Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
erotikus masszázs beszámoló

CSILLA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-12-04 21:01:41

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 116385

Nagylala a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg CSILLA hirdetővel
Egyeztetés
A kedves hölgy saját maga kezeli a telefont, rövid párbeszéd alatt egyeztettünk, majd egy órán belüli időpontot beszéltünk meg. Előbb odaértem a helyszínre, de szerencsére ezt a 10 percet nem kellett a kocsiban töltenem, már tudott fogadni.
Megközelítés
Parkolás a ház előtt, de a metrótól is maximum 5 perc séta. Sajnos fizető övezet, de már lassan nincs a peremkerületeken kívül ingyenes rész🤨 Szerintem hétköznap napközben is simán parkolható.
Helyszín
A helyszín régi ismerős😃 Volt itt egy hölgy -Eszti-, aki nagy kedvencem volt, sajnos elég rövid volt a pályafutása... a lakás 70-80 m2-re saccolható, 15-20 éves épület. A szembeszobában kaptam helyet, masszázságy, tatami, kanapé berendezéssel. A tusoló tágas, többféle tusfürdő, tisztaság van.
CSILLA külseje
Igazi jógaoktató😃 Vékony, 170 magas, szálkás izmok, apró mellek, olyan lapos has, ami nekem 25 éve nem adatott meg😃 sokat nem markolásztam, de a benyomásom az volt, hogy ne akard megharapni, mert kicsorbul a fogad. Nagyon sportos benyomást tett rám
1.  +36 beszámoló Budapest 116385 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 116385 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1163855.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1163856.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 116385
Erotikus masszázs
A masszázs a tatamin történt, vmilyen krémmel. Igazán szakszerű nem volt, de testedzettségének a benyomását alátámasztotta kezének ereje, ha komolyan masszírozni akart volna, biztosan néha összeszorítom a fogaim. Végigcsacsogta az időt, kb. fél óra, miközben átkenegetett, illetve össze, saját szavaival élve. Nem igazán ezért mentem, így sokat nem tudok róla írni.
Levezetés
Egyszercsak "fordulj meg"😃 kicsit elől is összekrémezett, miközben megismertem sok mozzanatot az életéből, majd azt mondta, hogy most tele lesz a szám így vége s beszélgetésnek. Átmasszírozta a farkam és a zsákom, majd elkezdett szopni, nem lehet másnak nevezni😃 alaposan, cuppogva, nyálasan, a golyóimat markolva, szopta keményre, majd kézi segítséggel, néha csak mélytorkos technikát alkalmazva folytatta. Alapos volt. Sajnos toppon nem voltam, így éreztem, hogy segítenem kell a befejezést, így kezembe vetttem az irányítást. Ő közben nyalta a golyóim, majd lefetyelte a makkom. Így is lett vége, miközben spricceltem, folyamatosan nyalogatta. Vizuális élménynek is maradandó volt. Nem sietett a takarítással, szilviázott, aztán irány a tus.
Elszámolás
Az elején rendeztük. Nem szokásom, de most kérés volt, így megtörtént. Szerintem így nehezebb jattolni, ha elégedett vagy...
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 23 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Amiért mentem megkaptam, pornós feeling, aki ezt szereti megkapja.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés CSILLA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet