárta míg lenyugszom és az utódokat sem láttam viszont, így takarítani is alig kellett. Csilla egy igazi kincs, tapasztalt és ügyes, nem maradt hiányérzetem, megkaptam amiért mentem minden értelemen.

Kicsit még beszélgettünk, mert értelmes nő, így nem volt nehéz Vele közös témát találni. De lassan lejárt az időnk és fájó szívvel, elmentem lemosni magam, felöltöztem és csókkal búcsúztunk a következő viszontlátásig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok, Ő maga az extra. A hozzáállása, kedvessége követendő példa.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Csillával kimaxoltuk a találkozást, ami a műfajban van, azt teljesen és hihetően hozta. Semmi mesterkéltséget nem éreztem, együtt él a vendéggel az közösen töltött idő alatt.

Köszönöm szépen!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés CSILLA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet