Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-24 16:21:00

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Blanche +36307122691 119659 szexpartner

Aero987 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
nagyon kezdeményező
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Pár nappal randi előtt itt az oldalon egyeztettünk. Az általam kért időpont megfelelt neki. Kérésére randi napján reggel telefonhívással megerősítettem.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a cím. Vonat, villamos, busz, troli a közelben. Autóval érkezőknek a parkolásra kell egy kis időt szánni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy szobás relatíve új építésű lakás. Nagyon rendben van, kivetni valót nem lehet találni. Tökéletesen megfelel a célnak. Ággyal szemben tükrös szekrény, ahol lehet mozizni. Fürdőben tisztaság, nagy tusfürdő választék, aki abból nem tud választani vigyen magával.
Blanche külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Blanche nem árul zsákbamacskát. Olyan mint a képeken. Fantasztikus alak, feszes mellek és popsi.
Egyberuhában és magassarkúban fogadott, ami később lekerült, alatta melltartó tanga szett volt.
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 119659 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 119659 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2023-10-24 18:37:49 erotikus masszázs 1196595. Blanche +36307122691 beszámoló 2023-10-24 18:37:49 erotikus masszázs 1196596. Blanche +36307122691 beszámoló 2023-10-24 18:37:49 erotikus masszázs 119659
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Belépésemkor puszival üdvözöltük egymást. Nem bírtam ki, hogy ne simogassam meg popsiját még így ruhában (remélem nem voltam bunkó).
Kanapéra invitált leültünk egymás mellé, beszélgetni kezdtünk. Óvatosan közeledtem felé, karját simogattam amit viszonzott, majd lábait simiztem, kezem néha be-becsúszott a ruha alá is. Engedélyt adott, hogy mehessek fürdeni. Kaptam törcsit és már robogtam is a fürdőbe. Amikor végeztem már az ágyon oldalt fekve várt, őrületesen szexi tekintettel. Törölközőt ledobtam és mellé feküdtem, elkezdtünk hosszasan csókolózni, közben megszabadultunk melltartótól és elindultam déli irányba. Kényeztettem melleit, majd puncijához értem, még bugyin keresztül puszilgattam. Bugyi is lekerült és hosszas franciázásba kezdtem. Kellemes volt neki de sajnos csúcsra nem sikerült nyalni. Nem baj, ez volt első randink, legközelebb hátha sikerrel járok.
Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott. Közben az a tekintet amivel időnként rám nézett már majdnem elsültem. Gumit húztunk és beleült, az a lovaglás érzéki, változatos ahogy tekeri a csípőjét közben folyamatos csókolózás.
Fordultunk misszibe szétcsatlakozás nélkül, így szexeltünk, nem durvulva érzékien. Franciáa kivégzést kértem amit a korábban leírt technikával, csak gyorsabban végig is vitt. Szájába élveztem.
Következett egy teljes testes masszázs, ami szakszerű nem alibi simogatás. Erre is volt szükségem. Rendesen megdolgozta hátamat, lábaimat. Közben beszélgettünk mindenféle témáról, nagyon jó fej, értelmes lány.
Masszázs végeztével jöhetett a második felvonás, amiből a végén szex nem lett "csak" egy hosszas franciás kifacsarás szájbaélvezéssel a végén. Annyira finoman csinálta, hogy nem volt szívem félbe szakítani. Az valami csúcs ahogy francia közben úgy helyezkedik és mozog, hogy lásd gömbölyű vonalait.
Tisztogatás után még beszélgettünk egy kicsit majd fürdés, öltözés, anyagiak rendezése. Ajtóban búcsúzóul még smároltunk és mellei kaptak még egy-egy viszlát puszit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt, ami nekem mindig jól esik ha bizalmat szavaz a lány és nem azzal kezdünk, hogy asztalra a rózsákat ami fürdés végére el is tűnik.Blanche-nál nincsenek extrák amit vállal azt szereti és az alapban van. Ár-érték arányban nekem maximálisan megérte
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagy izgalommal érkeztem, régóta terveztem már meglátogatni. Maximálisan elégedetten és kifacsarva távoztan.
Nagyon tetszett az, hogy van kis felvezetése a randinak. Még tervezem meglátogatni (ha fogad :p) és nem a

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2023-10-25 07:15:49
Rövid, de hangulatos beszámoló lett.
Mutasd mindet

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

(2021-06-29) : Első felvonás végén kértem, hogy had adjak vissza valamit a kapottból, ezért hanyatt helyezkedett, majd én jöttem, természetesen aprólékosan fentről lefelé haladva. Blanche szereti ha kényeztetik, ezért igyekeztem is a tudásom legjavát adni neki. Végig haladtam feszes testén, leheltem ahova csak tudtam csókokat, majd megérkeztem a fazonírozott testrés(z)éhez. Szeretek itt hosszabb időt eltölteni, mert tudom jól, hogy neki lehet örömet okozni, s az engem is tud doppingolni. Finom itt is, s tettem is a dolgom, mígnem elértem a célom, s Blanche remegve megadta magát.

felejthetetlen: 16db
(2023-10-17) : Az ember tervez, de az élet felülírja azt, amíg bizonytalankodtam addig partnernőm huncutmód olyan magaslatokig vitt ,a franciatudását oly módon csillogtatta meg, hogy csak annyit bírtam kipréselni magamból, hogy idézem: "Kérlek ezt abba ne hagyd!"

(2023-08-31) : Miután nagyjából mindkettőnknek helyreállt a pulzusa, Blance rögtön hozzáfogott az enyém feltornázásához. Kevés olyan bájos és elegáns lányt láttam úgy franciázni, mint Blanche. Nem először éreztem, de most is hihetetlen, hogy ez a kedves, visszafogott(nak tűnő) lány milyen átalakuláson megy át.

(2023-08-06) : Ügyesen mozgott, majd kértem, hogy folytassuk hátulról, mert a formás fenekének csodálatát sem akartam kihagyni. Amikor már közeledett a vég kértem, hogy franciával folytassuk, úgyis lett végem.

nagyon jó: 18db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-11-16) : Védelem felhelyezése után meglovagolt, ami olyan buja és erotikus volt , amit ritkán él át az ember. Tempót, mozgást váltott , együtt mozogtunk és egyszerre ért bennünket a "kishalál". Egy ilyen csodálatos Nővel egyszerre megélni a közös orgazmust, a világ legjobb dolga és élménye!

: 17db
(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban