Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Blanka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-24 13:57:42

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Blanka +36308616114 119974 erotikus masszázs

bleez a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Blanka hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Két hete egy teniszezés után annyira mozgáskorlátozott lettem, hogy döntöttem: rendes masszázsra is szükségem van. Blanka beszámolóit olvastam és tudtam, hogy ez irányban Nála kell jelentkezni. Múlt héten küldtem üzenetet az oldalon, aznap válaszolt, de nem tudtunk időpontot egyeztetni. Jelezte, e héten mely napokon tervezi a masszázst, így kedden telefonon felhívtam és könnyedén leegyeztettük a péntek délelőttöt. Masszázsra jelentkeztem be, anyagiakat nem egyeztettünk, de azt már egy "Bővebb infó"-ban korábban lekértem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megközelíthető csendes utca az Árpád híd és az Amfiteátrum között, a régi, hangulatos óbudai rész. Parkolás fizetős, viszont sok szabad hely van. A többemeletes társasház a rendszerváltást követően épült, modernebb a körülötte lévő régi épületektől. Tömegközlekedés a Lajos utcában van, én nem szoktam használni. GPS odavezet, Google streetwiew-n látszik a házszám is.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A társasház tetőterében van kialakítva a masszázs szalon, azon a szinten, ahol voltunk, én 2 rendelőt láttam. Csigalépcső vezetett egy még feljebbi szintre, ott nem jártam. A rendelők szintjén közös fürdőszoba, méretes sarokkáddal, amelyben lehet ülni is, így nem fröcsköljük ki a vizet. Tusfürdő többféle van, nagy méretű, jó nedvszívó frottír törülközőt kaptam Blankától. A szobában hosszában van egy kanapé és egy jó stabil masszázságy, a szoba végében a földön egy sokat sejtető 2 személyes matrac. Szobainas a ruháknak, felhomály, rend, tisztaság, illat mindenütt.
Blanka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Blanka képei nagyon tetszettek, szeretem a korosztályát és a karcsú, magas hölgyeket. Blankában nem csalódtam, mindig ilyen masszőrre vágytam. Korát meghazudtolóan fiatalos teste, finom selymes bőre, izmos lábai és karjai, tinilányos cicijei vannak. Többen megénekelték a határozottságát és szigorúságát, ez így is kezdődik egy új ismerettségnél, de udvariassággal nagyon hamar elő lehet csalni a mosolyát, ami szívet melengető. Engem legyűgözött a szakértelme és a munkában való alázata. A terápiát egy topban és egy sortban végezte, később ezen könnyítettünk.
1. Blanka +36308616114 beszámoló Budapest 119974 erotikus masszázs
3. Blanka +36308616114 beszámoló Budapest 119974 erotikus masszázs4. Blanka +36308616114 beszámoló 2023-11-24 18:03:11 erotikus masszázs 1199745. Blanka +36308616114 beszámoló 2023-11-24 18:03:11 erotikus masszázs 1199746. Blanka +36308616114 beszámoló 2023-11-24 18:03:11 erotikus masszázs 119974
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Kabátom levétele után kikérdezett, milyen panaszaim vannak. Elmondta, mivel Ő nem maszatolást végez, ezért pontosan tudnia kell minden panaszt, nehogy valami sérülést okozzon. Tulajdonképpen nincs semmi konkrét bajom, csak öregszem, nehezebben mozognak a kötött izületeim és egészségmegőrzés miatt szoktam igazi masszőröknél megfordulni. Kértem, ha van rá mód, kényeztessen is a végén, mert odalenn is igénylem a gondoskodást. Blanka elmondta a lehetőségeket és nekem ez meg is felelt. Kiment amíg levetkőztem és felhasaltam a masszázspadra. Visszaérkezve véggig tapogatta a testrészeimet, majd letakart egy törülközővel és nekilátott. Általánosságban igaz a jó masszázsra, hogy bizony vannak fájdalmas részei, ezt minden testrészemnél éreztem, de a többszöri ismételt gyúrás közben egyre kevésbé. Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon. Fordulást követően újból jöttek a combok és a karok, majd nyaktornával zárta a terápiás masszázs részt. A masszázs után kiment kezet mosni, én meg hanyatt gondolkodtam az élet nagyszerűségén.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Blanka visszajött és párnát tett a fejem alá. Megkérdezte, hogy levegye-e a felsőjét, és használjon-e síkosító anyagot, én mindkettőre igen mondtam. Gyorsan ledobta a topot és a melltartóját és én megcsodálhattam a kicsi, de formás cicijeit. Ennek hangot is adtam, dícsértem a szépségét és az eleganciáját, majd én is elkezdtem simogatni a hátát, a ciciket és az arcát. Blanka hagyta, hogy így fokozzam a vágyam és kedvesen mosolyogva közölte, hogy ugyan ő nem erotikus masszőr, de koránál fogva pontosan tudja, mi kell egy férfinak a gyönyörhöz. Ezt alkalmazta is, közepes erősséggel, változatos technikával végezte a lingamot a beteljesülésemig. Nem üvöltöttem, csak nyögtem, mert éreztem, itt nem illik. Kicsit letörülgetett, aztán kisurrant előkészíteni a fürdőt. A végén fürödtem, mert reggeli zuhany után jöttem a masszázsra. Amikor visszaértem a szobába, megöleltem és adtam két puszit Blankának, tényleg örülök, hogy megismerkedtem Vele.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az indító beszélgetéskor elmondta a díjat, amit a végén a elhelyeztem a kis asztalon. Nagyon megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Blanka egy igazi gyógyító masszőr, akinek azért megesik a szíve a halandó férfiakon. Gyönyörű, határozott, de bájos és gondoskodó is. Én ezért mentem és megkaptam mindent, amire vágytam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBlanka legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-06-28) : Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.

(2019-08-24) : Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

felejthetetlen: 16db
(2023-02-09) : Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..

(2022-10-16) : Tapasztalataim alapján, ezen a színvonalon bizony, kevesen tudnak az itt hirdető lányok közül, ilyen szakszerűséggel és hozzáértéssel masszírozni! Számos szakmai tanfolyamot elvégzett már ezzel kapcsolatban illetve folyamatosan képzi magát.

(2022-01-09) : Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít. Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.

nagyon jó: 15db
(2022-03-25) : Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását.

(2022-02-18) : Nem ereszteném bő lére a masszázsrészt, nem is értek hozzá, engem a végeredmény érdekel. Megérkeztem, Blanka leültetett a kanapéra és alaposan kikérdezett problémám felől, majd röviden vázolta, mit fog tenni velem. Szóval vázlatosan próbálom visszaidézni a történteket. Megfürödtem, utána hassal a padra, balra tőlem Blanka egy sortban és egy pólóban. Gondoltam egy merészet, felültem és egy kicsit bátortalanul megkérdeztem, hogy esetleg, ha lehet.....,netán könnyítene munkaruházatán? Mindenre fel voltam készülve, gondolatban elbúcsúztam szeretteimtől.

(2022-02-12) : Ő pedig pontosan tudja, miket kell átmozgatni rajtam... Alaposan végre is hajtja. A lábaimnál kezdve.. ha már ott van mit éreznem, mi lesz a kritikus helyeken? Erős és gyakorlott kezével mindenhova eljut, megtalálja a pontjaimat. Sziszegek, nyögök tulajdonképp végig.

: 21db
(2023-04-11) : A masszázsnak nagy alapossággal kezdett neki, egy porcikám sem maradt ki. Közben ha valahol talált egy kis anomáliát azt kedvesen latinul elmagyarázta nekem. Az elején még nem kérdeztem vissza aztán eljött az a pont amikor finoman jeleztem neki, hogy nem vagyok szakmabéli úgyhogy aranyosan lefordította nekem konyhanyelvre. A masszázs sok előttem szólóhoz hasonlóan azt kell, hogy mondjam hibátlan.

(2022-10-31) : A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el. Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.

(2022-06-15) : Az ún. erotikus masszázs kategóriában egy kifejezetten jó masszázat kaptam. Mind a vádlimat, úgy a hátamat is rendesen megnyomkodta, a csomóknál el is időzött kicsit. Felüdülésként hat, hogy a masszázs oldalon hirdetők közül nagyritkán találok olyan valakit, aki tud is masszírozni.