Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-06 19:18:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves "Mikulás" !

Írtam neked levelet ,melyben említést sem tettem ,hogy rossz lettem volna ,mert ugyebár ezzel nem dicsekszik az ember ,pláne nem a Mikulásnak - személyesen meg nyilván-ha már egyszer rákérdezel-nem akartam hamis dolgokat állítani ,csupán annyit ,hogy egy virgáncs nem fedezné úgysem rosszaságom. Azt gondolom ilyen esetben talán egy Urinő ennyit mond : Én egy angyal vagyok ,de ha a helyzet azt kívánja (mindkettőnk érdekében!),akkor boszorkány ,igazi vadóc tekintettel 😉 .
Örülök az egyedi beszámolónak és csak remélni tudom ,hogy "Blanche" valóban tudott segíteni a Mikulásnak (legalábbis a napját szebbé tudtam varázsolni ?!...) ha már egyszer december ,akkor ez a csodák hónapja és kívánom,hogy Mikulással(hiszen megérdemli !) is történjen valami nagyon jó ,mert Ő maga is egy jóságos,önzetlen ,melegszívű ember 😇 .

Köszönök mindent IS !!!

Ui.: most akkor a Mikulás is modern verzióra váltott és autóval jár ,mert a parkolóhely azért nem volt "lezsírozva ", hiszen úgy tudtam . ....
💋

Beszámoló Blanche +36307122691 120090 szexpartner

pályáttévesztett a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
érzéki hang
csodás csók
legjobb lovaglás
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Mikulás készült ez év legfontosabb napjára.Napokkal előbb felcsapta filófaxát és látta hogy tavaly december 6.-án meglátogatta Blanche-ot. Rögtön a telefonért nyúlt és hívta a Drága Hölgyet. Hívása nem ért célba, de idővel visszahívta Blanche és megállapodta abban, hogy Gyegy Maróz ( Télapó oroszosan) ellátogat hozzá 06.-án. Mindent lepontosítottak.
Előtte való nap Mikulás még jelzett, hogy elindult Lapföldről és holnap pontosan érkezik. Az idő mindenkinek pénz és ezzel nem illik visszaélni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Télapó letámasztotta a rénszarvas nélküli járművét és nem fizetett a parkolásért, mégis csak Ő a Mikulás. Kicsit messze parkolt le, de ez nem szegte kedvét. GPS-t nem használt mert vakon is oda talált volna. Cím egyértelmű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Miki csodásan berendezett lakásba érkezett, ahol érződött, hogy nagyon várták. Tisztaság, rend és jó ízlés jellemzi Blanche lakását. Minden kényelmes, ágyikó kiváló, fürdő labor tisztaságú és " Miklósunk" örült, hogy a kedvenc tusfürdője is található a kollekcióban, valamint szép nagy tiszta törölköző állt a rendelkezésére. Hangulatos zene szólt és a légfissítő tette a dolgát.
Blanche külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Télapó tavaly is (és más alkalmakkor is ) elképedt, hogy ez a Leány mennyire csinos és gyönyörű! Olyan ruhában fogadta a szakállas vendégét, hogy az teljesen zavarba esett. Mikulást nem abból a fából faragták akit könnyen kilehet a komfort zónájából mozdítani, de ez most megtörtént.
Ész veszejtően csinos volt a kedves Hölgy! A fáradt lapföldinek minden tetszett a kedves vendéglátón.
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 120090 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 120090 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2023-12-07 09:48:26 erotikus masszázs 1200905. Blanche +36307122691 beszámoló 2023-12-07 09:48:26 erotikus masszázs 1200906. Blanche +36307122691 beszámoló 2023-12-07 09:48:26 erotikus masszázs 120090
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután Miki felcipelte zsákját amit Blanche-nak szánt, belépett piros kabátban, nagy fehér szakállal és piros süvegben. Üdvözölték egymást majd Mikulás rákérdezett, hogy jó kislány volt e az elmúlt időszakban. Hát még a kérdés is sértő volt, persze, hogy jó volt. Miki egy kicsit őrlődött, hogy elhiggye, de beadta a derekát. Később azért elmondta nem midig volt jó.
Átadta a zsákot, majd puszik és csókok közepette újra üdvözölték egymást. Az öreg szakállas kapott egy teát, majd egy kis beszélgetés után, meglátogatta a fürdőszobát, ahol alaposan megfürdött és már ment a gyönyörűséges vendéglátójához.
Szobába toppanva Blanche egy mély vörös fehérneműben várta az öreget. A vendég elképedt a Hölgy szépségétől, formás ,de vékony idomaitól és " rajzolni sem lehet szebbet" formás popsijától.
Nagyon gyorsan megszabadította Mikulás a Blanche-ot a ruhadaraboktól és az ágyra heveredtek. Hosszasan csókolóztak,majd a kedves vendéglátó oly finom orális kényeztetésben részesítette Mikit, hogy az agyát eldobta. Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.
Ezután Miklósunk vette át az irányítást. Blanhe-ot az ágy széléhez invitálta, végig csókolta testét, kebleit, lapos hasát, majd páratlanul szép puncijánál állt meg. Ágy mellé térdelve, belebolondulva a csodás érzésbe és látványba kényeztette vendéglátóját, a lehető legfinomabb érintésekkel, a nyelvével ajkával. Mikulás a fellegekben volt - mikor a rénszarvasi viszik az égen -annyira élvezte a szituációt, de a csúcs az volt mikor ténykedése révbe ért a csodás Hölgynél. Sokáig puszilta simogatta a szépség combját , melleit, majd mellé feküdt és hosszasan csókolóztak.
Ekkor Mikulás javasolta nézzék meg mi van a hozott zsákban. Az ágyon kiterítve az ajikat Blanche örült minden apróságnak. Talán a hozzá az nap látogató nagy szakállas beletalált az ízlés világába. Ezután hosszan beszélgette és Télapó elképedt újra, hogy mennyire kulturált és okos ez a Lány!
Megint egymásba gabalyodtak és Mikulás újra franciás kényeztetést kapott. Az érzése leírhatatlan volt! A Kedves Vendéglátó újra felülre kerekedett, de ez úttal fordított felállásban. Lapföldit hosszasan kényeztették így, és ő közben nem tudott a látvánnyal betelni, csak érintette, simogatta partner Nője testét. Újabb váltás és a vég az ajkai között érte Mikulást. Újabb babás tisztogatás és fürdés.
Majd Blanche-os megint az ágy széléhez kérették. Gyönyörű, széttárt combjai közé vette magát az öreg, de ténykedése finom volt és visszafogott újra. Meglepetésére a számára eddig látott legszebb nő, még hamarabb a "kis halálba " jutott mint megelőzőleg. Teste megfeszült, hangja megerősödött és a csúcsra érkezést követően időt kért, a lenyugvásra.
Hát Mikulás azt hitte ezt nem lehet fokozni. A mese szép Hölgy javasolta hogy megmasszírozza Miki elnyűtt testét. Ez meg is történt a legnagyobb szakszerűséggel. Végig lett "kínozva" a hát, combok, a vádlik és a talpak. Egy új Mikulás kelt ki Blanche kezei alól!
Sajnos a Télapónak mennie kellett, de most sem engedték el üres kézzel.
Csodás napja volt Mikinek!!!
Elszámolás
Blanche a legkorrektebb ember akivel valaha is találkoztam. Olyan személyisége van ami semmihez nem fogható.
Rózsacsokor
pályáttévesztett nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mikulás most is a legszebb érzésekkel távozott. Nem lehet leírni mennyire kulturált, intelligens, okos és olvasott. Ezért is megy mindig a Mikulás vissza hozzá és persze hátha kap egy kis írást. A cica rúgja meg a nadrág húzogatót.
Köszönök Mindent Is Blanche és ha nem sikerül Istennőre állítani az értékelést Te Mikulásnak mindig ISTENNŐ maradsz!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2023-12-10 17:44:17
Tetszik ez a stílus, nagyon jó beszámoló lett. Gratulálok!

2023-12-10 16:47:15
Ez bizony nem semmi. Igényes minőségi tudósítás lett. Elismerés érdemel

2023-12-07 21:03:20
Érdekes stílusú, de jól megírt a beszámolód.

2023-12-07 10:16:42
Hohohó...Karácsonykor pedig érkezik a kis Jézus?
Mutasd mindet

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 18db
(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

(2023-10-17) : Az ember tervez, de az élet felülírja azt, amíg bizonytalankodtam addig partnernőm huncutmód olyan magaslatokig vitt ,a franciatudását oly módon csillogtatta meg, hogy csak annyit bírtam kipréselni magamból, hogy idézem: "Kérlek ezt abba ne hagyd!"

(2023-08-31) : Miután nagyjából mindkettőnknek helyreállt a pulzusa, Blance rögtön hozzáfogott az enyém feltornázásához. Kevés olyan bájos és elegáns lányt láttam úgy franciázni, mint Blanche. Nem először éreztem, de most is hihetetlen, hogy ez a kedves, visszafogott(nak tűnő) lány milyen átalakuláson megy át.

nagyon jó: 16db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-11-16) : Védelem felhelyezése után meglovagolt, ami olyan buja és erotikus volt , amit ritkán él át az ember. Tempót, mozgást váltott , együtt mozogtunk és egyszerre ért bennünket a "kishalál". Egy ilyen csodálatos Nővel egyszerre megélni a közös orgazmust, a világ legjobb dolga és élménye!

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban

(2021-11-01) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztetett. Én is nagyon szeretem a lovagló pózt, mert így a partnered láthatod, érezheted. Védelem elhelyezése után ebben a pozícióban szeretkeztünk, ami fantasztikus volt. Olyan érzékien szertett, amit ritkán tapasztal az ember. Újra hallottam a gyönyör hangjait és a hozzátartozó mozdulatait. Nagyon jó érzés kapni, de én adni jobban szeretek .