A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-04 18:37:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Blanche +36307122691 119476 szexpartner

pályáttévesztett a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Blanch-sal előtte pár nappal egyeztettük le az időpontot telefonon. Elsőre nem vette fel, de később visszacsörgetett. Nagyon megértő és rugalmas volt az időpont igényemet illetően.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gépkocsival megyek mindig és bár belváros a javából, mindig van a címhez közel parkoló helyem.Most is kb. ötven méteren belül volt parkolási lehetőség. Még vicceltünk is vendéglátómmal hogy biztos este kibójázott, tartva a helyem. Ezt nem azért írom hogy nem gyalogolnék , nem mennék érte bárhova is a világon, hanem csak hogy érzékeltessem, igen is ez egy olyan szerencsés város rész, ahol belváros ellenére van parkolási lehetőség.
Cím pontos, GPS odavisz, parkolás fizetős ,ha fizetsz érte.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Blanche lakása egy ékszer doboz, amibe Ő mint egy FEHÉRARANY ragyog. Impozáns stílussal van berendezve, e mellett kényelmes, maximálisan tetszetős.A lakásának minden szeglete színtiszta, makulátlan és kifogástalan. Higiénia a csúcson! Fürdő úgyszintén szeplőtlen, benne számtalan tusfürdő fajtával, köztük férfi intim tusfürdővel. Törölköző nagy méretű, friss és jó illatú. Az egész lakásról az üdeség sugárzik.
Blanche külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Blanche sokkal szebb az életben mint a képeken, pedig számomra a felület egyik legjobb, ha nem a legjobb fotóinak tartom az Ő képeit. Csodálatosan alakja van. Az eddigi 69 alkalom után is elvagyok varázsolva szépségétől, mozgásától és az egész lényétől. Igéző szemei, sugárzó arca, impozáns vörös haja, lenyűgözően finom fehér bőre van és Ő maga a tökély számomra. Mindene tetszik, de legjobban a kemény ,lapos és izmos hasikája.
Ami nagy kincs a mai világban, hogy mindene IS természetes. Öltözködése visszafogott, elegáns és dekoratív, ha kell. Minden vonatkozásban ellenállhatatlan.
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 119476 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 119476 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2023-10-05 00:47:03 erotikus masszázs 1194765. Blanche +36307122691 beszámoló 2023-10-05 00:47:03 erotikus masszázs 1194766. Blanche +36307122691 beszámoló 2023-10-05 00:47:03 erotikus masszázs 119476
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pontosan érkeztem és az ajtó mögött,azt kinyitva várt. Nem csak a kerek alkalom miatt, hanem mert így gondolom úriasnak, hoztam egy.két szerény ajándékot. Átadás után beszélgettünk egy pohár üdítő mellett, majd a fürdőbe kísért. Alapos tisztálkodás és szájvíz alkalmazása után, derekamon a törölközővel siettem a szobába, ahol már fehér neműben és magassarkú cipőben várt. Olyan gyönyörűséges, olyan álomszép volt, hogy nem tudtam megszólalni. Állva csókolóztunk , érintettük ,simítottuk egymás testét. Bal kezemmel kikapcsoltam a melltartóját és elém tárultak hibátlan, elbűvölő mellei. Megcsókoltam mind kettőt, nagyon finoman, mert cicijei olyan érzékenyek mint viselőjük. Tovább csókolóztunk, majd a bugyijától is megszabadítottam. Végig siklottak kezeim több alkalommal is kerek, káprázatos, edzett ,izmos fenekén érintve fazonírozott nuniját. Annyira meseszépen nézett ki, annyira angyali volt, hogy térre rogytam, térdre estem előtte, mint imádkozó mohamedán mikor meghallja a müezin hangját.
Mivel közel volt az ágy e Földi Angyal először az ágyra ült én pedig imára rogyva térdelve csókoltam pusziltam. Bár magammal vihetném e képeket az agyamba, a tudatomba örökké.
Csókok után e fenséges Hölgy hanyatt feküdt, kényelmesen elhelyezkedett és már szavak nélkül is tudtuk mi lesz a folytatás. Nagyon finom ajak és nyelv érintésekkel kezdtem kislányos kelyhét izgatni. Varázslatosan szép puncija van és nagyon igényesen van ápolva. Kezeim sem tétlenkedtek, kezeim közül az egyik mindig a ciciknél ténykedett. Hosszasan és lehelet finoman tereltem e csúcs felé. Teste meg-meg rezdült, megremegett , hangocskája fokozatosan erősödött és egyszer csak kitört belőle csodás orgazmusa. Pusziltam tovább ámulatba ejtő vénuszdombját, comb belsőjét, simítottam testét, ahol csak értem. Imámat abba hagyva az ágyra mentem.
Egymás mellé feküdtünk és csókokat csentünk egymástól. Kezei kezdték keresni erogén zónáimat, amit az ajkai követtek. Édes teremtő mily finomság van az életben ha Ő vele vagyok. Védelem után lovaglóban folytatta, de végül csak a csókos szájacskája ejtett el és vitt a kis halálba ,ami egyébkén nagy lett.
Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!
Egymás mellett fekve nagyon sokat beszélgettünk az egymás utáni tisztálkodás után. Ha valakivel szeretek beszélgetni, akkor az biztos Ő. Betyár okos és értelmes. Törekedtem rá, hogy két felső végtagom folyamatosan a testén legyen kihasználva az ily ritka alkalmakat. Javaslatára bele kezdett egy masszázsba.
Hasra vágtam magam és megmasszírozta mind két lábamat és talpamat. Nagyon jó a masszírozása, de a "talpas" mindent visz nálam. Egész havi non-stop melóból származó görcsöt szedett ki a virgácsaimból. Szerintem a feszkóim a lábamban tárolódtak le, de Blanche kigyötörte belőlük. Az idő telvén a hátam masszírozását most halasztottam.
Újra egymás mellett voltunk az ágyon és az erotika eluralkodott köztünk. Csókolt , puszilt, érintett és a Mount Everest-nél magasabbra vitt az ajkaival. Nem akartam én se adós maradni. Heverő eszközének a széléhez kérettem és törölközőmet mint egy imaszőnyeget az ágya elé terítve a müezin hangjára újra lábai közt voltam, térdelve. Nekem földi boldogság ha kényeztethetem. Esküszöm jobban szeretek neki adni, mint tőle kapni, annyira kedvelem. Elragadó erogén zónáját legnagyobb oda figyeléssel izgattam nyelvemmel ,ajkammal, hogy egy kicsi durvaság nyoma se történjen. Érintéseim újra a szexuális beteljesedés fel vitték. Fenséges teste megfeszült, megremegett és újabb szirén hangokat hallatott, melyek úgy elkápráztattak és vonzottak mint Odüsszeuszt a Szirének szigetéről érkező énekek.
Búcsú csókokra újra az ágyra mentünk és mentem újra tusolni. Sajnos.
Elszámolás
Korrektség:
5
Már talán többször megírtam Ő a legnormálisabb ember aki ismerek. Nem csak az oldal vonatkozásában, hanem az életben. Persze hogy korrekt Ő mindig önmagát adja.
Rózsacsokor
pályáttévesztett nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Blanche-sal kapcsolatban csak egy negatív dolog jut eszembe, ha távozni kell Tőle. Nála lenni, közelében lenni, beszélgetni Vele , érinteni Őt, nekem a földi paradicsom.
Kedves Blanche ! Köszönök mindent ez idő alatt, mióta ismerhetlek. Nem előtted, nem mögöttem, hanem... Puszi a Pályáttévesztett !

u.i. ha nem tudlak Istennőre állítani akkor is tudd, hogy az Istennőm vagy!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2023-10-05 20:28:20
Valóban nincs jelentősége... Minden talit úgysem ír meg senki. S az, hogy ki kihez mennyit jár, az az ő dolga.

2023-10-05 15:06:09
Tavroe, szerintem 10-12-vel is menő vagy, bár nem hiszem hogy ennek akkora a jelentősège. Ami számít hogy jól èrzed magad Blanche-nál ès visszatèrsz.

2023-10-05 08:58:32
Frenetikus beszámoló, de nekem az áhitatból és a fölös finomkodásból túl sok volt. Ezzel együtt is gratulálok! UI: 70?!? Atyavilág... én azt hittem 10-12-vel már menő vagyok.

2023-10-05 05:28:41
Kicsit nyálas, kicsit túltolt, mégis nagyon jó beszámoló, mert átjön az a hangulat, amit Blanchenál átélhet a látogató. Teljesen átérzem a csodálatát.

2023-10-05 03:07:54
Jó olvasni ilyen rajongással megírt beszámolót. Példa értékű érvelés lehet mikor valaki azt emlegeti, az efféle szolgáltatás a nők megalázása, tárgyiasitása, kihasználása. lám lehet ezt így is. Mindenki nyer alapon.
Mutasd mindet

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

(2021-06-29) : Első felvonás végén kértem, hogy had adjak vissza valamit a kapottból, ezért hanyatt helyezkedett, majd én jöttem, természetesen aprólékosan fentről lefelé haladva. Blanche szereti ha kényeztetik, ezért igyekeztem is a tudásom legjavát adni neki. Végig haladtam feszes testén, leheltem ahova csak tudtam csókokat, majd megérkeztem a fazonírozott testrés(z)éhez. Szeretek itt hosszabb időt eltölteni, mert tudom jól, hogy neki lehet örömet okozni, s az engem is tud doppingolni. Finom itt is, s tettem is a dolgom, mígnem elértem a célom, s Blanche remegve megadta magát.

felejthetetlen: 19db
(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

(2023-10-17) : Az ember tervez, de az élet felülírja azt, amíg bizonytalankodtam addig partnernőm huncutmód olyan magaslatokig vitt ,a franciatudását oly módon csillogtatta meg, hogy csak annyit bírtam kipréselni magamból, hogy idézem: "Kérlek ezt abba ne hagyd!"

nagyon jó: 16db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-11-16) : Védelem felhelyezése után meglovagolt, ami olyan buja és erotikus volt , amit ritkán él át az ember. Tempót, mozgást váltott , együtt mozogtunk és egyszerre ért bennünket a "kishalál". Egy ilyen csodálatos Nővel egyszerre megélni a közös orgazmust, a világ legjobb dolga és élménye!

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban

(2021-11-01) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztetett. Én is nagyon szeretem a lovagló pózt, mert így a partnered láthatod, érezheted. Védelem elhelyezése után ebben a pozícióban szeretkeztünk, ami fantasztikus volt. Olyan érzékien szertett, amit ritkán tapasztal az ember. Újra hallottam a gyönyör hangjait és a hozzátartozó mozdulatait. Nagyon jó érzés kapni, de én adni jobban szeretek .