Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-29 12:53:48

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Blanche +36307122691 120805 szexpartner

pályáttévesztett a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Blanche-ot telefonon értem utol 4 nappal a találkozónk előtt. Én a tervezés híve vagyok és szerintem Ő is szereti tudni milyen idő beosztása lesz. A pontos órát később egyeztettük, de maximálisan rugalmas volt és megtaláltuk az ideális időpontot. Előtte való nap és az nap reggel is megerősítettem szándékomat. Bár szerintem Ő tudja, hogy én nem szoktam késni vagy lemondani. Bár az utóbbi egyszer előfordult mikor Covidos lettem, de akkor is napokkal előtte jeleztem felé.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Annak ellenére, hogy Blanche lakása a belvárosban található, én mindig találok parkoló helyet. Most is így volt, kb. 10-12 méterre parkoltam a bejárattól. A parkolás fizetős, ha fizetsz érte. Cím egyértelmű, GPS oda visz, könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Drága Hölgyem lakása egy minden luxussal felszerelt elegáns Ékszer doboz. Tökéletes tisztaság, rend, nyugalom uralkodik minden szegletében. Az ágy méretes, nagyon kényelmes és a sok párna csak emeli funkcionalitását. Fürdő részleg patyolat tiszta, száraz kilépő, számtalan tusfürdő, nagy száraz illatos törölköző és szájvíz várja használatba vevőjét.
Halk diszkrét zenei aláfestés fokozza a hangulatot.
Blanche külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Blanche most is brutálisan csinosan várt!!! Fehér tónusú, vékony vállpántos ,merészen dekoltált, felül testéhez simuló, dereka vékonyságát és eszméletlen csípőjét kiemelő, térd alá érő ruhában várt. Letaglózott a bája , csinossága és eleganciája. Lábbelije számomra még új, félmagassarkú fehér papucs volt. Ahogy képein is lehet látni, Ő rajta minden természetes. Nincs nagyobbítás, szabás-varrás, betoldás, töltés, pótlás. Természetessége, testének a sporttal való karbantartása és egészséges életvitele tükröződik a képein és leginkább mikor a valóságba láthatja az a szerencsés Földlakó aki betoppan hozzá.
Mindene tetszik, bájos arca, kecses, karcsú alakja, szemet gyönyörködtető keblei, formás popsija, kislányos - leszállópályás nunija, finom fehér, bársonyos bőre és eszméletlen lapos feszes hasa.
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 120805 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 120805 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2024-02-29 13:27:40 erotikus masszázs 1208055. Blanche +36307122691 beszámoló 2024-02-29 13:27:40 erotikus masszázs 1208056. Blanche +36307122691 beszámoló 2024-02-29 13:27:40 erotikus masszázs 120805
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Belépésem után mikor már kiámuldoztam magam vendéglátóm szépségében, megöleltük és megpusziltuk egymást. Cipő, kabát le és egy tea mellett jót beszélgettünk, az elmúlt időszakban történtekről és a megváltozott emberi viselkedésekről. Megkap a törölközőt és irány a fürdő ahol felfrissítettem magam. Szájvíz használat, majd derekamon a méretes törölközővel beléptem a szobába.
Blanche egy kétrészes fehér színű melltartó-slim bugyi kombóba várt. Azonnal összeölelkeztünk és kitartóan csókolóztunk. Csókja teljese lenyűgöz és feltüzel mindig. Kezeink a másik testét simították, kerestük egymás erogén zónáit és én újra nem tudtam betelni testének érintésével. Valahogy most nem sikerült egy kezemmel megszabadítani a mellartóról, de ő besegített. A bugyinál már nem volt ilyen gond, közbe persze rólam is lekerült a segítségével a törölköző. Újra ott álltam állmain Hölgye előtt. Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni. Leült az ágyra , kacéran mosolygott rám, Ő még ült az ágy szélén én már ott térdteltem és adta magát a helyzet, hogy ebben a pozícióba ajkaink újra összeérjenek. Csók után a cickók kaptak puszit, majd miközben ő dőlt hanyatt, a hasikáját is végig csókoltam.Finoman belekezdtem nyelvemmel erogén zónájának kényeztetésébe. Nagyon érzékenyen, ugyan akkor intenzíven érintettem a Drágát. Kezeim a két cickóin, hasán, csípőjén combjain vándoroltak. Eszméletlen megélni az Ő beteljesedését, csípője megindul, zsigerei megszólalnak, kezei az enyémet szorítják és jön a fantasztikus hanghatások mellett az orgazmusa. Ilyenkor kell Blanche-nak egy-két perc, hogy visszajöjjön a valóságba. Addig csókolgatni, ízlelgetni szoktam érzékennyé vált testrészét és combjait.
Melléfeküdtem, majd hosszasan megcsókolt, én a párnákra feküdtem, Ő pedig kezecskéivel izgatta a férfiasságomat. Feltérdelt, rám borítva tüneményes vörös hajzuhatagát megcsókolt újra, majd finom puszikat adva eljutott a péniszemig. Olyan kényeztetést kaptam amire mindig emlékezni fogok. Sok számú párnának köszönhetően tartottuk a szemkontaktust, ami tovább "hergelt". Kértem, hogy lovagoljon meg. Gumit finoman felhelyezte egy kis síkosítás és rám ereszkedett. Leírhatatlan az érzés, változatos, buja, erotikus és érzéki ha Vele vagyok. Rám hajolt, csókoltuk egymást, majd felegyenesedett meredező szerszámomon. Talán most egy kicsit jobban bírtam ez a kéjes cunamit mint máskor, de tempót váltott és végem lett. Hosszú percekig feküdt rajtam, közben pusziltuk, csókoltuk egymást. Miután lenyugodtam, leszállt rólam és a szokásos babás tisztogatást megkaptam Tőle.
Beszélgettünk, majd elmentünk egymás után fürdeni. Ezután megmasszírozott, talpaim, lábaim és hátam és vállaim. Nagyon tudja és érti ezt a tudományt. Erős, de nem kínzó és mikor rajtam ül majd rám hajol alig várom, hogy hasa a fenekemhez, hátamhoz érjen.
Egészséget "vezényszó" után megfordultam, párna a fej alá, majd újabb csókra invitáltam. Kezeink egymás testének a társaságát keresték és újra orálisan spannolt fel a Szentem. Óvszert kértem és hosszasan lovagolt, fordítva, majd szemből. Mind kettő isteni érzés! Majd aranyos szájacskájával juttatott az újabb csúcsra, végig változatos, érzéki érintésekkel. Teljesen kikészültem. Még pihegtem egy párpercet, újabb babás kezelés, majd javasoltam és se legyek "adós".
Nem ellenkezett, így a start helyzetben voltunk újra. Imádom a kelyhecskéjét, imádom a fimonságát, az érzékenységét. Végig csókoltam a combjait, hasát, szemérem dombját és a csiklójánál kötöttem ki. Nagyon jó érezni testének jeleit, visszajelzéseket, megfeszüléseket, hangját és reakcióit.
Hosszasan kényeztettem, de egyszer teste újra megfeszült, a csípő körzése beindult, hasa még feszesebb lett és szépen az élezett ösvényére ért.
Csodál volt látni, hallani és érezni.
Megfürödtünk, majd egy kicsit összebújva beszélgettünk.
Távozás előtt megkínált egy kávéval és nem engedett el üres kézzel, majd egy dicséretet is kaptam Blanche-tól.
Elszámolás
Ő az maga extra. A másik kérdés az Ő esetében nem feltehető, sértő.
Rózsacsokor
pályáttévesztett nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Aki ismeri Blanche-t tudja, hogy olyan emberi értékeket hordoz, olyan emberi értékekkel bír ami ebből a világból egyszerűen kiíródik. Nagyon kevés embert ismerek aki az adott helyzetében oly józan, megfontolt és a földön jár. Legfőbb erénye az egészséges életmódja. Én ezért felnézek rá és tisztelem, mert tudom, hogy ehhez milyen fegyelmezettség kell.
Kedves Hölgyem randijaink száma annyi lett, mint amennyi nap alatt Jules Verne regényében Phileas Fogg megakarta kerülni a földet. Remélem találkozhatok még Veled, mert nagyon szeretek intelligens emberek közelében lenni!
Mindent IS köszönök ! Csók, Puszi a Pályáttévesztett.
u.i. Ha nem tudom Istennőre állítani az értékelést, TE akkor is az ISTENNŐM vagy !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2024-02-29 20:49:38
Szuper hangulatos, jól megírt beszámoló. Csak gratulálni tudok hozzá, meg az élményhez is.

2024-02-29 20:43:42
Meggyőző dolgozat. Hiteles tartalomhoz megbocsátható mennyiségű elfogultságot csomagoltál.

2024-02-29 15:46:30
Mennyi nagyszerű egymásra találásra van pèlda az oldalon.

2024-02-29 14:36:10
Nagyon szépen összefoglaltad találkátok minden pillanatát. Írásod nagyon is hiteles, valóban különleges Múzsád, és amennyiben elfogult Vagy azt is maximálisan megértem! Blanchból csakis egy létezik aki az Istennőd.

2024-02-29 14:26:54
Gratulálok a 80. randihoz. Átjött a hangulat.
Mutasd mindet

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

(2021-06-29) : Első felvonás végén kértem, hogy had adjak vissza valamit a kapottból, ezért hanyatt helyezkedett, majd én jöttem, természetesen aprólékosan fentről lefelé haladva. Blanche szereti ha kényeztetik, ezért igyekeztem is a tudásom legjavát adni neki. Végig haladtam feszes testén, leheltem ahova csak tudtam csókokat, majd megérkeztem a fazonírozott testrés(z)éhez. Szeretek itt hosszabb időt eltölteni, mert tudom jól, hogy neki lehet örömet okozni, s az engem is tud doppingolni. Finom itt is, s tettem is a dolgom, mígnem elértem a célom, s Blanche remegve megadta magát.

felejthetetlen: 19db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 17db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban