Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Blanka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-01 00:39:40

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Blanka +36308616114 121392 erotikus masszázs

memen a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Blanka hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Elmeséljem 2 hét távlatából? Üsse kavics, valamiért csak késztetést érzek rá, hogy elmondjam nektek is, milyen volt az eddigi legjobb masszázs élményem innen az oldalról.
Pont egy héttel az időpont előtt írtam rá az oldalon, szabad időpontrol érdeklődve. Nagy naivan gondolva, hogy majd aznap.. Na persze, Blankanal sorban állás van, nem megy az így adjuramistenderogton. Üzenetben jelezte, hogy a telefonos egyeztetést preferálja. Telefonon pedig rögtön mondta, hogy a napja bizony tele van. Én legközelebb egy hét múlva mentem Pestre, aznapra adott időpontot. Mondanám, hogy aznapra kértem időpontot, de nem volt választásom :D Már a telefonban jelezte, hogy nála bizony profi masszázs van, ért hozzá, van referenciaja bőven, de azért a végén lehet kérni egy kis kényeztetést. Igen-igen, kiolvastam a tájékoztató füzetet, nem ért meglepetés. Egy héttel később az ajtó előtt hívtam, a megbeszélt időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nem annyira központi hely, mégis forgalmas. Elrejtozni a ház mellett nehéz, de nem is kell, masszázsra megy az ember, nincs szégyellni való. GPS egyébként megtalalja az épületet, parkolás fizetős, de megoldhato kis keresgélés után. Bkv-ban továbbra sem vagyok jártas. A nem sok emeletes épület legfelső szintjére kell felmenni gyalog, így teljesen lerokkant uraknak nem ajánlom a látogatást.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakásban többen vannak, hallatszik is, illetve megy is a logisztika a vendégek érkezése miatt. A fürdőben második körben elhelyezett osszegombocolt zoknik további vendég jelenlétére utaltak. A lakás egyébként több szintes, ha jól sejtem az emeleten van kolléganő. Fürdő tiszta, nagy káddal, kedvem támadt volna teleengedni vízzel, de nem ezért jöttem. Szajviz, tusfurdo, törölköző, miegymás, minden megfelelő mennyiségű, minőségű. A szobában nagy, fix vázas, fa masszázságy, nem nyikorog, teljesen stabilan áll és teszi a dolgát. Hangulatfeny, zene, illatok, tökéletes relaxációs környezet.
Blanka külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Blanka egyrészt valóban a korát meghazudtolo fizikumban van, másrészt van a személyiségében valami rendkívül szimpatikus, ami megfogott. A 2 méteres magassgomnak megfelelő méretű karjaimat eddig még senki nem hívta kezecskének, és ezen felül is hasonló kicsinyito kepzokkel ellátott jelzőkkel illetett, ami egész furcsa hangulatot kölcsönzött az egész ottletemnek. Amúgy is olyan beceneven hívott, ahogy kb általános alsó tagozat óta senki, ami kifejezetten kedves hangulatot teremtett. Szóval Blanka szuper, és nem mellesleg szuperül massziroz.
1. Blanka +36308616114 beszámoló Budapest 121392 erotikus masszázs
3. Blanka +36308616114 beszámoló Budapest 121392 erotikus masszázs4. Blanka +36308616114 beszámoló 2024-05-01 09:36:22 erotikus masszázs 1213925. Blanka +36308616114 beszámoló 2024-05-01 09:36:22 erotikus masszázs 121392
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
1
És bizony masszázs volt a javából. Nem fejtem ki elejétől a végéig, csak nagy vonalakban. Gyakorlatilag minden testrészemet kellően kezelte, és mivel valamelyest szakmabeli vagyok, ezt mindenki nyugodtan nyugtazhatja. Hason fekve labtol indulva egész testmasszazs, aztán háton fekve szintúgy. Nem marad ki semmi, van ami kissé fáj, de nem baj, ma fáj, holnap működni fog. És még itt sincs vége, a masszázságyon ülő helyzetben tovább folytatódik a kezelés. Profi, profi, profi, nincs rá más szó. De egyébként van. Nem csak profi, de fáradhatatlan is, nem csal le semmi részt, mindent végig visz, le a kalappal.
Levezetés
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Masszázs előtt természetesen atbeszeltuk ezt a részt is. Valaszthatok, vagy egy órában masszíroz, vagy kerhetek kézi kényeztetést. Más opció nem merült fel, vagy már nincs más opció, vagy csak most nem volt, vagy akármi, nem tudom. Mondtam, hogy meglátjuk, nem zarkozom el a kényeztetéstol, ha nem kínoz meg nagyon, és úgy érzem, hogy a hangulat adja, akkor a végén szóljon, amikor döntenem kell. Így is lett. A fenti masszázs rész után szólt, hogy innentől vagy választhatok talpmasszazst, vagy jöhet egy kis kényeztetés. Mivel a talpmasszazs nem az én világom, mondtam, hogy próbáljuk meg a B opciót. Kiment, kezmosas, én addig pihentem kicsit. Visszaterve elovette a közvetlenebb énjét és az eddig elrejtett mosolygós arcát, és jelezte, hogy bár nem tanulta, azért megteszi mindent a pozitív vegkifejlet érdekében. Térdét a masszázs ágyra helyezte, és jelezte, hogy nyugodtan simogassam combját, tudja ő, hogy kell az inget a férfiaknak. Hát bizony ezt jól tudja, és segített is, miközben kézzel simogatott és kenyzetetett, én a derekát, combját simogathattam. Ismét megállapítottam, hogy tökéletes alakja van, és hirtelen atfordult a szemebemben és már csak a vonzó szuper nőt láttam magam mellett, eltűnt a korábbi masszázs terapeuta, aki eddig az izmaimat gyurta. Megkérdeztem, bánja-e, ha felulok az ágyon, nem bánta, így ülő helyzetben teljesen át tudtam karolni, kicsit belebujni az aurajaba, csak azért is, csak mert nem szabad, és annyira jó, amikor tilos. És így is lett vége a kényeztetésnek, igen, halkan, ahogy illik, megírták már. Kaptam törlőt, talán segített is tisztalkodni kicsit, nem tudom. És kaptam vizet, és kicsi csoki is volt, teljes ellátás. Aztán meg egy zuhany és jobbra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrakrol nem tudok. Két opció volt nekem: masszázs kézi kényeztetéssel vagy anélkül. A kettő között nem sok rózsa különbség van, mint olvashattátok, az utóbbival éltem. Hogy jelenleg van-e lehetőség más fajta kényeztetésre, vagy ilyen csak régebben volt, vagy szimpátia függő, azt nem tudom, nem került szóba. Talán, ha legközelebb lesz bátorságom, megkérdezem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Örülök, hogy elmentem. Gyakran járok klasszikus masszázsra, gyakrabban, mint az oldalon szereplő hölgyekhez. A Blankânâl töltött óra tökéletes összhangja volt a két típusú masszázsnak. Kiemelkedően masszíroz, ha életem összes masszázs élményét összevetem, akkor is dobogós. A levezetés pedig megadja azt a pluszt, amiért olykor ide látogatok, erre az oldalra. Nagy valószínűseggel nem utoljára voltam nála. Köszönöm a masszázst. Egy hétig éreztem, hogy könnyebben mozgok, most, két hét elteltével kezdem csak újra érezni, hogy ideje lenne újra kezelésbe venni a tagjaimat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBlanka legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-06-28) : Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.

(2019-08-24) : Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

felejthetetlen: 16db
(2023-02-09) : Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..

(2022-10-16) : Tapasztalataim alapján, ezen a színvonalon bizony, kevesen tudnak az itt hirdető lányok közül, ilyen szakszerűséggel és hozzáértéssel masszírozni! Számos szakmai tanfolyamot elvégzett már ezzel kapcsolatban illetve folyamatosan képzi magát.

(2022-01-09) : Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít. Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.

nagyon jó: 16db
(2023-11-24) : Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon.

(2022-03-25) : Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását.

(2022-02-18) : Nem ereszteném bő lére a masszázsrészt, nem is értek hozzá, engem a végeredmény érdekel. Megérkeztem, Blanka leültetett a kanapéra és alaposan kikérdezett problémám felől, majd röviden vázolta, mit fog tenni velem. Szóval vázlatosan próbálom visszaidézni a történteket. Megfürödtem, utána hassal a padra, balra tőlem Blanka egy sortban és egy pólóban. Gondoltam egy merészet, felültem és egy kicsit bátortalanul megkérdeztem, hogy esetleg, ha lehet.....,netán könnyítene munkaruházatán? Mindenre fel voltam készülve, gondolatban elbúcsúztam szeretteimtől.

: 21db
(2023-04-11) : A masszázsnak nagy alapossággal kezdett neki, egy porcikám sem maradt ki. Közben ha valahol talált egy kis anomáliát azt kedvesen latinul elmagyarázta nekem. Az elején még nem kérdeztem vissza aztán eljött az a pont amikor finoman jeleztem neki, hogy nem vagyok szakmabéli úgyhogy aranyosan lefordította nekem konyhanyelvre. A masszázs sok előttem szólóhoz hasonlóan azt kell, hogy mondjam hibátlan.

(2022-10-31) : A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el. Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.

(2022-06-15) : Az ún. erotikus masszázs kategóriában egy kifejezetten jó masszázat kaptam. Mind a vádlimat, úgy a hátamat is rendesen megnyomkodta, a csomóknál el is időzött kicsit. Felüdülésként hat, hogy a masszázs oldalon hirdetők közül nagyritkán találok olyan valakit, aki tud is masszírozni.